World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VanDaal, ezt fel tudnád tolni YouTube-ra?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azt errõl nem?:

Vickers A1E1
(Mondjuk mind1 ez is Britt!😄)

Köszönöm!
Elég mókásan néz ki 😄 Úgy látom sok örömet fogok lelni a britekben, és megérte kuporgatni rájuk a free xp-t.

errõl copypastezték a ruszkik a T-28at :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ez az izé egy Vickers Medium MKIII,vagy mi a szösz.

Ez WTF? 😄

Van, de most néztem, ott ez nem látszik, hanem pont akkor jár le az idõ, amikor valóban vége volt a meccsnek. Abban viszont egészen biztos vagyok, hogy játék közben még volt hátra ötvenvalahány másodperc a kijelzés szerint. És nem is elõször fordul elõ ilyesmi...
Ez úgy elég epic volt 😄

Gyõzelem!
Csata: Komarin 2012. május 28. 20:23:26
Jármû: M103
Szerzett tapasztalat: 1 399
Szerzett kredit: 53 137
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Elit lövész, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Top Gun

Replay, ha valakit érdekelne 😊
6,2 k sebzés!

Mi ez a nagy T14 invánzió? Szegény B1 küzd velük de esélytelen 😊

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Attól még hogy papír, lehet jó. Majd medként kell használni (ld. IS8).
Nohab
Még nem figyeltem. Replay van róla?
Srácok, ez valami bug, vagy én nem értem: hogy van az, hogy sokszor akár egy perc is van hátra a meccsbõl és mégis kiírja, hogy lejárt az idõ, draw. Pont most volt meccsen, hátra van ~52 mp, hárman foglalunk, már 60%-nál járunk, simán meglett volna, erre draw. Egy nyert meccset buktunk emiatt.
TOMSILENT
Stug E-100 után ezekre verem ki ^^

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

ez hányas tier lesz?????
Az elõbb játszottam egy magyar sráccal, Tiger II-vel volt. Kérdezte, hogy nem akarok-e klánba menni. Mondtam nem, mert nem vagyok jó játékos "csak" átlagos. Erre: E-75-öd van és nem vagy jó? Szegény, mennyi csalódás fogja még érni. A kettõ (ki milyen tankkal nyomul és milyen player) sajnos egyáltalán nem függ össze egymással. Majd rájön 😊
csaba90
na.. pedig pont azt néztem ki magamnak -.-

Csaby

Azt már beláttam, hogy ez nem feltétlen hátrány ha valaki ügyesebb, mint én. Mindenesetre kíváncsi leszek és bele fogok vágni valamelyik ágba.
Hát a Centurion papír lesz, az tuti.
Tetszetõsek. Nem tudom milyen tulajdonságúak lesznek de kinézetre tetszetõsek.
Eagle16
Találtam még pár új képet a britekrõl: link

Tovább lehet léptetni a kép alatti "IMMAGINE SUCCESSIVA >>" szövegre kattintva.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

madáretetõ<#idiota>

jó a francia heavy ág is Amx 50 100 tol játszható csak nem heavy ként kell hanem mint egy medium támogatónak kitûnõ tankok
Az az ARL stock tornya lesz...nálam="madáreteõ"!XD

Gottfried
<#violent><#boxer><#banplz>

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Az M4-is szxar!
Kevesebb páncél ugyan az az ágyú(amit még fel se rakhatsz stockra),cserébe egy tierrel magasabban(mindkét irányból haladtam voltak kompatibilis dolgaim ezért könnyeb volt a haladás,de így is erõsen szxr volt a heavy ág 5-6-7...)!
De az eddigi szenvedéseket az 50-100 már majdnem el is feledtette,de a T 9-10 rõl nem sok jót mondanak,ezért lehet marad nálam az 50-100

A BDR-nek van az a tornya ami úgy néz ki mint ha ráfektettek volna a testére egy vegyes tüzelésû kazánt? vagy az ARL-nek?
Gottfried
Sorry,a régebbi hsz-eidre nem emlékszem,csupán erre reagáltam.Sajnos nincs idõm minden nap itt mindent átolvasni,így nem tudom "ki kezdte"
Ennek a reagálásodnak a stílusa nem tetszett,persze ez is csak egy magán vélemény.

jó ez a gép, meg szeretem is....<#mf1>

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. május 28. 19:25:32
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 585
Szerzett kredit: 37 635
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász

Még csak a hetedik ász plecsni

wot nick: PsychoTrooper

Gottfried
Én is ott adtam fel a francba az egész franszia heavy ágat.A nagyokat elég könnyen legyõzhetõ ellenfélnek tartom,így nem is igazán vágyom egyikre sem.Az AMX13/90 viszont egy nagyon fun tank,remélem a batmobil is tetszeni fog ha meglesz egyszer.Az az ág már a 13/75-tõl játszható.

