418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #396159 Lol,nekem is azzal volt gondom,vagy másfél évig szívtam vele. -
Still_I_Rise #396158 Grat!
Én ezzel és az MT-15-tel szpok 1 éve. (Csak ez a kettő hiányzik, kínomban már kimaxoltam minden más küldetést.)
Mutatom mi van ha előveszek egy medet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
OK van, amikor akár 2-3 TD is van. Na azok a 0-15/15-0 jellegű csaták, ahol nem érek oda egy rohadt TD-hez sem.
Tök úgy érzem magam mint a spori:
Darth Surge
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.09.12. 21:30:42 -
magyi76 #396157 Gyereke az amerikai szerveren kaptam 4 nap premiumom acot 6 es fel millat csinaltam, persze csak tir 8 prem tankkal jatszottam, nagyon untam mar, de lett megint par millam. -
pett3rson #396156 Az szép és még csak nem is kimaxolt, több skilles legénység. Well done :) -
Grat!
-
Userx2 #396154 Hurrá meg lett egy újabb IM tank. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #396153 Akkor mázlid van én T7-el max T8 de minimum T9 csatát kaptam.
T8-al 80% T10 -
szaboz80 #396152 Lehet, hogy az üldözési mánia mondatja velem:
Az vettem észre, hogy minden második nap szivat a gép. T7-es csatáimat szinte kivétel nélkül T8-9-ben futom. Másnap, mint a kisangyal top tierként megyek. Mától statisztikát fogok erről írni :) Ma úgyis sz***póág van... -
Plata #396151 Le.Nekem legalább is le szokott. -
pett3rson #396150 ja, hogy ez leáll egy idő után? Akkor nem voltam elég türelmes. Először nem tudtam, hogy mi az a morgás, aztán esett le, hogy a garázs-effekthangokat hallom :D
-
Plata #396149 Nekem is csinál néha olyat hogy még vagy 10-20 másodpercig hallom a játék zenéjét aztán lehal. -
pett3rson #396148 Nekem -elvileg az utolsó patch óta - miután kilépek a játékból a hang megy tovább és csak feladatkezelőben tudom kilőni a játékot.
Ez mitől van és mit tudok vele kezdeni? -
Plata #396147 Ez gondolom valami ősrégi cucc nem?
Majdnem úgy néz ki mint az Iron Fist,csak második világháborús. -
Hali, rég írtam már, itt az ideje. Ismeritek ezt? PC-re való, gondolom.: Combat Mission Red Thunder Tiger II Vs JS1
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2017.09.11. 20:53:59 -
Plata #396145 Nem tudjátok mikor jön a prém T8 német tank?Az ami vk100.01P klón,nagyon tetszik a vk100,de nincs kedvem kifejleszteni és pénzem sincs rá. -
Plata #396144 Sosem felejtem el hogy sok éve sivatagi pályán két tiger2-t is lőttem.
Pearl riveren meg dragon ridgen és nortwesten vadásztam a tigrisekre.
Most meglátok egy tigrist visítva menekülök.
Kár hogy xfire kihalt,rengeteg képem videóm volt rajta.
12 killes t25td csatámról is azon volt.
Meg amikor 3 löwet öltem sluggerrel,majdnem négyet de már 200 vérnyomásom és elbasztam.Csak 1 lövés kellett volna.
Akkor még alacsony vérnyomással vacakoltam,de t25 csatánál is felment vagy 200-ra. -
Plata #396143 Nekem az új M4 nem nagyon jön be.
Mindig t7-be kerülök vele.
Nerfelt troll ágyú szart sem ér.
110-150 körül sebez.
Bár type 64-be 400 valamennyit sebzett meg dickerbe is.
De ami keményebb abba szarul sebez.
Régen t5 medeket oneshotolta.
