World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy észrevétel: Dragon Ridge-n, ha heavyvel az 1-2es oszlopra akarsz eljutni, akkor célszerû a város mellett végiggurulni, mivel sokkal elõbb odaérsz, minthogy le a dombról, fel a dombra.
Kb. valósággal belehajolok a monitorba célzás közben.

Ezt ismeri valaki?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sokan nem köszönték meg, hogy hoztad a meccset. 😄
noname23
Azért mégis jobb hogy a minimum 300 mint átlag 320<#vigyor>
T34-nek a rofja meg az a célzás idõ ami borzalom.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ja, mert az amcsi 120-as nem sebez ám rendre 400 alatt, a 300-ast is igen kedveli.

Tudom mit kell csinálni, csak alapvetõen egyikünk se ért hozzá. De tanuljuk.

Nem keresek még vele, elõször át kell pakolnom egy custom domain-re az egészet, meg kellenek hirdetõsávok.

lááál megvolt a legviccesebb köröm, csóri artyk csak úgy pattogtak, esélyük sem volt sebezni :-)

puffancs, ofkórsz, jó ezzel nem nehéz a Kobolanov, de akkor is mókás :-)

trololo

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hallkan írom,de a Lõwének is egy rakat szar az ágyúja.Gyakran sebez 240-250-et.A páncélátütésérõl meg ne is beszéljünk.Mintha folyamatosan változtatnák.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Nagyon remélem,hogy szénné nerfelik az amerikai 9 és 10-es heavy tankokat.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Sippie
Hmm, és mennyi lóvé jön be ebbõl? 😄
Nagyon szép munkát végeztek, jók a cikkek!

Én két napja használom, egyszerûen döbbenetes. Két másodperces reakcióidejû, pontos, viszonylag gyors újratöltésû löveg 270mm-es átütéssel, mindez Tier9-en. Komolyan, német és szovjet tízes lövegek elbújhatnak. A németek a nevetséges átütésük miatt, a szovjetek a döglassú célzási idõ, újratöltés és gyér pontosság miatt.

Szerintem a legjobb Tier9 heavy tank jelenleg az M103.

meglett a 120mm M58, na gondolom megyek egy csatát mindenkit szétlövök, ez a csúcs ágyú most, jó hangulatba campel az agyon páncélozott AMX 50 120, rálövök kétszer, mindkettõ pattan, ok valószínüleg ilyen többet nem lesz, de így elsõre nagymellénnyel jó volt :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ha valaki akar magyar mirror site-ot, hajrá. Én nem bírok mindent magam. Alig bírjuk ezt is szusszal.

100k, nyúlnak a kínaiak, innen már csak felfelé :-)

Gratulálok hozzá.
Habár sajnálom, hogy nem magyar, de megértem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ééééééés megvan a százezredik oldalletöltésünk. Találtam orosz fordítót is.

Alien69
Ha jó szögben vagy, akkor nagyon sok papír tank IS pattog. M6 papír, mégis lehet vele ritkán acélfalat kapni. <#vigyor1>

Na megint epikus küzdelmekben volt részem. 7%(!) azaz HÉT gyõzelmi esélyû meccs: nálunk a top tnak 660 eff rate az ellenfélnél 1230.
Aztán: IS-sel próbálok egy E-*75-öt hátulról becserkészni. Mutatom hogy megyek mögé, aztán be is írom, majd jelzem, hogy támadom. Második lövésnél begurul közénk egy IS-8 és egy lövéssel kiszedtem. Természetesen még õ pofázott egy fél óráig...

Amit szeretek benne hogy az artyk alig tudják csipegetni. Hummel általában alig vesz le valamit
ha jó szögben tolatok még a t34-em oldala is benyel pár lövést és mindig van olyan aki elpuffogtat rá vígan.
Ok himmelsdorf. Kv-5el egyértelmû, hogy a kedvenc pálya, mert ott garantált az acélfal. És igen T8as csatában hülyére lehet verni a mezõnyt, HA: nem rohan le 1 type, vagy 1 másik T8-as, mint pl a tiger2, is3.
Mind1.
A kv-5nek két arca van, és eléggé fehér-fekete.
Én csak akkor veszem elõ, ha pénz kell. A napi duplákat sem játszom le, mert:
1- Van 1 batmobilom, 1 amx 1390-em, t-82-m, churcillem, 1 pzb2-m és 1 Chaffeem funtanknak.
2- a wolvira, és az amx m4re koncentrálok. Ha ezeket megunom akkor elõveszem a fölsõket és pénzt a batmobilon kívül mind1ik jól hozza.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Alien69
Ez csak személyes rövid tapasztalat. De mivel artyzgatok is, ezért szerintem egyértelmû, hogy minden tankkal az a sáv lehet a nyerõ (ill, középen felmenni a faluba). Csak ugye a qrva lassú heawykkel van a gond. Még ugyan ezen az oldalról indulva, jó, ha H8-ig elmehetnek, onnan halál út, mert belátja az arty is, nem kap támogatást, mert szûk az út.
A másik oldal egy fokkal jobb, de ott is az artyval számolni KELL! Falu egyértelmû heawyvel szerintem, de meg lehet játszani a saját oldalon a hegy lankáján át osonni (kb D vonal) D2-re, és áttörni E1-re. Ott az a szoppancs, hogy az E2 hegyet körül lehet járni, és itt a létszám nyerõ lehet. Errõl az oldalról már lehet besegíteni keresztbe lõni az ellenfelet. Artyval szerintem A6-7 bokros része már elég jó támogató pozíció.<#idiota>
Szabad cáfolni, hátha tanulok én is.<#vigyor>

