World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gurubefree
Nagyon jol lehet vele farmolni. szerintem egy tipikus sniper top tier support tank. ha ez valakinek nem fekszik es szeret pofozkodni akkor felejtos. lassu , Lassan fordul , nyitott teruleten konnyu celpont.

ゾルターン

csaba90
és azon mûködni is fog a dupla ágyú? csak mert pl az M3 Lee-n is van meg a B1-esen is.. de azokat nem lehet használni :S

Csaby

Én most is gyakran gyújtom szembõl kb bármivel.

Dupla ágyúval megintcsak kitörölhetjük a popsinkat, ha az oroszok nem hajlandók megcsinálni hogy lehessen használni.
Eagle16
7.5-ben kéne elvileg. A Churchill durva a dupla ágyúval 😊 A Black Prince meg állat a 17 fontossal.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tényleg Löwet napi szinten többször láttam égni de egy jó ideje már nem. Javítottak rajta?
Random work
És vessetek rám követ, de nem a prém Löwe kedvééért kezdtem el WoT-ozni, hanem a Tigris tankért és a Pantherért vagy a Ferdinandért és egyéb kultusz jármûvekért.

Szóval ha a játékban olyan tankkal megyek órákat amelyiknek semmi érzelmi jelentõsége nincs számomra csak pénzt hoz az nem akkora fun, mint a kedvenc tankokkal nyomulni.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ágyú jó, pontos, torony pattogós, test papír. Dióhéjban ennyi. És lassú.
Még hogy lassú, de ez a nyitott tank annyira kellett rá hogy borzasztó. Már 5-összintü arty is egylövésezett e miatt.
Ja és mivel nincs mit rajta lõni a kisebbeknek , ezért pofán lövik és sérül a fegyver. A láncot meg egyfolytában leszedik. Írogatják hogy miért nem mozgok mikor közel van elõttem az ellenfél. Hát azért mert ha valaki lekapja a láncot mozgás közben akkor mindjárt keresztbe fordul. Úgy még lõni sem tudok.
Alien69
Akkor, ha itt tartunk, egy kis fejtágítást kérnék, Löwe ügyben. Hogyan kellene használni? Mik a gyenge pontjai? Eddig kevés tapasztalatom van ellenük. De, már régen gondoltam arra, hogy bele fektessek, csak eddig is, meg ez után is sajnálom rá azt a kb 13E forintot. De, hátha. <#help><#nyes>

értem. nekem az az elsõdleges célom hogy minden nemzet top td-jét kihúzzam. az amerikai esetében ez 2-t is jelent. de kíváncsivagyok nagyon ezekre a revolvertáras franciákra. soha életemben egy kört sem mentem vele. de az elsõdleges az a td.

Van egy kis szépséghiba a gondolatmenetben, mert egy nap alatt a +50% bonuszkreditnek kell többnek lennie, mint 6.250.000 kredit,hogy jobban járj. Vagyis azon a napon, 18.750.000 kreditnél kell többet keresned. Egy biztos azon az egy prémes napon eléggé kitartónak kell lenni, hogy ez összejöhessen, és cserébe másfélszer annyi Xp-t vágsz zsebre.
Gottfried
Ja hát nyalni is jóóóó az biztos.Hát még ha modul farmolás helyett is azt csinálhatja az ember és csak pár aranyba kerül. ;-)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
ott a pont !
Azért nem ez a játék az emberek többségének az élete értelme.Egyszerûen annyi idõt spórolsz azzal hogy fillérekért lecseréled a moduloket hogy nem is értem hogy lehet ezen vitatkozni hisz annyira evidens.

csaba90
ezek az új brit tankok érdekesek lesznek.. az egyik egészen hasonlít a T110/M103-ra.. egyébként ezek a 7.5-ben jönnek? pár kép

Csaby

Random work
és nem vagy Löwe fetisisza 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Alien69
Ööö, inkább a FAGYÍÍÍ! <#vigyor1>

Gottfried
A T95-öt meg sem vettem a lassúsága miatt.Amíg van arty a játékban,használhatatlan tank.Az object viszont sokkal mobilisabb és mióta van a 6. érzék a parancsnoknak,elég hatékonyan el lehet kerülni az égi áldást.Szépen lehet vele pluszban maradni.

