World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt prémem, ingyen aranyból, meg nyert aranyból, de az lóf** :)
Úgy érted a pályára? Hogy minek nyomott rá a csata gombra?
10k csata felett meg majd teljesen ki lesztek magatokból fordulva, annyit fog optatni az mm.
Hisztek ebben a statos dologban?????????????? Majd nem fogtok.
Nevetséges helyekrõl fog majd átlõni mindenkit bármilyen low tier.
Aki meg prémet akarna venni eszébe se jusson.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Vicces tud lenni ez a játék :D
Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. május 29. 10:32:47
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 454 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 22 425
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Gyõzelem!
CsataMalinovka 2012. május 29. 10:03:14
JármûType 59
Szerzett tapasztalat: 2 530 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 69 983
Csatában elért Achievement: Acélfal
Replay
azért nekem tetszene a játékban
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Nevelni kell a népeket, mert különben elkanászodnak.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Tier 10 meccsbe az egyik "okos" behozott platoonban egy t-26-ot(tier 2).
Nem szoktam ilyet csinálni, de most úgy felb...ott, hogy fordultam egyet és kilõttem a kis szart. Már fel voltam készülve, hogy kilõnek, beszólnak stb., és nem történt semmi. Még akit kilõttem, az sem szólt egy szót sem.
Én voltam legjobban meglepõdve, de azért nem csinálok ebbõl rendszert. :)
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Be is kapott pár lövést, mert spotoltak és elkezdték szórni az áldást. Én persze elgurultam, de õ tovább kempelt és bekapta az ellen arty lövéseit.
wot nick: PsychoTrooper
Ami meglepõ, hogy egyre több az agyhalott, aki azt sem tudja mi a dolga az adott tankkal, mire való egy csatában. Azt bírom, mikor az arty mögött állnak a tankok, ilyen is meg olyan is.
Jó hogy nem én megyek már spotolni :)
Az legalább ingyen van. :P
Minap f2f álltam egy E75el és hiába forgattam be a Maus alját,átlõtte többször is.Na akkor én is néztem,mint vak a hajnalban.
E100 viszont multkor megszívta az S51-t, 1300-1400 volt neki, amit le is offoltam 1. lövéssel, akkor meg õ pislogott :)
Ha nagyon szar (stock) akkor házipálinkát.
Ezekbe már készítéskor föloldják a "leszaromtablettát".
:DDDDDD
Éppen a seggedrõl pattan egy lövedék,amit a T92 amcsi arty lõtt rád csak te nem tudod.Ki tudja.
Ezt a random faktor dönti el.
ゾルターン
Köreim felét Pantherrel viszem, mert imádok sniperkedni vele. Killek akadnak, de nyerni felénél többször biztos nem szoktam. Tegnap kinyírtam egy IS-4 -et majdnem tök egyedül ami nekem nagy dicsõség. :)
A VK3001 P most húzza le az átlagom, mert elég szenvedõs vele a játék.
Faszomat kell itt randomozni ezeknek a buzeráns fejlesztõknek.
Ha 246mm az átütése ennek a fostalicskának, akkor vigye már át azt a rohadt 127-as tornyot.
Egyszerûen nem tudok normális statisztikát összehozni ezzel a szarral.
Ennek régen nem volt vastagabb a frontja, nem emlékszik rá valaki?
Szóval poénokat is írnak egyesek hogy mi jöhet 7.5ben, és ezen felröhögtem :D
- horns
- brand new messages for penetrating but non damaging hits
- some technical changes that have no affect on gameplay, and which will only benefit RU server (like the multicluster technology that had nothing to do with EU/NA server, but 0.7.0 patch was delayed a long time because of it)
- nests for birds
- new camo patterns
- size increase for another randomly selected German tank
- tier 3-4 premium tanks
Fõleg ezen: - nests for birds<#nevetes1>#nevetes1>
WoT: Nishizumi77
A másik ami érdekes, hogy az artykat szinte semmi és senki sem akarja védeni, pedig egy S51, stb. tud meglepetést okozni az ellenségnek. Gyakran magamat vagy egymást kell védenünk ha befut egy amx, type, vagy hasonló. Addig amíg a rohangáló tankokat nem vadásszák le addig spotolnak és artyt vadásznak és meg bujkálok és nem tudok segíteni. Ennek az a vége, hogy nooob az arty.

ゾルターン
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ez egy megvalósíthatóbb verziója.
Szerintem kurva jól néz ki. A négy lánctalpas is jó. Kár, hogy nem valósult meg. Ott lenne a kedvenc prototípusok, az IS-7, Object 770, T-95 mellett.
Ehhez a 105 mm T210 löveg passzolna, vagy a könnyített 120 mm-es a 120 mm T179.