World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A t7-es német TD neve elég piros.
Talán csak nem azt jelenti, hogy 600 alatt van az Eff-je?<#banplz>#banplz>
Mit nyertem?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az új, prémium francia kis arty-t megvette már valaki? Tapasztalatok? Lehet vele keresni? Hummelnél jobb fizetésben? Illetve T-25 és Humihoz képest?
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Én nem vitatom a hasznosságukat, de az áruk prémium fiokhoz van belöve.
Azért is érdemes ezeket használni, mert más is ezt teszi. Ha te nem használod, akkor hátrányba kerülsz velük szemben.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ott léptem ki mikor a két T34-esün top tankként felment a hegyre.
Is-4-el próbálkoztam, kétszer egymás utám magam maradtam 8-10 ellenségre 😄D Hát ennyit errõl, T10 heavy-ket elõ se veszem most már, fölösleges. SPG-bõl is van minden rohadt csatában 8...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Tier VI-ban szerintem a VK3601 egy jó kis tank,a3001P egy rémálom. 😄
Most 3 kedvencem van amivel sokat pörgök. Panther, JagdPanther és a T-150, ezen kívül még kedvelek párat, de ezek a favoritok.
A 3601 H és a 3001 P-vel nem tudom mi lesz. Iszonyat keserves velük játszani, szerintem soha nem pörgetem ki a Tigriseket. 😞
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
(két egymás utáni csata)
Vereség
Csata: Mountain Pass 2012. május 28. 12:42:23
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 680
Szerzett kredit: 27 766
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. május 28. 12:54:15
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 1 886 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 022
Csatában elért Achievement: Acélfal,Top Gun
Ha igen, akkor itt találsz róla infót: XVM
Pedig ma már töltöttem fel képet másikat, de most nem sikerült.
Na mind1. Majd máskor.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Harmadjára látja valaki a képet, vagy csak én nem látom?
ez lemaradt.
Igen prém nélkül.
Ám ki találja meg a képen a kitûnõ taktikai érzékkel megáldott tankokat?

Prémium nélkül tolod?
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ja és nem filmeztem, mozogtam szinte folyamatosan.
De ha érdekel itt van.
Mindkét kukker fent van a batmobilon?
Gondolom az E7 ben filmeztél. 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
viszont amit elit tankkal kerestél és ha azt szeretnéd átváltani szabad tapasztalattá akkor 25 szabad tapasztalat kerül 1 goldba!
Csaby
Elõre is kösz a válaszért!
[/url][/img]