World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fõleg ha beszarik és csak sunnyognak a többiek mögött és a killt lopják.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Aki esetleg meg szeretné nézni: Replay
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Viszont ma meg csak ilyen -- --% izzét pakol oda...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Most jöttem rá, hogy a tankok összetételére.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

pelda2:
(ne tevesszen meg senkit a kep, nem lett kilove tobb ellenseges tank, hullottak a tobbiek mint a legyek)
Saor Alba
Az a fö hogy a saját szintjéhez képpest többet hozzon.
Viszont nem ûbertank, tehát tök felesleges azon vitatkozni, hogy jó tankok-e, mert nem. A Löwe lassú és nem túl jól páncélozott, a KV5-nek az elején ott az R2D2 és olyan penje van, mintha tehénszart lövöldözne és nem AP lövedéket. A type hajlamos az ammorackre, nem sebez túl jól és úgy szûkül a célkereszt, mint egy beteg tetû. Az amcsiról nem tudok nyilatkozni, nem sokkal találkoztam még, vagy észre sem vettem annyira beleszürkült a mezõnybe.
20 kör alatt kb netto 200.000 szedtem össze.
Hát a pénzt azt hozza, másra nem igazán jó. Habár 20 csata után még korai itélkezni.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Na meg ennyit fûznék hozzá idézve egy jó öreg videóból: "... my heart is speedin', my heart is speedin', my hands are shakin' BUT I'M STILL SHOOTIN' AND I'M STILL GIVIN' A HEADSHOT, BOOOM HEADSHOT, BOOOM HEADSHOT, BOOOOOOM HEADSHOT!!!!"
Artuditut lodd be ha nem latod 😊 Tudni kell hasznalni (amugy ugyanugy kell mint a tier9 es IS-4 est kellett).
KV-5 kegyetlen! 😊
Mondjuk még jobban kiemelhetnék a gyenge pontját, ha ráraknának egy 10 méteres zászlórudat és citromsárga-feketére vagy piros-fehérre festenék. 😄 Esetleg világíthatna....
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
az a gun eszméletlen gyenge rajta... R2D2 meg ott virít a tankon, hogy IDE CÉLOZZ!!😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Matildát én vettem, na az cuki tank... de még azt az 1500ft-ot is sajnáltam kiadni rá XD de mondhatni hogy a "játékélmény" visszahozta a bele fektetett pénzt mert nagyon szerethetõ kis tank!
10ezernél többet nem akarok költeni prem tankra, szóval majd kitalálom, egyelõre még anyagilag pluszban vagyok, csak lassan szaporodik a zsé, de nem rohanok a Tier10-be.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Még jó, hogy 15-en vagyunk egy csapatban... csak kár, hogy ebbõl a 15 bõl a többi 14 összesen tudott kilõni 1 ellent...
Azt meg már ne is mondjam, hogy sorozatban lövöm a tetves 0 sebzéseket a 10 mm páncélzatú tankokba! 3-szor találtam el a T-50-et a 105-ös ágyúval és nem tudtam kilõni, 0 sebzés a PzIV oldalába meg 2-szer egymás után mellé az álló KV-nak, és milyen érdekes, hogy végül sikerül összecsalnia a "randomnak", hogy veszítsünk...
Mert "in soviet russia" azt randomnak hívják és nem ám csalásnak, hogy a t4-es scoutot 5-ször kell eltalálni, hogy megpusztuljon, te a t7-es top TD-be elég 3 lövés is!