World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én személy szerint örülök hogy most nem lehet venni type-ot.

Fõleg ha beszarik és csak sunnyognak a többiek mögött és a killt lopják.

A Löwe semennyivel sem jobb mint a TigerII, a Löwe olyan mintha a TigerII light verziója lenne, páncélozás szempontjából jóval gyengébb. Viszont ugyankkor jó 25 tonnával nehezebb a TigerII-nél, emiatt sokkal lassabb nála, az egyik leglassabb tank a játékban. Az ágyújuk szinte azonos, a Löwéé egy hajszállal jobb. Összességében elmondható hogy a Löwe sokkal rosszabb tank mint a TigerII, viszont cserébe jól hozza a pénzt. Ez az egyetlen dolog amiben jobb a TigerII-nél.

Alien69
Pont tegnap néztem, eddig mentem vele 60 kanyart. Nem is sejtettem, hogy már ilyen "sokat". Ergo, én TUTI nem bántam meg. Eddig az ammorackes találat is aránylag elkerült. Legrosszabb köröm is hoz annyit, mint más tankom jobb köre (kb 30E), ha meg netalántán még el is kapom a ritmust, akkor tényleg fossa (50-60E átlagban szerintem megvan). Ez az elsõ Tier 8-s tankom. Mondjuk, az itteni fórum társak tippjei kellenek/kellettek hozzá, mert így teljesen másképpen kezdtem el használni, és ez azért is jó, mert más tankjaimmal is hasonlóképpen kezdtem el játszani, ami sokat tud segíteni az életben maradáshoz. Most a másik kedvencem a T20 lett, pedig már-már el akartam volna adni, mivel a win rátám gyenge. Viszont az utóbbi 1-2 hétben még ha nem is nyerek vele, életben tudok nagyrészt maradni, ami már önmagában kellemes tud lenni. <#ravasz1>

Gottfried
Néha csinál ilyet nekem is.Általában csak 1-2 csata alatt naponta.Ha nagyon zavar,a csata elején lépj ki a játékból és lépj vissza azonnal.Akkor általában már jól mutatja és még a csata kezdésre visszaérsz ha elég gyors vagy . 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

popey8
Már nem lehet kapni csak eventek alkalmával. A múltkor én is beruháztam egyre. Az elején még bosszankodtam miatta, de már megtanultam használni és a legénység is 100%-os lett. Nem rég volt az eddigi legjobb köröm vele XP, élvezeti faktor és kredit szempontjából is, bár a pontosság terén még mindig nem vagyok vele megelégedve. Néha elég érdekes helyre tud menni a lövés. Végül a 6 med rush taktikája bejött, letaroltuk a mezõnyt. Szerencsére (legalább nekem) volt annyi eszem, hogy hátratámadjam a bázison kepelõket. Máskülönben lehet nem nyertünk volna.

Aki esetleg meg szeretné nézni: Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Alien69
"Futtatás rendszergazdaként" megcsinálva?<#vigyor5>

Azok az igazi szégyen playerek akik képesek 3-as arty platoonnal csatába menni és kör elején sírni, se med se scout😄 Istenem neki a legfontosabb a játékban, hogy legyen akkor mi a ...ért egy 500 effis su8-at hoz magával nem egy t50-2-t vagy amx-et 3-nak😄
Morfi
Nincs róla adat. Ha meg simán fehér akkor nem tudott kapcslódni a szerverhez, az meg majd elmúlik.

Skacok, mi lehet a gond? Tegnap felraktam az xvm-et és mûködött is rendesen.
Viszont ma meg csak ilyen -- --% izzét pakol oda...
Morfi
Jelenleg készlethiány van belölle 😊

Morfi
Én nem bántam meg. Köszönhetõ annak, hogy elég gyakran top tank. Nem úgy mint a Löwe. Na meg 12000 arany kicsit sok lenne érte. Arról nem is beszélve, hogy eddig kv-5-tel nem robbantam fel még ammo rack miatt. Löwe-öt már lõttem ki így, IS-3mal is kaptam már olyat és a type-ról meg ne is beszéljünk ilyenekrõl.

dante3
Igen kikaptunk, enemy fele életben maradt 😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Jaja, tény, hogy is8-al nem tudtam csodákat mûvelni, de az az 5 E75 durván szétkapott minket! 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Gottfried
Itt inkább a két batmobilnak lett volna kedve sírni,azt hiszem,hogy 800 effis top tankokat kaptak.Gondolom sima vereség lett a vége.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Már mint a TigerII-t veszem.
Ja , bocs, azt hittem elõször a statokra írod.
Most jöttem rá, hogy a tankok összetételére.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem akarlak elkeseríteni, de ahogy nézem a statok alapján te vagy az egyik legrosszabb.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na, akkor most árulja el valaki,hogy hol lehet Type 59-et venni? Nekem nincs vett tankom,de az érdekel. Mennyivel jobb a Löwe, mint a TigerII? A Tigrist készülök megvenni.Köszi.
dante3
Ezt a leosztást már megint, pff...