Olyan szórakoztató dolgokat írsz, hogy hihetetlen, de mivel a jóból is megárt a sok, ezért lassan szeretném ezt lezárni.

"Semmi értelme, arra goldot költeni ,hogy a felszerelést át tudjam rakni."

Ezen lovagolok már egy ideje, de valamit biztos elszúrhattam mondataim megfogalmazásakor, mert nem akart leesni a lényeg számodra.

Szóval csak is kizárólag azt akartam megértetni veled, - és immáron nagyon leegyszerûsített megfogalmazásban a tudtodra juttatni - hogy van értelme goldot költeni a tank felszerelésének átrakása érdekében egy bizonyos játékosréteg számára, kiváltképp akkor, ha kevés szabadidõvel rendelkeznek, ellenben sok tankjuk van, amik a top tier kategóriába esnek.

Random work
és a farmolással eltöltött idõ alatt megnézek egy-két filmet vagy lógok baráttal/barátnõvel. 😊

gurubefree
Nem Derek egyet veled .... es biztos vagyok benne hogy sokan masok sem. Ugy beszelsz egy premium tankrol mint ha azzal csak nyerni lehetne. sajnos ez nem Igy van. aki meg azt allitja hogy ossze szed +6M credit-et egy Lowe-el 10 ora alatt ...mar elnezest de hazudik! Lassan a te allitasod : 6.250.000 credit. 10 ora kockulas. Ha csatankent 10 percent szamolunk akkor ( persze ez nem mukodik meet az esetek nagy reszeben meg Kell varni a csata veget ) a 10 ora 60 csatara eleg. Ha elosztod az alltalad emlitett credit osszeggel az azt jelenti hogy mind a 60 alkalommal nyertel es nem is akar hogy meet +100k creditet csinaltal. na ez ebbed a formaban lehetetlen es ezek utan csak Ugy kivancsisagbol megneznem a Lowe-d nyeresi %-at!

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Random work
Azt ugye vágod, hogy te többszörösét kifizetted a WG-nek eddig mint pl. én?

Kit is húz le? Szerintem egyelõre téged. 😉

Továbbá szakadjak meg, de nem hiszem el, hogy prém acc nélkül 2 óra alatt megkeresel 1,5 millát 2 Löwével és M6-al.

Gottfried
Még egy mondat.... 😊
Gondolj már bele,60 modulcsere úgy 6 gombóc fagyi ára.(és egy évig kedvemre cserélgethetem õket)
Ha ez nem éri meg akkor mi ????????????????????????????????

Ha nem lõnek ki akkor akár t9-ben is. Amúgy 15-17000 a javítás, 1650 egy lõszer , és olyan 25 ezret lehet vele keresni ha megéled a meccs végét és tudsz lövöldözni.
Na most itt jön a probléma mert ha elsõ számú célpont vagy és ha nincs fedezék ami mögött lapulhatnál akkor nincs sok jövõd. Én már nem is használom a T95-öt.
Annyira akartam,megkaptam.
Nyílt pályákon sz@rrá fossá lövik. De komolyan 😊
Jön egy felderítõ meglátnak , onnantól kezdve az összes arty meg minden tank ami képes lyukasztani bármilyen irányból , az téged lõ.
Az elõbb Westfielden szerintem 200 métert nem mentem és már jött az áldás a házak meg a "felhõk" közül. A hp sutty leszaladt és game over.
Nincs kedvem elõvenni. Az más kérdés hogy nagyon tud büntetni, de ez pályafüggõ.
Gottfried
Azért 1270 forint nem olyan sok pénz és mint írtam(ha elolvastad) ezt a pénzt sokkal kevesebb idõráfordítással megkeresem.Szóval míg te itt 2x8 órát nyomod ezt a játékot én 2x8 órát dolgozom és keresek kb.20.000 ft-ot.Azért irtózatos mennyiségû aranyat tudok venni.Most akkor mi éri meg jobban ???
Ez annyira egyértelmû hogy egyszerûen nem értem hogy miért kötöd az ebet a karóhoz...
De befejeztem,kár a szóért ha nem akarod még végig gondolni sem azt amit mások írnak.