Ja és a torony tetején is van egy kis kuka, azt is bátran lehet lõni. T28-al 48%-ról szedtem ki egy lövéssel
Ferdi nem fedi
Az igazság az hogy teljesen mindegy hogy forogsz mert egyszerûen beütik bárhol. Legdurvábban a fedi. Vagy a T34, Löwe, Tiger2. És ezek csak a nyolcasok. Nem kell nekik célozni a kukát.
tierjében szerintem még ha 45 fokban tolatsz ki is pattognak
Gottfried
A fõ gond az vele hogy rengeteg gyenge játékosnak van és ezért van az hogy általában bukta a meccs velük.Egy jó játékos nyilván ki tudja használni az elõnyeit de õk meg nem igazán kedvelik,inkább más prém tankokkal játszanak.Ezért alakult ki a rossz véleményem róluk.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

nem lehet himmelsen halálúton beforgatva balra kitolatni úgy, hogy r2 rejtve maradjon ?

köszi szépen a tippeket, II.-bõl indulva mit ajánlanál? (persze nem csak te, hanem más is😄)
Nem is magával a géppel van baj, hanem akik ellen berakja. VIII-IX
Azt nem lehet elrejteni. Majdnem a torony feléig tart. Viszonyításképpen az IS3 olyan magas toronnyal mint a KV-5 torony nélkül
azért nehéz elképzelni, hogy egy KV5 top tankként nem veri hülyére a mezõnyt, elvégre T8ig mindenkit átüt és az R2-õt dugdosva kb átlõhetetlen. :-)

Az én személyes kedvencem a Tiger2 fal mellõl kibújva beforgatva. Na azzal kezdj valamit. 😊
Olcsó tank, tehát sokan veszik.
Nekem is van, szeretem mert relatív gyors, és sokat lövök, igaz tudni kell hol a weak pontja az ellennek.
1500 vele az effem, de 46%os winrate.
Ha sikerül ügyesen beforgatnom, és az ellen túl hülye ahhoz, hogy az R2D2-t lõje, akkor jó kör lesz.
De van, hogy hiába csinálok akármit 1-2 perc alatt kilõnek, mert bekapok 4-5 lövést arra a szutyok pontra.
Amitõl nagyon félek ellene a saját szintjén az a type.
Face-to-faceben öltem már vele IS3-at full hpról, úgy, hogy 1 m6, és 1 t29 is próbált csipegetni, és túléltem mind a 3at segítség nélkül.
De van amikor hiába csinálok akármit, egybõl kiszednek.

Én utálom a KV5-öt, azért vettem meeee ócsóóóó vóóót. Olcsóbb mint a Löwe, de állítólag jól lehet vele keresni. Így utólag el is fagyizhattam volna azt a pénzt. Mivel gyengus a fegyvere sok KV5-el általában garantált a vereség igen.
Az arl-t én is rüheltem, a legrosszabb rémálmaimban se jöjjön elõ még 1x.
40% win alatt fejeztem be vele a játékot.
Az amx m4-nek is úgy álltam neki, hogy rémesen hosszú kapcsolat lesz a kettõnké.
De meglepõdtem. Második sorból szabad vele harcolni, saját szinten csatánként 3-5 killt szedek vele össze (eleinte azt hittem, hogy 5-600as xp gyõzelemre, ezzel a tankkal kitûnõ, de T7-ben összejön vele az 1000xp is. Sõt valamelyik meccsemre 1300at kaptam vele, ami 1 master tankert ért. Ja és mind ezt prém nélkül), és t9ben is sikerül néha trollkodni.
Annyi a lényeg vele, hogy nem szabad magadra vonni a figyelmet.
Nem azt mondom, hogy ez a kedvenc tankom, de nem izzadok le a félelemtõl (mint az arl-nél), és az idegtõl amikor a csata indításra kattintok.
Ja és még 1 jó tanács: soha se úgy indulj 1 tanknak, hogy ez de jó lesz, mert az hatalmas csalódás lesz.
Úgy indulj vele, hogy a legrosszabbat reméled: folyamatos mm szopatás, mindenütt átlõnek, te pattogsz folyamatosan. És a végére lehet, hogy még meg is kedveled a tankot.
A B1-nek, és a BDR-nek is így álltam neki, és a végére úgy gondolok vissza rájuk, hogy elmegy, és voltak vele jó pillanataim is.
Az ARL-nek meg úgy, hogy de jó lesz: erõs fegyver, a BDR-nél sokkal erõsebb páncél. És fentebb már leírtam, hogy mi lett.