Mondom, ágyúja ugyanaz mint az ARL-nek (már azon se szerettem, dacára a papíron fasza statoknak), páncélja még ergyább, mondhatni papír. Cserébe dög nagy, úgyhogy könnyû eltalálni. Nekem hálistennek nem volt, de amiket mondanak róla a boldog(talan) tulajok, azok alátámasztják amit gondolok.
Az M4 is sz.r? A med ágat nem akarom mert mindenki azzal rohangál. Én tudatlanul a francia ággal kezdtem a játékot és a B1-ig bírtam.De erõsnek kell lennem 😊
popey8
Kocsmai, sértegetõ stílus? Legyen. Talán az, de ennek van oka. Alapból azt hiszem nem lehet panasz a hozzászólásaim stílusát illetõen. Sajnos muszáj azzal a gyerekes dologgal jönnöm, h nem én kezdtem. Te pedig úgy látszik nem értetted meg, amit mondtam (kulcs az emberi kapcsolatok).

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Én az ARL-t kimaxoltam, de úgy gyûlöltem mint a sz@rt. Aztán azt mondtam, hogy én nem szenvedek tovább ezekkel a szánalmakkal, fõleg hogy pénzzel se állok jól. AMX M4 meg tonképpen ugyanaz mint az ARL, még gyengébb páncéllal. Phûûha
Az én idegeim pl az ARL grind közepéig bírták 😄

Ó addig még van egy felettébb élvezetes BDR, még élvezetesebb ARL, majd egy ezeket is felülmúlóan élvezetes AMX M4. Xanax bekészítve, remélem.
Na jó csak vicceltem 😊
Folytatom a francia heavy (mondjuk rá hogy heavy ág bár szerintem mednek is gyenge a páncélzatuk) ágat. A csodálatos B1 pusztítóval. Remélem nem bánom meg az AMX50B-t
Höhöhöhö <#hehe>
Figyeljetek már. Egy olyan kérdésem lenne hogy megéri aranyat szánni arra hogy modulokat levegyek vagy inkább farmoljam ki az árát?
Igen, egyre csökkenõ pénz(arany)díjjal.
csaba90
az igen XD igen olcsón dolgoznak xd nálam T110-re 1000-ért csinálták meg a múltkor a lánctalpat 😄

Csaby

Eagle16
Inkább utána, a következõ patchel még biztosan nem. De annyit írtak hogy az utolsó fázisban jár a fejlesztés.

Eagle16
 Repairs:
Vehicle T28 Prototype repaired successfully. You have spent credits: 4

Nem sérült semmi modul, HP-t se vesztettem.

Egy Panther átlõtte a tornyot de csak lyuk volt, nem vett le HP-t. Úgy látszik 4 kreditbõl behegesztették a fiúk 😄

Legutóbb, mikor írtak az új fizikáról, azt mondták, hogy a legnagyobb problémájuk jelenleg, hogy a tankok úton-útfélen elakadnak. 😊

csaba90
már elõre látom hogy a 15 tankból 5 valami ugratón elszenvedett robbanás miatt fog végezni magával 😄 az a hamarosan azt mégis hogy gondoltad? lehet hogy a 7.5-ben? Egyébként én a német TD-ket vártam volna de azok már nem tudom hol lesznek.. nagyon hallgatnak felõlük :S

Csaby

I.C.ram
Biztos nem... Max 7.5 vagy 7.6
a hamarosan szó az mit is takar? 7.4?

Lenne egy kérdésem: Guess whatban az egész eu serverrol csak az elsõ 6 helyes válaszolót jutalmazzák?

Eagle16
Még egy jó ideig nem szerintem...az új fizikát viszont hamarosan berakják, végre nem fog elakadni minden kis szarban a tank 😊 És repkedhetek a BatChat-tal a dombos terepen 😄

Alien69
Persze, hogy fog! Menet közben kolbászt is lehet majd vele tölteni, de csak prémeseknek! <#idiota>