World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asszem megvan.
A t7-es német TD neve elég piros.
Talán csak nem azt jelenti, hogy 600 alatt van az Eff-je?<#banplz>
Mit nyertem?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

kerla
Sziasztok!

Az új, prémium francia kis arty-t megvette már valaki? Tapasztalatok? Lehet vele keresni? Hummelnél jobb fizetésben? Illetve T-25 és Humihoz képest?

Gottfried
Nekem soha nem volt prémem.Vannak jó farm tankok amikkel jól lehet keresni és szinte havonta van félárú akció ezekre a cuccokra.Akkor kell megvenni õket,úgy már mindjárt nem olyan vészes az áruk.Persze tier5-ig nagyon nem érdemes velük foglalkozni ha csak meg nem akarsz valamit fun tanknak tartani.Nekem a BT2-mön is van venti mert néha lemegyek egyet ökörködni a kicsik közé. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Koridor
Csak elöbb szedjél össze 1.5 millát rájuk.
Én nem vitatom a hasznosságukat, de az áruk prémium fiokhoz van belöve.

Én csak azt sajnálom hogy nem lehet feltenni, csak max.3-at.
Random work
Jaja! Sokszor az a pár másodperc számít amivel elõbb tudsz lõni mint az ellen, vagy elõbb tudsz elrejtõzni.

Azért is érdemes ezeket használni, mert más is ezt teszi. Ha te nem használod, akkor hátrányba kerülsz velük szemben.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Gottfried
Persze,ez a lényeg! Akkor is megvenném õket ha eladásnál semmit nem kapnék értük.Sokszor az életed múlik rajt hogy te töltesz be egy másodperccel elõbb vagy hogy te látod meg elõbb az ellent és te adod le az elsõ lövést.Ezeken az apróságokon múlik a siker vagy a bukás. 😊

Eagle16
Ma rekordot döntött a gyökér csapatok száma 😄

Ott léptem ki mikor a két T34-esün top tankként felment a hegyre.

Is-4-el próbálkoztam, kétszer egymás utám magam maradtam 8-10 ellenségre 😄D Hát ennyit errõl, T10 heavy-ket elõ se veszem most már, fölösleges. SPG-bõl is van minden rohadt csatában 8...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

De számold azt is hogy csatánként mennyit nyerhetsz vele.Creditben is. Nem vettek észre, gyorsabb voltam,pontosabb voltam, elõbb lõttem mint engem ki lõttek volna stb.
vinki1
eggy kevés arty! <#falbav>

Gottfried
Igen,a fele árat megkapod eladásnál.Ha félárú akcióban bevásárolsz ilyen cuccokból akkor nem vesztesz vele semmit ha eladod õket ha már nem kellenek.

Koridor
Ja igen, megveszem 500e-ért eladáskor beszámitja 250e-be.

A jól kiválasztott felszerelés bõven hozza az árát,és ha eladsz valami gépet többet kapsz érte ha fel van szerelve.
Koridor
Én nem prémiumozok, csak akkor prémiumom meg aranyam amikor promo van. Az meg karácsony nem igazán volt.

Gottfried
Egyetértünk! A Marder2 és a JP szerintem is nagyon jók a német ágon.A Stug és a JgpzIV szerintem átlagos,a Ferdit szeretem.JT-m még nincs mert sajnos nincs rá elég lóvém. 😞 Most a Ferdivel összeszedek úgy 150K xp-t hogy ha kijön az új német TD ág,akkor egybõl meglegyen az új IX-es.
Tier VI-ban szerintem a VK3601 egy jó kis tank,a3001P egy rémálom. 😄

Koridor
Szerintem nem vészes a 3001-es, a 3601-es tegnap vettem még elég alap de igy is használhato.

Ez megint attól függ milyen arty. 155-ig nem igen kell rammer. Tier 5-6 arty-k a legjobb scout-ok, tudod-e?
Gottfried
Ilyesmiket ??? Ez érdekes hozzáállás.. 😊

toocha
tigrincs?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Bocsi ez nem neked akart menni, hanem koridor-nak.
Random work
Nem tudom, itt sokan fikázzák a német TD-ket. Hát nekem eddig mind nagyon bejött! Imádom õket.

Most 3 kedvencem van amivel sokat pörgök. Panther, JagdPanther és a T-150, ezen kívül még kedvelek párat, de ezek a favoritok.

