World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malinovkán a déli házak "kicsit" bugosak. Artyval simán lehet lõni melléjük. Most megtanultad. 😛

Tudod: "Campers always die..." 😄
Brutal
Melyik az a mod,amelyikkel meg lehet növelni a térképet?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Szerinted mivel bukik nagyobbat egy top tier tiger aki elszambázik a medekkel kicsiket ölni és a helyén lerongyolják a csapatát a városban. Befoglaltok és +1 loss vagy meg lesz erõszakolva és fizetheti a javítási költséget is mellé.
Adjunktus a példádhoz hasonlót nem láttam még 6k battle alatt. Gyakoribb ha egyedül kezd valaki foglalásba nem ér el 50%-ig már le van darálva a maradék.
Elhiszem, sõt tudom mert én is gyakorlom XD. A 6-7-nek jó, de ezt 30-an játszák.
Persze,de annyiféle rossz játékmenet van(full kemp, egy oldalon indul mindenki, bénázó csapattársak,sok nagy arty, meg az említett is), sokszor jó ha 30-ból egy csata ha jó.
Bocsi, de ha a másik csapat nem védekezik rendesen és nem tesz a foglalás ellen, akkor teljesen megérdemelten buknak el. Hogy nem túl szórakoztató? Ja hát kérem, az se túl szórakoztató amikor Malinovkán, a totál fedezék nélküli pályán az artik egymás után szedik ki a heavyket, akik nem tehetnek semmit ez ellen.

Most szedett ki az M103-asomból egy lövéssel egy S51. Malinovka déli bázisán álltam közvetlenül a házak mögött, hogy megakadályozzam a csata vége felé átjövõ heavyket a foglalásban. Ha ott is ki tudnak lõni a gyökér artik akkor hová is kellene mennem hogy ne tudnjanak?

Kábé két napja errõl beszélgetünk. És nem, nem változtattak rajta, hanem ez a egy másik fajta számítási mód. Ugyanúgy elérhetõ a régi is, és az XVM mod is a régit használja.

Minden csata célja a gyõzelem.
Hogy ez foglalásból történik,vagy az összes tank megsemmisítésébõl következik,a végeredmény szempontjából mindegy.(ha csak a gyõzelmet nézzük és nem kezdünk el matekozni az effi-vel)
A foglalás idõhöz kötött,ami alatt nagyon sok minden történhet.Szokott is,általában.
Anno voltam olyan csatában VK 3601-el,hogy beálltam foglalni.Rajtam kívül még 4 tankunk volt.Az ellenfélnek már csak 1 JagdPanthere volt állva.
Szóltak,hogy ne foglaljak mert õk ki akarják nyírni.
Rendben van(legyen gyereknap)kiálltam a körbõl.Nem csatlakoztam,hagy repüljenek rá arra a szerencsétlenre a dögevõk.
Mire észbekaptam,a JP úgy kivégezte mind a 4-et,hogy 1 másodpercre se látták felvillanni.Pedig az Német TD-rõl lévén szó,nem kis fegyvertény.
Akkor gyorsan be a körbe és foglalás.Nem volt sok HP-m és 80% körüli foglalásnál a JP megcsinált engem is.
Na azóta nem érdekelnek a dögevõk.Ha odajutok foglalok és kész!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

nekem 1590-rõl 1402-re nõtt 😊
vinki1
Renton azt en is nagyon csipem.Kar hogy rikan van,de ha ugy alakul akkor nagyon ki elvezem minden pillanatat.

Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de változtattak a Combat Efficiency kiszámításán, redukálták a cappelésért járó pontokat.

http://wot-news.com/index.php/stat/calc_new/en/

Nekem kb. 20-al nõtt az effem 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Med útra elszaladgáló és csapata vesztét okozó top heavy tankokat divat volt megkeresni és megbüntetni, de most más a helyzet. Engem zavar, hogy ebbõl a szempontból sivárabb lett a játék vagy te is odagurulsz a körbe közéjük foglalni, (idõnként ez azt okozza, hogy nem kevés xp és kill valamint credit marad a levegõben) vagy ki is léphetsz a csatából. Mindig oda megyek ahova top tank létemre kell, ha lemming vonat van akkor is. Ha erõsen kivettem a részem a gyõzelembõl ne olyan döntse már el játszhatok-e még és mit csináljak a hátralévõ idõben aki nem tett hozzá semmit. Az effem nõ nekik köszönhetõen mégsem élvezem.
az a kedvencem mikor összeállunk 6-7 meddel falkába és egyesével kapjuk el õket!! 😄😄 Még akkor is hatalmas élvezetet nyújt ha esetleg a végére elvérzik a med falka és gyõz a másik csapat.
Ilyet 30 meccsenként egyet ha látok....

Kipihenten átolvastam és még mindig nem érzékenyültem el. Ha egy tank nem csinál semmit full hp-val azok mögött kullogva akik leamortizálnak egy oldalt beáll foglalni egy csatában amit a többiek már megnyertek és megkérik ugyan darálják már le a többi tankot mert esetleg több xp-t creditet és esetleges top gun-t szeretnének még összeszedni amire maximum egy lol noob fuck u választ képesek kinyögni nem sajnálom. Te azt tartod alattomosnak aki a kérés után belelõ én pedig azt aki nem csinál semmit, de rárabol a bázisra. Volt már, hogy kiborult a bili és belelõttem s olyan tankot is sebeztem aki találkozási ponton a seggembe állva próbált kinézni gondolom csak pislogott sniper mod-ban miért nem megy elõrébb a tankja. Az idegbeteg gyûlölettel teli megnyilvánulásod minõsítettem bár annyira nem vulgáris mint ahogy este érzékeltem.
vinki1
En meg inkabb azt mondom hogy nagy esetben ram sem bagoznak a nagy tankok hiaba kerek segitseget med kent.

Ha olyan géppel vagyok amivel már nincs tovább és minden ki van rajta fejlesztve akkor egye fene nem foglalok ha arra kérnek.
De ha nem akkor foglalok és kész. Ha ilyenkor kérnek hogy ne foglaljak akkor én is kérem õket hogy ne lõjenek.
Ilyenkor csak magamat nézem, viszont a gyõzelmet ezzel nem hátráltatom.
Nem is arról van szó hogy valaki rögtön az elején átvergõdik mindenkin és foglal (annak én 5000 efit adnék XD) Hanem ha az egyik csapatban van egy type, vagy amx, med horda az ellenben pedig nincs med, vagy csak egy. Átrobognak a szokásos med vonalon falkában szétlövik pillanatok alatt aki útjukban áll, és foglalnak, (ha nem foglalnak és mennek a többiekért az ok).Ez akár gyõztes oldalon akár a vesztesen vagy, nem túl szórakoztató. Sajnos sokszor az ellenfél meg sem próbálja felvenni a kesztyût, a helyet hogy az egy szem med-nek segítenének, egyszerûen a másik irányba indulnak. De sokszor van jó példa is. Látva a várható fejleményeket 7-es 8-as heavyk segítenek az egy szem med-nek.
vinki1
Szerintem helyzet fuggo a foglalas.En is inkabb szaladgalok a T-54 el mint foglalok,de hat mikor milyen kedve van az embernek.

Koridor
Nem az átszáguldozos foglalásrol van szo. Hanem arrol hogy ha odaérek akkor nem fogom a körön kivülröl nézegetni a tájat azért hogy valaki(k) csináljanak még pár kill-t.

"Én se értem hogy miért gyávaság, odáig el is kell jutni. "

Itt van a pont!

Ebben a témában sokan írják hogy "hú de könnyû foglalni", érdekes módon ilyenkor nem említik azt a sok basecampert aki a túloldalon is van.
Bárkivel szivesen megyek platoonba hogy megfigyeljem, hogyan megy át az elsõ 2 percben és húzza le a zászlót. Mert ugye az olyan könnyû, azzal lerhet jol az effit növelni, "csak hát én nem vagyok olyan, nem tartom a foglalást semmibe"...

ha bújócskázni akarsz ne wot-ozz vazze <#wow1>

wot nick: PsychoTrooper

Egyes játékosok tanulják meg használni a tankjukat, ami nem csak arra jó, hogy átrohanjuk vele a pályán. Egyáltalán nem értek veled egyet.