Gottfried
Két prém tankot vettél,már lehúztak. 😊

Oké ez volt a "történelmi" fegyvere(lehet félre kattintot és random lett a historical helyett...😄),de tényleg gáz hogy még manapság is 3-4 csatánként belefuthat az ember ilyen<#banplz>-való majmokba!

Figyelj, én nem írom le újra ugyanazt. Ha neked megéri, költsd arra, bánom is én. Nem engem húznak le pénzzel. Ha úgy érzed megéri: te dolgod. A cégnek is megkel valamibõl élnie, szóval még helyes is, ha valaki sok goldot elkölt.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Gottfried
TD függõ. Az object702 tier IX-es de én fent tudom tartani farm nélkül,köszönhetõen a BL10 nagy sebzésének és így a jó keresetnek.(prém nélkül)

szabii98
Szerintem Gift shopban jobban megéri venni

I met God. She's black

Nekem pl csak ma 5%-ot romlott a KT-m gyõzelmi aránya mire ledupláztam, hála a mentálisan halmozottan hátrányos helyzetûek tömegének. Pedig 100 csata felett vagyok vele.

Nem fogom magam ismételgetni. De nem éri meg. Vagyis, helyesbítek, akkor megéri ha valakinek sok pénze van , és nem gond, hogy mire költi a gold-ot.

És nem azon kell fenn akadni ,hogy 10 gold az hány forint. Inkább bele ölök több idõt, mint hogy feleslegesen elszórjam.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Gottfried
az elõbb lemaradt: sms-el lehet így rendelni ami szerintem a legegyszerûbb megoldás.

lect Package:
Best value! 980 Ft 2032.00
920 Ft 1905.00
610 Ft 1270.00

Nem erre irányult a kérdésem. 😊

Ez leginkább költõi kérdés volt, és arra akartam utalni, hogy gold nélkül tudnak creditet és XP-t is gyûjteni, és modult is tudnak venni, nincsenek gondban vele. Akkor meg? Ezek után nem kell megmagyarázni, hogy jaj nem lehet össze gyûjteni annyi creditet mert túl sok idõ az új modulokra...miközben van aki minden prém nélkül összeszedi.

Sziasztok! Erõs kettõ darab hete a WG kiírt egy képregény versenyt, de azóta meg sem említették az oldalon. Szerintetek várható valamilyen fejlemény a közeljövõben, vagy a WG malmai ilyen téren is lassan õrölnek? <#vigyor>
am egy TD mekkora szintig tudja eltartani magát?

Gottfried
TDantes,most nem értelek pedig értékelni szoktam a hsz-eidet mert többnyire egyetértek a véleményeddel. 😊

