World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látatlanba meg merem elõlegezni, hogy az XVM meg lett ma emlegetve
oké, most rakom fel a telrõl, de csak pár darab van
XD mit tudom én, lehet némelyikrõl nem ártana. Mivel limitált a 3 felszerelés nekem az álca sokszor lemarad. Med-re is elférne, de nincs már rá slot-om.
Gottfried
Ma a szokottnál is sokkal több az agyhalott. :-(
Már rojtosra káromkodtam a szám.Hiába írok az elején ha hülyeséget csinálnak,senkit nem érdekel,megy minden barom egy felé,stb...

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

csaba90
lehet pont elõtte vacsizott valami csípõset aztán szólította a természet.... gondold magad az õ helyébe... 😄

Csaby

Oké hazaértem,még 2 vereség(most 13 zsinórba...) a T-54-hez!!!
Most himmelsdorf a Jt-mint top tank Afk-zik...hát mi ez,francnak él az ilyen???

csaba90
na hát én is csak lejtõn... uhh.. akkor most mit csináljak leszedjem minden tankomról az álcahálót?:S 😄

Csaby

Lehet más képességnél meg 5% felett van, de ezt én nem tudom. Csak azért mondtam amit, mert régebben valami másik fórumon olvastam egy hozzá szólásban, hogy a srác felrakott valami már nem tudom milyen TD-re álcahálót, és elmentek a haverjával kipróbálni, és rosszabb lett a láthatósági index-e mint háló nélkül. Lehet mondjuk kacsa, de az ziher hogy a leírt csúcs sebességet még sosem értem el egy tankommal sem, legfeljebb lejtõn. 😄
Bueno nacho
Képek feltétlen jöhetnek 😊

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

csaba90
na mert nekem msot meglett 100%-on mindnél a T110-esen és a betöltési idõ 7.85-rõl 7.65-re csökkent... tehát valamit csak ad.. 😄 de ez bõven nem 5% :S

Csaby

Semmit. Ha 11 van a gépeden akkor minden 11nél régebbinek is mennie kell rajta.
Az elít alakulatra gondolsz? Ha mindnek megvan 100%-ig akkor 5%+ bár a fórumokon gyakran 3%-ot írnak. Aztán lehet persze semmit sem XD Én nem igen hiszek ezekben a leírt dolgokban, különösen a sebzés, sebesség, De ártani az biztos nem árt.
Alien69
Egyfelõl köszi a linket. Másfelõl meg ugye nem egy embernek jelentett ez problémát. Ahonnan le lett szedve, épp nincs más verzió. Gugl meg NEM az én barátom, me csak a szája nagy, de pl ásni nem jött segíteni. Az meg ugye milyen barát, aki csak szövegelni tud, tanácsokat osztogatni, meg esetleg milyen ásót hol vegyek, de amikor meg kell fogni az ásót, már nincsen seholse. Ergo, Gugl NEm az én barátom. <#nyes><#vigyor>

Letöltöttem az új verziót, de még mindig nem mutat eff- et...
Hali olyan problémám lenne,hogy directx11 van a gépemen es a játék directx9-et kér mit tudok tenni?

WOT nick: tepi1

csaba90
tudja valaki hogy a legénység skilljeinél ami plussz %-ot ad a legénység képességeihez az hány %-ot ad? én egy olyan 2.5%-ot tudtam kiszámolni a betöltési idõbõl....

Csaby

ott a pont 😊
Ja azt ki is felejtettem, hogy dél környékétõl már van javítás a 2.3-as bugjára.

Tudod nagy választék igazából nincs.
Megnyitod ezt az oldalt letöltöd a legfrissebbet kitömöríted oszt Ctrl+c-Ctrl+v, esetleg F5 értelemszerûen és öröm bódottág.
up yours baby

Alien69
Neked! Rakd fel úgy, és AZT, amit Mi, és NEKED se fog menni.<#mf1>

Neked.
Tedd fel rendesen akkor mûködnie kell, nálam is hibátlanul ment délelõtt.

Jelzem 2 napja sz@rt sem jelez ki...

Nálam sz@r még...
Na mindegy nyomjuk és közben: AC/DC Shoot to Thrill

Alap T34

T 34-85 ?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Akkor két arty talált el szinte egyszerre. Másik tank nem tudott abból a szögbõl eltalálni. A mázlista disznók.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szabii98nál a megoldás.😊 A max sebzése is kevés lett volna ahoz, hogy kiüsse a maust majd full hp-ról, lehet közben valami másik tank lõtt meg, amit nem vettél észre. Ezért köll a dammage panel és nincs több QQ.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Minden lehet , de inkább hiszem hogy valahogy maximális sebzést adott be.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

szabii98
Ha jól tudom, van egy átlag lövési idõ is amíg Aból Bbe eljut a lövedék. Na, mondjuk ha így talált el egy gyorsabb lövésû arty, az nyílván késõbb lõtt és egyszerre csapódott. Esetleg épp lagoltál és ezért nem észlelted a kettõ közti idõt(ez valószínûtlenebb)

I met God. She's black

Eagle16
Amúgy ha jól számoltam akkor a Tier 9-es francia TD frontja 220-225-ös átütésig fog védeni. Azt írták hogy 180mm 45 fokban. Persze csak akkor ha nem találják el a tetején azt a radart 😄 (kb. úgy néz ki mint ami a hajókon szokott lenni...)