Koridor
Én se értem hogy miért gyávaság, odáig el is kell jutni. Ha szerencséd van és nem látnak meg akor kapsz egy "lopakodó" medált. De az elég ritka, nekem 4k meccsböl 1db van azt is egy villámgyors amx40-el kaptam.

Aha. De azért képes vagy leírni olyan hajmeresztõ ostobaságot, hogy a bázis foglalás gyávaság. Aztán odaírod, hogy kivéve amikor nem.

Maradjunk annyiban hogy ez a játék tele van olyan helyzetekkel, amikor egyes játékosok számára a foglalás az egyetlen lehetõség. Tehát nem gyávaság.

A nick nevedre meg azért voltam kíváncsi, mert szeretem tudni kivel beszélgetek.

e-75-el eddigi rekordom prém nélkül

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. május 27. 9:24:03
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 2 620 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 52 767
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Mesterlövész

replay
Koridor
Szerintem ez is detto. A heavyk b@szogatják majd a medeket hogy go scout.

Hát ez kár, remélem majd bõvítik.

"Azonban bizonyos esetben a taktika megköveteli,"

Úgy látom képtelen vagy értelmezve olvasni.

Most hogy tudod a játékbeli nick-em le tudtál szûrni valamiféle okosságot?
Mert ha nem fogalmam sincs miért érdekel.

Na igen ettõl a módtól tartok is, viszont az 1 bázisos mód jó lesz szerintem.

WoT: Nishizumi77

Added two new modes of random battles, "Storm" and "meeting engagement".
"Storm", one team defends a base, the second tries to capture or destroy all enemy tanks. Mode is active on the cards: Erlenberg, Prokhorovka, Westfield, Karelia, robin, Sandy River, Siegfried Line.
"Meeting engagement": the seizure of "no man's land" in the center of the base map or to destroy all enemy tanks. Mode is active on the cards: El Halluf, Murovanka, The Barrens, Ensk, Himmelsdorf, Ruinberg, robin, Sandy River, Siegfried Line.

Az adott játékmódhoz csak a felsorolt pályák lesznek.

Koridor
Szép lesz, föleg ha a védök vs. támadok modba a támadokat telerakja kemperel <#circling>

Én úgy tudom hogy az új játékmódok a régi pályákon fognak mûködni, nem terveznek játékmód specifikus pályákat. Ezért kapunk csak két új pályát, mint máskor is.

Nem szoktam nézni az aláírásokat. Nem egy darab T9 heavyrõl volt szó, hanem háromról. Tehát olyan szituációról, ahol nem tudnának gyõzni a medek harcal, csak foglalással. Te ebben a helyzetben azt várnád tõlük, hogy foglalás helyett támadjanak a heavykre. Ami ostobaság.

Neked pedig úgy tûnik hogy a példámat nem sikertült értelmezned.

Látom ismered a betûket, de vajon olvasni is tudsz-e? <#hawaii>

Ha már a képet nem volt kedved rendesen megnézni, akkor ott van az aláírásomban.

T7 med a legritkább esetben éli túl annak a csatának a felét, ahol T9-es heavy is van. Ha mégis akkor 2-3 simán le tud nyomni egy T9 heavy-t.

Tegnap ugye ki lett rakva a google fordítós 7.4 változások, és látva hogy a 2 új játékmódhoz csak pár map lesz most így eszembe jutott: Nagyon régóta késnek a játékmódok, elvileg ennek van a legnagyobb prioritása, erre van pofájuk csak pár pályával kiadni, mert szeretnék ezt is tovább húzni, hogy patchenként adnak hozzá újakat? *Facepalm*

"Egyébként szerintem a foglalás a gyávák harca"

Lol, ezt a butaságot remélem nem gondoltad komolyan. Egy teljesen mindennapi példa: A csatában már csak három T9 heavy marad az egyik oldalon, és három T7 medium a másik oldalon. Te ilyenkor elvárnád a T7 medektõl, hogy ahelyett hogy kihasználnák egyetlen elõnyüket, a mozgékonyságukat, és megpróbálnának villámgyorsan foglalni, ehelyett essenek neki a T9 heavyknek és haljanak meg? Nevetséges.

