World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Ennek a fikázásnak az oka pedig az hogy sokkal több idiota játszik velük mint ehgyéb tier8 tankkal mivel nem kell hozzájuk eljutni és így némi tapasztalatot szerezni hanem 0 tapasztalattal és játéktudással apuka pénzén mindenki megveheti.
Mivel rengeteg köztük az idiota player,ne csodálkozz hogyha általánosítanak velük kapcsolatban.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Csaby
ゾルターン
Kiveve az IS-8-al kuzdo csoka, ketten tisztitottuk meg az utat elottunk (IS7, Ferdinand, Tiger P).
Saor Alba
T20-szal nagyon élvezem a játékot és kifejezetten jónak tartom a saját szintjén, viszont egy ideje már elit.
Kérdésem az lenne, hogy van-e olyan élvezetes a játék a Pershinggel is, mint a T20-szal, illetve képes-e hasonlóan megállni a helyét a saját szintjéhez viszonyítva?
Szóval röviden csak játékélmény szempontjából megéri-e tovább menni?
Miért szereted? Ne fogd vissza magad!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Gyõzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. május 29. 16:45:57
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 3 618 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 111 345
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály
replay
A T-54 akkor lehet jobb választás, mint a BatChat, ha agresszívabb játékstílusban játszol, ellenben ennek vannak kisebb hátulütõi. Általában mindig a T-54-tõl várják el a csali szerepét, hisz azt küldik elõre golyófogónak, amíg mögötte a BatChat és egyéb gyengén páncélozott egységek sunnyognak.
Ez megint csak játékstílus kérdése, mert nekem a hátulról sunyin lövöldözõ, esetleg a semmibõl feltûnõ, hátba támadó, majd gyorsan eliszkoló játékstílus jön be, de van aki szeret szemtõl-szembõl neki rontani az ellenségnek, és utóbbi biztos, hogy nem a BatChatet, hanem a T-54-et fogja erre alkalmasnak találni.
Vereség
CsataSiegfried Line 2012. május 29. 16:38:47
JármûType 59
Szerzett tapasztalat: 702
Szerzett kredit: 69 337
Csatában elért Achievement: Top Gun
Replay
A 2.2-es hellyel-közzel mûködik a legstabilabb állítólag a 2.0-ás.
Mondjuk ha Hansnak a pattanásos bajor tinédzsernek az iskolában be kell bizonyítnaia a többi pattanásos tinédzsernek másnap, hogy õ aztán tud ölni, akkor megértem.
Akkor lehet a 2.3.1-ben van a baj.
Ha megpróbálkozok valamelyik korábbival, akkor mindent le kéne törölni elõtte, amit a 2.3.1 felrakott?
(de, én tegnap váltottam 2.2-rõl 2.3-ra, és nem mindég mutatja, meg sokszor csak % jeleket ír ki, és klánikonokat! ki tudja miért.)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Dokant újratelepítettem, letöltöttem a 2.3.1-es XVM-et, kicsomagoltam a játék fõkönyvtárába, és bemásoltam az XVM config fájlt a World_of_Tanks\res_mods\0.7.3\gui\flash mappába, de sajnos így is csak a % jeleket írja ki bármi féle statisztika helyett.
Elrontottam vagy kihagytam valamit?
a löwe nem rossz. ha nem sajnálod érte a kb 13000ft ot..a kv 5öt szerencsére nem ismerem. de a 4 T8 prém között a legjobb szerintem a T34 . A Gift Shop.-ban volt egy ideig ugyan a Type59.szerencsére nem sokáig.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(ezt szerintem mindenki levágta hogy mit akarok ezzel az eredménnyel mondani 😊)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Amúgy a T-54 a legjobb T9 medium a Batchat után, és nem sokkal rosszabb nála, nem tudsz mellényúlni vele. Több dologban a T-54 a jobb. Utánuk jön az E-50 és a legvégén kullog a Patton. Nekem ki van fejlesztve a Patton, de megvenni nem fogom, mert mindenben rosszabb a riválisainál.
badnewz: szerintem a franciát válaszd. Viszont arra érdemes felkészülni, hogy ne úgy harcolj vele, mint más meddel, mert hamar csak szemlélõ leszel. Ahogy észrevettem az spg-k egyik kedvence, mert általában 1 lövésesek nekik. Na meg az az 50 mp-es töltési idõ és a majdnem 3 mp-es idõ a 2 lövés közt az kicsit idegörlõ. Pattonnak a tornya egész kellemes meglepetéseket tud okozni, hgy mennyire ellenálló, nem úgy mint maga a tank. Az ágyúja meg szerethetõ nagyon is 😊