Kérdés mi lesz így a JT-vel. Nem sok elõnye lesz a franciával szemben.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

na ki tudja ez milyen tank?😄

kép

amúgy ma láttam élõben is😊 volt itt nálunk ilyen kisebb bemutató, és volt egy su-76 is, majd késõbb felteszem róla a képeket ha érdekel titeket
Alien69
Ez a "Medium Tank Melee" mikortól kezdõdik? <#vigyor5><#help>

szabii98
Igaz, de nem kell Szakesznek lenni pl hogy élvezzük a játékot. Mondjuk T8ban azért elvárt lenne valamivel jobb játéktudás, mint pl. t5ben.

I met God. She's black

Nem, szerintem csak az az egy arty-volt. Össztûz? Akkor egyszerre kellet volna lõniük. Arra szerintem kicsi az esély, ennyire jól összehangoltan, egy másodpercben lõjjön be két arty is.

T-44-et én is T-34/85-el oldalról
Meg panthert szu85-el

wot nick: PsychoTrooper

Dammage panel van-é fönt? Valszeg 2 (vagy több) nyavalyástól kaptál össztüzet....

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Eagle16
Vissza, mert sajnáltam az idõt meg a free xp-t amit beletettem...

Most haladok a sima T28 irányába, még 51k xp kell.

Úgy állok a dologhoz hogy úgyis vesztünk, így nem idegeskedek 😄
De ma folyamatosan ez volt, benyomja az összes közepes tankot egy oldalra aztán nesze...Type-okat már lassan loltraktor ellen párosítják, vicc.

Nem.

Egyébként persze, tudom én is van olyan hogy nem üt át, meg random faktor,de ez a gyerek szimplán hülye volt. Állt a fal mellet, forgatta a tornyát, aztán ide-oda tolatott...

És semmivel se lõtt ki többet mint ahány csatát ment,és eljutott IS3-ig.

ma ammo rackeltem egy T-44-et full hp-röl szemböl a T29-el.
meg csak a 90 mm-es M3 gun van rajta:-).
mär ammo rackeltem typost meg is3-at, is7-et de t-44-böl ez az elsö
popey8
Az nem én voltam véletlenül (popey8)? Mountain Pass pálya. Mondjuk én nyolcezret lõttem ki. Ha én voltam sorry, de nem tehetek róla. Balszerencsés napom van. 2 BL9-es lövésem sem ütöttem át "ártut", csak a harmadik. Ez is érdekes, nem? Máskor a Jumbo is átüti.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Én azt nem értem mikor T1HT-vel megyek 10-15 HP-t szedek le arról akit egyáltalán át tud ütni az a szar, de mikor ellenem jönnek ezzel, akkor olyan dolgokat mûvelnek, hogy fejcsapkodás van ezerrel. Csak tudnám mivel csinálják? arannyal? erre a szarra költenek? hmmm

The Matrix has you...

Amúgy francos M40/M43 hogy tud egy lövéssel 2800-at sebezni? Jó,valójában csak úgy 2740-50 körül, a maradék 50 HP- az leégett mert ki is gyújtott. Brrr...agyam eldobom. Az átlag sebzése 1850. Erre sebez majdnem ezerrel többet.

Eagle, visszavetted a protot?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Kv3-ból is kilõttek a fenébe.

Az hagyján hogy tier X-be rak be. Sebezezni a tankok 2/3-adát nem tudom. De még az arty is telibe lõ...

Ja tudom. Hülye aki KV3-al randomba megy...

Eagle16
Most tele van az egész T7-8-as szarokkal, mozdulni se lehet.

Tudom. Én vagyok a hülye degenerált hogy tier X-el megyek randomban.
Meg az arty-k úgy jók ahogy vannnak.

De a szájbakúrtmocskosrohadtszemétszar....egy lövéssel Maus-ól? 2800-hp-t leszed egy lövéssel? Mi a bánatos szar ez?!

Koridor
Egy vesztes battle-ért egész jó:

Vereség
Csata: Lakeville 2012. május 25. 19:01:47
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 433
Szerzett kredit: 11 871
Csatában elért Achievement: Pusztító

Hagyján. Mausban...jön egy 5%-os!!! M6!!!!!. Hát na...ha már ott van csak rá lövök...elsõ lövés leláncolja szembõl!!!!
Második lövés lepattan.

Na most tíz perc sípolás, olyat káromkodtam.

Ez tényleg egy faxság ez az effi. Most felcsigáztál megnéztem. BT-2 300 csata 2219 effi. is 382 csata 1534 effi. Foglalás-védekezés nagyjából hasonló. Felderítés sem nagyon több vele. Kilõtt ellen mondjuk kicsit több a kicsivel, de nem is osztottam tier + 2-3 ellen sebzést mert egyszerûen nem is rakott mondjuk tier 4-5 ellen bt-2 vel. úgyhogy faxság az egész XD
Eagle16
Szokásos " ezt úgy sem nyerheted meg mert az MM megmondta" csata.

2 tankot lõttünk ki...