World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
szerinted mért tart ez a topic a 135K hsz-nél?Mindig jönnek új emberek és megtárgyalják ami már 1000x elõferdült.

:) Igaz ami igaz, ha arty-val nyomom, és meglátok a MasterCard - Visa tankot, akkor bíz nem megyek el mellette és lövöm :) Sajna a nagy tankok azok, amiket le kell gyalulni a pályáról, hogy nyerjünk. Ez már csak így megy :)Igaz az is, hogy ha van olyan arty ami veszélyt jelenthet rá, akkor bíz ésszel kell menni és meg kell választani a helyet ahol nehezen lõnek ki...néha én is benyalom, mert megfeletkezem róla, hogy van.
haha 10.000+ csatám van de sose vettem prémet XD
volt prémem, ingyen aranyból, meg nyert aranyból, de az lóf** :)
Minek áll oda ahol az arty lõheti?

Úgy érted a pályára? Hogy minek nyomott rá a csata gombra?

maniac78
Bakker ti még tudtok errõl beszélgetni?????????????
10k csata felett meg majd teljesen ki lesztek magatokból fordulva, annyit fog optatni az mm.
Hisztek ebben a statos dologban?????????????? Majd nem fogtok.
Nevetséges helyekrõl fog majd átlõni mindenkit bármilyen low tier.
Aki meg prémet akarna venni eszébe se jusson.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Nem, nem, erre annak kellene jönni, hogy miért állt olyan helyre ahol az arty lõheti. <#eplus2>
Az elsõ percben kilõtték a tankjából artyval. Most kéne jönnie annak, hogy miért tették bele az artyt a játékba, hisz a valóságban nem használták tankok ellen, meg mekkora OP jármû stb. :)

íeszem ágában csincs szivatni, csak kevésnek tartom kicsit.
Mióta visszavettem a PzIV-et (kb 1 hete) hozom vele a 2 egészes kill átlagot. Ehhez képest már majdnem 2%-ot romlott vele a gyõzelmi arányom. Tegnap 4%-ot romlottam a KT-val is :D

Vicces tud lenni ez a játék :D

Solten
sarcasm? (marmint a reszerol)

Saor Alba

Tegnap ment a vita arról hogy megéri 10 goldért leszedni a modulokat vagy nem. Mikor még lehetett regisztrációval aranyat szerezni én is úgy cserélgettem és jól bevásároltam félárú modulokból. Minden tankot maxra fejlesztettem amit lehetett és vettem belõlle modult. Modulok lettek például az M103-ból is nem túl nagy bánatomra. Modulokba tartom a pénzem kb 4-5m creditet. A tankok 6. szint fölött mind fel vannak szerelve 6. alatt meg két garnitúra cserélhetõ modult használok meg a raktárban is van egy pár darab. Ha jön az event kiírása csütörtökön akkor eladom a fullos tankokat modulostól féláron és pénteken bevásárolok a jövõben hasznos modulokból féláron, így a pénzemnél maradok gold nélkül. 7.szintig szinte csak féláron veszek tankot idén eddig: T20, IS, S-51, M-12, SU-85, PzIV, Stug III, meg még egy csomó apró. Viszek vagy hat ágat és mindig azt fejlesztem ami féláron van. Én így takarékoskodok mondjuk ehez kell egy kis farmolás az elején de most már magától mûködik.
Miért szivatod szegényt? :D
Ez nem egy kiugróan magas eredmény T34-el. Vagy tévedek.?
darki81
köszönöm hogy beletették az artykat a játékba!
Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. május 29. 10:32:47
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 454 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 22 425

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

1 tank 1másodperc alatt 1 foglaláspontot csinál, azaz 100 másodperc kell a foglaláshoz 1 tanknak

Ha elküldök egy videót a supportnak, ami azt bizonyítja, hogy botot használ az illetõ, szerintetek kaphatok chat bant, amiért csata közben jól elszidtam mindennek a kedves csalót?

Az esetek 90%-ában kilövik majd "XD" vagy "noob low tier" szöveg szokott menni XD... de a gáz, hogy néha kegyetlen bekavar az MM-nek a kis dög
Trucker39
Kis délelõtti csata.

Gyõzelem!
CsataMalinovka 2012. május 29. 10:03:14
JármûType 59
Szerzett tapasztalat: 2 530 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 69 983
Csatában elért Achievement: Acélfal

Replay

darki81
van 1-2 érdekes kinézetû <#vigyor1>
azért nekem tetszene a játékban

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Random work
Általában ki szokták lõni az ilyeneket, talán ezért nem oltottak le. Ha nem te tetted volna meg, akkor más.

Nevelni kell a népeket, mert különben elkanászodnak.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hétvégén volt egy érdekes esetem.
Tier 10 meccsbe az egyik "okos" behozott platoonban egy t-26-ot(tier 2).
Nem szoktam ilyet csinálni, de most úgy felb...ott, hogy fordultam egyet és kilõttem a kis szart. Már fel voltam készülve, hogy kilõnek, beszólnak stb., és nem történt semmi. Még akit kilõttem, az sem szólt egy szót sem.
Én voltam legjobban meglepõdve, de azért nem csinálok ebbõl rendszert. :)
Random work
Egy tanknak mennyi idõ kell a foglaláshoz? Valaki már leírta, de elfelejtettem...

