World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Úgy tûnik az imént T-34-85-el kilõttem 1085 Hp-ról egy lövéssel egy Type-ot. Lehetséges ilyen? D-10T-vel.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kv-220-t kik kaphatják meg? v lehet venni? mert 1 órán belül 2-vel is összefutottam 😄
nem mintha venni akarnék, csak 1x nem láttam még eu szerón, most meg 1 óra alatt 2-t is 😄
de nem értem, hogy ilyen szinten hogy modellezték akkor le a tankokat. Gondolom megvannak akkor a pontos méretek a tankokról, csak át kellett volna ültetni a játékba, legalább a magasság, hosszúság, szélesség stimmmeljen, ez lenne az alap.
Sippie
vagy alapgunnal volt 😄
Solten
Most a KT tul nagy vagy a Sherman tul kicsi? 😊 Nyilvan elobbi amilyen mostohan bannak a nemet tankokkal ezek a bolsevik bohocok. Szeretett szovjet tankjaikat nem nerfelgetik, nem birjak megemeszteni hogy jol seggbe lettek rugva a german vasak altal. 😊

Saor Alba

Gottfried
Köszi a tippet !!

Egy 30%-os E75-el végeztem ki egy 100%-os Is4-et ezzel a módszerrel.A pofámba mászott,gondolta könnyû préda leszek.Minden lövésem átvitte a tetejét és kimúlt,úgy hogy sebezni sem tudott. 😊
(gondolom azért elég amatõr lehetett a srác)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Koridor
Nekem most se ad adatokat csak - - % van

Gottfried
köszi!

.. szanalams eza szar jatek.. balanc.. 5db-al tobb 8as a tuloldalon.. nem egy, nem ketto.. 5db!!! szobat este csucsidoben!

Ha érdekel vkit egy kezdõ account amire Type59+1000 gold-os pack lett vásárolva, az dobjon egy privit.

Sippie
kössz 😄
Na a berajzolt részt megint nem lõném magamtól, a másik oldali "kupolát" próbálnám inkább. Nem szeressem amúgy ellenfélnek, elég pattogós, csak teknõt viszik a nagyobb ágyúk szembõl.
És az ágyú alatti kukucskáló? Egy idõben gyenge pont volt, aztán most nem tudom mi a helyzet, volt róla szó hogy visszateszik.
Ti be tudtok lépni a szerverre?
pointer4
.....World_of_Tanks\res_mods\0.7.3\gui\maps\icons\tankmen\icons\ és itt lesz egymás mellett a big small és barrack mappa 😊
Gottfried
Tudnál nekem segíteni? Leszedtem és is minden nemzethez különbözõ legénység fotókat de nem tudom hová kell berakni õket. 😞
Megköszönném ha segítenél ebben.

pointer4
Hát de miért dolgoznak a srácok ? 😄

Hogy én itt hályogkovács módjára okoskodjak ? 😄

Amúgy IS7-et csakis ha nincs az arcodban, alul a taposó lemezét lõheted át, de kb 50% pattan, csak mint az IS4-nél.

Ha IS7 van az arcodba, német tankkal, akkor pedig a a sûllyesztett kupola peremét tudod lõni, már ha kicsit is nyugton van 😊
Sunsetjoy
A fenti listából a WoT Clan info progi linkjét ki lehetne venni, mert már egy ideje az FBI-os aloldalt hozza be😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sippie
szép, én meg se próbálnék ilyeneket, arra gondolván hogy túl nagy szögben lövöm és tuti pattan. Mondjuk még nincs E100-am, de IS4-ben ülve legalább tudom mi a szitu 😛 A postaláda rész lõhetõ még? Párszor próbálkoztam csak vele, de mindig pattant, erõsítették vagy pechem volt?
IS7-es gyengepontjait is berajzolhatnád, megköszönném 😄
pointer4

Ott fent, a mekis tálca 😄 Ebbõl a szögbõl 10bõl ha 1x pattantam éles helyzetben. Fõleg ha a butus még fel is tolat valahova 😄
Gondolom ha az arty itt eltalálja, akkor van temetés is pl.
Az új xvm mod mintha nem balanszolná a tierek közti eff különbséget csak összesítené az egészet. 3 top tier tankunk összesen 1000-el több eff értékkel rendelkezett mint az övék a kicsik meg elmaradtak az övéiktõl és 50% win chance átszaladtunk rajtuk. Valamit benéztem vagy ezt más is így látja? Nem mind1 a t10 piros vagy a kv3.
Sunsetjoy
Nekem ez a nyerési esély fura. Kiírja hogy 31% esély van a nyerésre, és 15-6 körül nyerünk. Egy másik esetben meg 64%-nál gyalulnak le minket, mint az olvadt tököt...
Az összesített winrate szerintem 60%-ban azt adja meg, milyen jó vagy. 30%-ban azt, hogy mennyire nagy tierben vagy általában (ott aztán vannak dolgok), 10%-ban pedig azt, hogy érdemes-e venned lottószelvényt (vagyis Fortuna asszonyságnál bejössz-e).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