A 10 gold egyszerûen olyan elhanyagolható összeg hogy még a "hülyének" is megéri.Jelenleg a legkisebb összeg 1270 forint amiért 610 goldot adnak.(nincs túl jó melóhelyem de ezt kb. egy órai munkával megkeresem)
Na most,ez az arany elég 60 modul cserére,ami 15.000.000 kredit spórolás.Én prém nélkül játszom,így ez a 15 milla hetekbe telne de prémmel(ha arra költeném az aranyat)min. 2 napi meló ha jól megy a játék.Így két nap helyett egy órai munkával keresem meg ezt a kreditet,szóval ha az arányokat nézem akkor hihetetlen jó felhasználása ez az aranynak.(az jelen esetben mellékes hogy a farmolás nem munka de azért két napot ittülni és a su85-el megkeresni 15 millát,vagy a melóhelyen ülni helyette egy órát a monitorom elõtt.....azt hiszem egyértelmû hogy melyik a jobb választás. 😊)(nekem ugyanis nincs prém tankom mert nem költök erre a játékra tízezreket.
Szóval ezzel az 1200 forintos befektetéssel rengeteg idõt spórolok meg és ez a 60 csere lehetõség egy évig biztosan elég lesz.

Egy mondatban összefoglalva,az elõttem szóló Szakesszal és Bgaborral 100%-ban egyetértve az arany leggazdaságosabb felhasználási módja a modulcsere.(és ehhez nem kell közgazdásznak lenni. :😊

Kedves Popey8 ! Szakesz stílusa egyáltalán nem sértõ,tényekre hivatkozik és pontosan fogalmaz,ellentétben a te kocsmai,sértegetõ stílusoddal.Az pedig elég vicces hogy szerinted nem annak a véleményére érdemes odafigyelni aki jó játékos,tehát valószínüleg tudja hogy mit beszél,hisz az eredményei azt igazolják hogy ért a játékhoz.Persze vannak olyan helyek ahol a leghangosabb és a legalpáribb stílussal lehet érvényesülni.Ez a fórum azt hiszem hogy nem az a hely.

Görény húzás volt tõlük, de senkit se kényszerítenek rá, hogy így használja a tankot. Ez már a játékos egyéni korlátoltsága.

LSSAHPAUL
Úgy hogy van egy rahedli tier5ös tankjuk és mire leduplázzák õket +300k-ban vannak 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Válaszoltam már rá.

Miért szerinted nekem olyan nagyon sok idõm van?

Amíg volt aranyam, és prém. fiókom akkor se játszottam többet napi 2-3 óránál, mert közben dolgoztam.

De az biztos, hogy idõm mégis csak több van mint pénzem. Idõt lehet találni. Pénzt már kissé nehezebb.

Sikerült idõközben értelmezned #134752-es hozzászólást? 😊

MightyDuck0
http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/
Itt magad is eltudnád. Mondjuk kezdõként csak annyit kell nézni ne legyél 6-7-800-alatt

Akkor vettem meg, amikor megjelent. Olcsóbb volt. A játék kezdetekor vettem egy nagy gold csomagot, amint élesben elindult, a gold-al meg spóroltam.

Alien69
Mondjuk, ez is érdekes verzió, mert pl én nem tudom megvenni a Löwe-t. A Type is épp össze jött, akcijjóban. Ráadásul, rengeteg béna Löwe-st látok, ergo, ha megvenném, akkor se tudnám JÓL használni. Ehhez kellene jópár tanács is. De, ettõl még a modulokat akkor is 10 goldért cserélném. <#idiota>

I.C.ram
Mondjuk azt nem értem, hogy ez hogy fordulhat elõ. Ha ST-rõl ment, akkor azon miért nem fejlesztette ki? Ha IS-4 T9->T10 csere miatt lett IS-4-ese, akkor van IS-8-asa is, amin simán ki tudja farmolni BL9-cel ezt a top ágyút.
I.C.ram
Nem mindenkinek van ám szarásig ideje erre a játékra. Én is azért prémezek, mert szeretnél elérni a x-es szintekre, de nincs rá annyi idõm.
Eagle16
Na vajon miért nem tudok nyerni egy nyamvadt csatát sem...
Ezért.

Tényleg hatalmas ötlet volt Tier 7-es ágyút rakni egy Tier 10-es tankra.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ja, és csak mondom, olyanok is vannak akik prémium meg gold nélkül értek el tier X-be.

Na és õk hogy csinálták?