Most fosok tőlük. -
pett3rson #396142 amúgy jah, hétvégén tűnt fel, hogy a 7dtd lett a legmenőbb topik és azért ott sem sokat írnak a srácok...ez már jelent valamit. Mondjuk most vettem aranyat, mert nyertem egy 20%-os bónt valami nagyon fasza challange-ért vagy miért. Gondolkoztam a Löwe-n, de annyi pénzt már nem akartam beleverni a játékba, még a 7500 arany most belefér...főleg így, hogy kaptam rá kedvezményt. -
pett3rson #396141 Tegnap kaptam elő Én is az M4-et, valahogy jól jöttek a csaták, sok sikerélmény ért miközben nyomtam az extra xp-ket mindenre. Jó még az a trollágyú, de gondolom a nerf-et a célzásra érted, mert ment a skuló mindenfelé. Azért volt pár egylövéses killem, szóval van még benne potenciál :) -
Plata #396140 Hát ez az,szerintem ezért volt jó a régi cset,lehetett húzni az ellenség agyát. 
Nagyon rossz hogy nem lehet írni az ellenségnek,imádtam őket szekálni,régen M4-el meg troll ágyúval mennyit szívattam az ellenséget,kár hogy M4 ágyúját nerfelték.
Irtó nagy hecc volt a régi troll ágyú,még t7-ben is vígan boldogult vele az ember.Annyira jó hecc volt
Pearl riveren hányszor írtam be az utolsó élő ellenségnek hogy:Resistance is futile.
Annyira jó hecc volt,mennyit ugattak már miatta.Az M4-ben is négy skilles banda volt úgy emlékszem,lazán tudott 500 méterről ölni,irtó jó volt.
South coast és northwest volt még a kedvencem M4-el.
Bár South coast-on már T49 volt a nagy kedvenc. -
Nekem utoljára ilyen kb 2 éve volt, el is tettem a screenshootot meg a replayt, tier2-ben játszottam, és kigéppuskázták az összes legénységem (tán 2 volt benne), ami nem nehéz, és a tankom ott virított a pálya közepén, semmi füstölés, úgy nézett ki mintha semmi baja nem lenne, kb 50% hp-én, az ellenség persze lövi mint állat, közben már kezdenek írogatni (az ellenség is, akkor még lehetett, meg a mi csapatunk is) hogy hogy wtf stb, én hogy fokozzam a hangulatot beírtam hogy "i have immortal mode, stop fucking crying, u can download too from wotcheats.ru " hát :) a két szembemálló fél most az egyben egyetértett hogy reported, send replay for wg etc :D nagyon jó volt, ezekért a pillanatokért érdemes játszani :D -
Plata #396138 Jah megvan a T49 utódja.Majdnem nagyobb a lövege mint az egész jármű. 
Az eleje maga a löveg,Tholian web cannon.
Ha gondolod elnevezem rólad.
-
Plata #396137 Nem jut eszembe így hirtelen ki az a Foxi,bocs.
De szerintem a teóriád téves mert:
1.Szerintem öregebb vagyok nála.
2.Nem hiszek ilyen marhaságokban.
3.Ő izé meg hozé
4.Dettó
5.
-
yossarianHUN #396136 Foxi reinkarnáció confirmed. -
Plata #396135 Jah videót is hoztam hogy le tudjatok oltani. 
Katt -
Plata #396134 Én opti pista vagyok. 
De elővettem egy kis ökörködésre a na ugyan mit? Hát azt.
Poén hogy nem távolsági harc volt.
Hanem közelharc,az udes meg igazi jutalom volt,kamikaze stílus nem jött be neki mert belehalt.
Mellesleg jó kedvem van, a gyógyszerre ittam egy kis vörös boros kólát,így tuti a jó kedv.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.10. 23:16:40 -
Érdekes volt Ciff tesztje, ahogy az elején valami defenderes élményre számított biztos a kinézet alapján, meg sem nézve a páncélzatát, lóeró/tonna tulajdonságát meg a dpm, pen sem érdekelte, persze menet közben leesett hogy itt valami nem stimmel...aztán a végén nagy nehezen kinyögte hogy nincs semmi a tankban, ami megérné a vételt, a power creep szót utána valószínűleg csak a jólnevelt press account státusz miatt eröltette bele, biztos nem lehetett egyszerű ha gyakorlatilag mindenben alulmúlja mondjuk a Revo-t, pedig arra aztán nemigen mondják hogy power creep... -
robogo81 #396132 Most pang a fórum,de emlékezzetek amikor évekkel ezelőtt még napi szinten volt 100+ hsz.,főleg amikor naponta többször reggelt egy troll, az ugrálós pankrátoros gifjével,meg a shitstorm az arty gyűlölet miatt, napokig ment az anyázás,és nem volt törlés,meg fórumbezárás,mint a ph-n.