szabii98
Egy kis arty móka:
Gyõzelem!
Csata: Komarin 2012. május 26. 19:13:32
Jármû: S-51
Szerzett tapasztalat: 1 021
Szerzett kredit: 30 713
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály
Tudom tudom, utáljátok az artikat...
De mikor a KT-t full hpról kiszedtem vele az princeless volt 😄
és elmondom végszóként, hogy farmtanknak van, nekem is van heavy tankom, td-m is etc

I met God. She's black

XVM mód 16:00-tól 02:00-ig nem mûködik mostanában. Hogy miért? A hivatalos oldalon többet írnák talán...

Ezennel hivatalosan is lesz@rom a winratet meg a többi semmit mondó számadatot. Ezt nem lehet egy ember által megváltoztatni. Próbálom a T95-tel 50% felé vinni a gyõzelmi arányt de egyszerûen lehetetlen (megközelíteni is ). Osztom a nagy pofonokat immár a 155-össel, de hiába. 3 perc eltelik és eltûnik több mint a fél csapat. Vagy magamra hagynak és kivégeznek. nem tudok szaladni utánuk.
Vagy fordítva. Eltelik 3 perc és az ellenfél gyakorlatilag nullázódik. Én csak megyek mendegélek elõttem sepernek a nagyok. Hopp kiszednek egyet még egyet még egyet..... a pálya felénél tartok és már foglalnak. Még csak lövési lehetõségem sem volt 😊
Szóval nélkülem nyertek simán.
És ezzel a stattal meg is van az E2-s Sherman kifejlesztése.
Szerettem volna elérni a 2kill/csata átlagot, de volt 1-2 rossz meccsem ma délután. Nagyon élvezetes kis szerkezet, jó volt vele játszani, volt 1-2 PzIV, M3, T50 oneshot.
Az átlag xp-m is elég magas lett vele. Egyszóval nagyon jó kis cucc, csak ugye erre is vigyázni kell, mert az a 460hp nem túl sok. Néha med-ként használtam, néha meg távolról csipegettem vele.

wot nick: PsychoTrooper

e100-al ritkán lõnek át ne adj nekik tippeket !😄
Sippie
torony tetején sík felület? Jó kis szögben eshet rá a lövedék, mégis átmegy?
"Obj.-et nem érdemes kihúzni, mert a francia arty hasznosabb lesz nála. "

Nem is tudjuk még hogy a francia artynak milyen pontos lesz az ágyúja, ennek tudatában kár még ilyet mondani hogy hasznosabb lesz.
Biztos nem ez a meccs volt az, amit elõre eldöntött a random:
M103-ban szembõl 1. bekapott lövés átüt tornyon át, 600-as sebzés. 2-ra 600-as sebzés, amo rack. 3-ra 600as sebzés, kigyulladok, és a maradék 50 hp-m leég egy fél pillanat alatt...
"Véletlenül" a másik M103-unk szintén 3 lövésbõl kimúlt, pedig jól helyezkedett, a Mausunk meg mint egyetlen t10, elment a völgybe bohóckodni Lakevillen...

szabii98
megcsináltam , de nem mûködik...öcsém.. 😄

I met God. She's black

Nem. Ha a maximális 25%-os bónuszt kapod átütésre akkor se. A teszteken 218 mm-es átütésig védett, ami a D-25T maximális átütése. 225 mm-es átütéssel már át lehet lõni, közelrõl, teszten.
pointer4
Csökkentsék még szak szépen a méretét 😄 Az IS4-nek E100al úgy lõhetõ a torony tetején az az asztallap méretû sík felület, mintha panther oldalán akarnék átlõni 😄 És minél közelebb jön, annál könnyebben megy át 😄 Ugyan ez az IS7, ott a panacsnoki "kupola" lavorjába lehet könnyedén belõni 😄
És hogy pislognak, amikor közel jönnek, és mégis sérülnek 😄
szabii98
a rendszergazdánál kúrtam el.

I met God. She's black

Sokat nem számít az a minimális célfelület változás. 350-400 méteres távolság felett talán van jelentõsége. Ha ez számít, akkor ennyi erõvel lehet nerfnek is tekinteni. Alacsonyabbak, lejjebb van a löveg, még kevésbé tudnak lefelé lõni. Illetve azok a harckocsik, amik magasabbak náluk, közelrõl kedvezõbb szögben tudnak rálõni a homlokpáncéljukra, ekkor kevesebb az effektív védelmük a magasabb gépek ellen.