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem, sajnos nem errõl van szó. Figyeltem, mikor mentünk foglalni.
Amikor vége egy meccsnek és megkapod az összegzõ képernyõt az idõ számláló ismét elindul egy percrõl visszafelé. Ha letelik az idõ akkor lép ki automatikusan a csatából, ha addig nem nyomtál volna ESC-et. Gondolom ezt az idõ számlálót láttad és azért gondoltad, hogy még nem volt vége a meccsnek.

:) az is fasza :) Elém is beállt már egy tank annó, én ugye felülnézetbõl pislogtam, és nézetem hogy mikor csapódik be...de nem ért oda. Aztán vettem észre, hogy az elõttem álló tank megszûnt létezni. Ami még tetszett, hogy volt egy láma aki a saját artynkat lõtte ki, ráfordultam az én artymmal és off. Tényleg nem értem miért kell a saját csapattársunkat lõni. Ja...ha többen vagytok ismerõsök klán társak akár szakaszban, akkor ha összeszámoltok, nagy valószínûséggel összerak benneteket és ugyanazon a pályán lesztek. Nekem ez új volt. Persze ez nem jelenti azt, hogy azonos oldalon lesztek :)
Random work
Volt olyan eset, hogy a francia barátunk beállt kempelni egy bokorba a felderítés helyett. Szerencsére így is hasznát vettem, mert artyval mögé álltam és kicsit legalább a testével fedezett.

Be is kapott pár lövést, mert spotoltak és elkezdték szórni az áldást. Én persze elgurultam, de õ tovább kempelt és bekapta az ellen arty lövéseit.

Alien69
De miért is kellene látnod azt, aki Rád lõ? Lehet, qrva messze van, csak jelölnek Tégedet. De van olyan is, hogy egy bizonyos távolságból, ha az illetõ elõtt több lépcsõben van bokor, és Feléd takarásban van, akkor Te NEM láthatod, ha bele gebedsz, akkor sem, mindegy, milyen verzió van/lesz. Kivéve bugnál, de elvileg így van. KV1-l is lövöldöztem "nyugodtan" Löwe-re, mert nem látott a sok-sok bokor miatt. Ráadásul, beálltam egy roncs mellé-mögé is. <#vigyor1>

Az még csak rendben van, de láttam olyan, hogy elõtte állt, persze csak az arty elsõ lövéséig. <#idiota>

wot nick: PsychoTrooper

Klán társam jó fej, ha nem akar menni spotolni, akkor azt lövi :) Kap egy figyelmeztetõt...és ha akkor sem, akkor off. Az is marha jó, amikor téged lõnek mint állat, de te semmit sem látsz, tök mindegy mivel vagy.
Vannak érdekes dolgok amióta a 7.3 van fent. A 7.2 is szar volt, de ez legalább amellett hogy szar, még érdekes is :) Régen nem volt olyan, hogy 6-10 kört kell futni, mire leduplázod a tankod.
Ami meglepõ, hogy egyre több az agyhalott, aki azt sem tudja mi a dolga az adott tankkal, mire való egy csatában. Azt bírom, mikor az arty mögött állnak a tankok, ilyen is meg olyan is.
Jó hogy nem én megyek már spotolni :)
Ha meg nagyon gány tankkal mész,akkor be se kapcsolod a monitort.
Az legalább ingyen van. :P

Minap f2f álltam egy E75el és hiába forgattam be a Maus alját,átlõtte többször is.Na akkor én is néztem,mint vak a hajnalban.

Van benne valami :) GW Panther-el már én is pattantam le tankról, pislogtam is rendesen...
E100 viszont multkor megszívta az S51-t, 1300-1400 volt neki, amit le is offoltam 1. lövéssel, akkor meg õ pislogott :)
Ha szar tankot kell húznom akkor barnasört iszom kb 2-3 üveggel.
Ha nagyon szar (stock) akkor házipálinkát.
Ezekbe már készítéskor föloldják a "leszaromtablettát".
:DDDDDD
Vagy.
Éppen a seggedrõl pattan egy lövedék,amit a T92 amcsi arty lõtt rád csak te nem tudod.Ki tudja.
Ezt a random faktor dönti el.

Hát asszem ez a leszarom tabletta jó ötlet:)
Minden tankot átvariáltak, ezen ne csodálkozz. Be kell biflázni, hogy mit hol érdemes lõni...M6-ról is pattantam le X csõvel. Bosszankodtam is rendesen, de ha beveszed a "leszarom tablettát" könnyebb lesz :)
gurubefree
Nem rossz az a E-75 .... annyi hogy a tobbi jobb. amugy egy +260 penes agyval nem muveszet atloni akar szembol sem az E-75 tornyat.sajnos eleg mostohan bannak a nemet tankokkal a jatekban.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Random work
A stat engem nem érdekel.
Köreim felét Pantherrel viszem, mert imádok sniperkedni vele. Killek akadnak, de nyerni felénél többször biztos nem szoktam. Tegnap kinyírtam egy IS-4 -et majdnem tök egyedül ami nekem nagy dicsõség. :)

A VK3001 P most húzza le az átlagom, mert elég szenvedõs vele a játék.

