World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Normál csatákhoz sincsen rendes Tutorial, akkor ehhez miért lenne? Szarnak ezek rá.

angelus1991ster.blogspot.hu

Garázs (Garage)-> Szolgálati feljegyzés (Service Record)-> Járművek (Vehicles)-> Csata típus: Normál, Tankszázad (Battle type: Normal, Tank Company) statisztika résznél a minden SPG harcjárművel elért eredményt egy külön, Skycancer részbe kellene tenni.
Az Összegzés (Summary) statisztika rész összesítő adatait kiszámító képletből ki kell venni az SPG-s eredményeket.
Ím eljő a Galaxisba a kurva békesség.

ROMOTO
Rákérdeztek erre a tutorialra mások is, a fejlesztők is tudják hogy kellene hozzá, a szándék megvan, de kérdés hogy mikor hozzák össze.
ROMOTO
Nálam most nem az van fenn, a komplett peccs feltelepítése után a saját menüjében a garázsból nyitva ki lehet pipálni azt az opciót hogy1-3 ig mutassa az utolsó bekapott lövéseket
Sherman0070
random staisztika számlálóból?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sandbox tapasztalatok következnek.

Szóval van ez a 30v30 játékmód, amit úgy kb 5 csata megtanulni, a csatákban mindkét oldalon mégis vannak teljesen értelmetlen dolgokat csinálók. Sokan hegyre másznak, mert ez hegymászós játék. Páran állnak a szikla egyik oldalán és lövik a szikla túloldalán spotolt tankokat. (ezek minek kaptam meghívót?) Továbbra is borzalmasan nehéz a bal egér gombot használni, mert mindig van jópár olyan játékos, aki egyszerűen képtelen sebezni. A rekord eddig egy 44 lövés 0dmg-es valami volt. A spotrendszeren változott valami, mert 480m-ről úgy spotolnak fel Bat-ben, mintha a komplett Malinovka hegy-et húznám magam után. Tankoknál is van változás, maus csak 3k hp, artyk nem stunolnak, hanem oneshotolnak mindent, pz7 e100 ágyúval van. Kreditet elég szarul hozza ahhoz képest, hogy mennyi időt töltünk el egy csatában, bár ezt még lehet állítani. Nagyon remélem, hogy amikor ez élesbe kerül, akkor lesz egy nagyon szájbarágós tutorial hozzá, amit végig kell csinálni, mielőtt ilyen csatába lehet menni, mert gyanítom, hogy ha a jelenlegi botállomány bemegy ide, akkor 100 csata alatt sem fogják megérteni azt, hogyan kellene nyerni.
Legjobb lenne, ha a random staisztika számlálóból kivennék az arty-kat, és a probléma megszűnne 😊

Sherman0070
mindig?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Végignéztem az összes modot. Ennek mégis mi a neve? Sehol sem találtam még ígysem.

Megint ez a TD-s marhaság. Mégis mikor lőtték valaha az artyk TD-ket?
Sherman0070
óóó, hogy saját installerje is van 😄
széép 😄

Sherman0070
Köszönöm. Remélem megtalálom a 31 modja közül. 😄

ROMOTO
Protanki orosz mod pack, kb.2 peccs óta létezik
Sztem tök mind1, úgy is csak a sírás megy... hol a sealclubberek, hol a normál játékosok, hol a tomato siemkák sírnak valami miatt... ennyi embernek képtelenség megfelelni, valaki mindig sírni fog...
Sherman0070
Ez a találat jelző mod honnan tölthető le?

Sherman0070
Pár gondolat az arty "rebalance"-ról.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez az arty átalakítás nekem túl sok. Alkalmi arty játékos vagyok, csak a sebzés és átütés csökkentés mellett vagyok (+AP lőszer kivétele) de ez túl sok. Most már akkor Maus-ba teli találattal sem fogsz tudni sebezni? Még a legerősebb lövegű artyk-kal is csak 400-500akat fogsz tudni sebezni 40mp alatt? Nem lesz értelme 1-nél több arty-t birtokolni, mert mind ugyanolyan lesz. WG mégis mit gondolt? Srácok, megérthető mennyire utáljátok az artykat de azt el kell ismernetek, hogy 350 sebzés 35mp-enként felháborító. Vicc. Az artyk arra lettek létrehozva, hogy lekezeljék a heavy-ket, superheavy-ket, most meg már 1v1 játék végi szituációban sem képes megvédeni magát. Most lehet, hogy örültök ennek, de majd meglátjuk következő patch-ben mi lesz, amikor az arty 60mm feletti páncélzatú tankokra lőni sem fog. Jövőben mondjátok, vajon mi lesz? Megígérem, hogy 6-7 patch múlva a játékosok fel lesznek háborodva a TDk-re és panaszkodni fognak az elrontott játékviszonyok miatt. Ez egy véget nem érő körforgás.

Ez egyre jobb lesz. Nálunk nyolc heavy, a másik oldalon 1. Nem tartott tovább kb. 5 percnél.
ROMOTO
Jah, este megyek is pár stunnolós karikát...<#vigyor>
Ez direkt szívatás, mikor lighttal megyek, semmi arty meg városi pálya, amikor meg megyek hevyvel egyből betesz 3-4 arty.
MA idáig 9 × voltam prokhorovkán 5 × malinovkán meg 3 × murovankán. legtöbbször heavyvel....

Tesztszerver még van mert újra raktam a gépet és már ma megjött a pach az amcsi szeróra?
Nekem az elobb volt 3 arty oldalankent. 13 90-el voltam, Mineson. Csak jart hozza 4 light is oldalankent...

pedal to the metal...