A foglalás nem véletlenül van benne a játékban, fontos játékelem.

Amúgy neked mi is a játékbeli neved?

Én nem. Te igen? Viccet félretéve, minden pályán elõfordul kemp. Azért csalóka is tud lenni a kép. Sokszor látom, és én is jártam úgy, hogy az elején besegít valaki med-et vagy felderítõt lõni, és beszorul valami szikla mögé mert két irányból is lövik + arty is fenyegeti. Az ellen nyomulásával a helyzete csak rosszabbodik.Eleinte magad dolgával vagy elfoglalva,így nem figyelhetted miért ragadt be, félidõben észreveszed lám kempel pl. a löwe.
Sunsetjoy
29%-nál meg 15-13-ra kapunk ki csak, úgyhogy a tornasor alján egy kv-1 tankkal 4 kill.
Ennyit errõl. Ez nem gondolatolvasó script 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sunsetjoy
78% chance of win, my ass...
15-4 állásra kaptunk ki, nálunk egy 1800 eff. körüli stug3, meg egy 1200 körüli tigerp átcseszte a számítókáját...
Az ellennél 1040 volt a max.

Ha meg talál egy olyan tankot aminek nem találja a statját, képes szerintem nullával számolni, és a másik csapat esélyét megnyomni, hibásan.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Solten
En is foglaltam mar ilyen szituban kis tankkal hogy legalabb xp-m legyen ha sebezni alig tudok de megvartam hogy kinyirjak az utolsot vagy kijottem a korbol.

Saor Alba

De ha õ foglal akkor õ arra többet kap mintha csak álldogálna és várna a semmire nem? Így hamarabb megszabadul a hû de sz@rjától.
szabii98
Képzelj el egy szituációt:
IS-ben ülsz, maradt még 1 darab VK 3002DB, amit 1 lövéssel, max kettõvel kinyírsz. 2 lövés=több sebzés=több tp. Nem fragvadászat. Nade, jön a drága PZ 3/4, ami amúgyis olyan hûdejó tank, és befoglal. Én már 30nál írom hogy no cap pls, erre beírja, lol idiot IS. nem volt egyedül, volt vele egy JagdPanther, ami ki is állt...

I met God. She's black

Solten
Hogy milyen kemprol beszelek? Jartal-e valaha Komarinon...? 😊)

Saor Alba

Milyen kemp-rõl beszélsz? Van neked nagy heavy-id vagy TD-éd? Ha igen milyen stílusban játszol vele? Ezek nem med-ek hogy jaj nem erre kellet volna jönni átmegyek a másik oldalra, és már ott is vagyok. Meg kell várni még a csapat eloszlik és akkor tudod csak eldönteni merre indulsz. Vissza vagy másfelé már nem igen tudsz menni. Csücsülj be pl. egy t-28-ba megtudod.
Koridor
Benne van a pakliban ez is de szerintem nem olyan sürün hogy nagyon zavaro legyen.
Amugy engem mostanában ritkán rak be himire, tegnap is csak 1x voltam ott a kb 15 csatábol.

Én úgy értem, ha nyerünk sem jó. Himmelsdorf-on különösen gyakori, mert védett a házak miatt. Még ki sem érek az egyenes utcában, a gyors med-ek átrohannak bázis elfoglalva nyertünk + 100xp.
Solten
Komarinon mukodhet ha nincs arty (100-bol 1). Ellenben lehet kempelni 10 percig, az is szorakoztato.

Saor Alba

Koridor
Mitöl lenne a gyávák harca?

Solten
Ha az elso percekben 5-en berontanak es sikerul foglalniuk, erre mekkora az esely? 5%? 😊

Saor Alba