A 3601 H és a 3001 P-vel nem tudom mi lesz. Iszonyat keserves velük játszani, szerintem soha nem pörgetem ki a Tigriseket. 😞

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Koridor
Nem szoktam ilyesmiket használni. Az egyik artyn van célzás és töltésgyorsitó, meg 2 camohálom van és annyi.

Attól függ milyen TD. Ha nagy a gun rammer.
Gottfried
Nálam a venti,töltésgyorsító szinte minden tankon van.A 3. tankfüggõ.

Gottfried
Valaki tegnap írta hogy a Ferdi milyen vacak TD.Talán nincs igaza....
(két egymás utáni csata)

Vereség
Csata: Mountain Pass 2012. május 28. 12:42:23
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 680
Szerzett kredit: 27 766
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun

Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. május 28. 12:54:15
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 1 886 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 022
Csatában elért Achievement: Acélfal,Top Gun

Ventillátor miért maradt le? Hacsak nem kabrió TD-t használsz amire nem lehet, a venti kötelezõ, ahogy minden tankra.

Koridor
TD-re minket raktok föl?
Nekem álcahálo és periszkop van fönt.

Trucker39
Az XVM mod-ra gondolsz? Mert az jeleníti meg ezeket az adatokat játék közben.

Ha igen, akkor itt találsz róla infót: XVM

Sziasztok! A segytségetek kérnem abban, hogy pontosan hogyan tudom az effi értékeket megjeleníteni a játékban? A csata betöltõ képernyõre és a játék közbeni táblázatokra gondolok. Köszönöm elõre is!

Mi van ma a med-ekkel? mind meg hülyült? vagy csak az összes hülyét magamhoz szippantottam? Gondoltam De. próbálgatom a cyclon filtert, végsebesség kikapcsolót, import olaj-at, de nem sokra jutottam,mert mindig egyedül találtam magam mindjárt az elején 3-4 med-el szemben. A mieink inkább elmentek heavy-t szembõl lövöldözni. XD
Igen, 3x is próbáltam, de akkor nem tudom mi a baja.
Pedig ma már töltöttem fel képet másikat, de most nem sikerült.
Na mind1. Majd máskor.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Linkeltél képet?Ha igen akkor az lemaradt,mert nem látok semmit.

Harmadjára látja valaki a képet, vagy csak én nem látom?

ez lemaradt.

Köszi.
Igen prém nélkül.

Ám ki találja meg a képen a kitûnõ taktikai érzékkel megáldott tankokat?

Ez ütõs volt! 😊

Prémium nélkül tolod?

Random_
Na ma megvolt az elsõ félig szándékos TK-m. A játékot már nyertük, de egy barom elkezdett lõni felém. Megálltam és megvártam, hogy mit akar. Erre belém eltalált. Na mondom ráijesztek és elé lõttem. Csak a szerencsétlen belegurult a lövésembe, de nem bánom. Utálom mikor barom hülye gyerekek lövöldöznek összevissza és közben még csapattársat is eltalálnak.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

darki81
nem töltött be a tier9-es TD? 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Nem, csak az amelyikkel mozgás közben is távolabbra látok.
Ja és nem filmeztem, mozogtam szinte folyamatosan.
De ha érdekel itt van.

Gratulálok!
Mindkét kukker fent van a batmobilon?
Gondolom az E7 ben filmeztél. 😊

Batignolles-Châtillon Char 25t, ott van bal fölül. (Ejj, de hülye neve van ezeknek a franciáknak) 😄

Sunsetjoy
Ott látszik a háttérben a batmobil...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Alien69
Melyik tankkal követted el? <#idiota>

értem, Köszi!<#wave>
csaba90
sehogy! a szabad tapasztalatot bárhová fel tudod használni úgy ha egyszerûen rányomsz a kifejlesztésre...
viszont amit elit tankkal kerestél és ha azt szeretnéd átváltani szabad tapasztalattá akkor 25 szabad tapasztalat kerül 1 goldba!

Csaby

Sziasztok! Kérlek mondjátok meg hogy tudom átváltani a szabad tapasztalatot valamelyik tank tapasztalatára!
Elõre is kösz a válaszért!
Mai kvíz:Keresd a hibát!(az ellenfél oldalán)<#nevetes1>
[/url][/img]
Nyomj alt+F4-et a fog of war eltüntetéséhez!

Ha a saját tapasztalatomat nézem, akkor valószínûleg: CHEATER!!!!!!!!
és miket kapott válasznak?