World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
T34-nek a rofja meg az a célzás idõ ami borzalom.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
puffancs, ofkórsz, jó ezzel nem nehéz a Kobolanov, de akkor is mókás :-)
trololo
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Szerintem a legjobb Tier9 heavy tank jelenleg az M103.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Habár sajnálom, hogy nem magyar, de megértem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Aztán: IS-sel próbálok egy E-*75-öt hátulról becserkészni. Mutatom hogy megyek mögé, aztán be is írom, majd jelzem, hogy támadom. Második lövésnél begurul közénk egy IS-8 és egy lövéssel kiszedtem. Természetesen még õ pofázott egy fél óráig...
Mind1.
A kv-5nek két arca van, és eléggé fehér-fekete.
Én csak akkor veszem elõ, ha pénz kell. A napi duplákat sem játszom le, mert:
1- Van 1 batmobilom, 1 amx 1390-em, t-82-m, churcillem, 1 pzb2-m és 1 Chaffeem funtanknak.
2- a wolvira, és az amx m4re koncentrálok. Ha ezeket megunom akkor elõveszem a fölsõket és pénzt a batmobilon kívül mind1ik jól hozza.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A másik oldal egy fokkal jobb, de ott is az artyval számolni KELL! Falu egyértelmû heawyvel szerintem, de meg lehet játszani a saját oldalon a hegy lankáján át osonni (kb D vonal) D2-re, és áttörni E1-re. Ott az a szoppancs, hogy az E2 hegyet körül lehet járni, és itt a létszám nyerõ lehet. Errõl az oldalról már lehet besegíteni keresztbe lõni az ellenfelet. Artyval szerintem A6-7 bokros része már elég jó támogató pozíció.<#idiota>#idiota>
Szabad cáfolni, hátha tanulok én is.<#vigyor>#vigyor>
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
köszi szépen a tippeket, II.-bõl indulva mit ajánlanál? (persze nem csak te, hanem más is😄)
Nekem is van, szeretem mert relatív gyors, és sokat lövök, igaz tudni kell hol a weak pontja az ellennek.
1500 vele az effem, de 46%os winrate.
Ha sikerül ügyesen beforgatnom, és az ellen túl hülye ahhoz, hogy az R2D2-t lõje, akkor jó kör lesz.
De van, hogy hiába csinálok akármit 1-2 perc alatt kilõnek, mert bekapok 4-5 lövést arra a szutyok pontra.
Amitõl nagyon félek ellene a saját szintjén az a type.
Face-to-faceben öltem már vele IS3-at full hpról, úgy, hogy 1 m6, és 1 t29 is próbált csipegetni, és túléltem mind a 3at segítség nélkül.
De van amikor hiába csinálok akármit, egybõl kiszednek.
40% win alatt fejeztem be vele a játékot.
Az amx m4-nek is úgy álltam neki, hogy rémesen hosszú kapcsolat lesz a kettõnké.
De meglepõdtem. Második sorból szabad vele harcolni, saját szinten csatánként 3-5 killt szedek vele össze (eleinte azt hittem, hogy 5-600as xp gyõzelemre, ezzel a tankkal kitûnõ, de T7-ben összejön vele az 1000xp is. Sõt valamelyik meccsemre 1300at kaptam vele, ami 1 master tankert ért. Ja és mind ezt prém nélkül), és t9ben is sikerül néha trollkodni.
Annyi a lényeg vele, hogy nem szabad magadra vonni a figyelmet.
Nem azt mondom, hogy ez a kedvenc tankom, de nem izzadok le a félelemtõl (mint az arl-nél), és az idegtõl amikor a csata indításra kattintok.
Ja és még 1 jó tanács: soha se úgy indulj 1 tanknak, hogy ez de jó lesz, mert az hatalmas csalódás lesz.
Úgy indulj vele, hogy a legrosszabbat reméled: folyamatos mm szopatás, mindenütt átlõnek, te pattogsz folyamatosan. És a végére lehet, hogy még meg is kedveled a tankot.
A B1-nek, és a BDR-nek is így álltam neki, és a végére úgy gondolok vissza rájuk, hogy elmegy, és voltak vele jó pillanataim is.
Az ARL-nek meg úgy, hogy de jó lesz: erõs fegyver, a BDR-nél sokkal erõsebb páncél. És fentebb már leírtam, hogy mi lett.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A Centurion Mk3 ennyire lesz papír:
Tier 8-ba nem rossz. A Panther II se jobb. A 114 mm-es löveg is fura Centurionnak. Tüzérségi lövegként és a tengerészetnél DP lövegként használták. De harckocsiba, ráadásul pont a Centurionba nem látom értelmét. Kb olyan löveg mint a szovjet 122 mm D-25T.
Az FV215b-nek 130 mm-es lövege lesz. Nem kapja meg a 183 mm-est. A kiegyensúlyozottságra hivatkoznak. Oké, de hogy hozták össze a 130 mm-t? Akkor legalább valami olyat adnának neki ami volt az angoloknak. Például a 5,25"-es DP löveget.
Egyenlõre az A38 Valiant sincs benn a tech tree-ben. Kár, nagyon vártam. Talán majd a bõvítettben.
T29-l mentem. Indulásnál már látszott, hogy a 2 top tank láma. Itt nagyon látszott. KV5 mind kettõ.
Indulás képe linkben.
Én lementem, mert a T29 a heawy és med közt van valahol. Tehát, TD-vel is, ami nem lomha, érdemes átmenni az 1-s, 2-s oszlopra.
Kép linkelve.
Itt pl az egyik KV5 lejött velem, és megállt J5-nél, hogy bevárja míg kinyírják. Mire felértem, a másik oldal bedõlt (3 perc alatt normál esetben még nem eshet el egy oldal, ahol ott kellene lennie pár top heawy tanknak), az egyik elsõ halott természetesen a másik KV5 volt. Tehát, felértem, és kilõttem 3 maradék tankot (nyomtam még párat a távol lévõkbe is), majd mentem le zászlóhoz. Szerencsére kis artyk voltak, és feláldozták magukat (viszont felelõsek voltak 4 tankunk kilövéséért IS). <#vigyor5>#vigyor5>
Foglalás vége link.
Ezen a térképen szerintem az egyik kulcs pont innen indulva az E1-s mezõ. Onnan lehet már partizánkodni, van búvó hely, arty elõl is akár, és lehet csiki-csukizni, akár megkerülve az ottani "kis" hegyet. Eddig bevált taktika volt. <#vigyor5>#vigyor5>
Csata: Ruinberg 2012. május 28. 21:09:48
Jármû: VK 1602 Leopard
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Kamikaze
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. május 28. 21:12:08
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 433
Szerzett kredit: 53 211
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Top Gun
replay
Döntetlen
Csata: Mountain Pass 2012. május 28. 21:10:07
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 570
Szerzett kredit: 15 749
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész
De a szerzõ jogaimról lemondok vele kapcsolatban, ha valaki meg tudná csinálni.