dante3
Szerintem a kv5 tulajok nagy része már megbánta, hogy nem inkább löwe-t vett! Szerintem is hulladék prém tank!<#levele>

Az elsõ képen a Falke1969 sem lehet egy géniusz.Ilyen mezõnyben nem bírt kilõni egy tankot se az elég gáz.Megnéztem a statját,hát a 10 éves fiamnak különb.Bezzeg a tankállományára költhetett agy rakás goldot,mert elég nagy vasai vannak a garázsban.Az ilyen meg is érdemli,h költsön a játékra.Legalább kompenzálja a balfaszságát a visa kártya.

Ahhoz mérem a kreditet, hogy ha van magas tierû tankom, akkor hány kört kell menni a prémiummal, hogy meg tudjam venni a következõ tankot és fel is tudjam szerelni anélkül, hogy az elõzõt el kelljen adnom, mert mondjuk jó tank és szeretek vele menni. Egy ötössel beleõszülnék, a 8-as viszont erre tökéletes.

Solten
pelda1:

pelda2:

(ne tevesszen meg senkit a kep, nem lett kilove tobb ellenseges tank, hullottak a tobbiek mint a legyek)

Saor Alba

Koridor
A saját szintjéhez nézd a creditet ne T5-hoz, mérhetnéd a T2-hoz is.
Az a fö hogy a saját szintjéhez képpest többet hozzon.

Solten
Imadom az ilyen kompetens csapattarsakat...

Saor Alba

A T5 jó. De ahhoz képest a T8 fossa a pénzt.

Viszont nem ûbertank, tehát tök felesleges azon vitatkozni, hogy jó tankok-e, mert nem. A Löwe lassú és nem túl jól páncélozott, a KV5-nek az elején ott az R2D2 és olyan penje van, mintha tehénszart lövöldözne és nem AP lövedéket. A type hajlamos az ammorackre, nem sebez túl jól és úgy szûkül a célkereszt, mint egy beteg tetû. Az amcsiról nem tudok nyilatkozni, nem sokkal találkoztam még, vagy észre sem vettem annyira beleszürkült a mezõnybe.

Koridor
Nem csak a T8 prémtank fossa a pénzt. A legrosszab nettom is 4000-4200 credit volt a T5-el, a legjobb ~17.000.
20 kör alatt kb netto 200.000 szedtem össze.

IS-3 at? az elég fura lenne, szerintem nem ér annyit a KV-bár nemtudom ízlések és pofonok, mindegyik tank használható ha jól hazsnálják, de azért az is-3 nak sok olyan elõnye van ami a KV5-nek nics.
A 8-as prémium tank célja nem az, hogy ûberfasza legyen, hanem hogy fossa a pénzt. Azt pedig nagyon jól teszi mind.

Koridor
A kép lemaradt.

Hát a pénzt azt hozza, másra nem igazán jó. Habár 20 csata után még korai itélkezni.

Premium tankok akkor taltosodnak meg, miutan 100% a legenyseg es rajta van a 3 modul. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Koridor
Hát a pénzt azt hozza, másra nem igazán jó. Habár 20 csata után még korai itélkezni.

Nem nagy szám, de azért jól esett, kb a mai elsõ gyõzelmem, Top Gun meg miegymás: ez e

Na meg ennyit fûznék hozzá idézve egy jó öreg videóból: "... my heart is speedin', my heart is speedin', my hands are shakin' BUT I'M STILL SHOOTIN' AND I'M STILL GIVIN' A HEADSHOT, BOOOM HEADSHOT, BOOOM HEADSHOT, BOOOOOOM HEADSHOT!!!!"
IS-3 at 1v1 be leverem vele 100% rol ugy, hogy 40% hpm megmarad.
Artuditut lodd be ha nem latod 😊 Tudni kell hasznalni (amugy ugyanugy kell mint a tier9 es IS-4 est kellett).
KV-5 kegyetlen! 😊

Ennyi... tierlimit nélkül még ennyit se érne 😊
Hiába gyengécskébb a magas tierek ellen, ha az MM igencsak kedvez neki.
Random work
Nincs KV-5 -öm, de én is tudom mi a gyenge pontja és általában gyorsan szétkapják.

Mondjuk még jobban kiemelhetnék a gyenge pontját, ha ráraknának egy 10 méteres zászlórudat és citromsárga-feketére vagy piros-fehérre festenék. 😄 Esetleg világíthatna....