Bakker az előző csatában volt 8 arty,meg kaptam a spotolj 3 artyt küldit és hiába megyek bármelyik scout tankommal,egyiknél sincs olyan csata hogy 3 lenne.<#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.18. 13:21:10

nekem is...

pedal to the metal...

Talan tul szigoru voltam multkor a Leohoz. De teny, hogy csak sokskilles legenyseggel kezdett el mukodni a kis szaros.... Ace tanker

pedal to the metal...

Jah ez a srác akivel platoonban voltam irtózatosan rendes játékos volt,ketten arty támogatással megvédtük a bázisunkat,a végén az utolsó ellenséghez ő ért oda,de átengedte nekem hogy meglegyen a radley walters.
Másik hogy iszonyú mákom volt,az artyk megtaláltak még a nagy harc közben,de az egyik egy lófasznyit sebzett belém a másik meg csak a láncomat szedte le.

Nekem az a feladatom light tankkal hogy 3 artyt spotoljak és sebezzek meg,azóta jó ha 1-et látok.<#buck>

Arty módositást mint "anti-clicker" hívő csak a küldetés módosítások miatt is várom. Összesen van 2 artym, M44 és BC, szóval az olyan aranyos küldetéseket mint az SPG-11 esélytelennek érzetem eddig. Főleg mivel nem is tudok velük játszani 😛
Régi SPG-11 - ölj meg 2 tankot 1 lövéssel. Új - Stunolj 3 tankot 1 lövéssel. Kicsit egyszerűbbnek érzem a nagyobb spalsh és gyorsabb célzás miatt.
Hú srácok egy marha jó csatát mentem kis köcsög 6-os svéddel,a legénység még vérgáz benne,asszem 84%-os.<#idiota>
Jah és időnként kurva nagyot be lagolt a játék.

A számból vetted ki, én pont egy hete adtam el, több év várakozás után. 4, azaz NÉGY éve ígérték be a cserét. Egyébként (ha még valaha sor kerül rá) valszleg nem a Chieftainre fogják cserélni, hanem a Super Conquerorra. A Chieftain egy másik ág lesz.
Master91
Ez egy marha jó kérdés ami engem is érdekel, vagy 2-3 éve volt akciós az Fv, azóta ott rohad a garázsomba mert a Conquerort használom még mindig
Zegi Norbi HUN
Az Fv 215B -> Chieftain csere miért nem valósult meg? Miről maradtam le? 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Lehet hogy vastag páncélja lesz,de akkor is könnyen belövik mert nem olyan mint a Maus páncélja hogy döntött.
De ez a T8 baromi randa,vajon a többi milyen lesz?

Engem a 13-90-nel a Windstorm-Himmelsdorf-Abbey szentharomsag kisert tegnap ota. Szinte minden masodik csatam ezeken a palyakon van.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Nyugalom nem kell aggódni, bazi nagy és lassú lessz és mire ráfordul valami célra az addigra már a pálya másik felében fog rohangálni a célpontja. Amugyis a gold mindent megold. Ma meg tegnap nem mentem olyan kort egy páncélos tankal sem ahol ne spamelték volna szarrá a tankjaimat gold ammoval. Aztánn mikor megint visszaváltottam TD-kre, szépen hátulról lovoldozgettem és nagyban néztem ahogy az elenséges MAUS-t 30sec alatt széttkapják , csak ugy virított rajta a sárga festék a heat miatt.
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=L2vRoetFW4I
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=lJZ_6KG186Y
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=RPyZ6CZs18c
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=fshpNBN9oEs
Ki ne huzzátok , nem éri meg.
Ja, a szupernehéz tankok pont arról híresek, hogy szar páncéljuk van <#rolleyes> A tízesnek állítólag 164 mm-es ágyúja van, úgyhogy a tűzerővel se hiszem, hogy gond lesz.
De ez olyan brutál hülyén néz ki hogy tuti kötelező lesz kipróbálnom.<#hehe>
Bár gondolom szar páncéljuk lesz,lassúak lesznek valami gagyi ágyúval.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.18. 00:13:50

Ahham. Nem nagyon tudják úgy szétnerfelni az artykat, hogy ne legyen ezekkel rémálom a játék.
Ja értem,akkor azért volt Maus-al egy képen hogy lássuk mekkora nem azért mert T10.

T8.
Ez lesz a T10?

Status Reporton és TAP-on is kint van.
Master91
Hol látjátok ?
Egymást követő csaták. GJ WG!

Ezzel megint sikerült a béka segge alá tenni a statot. Gyak megfelezni az első 4csata után.
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.04.17. 22:49:05
Közben látom a hírt. Atya ég, FCM F1... Ezt az undort azért nem lesz könnyű überelni 😄

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.04.17. 22:43:38
Hivatalos, vagy valami fanfiction?
Új francia ág, tele titán tankokkal:

Én napok óta tanktípustól függetlenül Siegfried Line-ra járok játszani. Szerintem minden harmadik meccsemet ott játszom.
Master91
STRV megölt. De honnan...

Utoljára szerkesztette: Master91, 2017.04.17. 20:38:54
Engem is ma 28.01-el illetve lttb-vel 1-2 egyébb városi pája kivételével himmelsdorfra dobál annyi külömbséggel hogy hol egyik hol másik oldalra <#action>
kigyi
Valami csoda folytán a szerveren vagyok, de természetesen a tankom csatában 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

HTS s3rg1nh00
úgy néz ki valamelyik ruszki keményvonalas feministának elege lett a wg afganisztáni izzadtság-szagú kölnijéből és belelocsolta a p1csába a szerverekbe az 50 éves vodkát a főnök szekrényének tetejéről<#banplz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D