Gottfried
A KV5 tipikus "láma"tank.(tisztelet a kevés kivételnek) Ha KV5 a top tank,fõleg ha több van belõle borítékolható a vereség.Valamiért a gyenge játékosok kimondottan szeretik azt a vacakot.Talán a nagy torony miatt veszik azt gondolva hogy a méret itt is fontos. 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Becenevén cickóstank. 😊

Hmm, lehet meglesz a 100k hit ma.

Egész sok angol harckocsi le van modellezve.

A Centurion Mk3 ennyire lesz papír:

Tier 8-ba nem rossz. A Panther II se jobb. A 114 mm-es löveg is fura Centurionnak. Tüzérségi lövegként és a tengerészetnél DP lövegként használták. De harckocsiba, ráadásul pont a Centurionba nem látom értelmét. Kb olyan löveg mint a szovjet 122 mm D-25T.

Az FV215b-nek 130 mm-es lövege lesz. Nem kapja meg a 183 mm-est. A kiegyensúlyozottságra hivatkoznak. Oké, de hogy hozták össze a 130 mm-t? Akkor legalább valami olyat adnának neki ami volt az angoloknak. Például a 5,25"-es DP löveget.

Egyenlõre az A38 Valiant sincs benn a tech tree-ben. Kár, nagyon vártam. Talán majd a bõvítettben.
Alien69
Dragon Ridge-hez pár észrevétel esetleg.
T29-l mentem. Indulásnál már látszott, hogy a 2 top tank láma. Itt nagyon látszott. KV5 mind kettõ.
Indulás képe linkben.
Én lementem, mert a T29 a heawy és med közt van valahol. Tehát, TD-vel is, ami nem lomha, érdemes átmenni az 1-s, 2-s oszlopra.
Kép linkelve.
Itt pl az egyik KV5 lejött velem, és megállt J5-nél, hogy bevárja míg kinyírják. Mire felértem, a másik oldal bedõlt (3 perc alatt normál esetben még nem eshet el egy oldal, ahol ott kellene lennie pár top heawy tanknak), az egyik elsõ halott természetesen a másik KV5 volt. Tehát, felértem, és kilõttem 3 maradék tankot (nyomtam még párat a távol lévõkbe is), majd mentem le zászlóhoz. Szerencsére kis artyk voltak, és feláldozták magukat (viszont felelõsek voltak 4 tankunk kilövéséért IS). <#vigyor5>
Foglalás vége link.

Ezen a térképen szerintem az egyik kulcs pont innen indulva az E1-s mezõ. Onnan lehet már partizánkodni, van búvó hely, arty elõl is akár, és lehet csiki-csukizni, akár megkerülve az ottani "kis" hegyet. Eddig bevált taktika volt. <#vigyor5>

Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. május 28. 21:09:48
Jármû: VK 1602 Leopard

Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Kamikaze
nagyon kemény meccs e-75-el

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. május 28. 21:12:08
Jármû: E-75
Szerzett tapasztalat: 1 433
Szerzett kredit: 53 211
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész, Top Gun

replay
kiütötted a roppant fontos "jaja" hozzászólásom, hát mi lesz most :-)

Koridor
Nem rossz tank ez a churchill, kicsit pontatlan.

Döntetlen
Csata: Mountain Pass 2012. május 28. 21:10:07
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 570
Szerzett kredit: 15 749
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész

Elnézést a dupláért!

jaja :-)

Sajnos soha nem konvertáltam még videót, nem is igazán tudom, hogy hogyan kell.
De a szerzõ jogaimról lemondok vele kapcsolatban, ha valaki meg tudná csinálni.