Látom nagyon fáj, hogy van olyan tank, amivel mások esetleg élvezik a játékot...

Hypo
Én 2 hete szopoágon vagyok, romlik a statisztika mint Orban jelleme, már nagyon nem szorakoztat, kicsit pihentetem. Vagy pattanok, vagy 0dmg de nem azonos tiereken hanem kisebbeken, mert a noobok ellen ugyse lehet itt mit kezdeni de ha a tobbi nem lenne akkor a noob dologgal meg meg lehetne birkozni

Faszom tele van ezzel a kurva e75 el. Hogy ez a szar az összes 9-10 heavy-rõl lepattan de ezt minden átlövi szembõl. ha 10-et lövök rá m103-ra akkor mind lepattan hogy rohadna meg.
Faszomat kell itt randomozni ezeknek a buzeráns fejlesztõknek.
Ha 246mm az átütése ennek a fostalicskának, akkor vigye már át azt a rohadt 127-as tornyot.
Egyszerûen nem tudok normális statisztikát összehozni ezzel a szarral.
Ennek régen nem volt vastagabb a frontja, nem emlékszik rá valaki?
WoT fórumon van egy 7.5 spekulációk topik, hogy mik lehetnek benne, ugye a brittek elvileg, mert most nagyon sok dolog van róluk, képek videó ( és mindez az offline community Lonon event körül micsoda vééletlen :D ).
Szóval poénokat is írnak egyesek hogy mi jöhet 7.5ben, és ezen felröhögtem :D

- horns
- brand new messages for penetrating but non damaging hits
- some technical changes that have no affect on gameplay, and which will only benefit RU server (like the multicluster technology that had nothing to do with EU/NA server, but 0.7.0 patch was delayed a long time because of it)
- nests for birds
- new camo patterns
- size increase for another randomly selected German tank
- tier 3-4 premium tanks

Fõleg ezen: - nests for birds<#nevetes1>

WoT: Nishizumi77

Kicsit papír az IS8...de valóban jó. Nekem állandóan a lõszertárlót lövik szét, hogy ez hogy jön össze az ellenséges csapatból bárkinek, azt nem nagyon értem...csatánként többször is.
A másik ami érdekes, hogy az artykat szinte semmi és senki sem akarja védeni, pedig egy S51, stb. tud meglepetést okozni az ellenségnek. Gyakran magamat vagy egymást kell védenünk ha befut egy amx, type, vagy hasonló. Addig amíg a rohangáló tankokat nem vadásszák le addig spotolnak és artyt vadásznak és meg bujkálok és nem tudok segíteni. Ennek az a vége, hogy nooob az arty.
Az IS-8-al eddig csak a duplázókat csináltam de mostanra meglett a jobbik fegyver egy kis free segítséggel. A BL-9-el használhatatlan volt de az új fegyverrel rút kiskacsából azonnal gyönyörû hattyúvá változott. Szerintem a játék legjobb medje mert minden megvan neki ami ehez kell: mozgékonyság, sebesség és a jó fegyver. Össze kell állni a medekkel és fék nélkül legyalulni a medúton mindenkit utánna hátbatámadni a heavyket. Himmelsdorfon hegyet másztunk hárman - IS-7, Batmobil meg én az IS-8-al - simán bedaráltunk mindenkit menetbõl és mikor hátba támadtuk a heavyket már gyõztünk is.
Az xvm vagy milyen mod, az átlag effi-t mutatja? vagy az adott tank-ét? Terheli a rendszert? Köszi.
gurubefree
sok jot nem lehet az US TD agrol elmondani de a T-49 egy csoda :D

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Gottfried
Dícsértem az AMX13/90-et de ha így megy tovább,inkább szidni fogom.Az utóbbi 8 csatámból 5x gyulladt ki az elsõ bekapott találattól.Mindenkinek ennyire ég ??(természetesen 8 vereség lett a vége és még azt a kurva duplát nem tudtam megcsinálni vele. :()

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Semmilyen. Csak egy koncepció rajz volt. Gondolom a új generációs harckocsi kialakítását vázolták fel. Olyasmi mint az oroszoknál az Object 279/907.

Ez egy megvalósíthatóbb verziója.

Szerintem kurva jól néz ki. A négy lánctalpas is jó. Kár, hogy nem valósult meg. Ott lenne a kedvenc prototípusok, az IS-7, Object 770, T-95 mellett.
Ehhez a 105 mm T210 löveg passzolna, vagy a könnyített 120 mm-es a 120 mm T179.
Ez érdekes tank lenne, vajon milyen páncélzata lehet?
Azért itt is akad pár bizarr cucc.

link

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!