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

1500-ért vettél egy tankot ami termel creditet és élvezetes de nem sokkal termel jobban mint egy ingyen elérhetõ su85 amivel jól bánnak. Aki kb 6000-ért vett type-ot az keres 80-90k profitot egy jól elkapott ütközettel.
Mentem, kicsik ellen jó, de verjél már le vele egy tier8at 😄
az a gun eszméletlen gyenge rajta... R2D2 meg ott virít a tankon, hogy IDE CÉLOZZ!!😄
Mentel mar KV-5 el? Nem mondanad, hogy fos!

A tegnap este kikerült cikk annak, aki lemaradt róla.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Egy kis prém tank még elmegy... na de 7-8-10 ezrekért venni egy KV-5öt (ami egy rakás fos), Löwét, type-ot na az OMG kategória 😄
Matildát én vettem, na az cuki tank... de még azt az 1500ft-ot is sajnáltam kiadni rá XD de mondhatni hogy a "játékélmény" visszahozta a bele fektetett pénzt mert nagyon szerethetõ kis tank!
Akkor várj ki egy olyan akciót ahol újra lehet type-ot venni 6000-7000-ért. Ár/érték arányban messze a legjobb prémtank.Az termeli a legjobban a creditet (javítás és lõszer is fityinges). Van olyan akinek ott a garázsban és máshogy vélekedik vagy nem szereti?
Én annak csak örülök, ha valaki nincs rászorulva a prémiumra 😊 Jobb ha van...az az említett okok miatt. Van aki meg a prémium tankokra szorul rá, mert kell a zseton, na azt kihagyom, mert annyit nem áldozok erre a játékra.
Random work
Én keveset játszom, szóval nem tudok ilyen prem fiókot kihasználni, de egy prem tankot lehet szerzek.

10ezernél többet nem akarok költeni prem tankra, szóval majd kitalálom, egyelõre még anyagilag pluszban vagyok, csak lassan szaporodik a zsé, de nem rohanok a Tier10-be.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Én mindig is úgy voltam a prem fiókkal, hogy vannak azok a gamerek akiknek nem kell és vannak azok a gamerek akik rá vannak szorulva <#nevetes1><#nevetes1>
Koridor
Ma idáig 1 win 3 lose. Még jó hogy a churchillel voltam, még a bukót is +5000 credittel fejeztem be.

t34 amellett, hogy nem érek oda ahova kellene sok helyen idõben malinovkán hegytetõrõl ha nincs med csak arty akkor is csak álmodhatok szinte mert nem érek fel artyivédett helyre idõben általában, a célzókör meg venti+boa+célzásgyorsító ellenére is fényévekig szûkül, mindamellett csak type-ra lennék hajlandó elcserélni(arra sem biztos) mivel nem tudok más prémtankot mondani amivel szembõl lövöm az is4-et(néha 500-at lekapva) és az is7-et is ha nem perfect módon használja. legutóbb mikor is4-el találkoztam és sikerült felküszködni magam a hegyre (nem tudom mit balfaszoskodott az ellen) malin 4-bõl 3-szor átütöttem szembõl és megfingattam(arty segítséggel igaz) továbbá sok mapon gyönyörûen ki lehet használni a domboldalakat és csak a tornyomat látják miközben csipegetem t9-t10-et is ha a szórás nem küld épp szopóágra vagy top arty betalál. Nem tudok más prémtankot mondani amirõl t9-10 is tud pattanni (tornyot kidugva) és képes szembõl komoly kárt okozni bennük. Bár lõtték már át tornyom is középtávról de azért még mindig biztonságban érzem magam ha csak azt látják.
Aztán majd megint 40% körüli gyõzelmi aránnyal fogom befejezni a napot, mint tegnap is, meg úgy általában mostanában <#falbav>

Még jó, hogy 15-en vagyunk egy csapatban... csak kár, hogy ebbõl a 15 bõl a többi 14 összesen tudott kilõni 1 ellent...

Azt meg már ne is mondjam, hogy sorozatban lövöm a tetves 0 sebzéseket a 10 mm páncélzatú tankokba! 3-szor találtam el a T-50-et a 105-ös ágyúval és nem tudtam kilõni, 0 sebzés a PzIV oldalába meg 2-szer egymás után mellé az álló KV-nak, és milyen érdekes, hogy végül sikerül összecsalnia a "randomnak", hogy veszítsünk...

Mert "in soviet russia" azt randomnak hívják és nem ám csalásnak, hogy a t4-es scoutot 5-ször kell eltalálni, hogy megpusztuljon, te a t7-es top TD-be elég 3 lövés is!

A prémium fiók...hát, jó is meg nem is. Arra mindenesetre jó, hogy kicsit hamarabb meg van az ami kell, és nem buksz akkorát, mint nélküle. Durván 3000.-Ft megér nekem egy hónapra, fõleg hogy tudok még 2. embert hívni szakaszba.