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.09.10. 20:21:21 -
Still_I_Rise #396131 Plata!
Csak optimistán, ne úgy mint a kedvenc polák modpack készítőm, aki egy kicsit elhagyta magát.
" note: I'm going to hospital for serious treatment, so there is a chance that there will be no modpack updates for next 2 weeks, or no updates ever if they fail"
aslain.com -
Rammsch31n #396130 jobbulást... hát ja meg a játék is egyre szarabb sztem. :D -
Plata #396129 Már több mint egy hete beteg vagyok.
Nincs sok kedvem játszani.Ha játszom is elég gyászosan.
Mert vagy szarul érzem magam vagy szarul érzem magam és még be is vagyok gyógyszerezve.Oszt kábán nem vagyok túl hatékony.
Mellette még kedvem is szar hogy még mindig nem javulok.
-
Páratlan tier lett a meta? Scheff is mondta, hogy azokat nem basztatja az mm annyira. -
2 epic medál,kupon meg sehol Wtf 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Azért a T8 is érdekes azzal az alfával. -
Kínai tier7 is op, a tier 2 es is durva azzal az átütéssel, lov tierek jók, a high tier kicsit koncepciótlsn azzal az alfával, persze jó a frontpáncél, de az e100 jagd mellett nem sok értelme van, ufp ott is pattint csak éppen alfa is van mellé. -
Rammsch31n #396124 Ez lehet nem volt olyan nagy baj, lefoglalni Platát, így nem tudja minden csatáját megmutatni. :P :D
Én mostanában a Total War Arenával szórakozom...de az is Closed Beta megint... erőteljesebben majd akkor fogok vele, ha bejelentik, hogy nem lesz több wipe... :D
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.09.10. 15:29:23 -
Plata busy levélátvétellel, ezért nem ér rá beírni minden csatájának a végeredményét. Sorry, nem küldök neki legközelebb ennyi levelet. :-)
Kínai TD ág elég fun lett imo. T4-el valamelyik hajnalban 5ig játszottam, annyira élveztem. :-) Tiszta Su-85B feeling, csak még zöld is. :-o -
Én kb. 2 hónapja alig játszom, az új peccs óta nem mentem még 1 karikát sem, ha játszani van kedvem előveszem a crossoutot, sokkal jobban kikapcsol, mivel nincs tét ezért vergődés meg bosszankodás sincs.
Az stg/guard egy foshalmaz, illeszkedik az utóbbi 3 prém szintjéhez, gyengébb a tierjénél, papír test, semmi menetdinamika-csőlehajlás, toronymaszk átlőhető, kupola elég nagy weak spot, löveg pontos full beszűkülve, menetből semmit nem talál el, és ez egy med akar lenni...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.09.10. 14:58:25 -
ozbom #396121 Én nem sokat szoktam hozzászólni a fórumhoz. Napi szinten pár csatát játszom, mivel egy nagyon béna játékos vagyok. :D És a sok 0-15 és 3-15 elvette a kedvem az egésztől. :D -
Rammsch31n #396120 de nem csak neked... én pl arra gondoltam h tegnap össz-vissz 1 komment volt, és azelőtt se túl sok...
na meg hát holnaptól szorgalmi időszak sokaknak...de mondjuk 1 hete én sem játszottam, és bőven megvagyok nélküle... csak gondoltam szétnézek mit gondoltok pl. erről az STG/Guardról is... de hát semmit. :P :D