Mivel kicsi volt a változtatás egyik se számít sokat. Mondhatjuk, hogy lényegtelen. Az a probléma, hogy a dolgokhoz való hozzáállásukat, trehányságukat tükrözi.
pointer4
Ha ez nem, akkor valami majd csak rávesz, hogy nyelveket tanulj 😊 Egyszer csak el kell kezdeni civilizálódni 😊
Koridor
kicsomagold, bemásolod a fökönyvtárba, majd a xvm-doc > samples > Full config EN-bol a XVM.xvmconf-ot bemásolod a játék res_mod > 0.7.3 > gui > flash-be.
Majd a fökönyvtárban a wot-xvm-proxy alkalmazást rendszergazdaként inditod.

Ismerõs. Én is voltam már úgy hogy egy olyan pályán amin (hasamra ütök ) 876-szor voltam ,és úgy gondoltam hogy 877-edjére nem úgy csinálom ahogy szokás ( meg egyébként is 4 arty volt ami nem a TD legjobb barátja) hanem elindulok arra amerre a medek . Na kaptam is az áldást hogy hülye idiota nem a heavy frontra megy és biztatták a saját artikat hogy bizony lõjenek ki. Persze nem csak õk lõttek hanem aki ért. Természetesen a sok okostojást úgy kivégezték 3 perc alatt ahogy illik.
Az is természetes hogy minderrõl én tehettem...
Kár, hogy egy csatában csak egy kamikaze medált lehet szerezni 😄
3 Type-ot intéztem el T20-ban, ebbõl kettõt rammolva 😄

Oddball: jól érthetõ és hasznos újítás a táblázat!

Egyenes beszéd.
Akkor stílusosan: no comment...
Akit érdekel, annak van jelentõsége, magyar biztos nem lesz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sziasztok!

Oddball29:

Biztos jó a WOT Armory, de itt egy magyar fórumon majd akkor lesz jelentõsége, ha magyarul lesz elérhetõ...
Alien69
Nekem megy ismét. Át kellett olvassam azt az üzit, és újra be/át pakolgatni a file-okat. Így egyenlõre müxik, igaz, most se minden csatánál, de többségében. <#vigyor1>

szabii98
hogyan? nekem felül annyit ír hogy XVM. 2.3, meg a csata kezdési idõpontját és kifúj :S

I met God. She's black

Koridor
nekem sikerült összehozni

Frissítés, errõl nagyon kéne feedback.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

az elõbb Live Oaks-on a saját tüzérségünk akart kilõni, mert elfoglaltuk az ellen bázisát és nem pusztítottuk el az összes ellenfelet. Nem értem ezeknek mi bajuk van ilyenkor? Szerencsém volt hogy a gyerek nagyon béna hogy még eltalálni sem képes egy álló Panther2-t vagy egyszerûen a Priest egy vacak...

[img]http://1stcav.net/sig2@501770191@eu@1@1@11111111111111@1100110111110@00101@[email protected][/img]

szabii98
nekem sem megy, fingom nincs mért...

I met God. She's black

Nemcsak artyól. Eleve az egy baromi megnyugtató érzés, hogy még mehetsz elõre mert nem vettek észre. Ez az amit a legtöbbször észrevettem csata közben.
Túl jópár meccsen amit a 6. érzékes parancsnokkal töltöttem el: Rettenetesen hasznos. Nem is tudom hány arty lövedéktõl menekültem meg, legalábbis nem telibetalált. Át is raktam a 3 fõ tankparancsnokom skilljeit erre. Szóval csak ajánlani tudom. Viszont: van az elõérzet kb használhatatlan nekem. Most vettem észre, hogy az egyik emberemnek megvan. Meccsen még sose használt.
Nyilvánvaló, hogy a hozzászólásom nem tetszett neked, - akár hiszed, akár nem, de erre magamtól is rájöttem - viszont még mindig nem írtad le, hogy ebben számodra mi volt a sértõ? A felszólító mód nem tetszett? Ezen nem szoktak csak úgy megsértõdni az emberek. 😊

Én leírhatom neked, hogy SZERINTEM melyik a jó, ha az a klán, amihez csatlakoztál nem favorizálja azt, ezért tehát célravezetõbb lehet, ha azokat kérdezed meg, akik a taktikákat alkotják meg és eldöntik azt a klánon belül (Field Commander), hogy milyen tankra van szükségük, nem gondolod? Szólj, ha a gondolatmenetem hibás! 😊

bár azt hozzá teszem nekem egy artym sincs, de elég sok CW-n voltam. Függ a játékostól és a taktikától is, én személy szerint azt szerettem ha t92-k fedezték a seggemet. Ha lenne lelki erõm és végre vga-m, akkor én az amerikait vagy a franciát húznám ki. Franciának lehet neki is állok majd😄