World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Königstigrincs
Visszatértem Blitzkrieg játékról ami már elég régi de jó.... én meg még jobb vagyok, ma megküzdöttem egy hpts-klános ellen sikerrel.

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Königstigrincs
<#vigyor4>

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Nah, így kell derítteni 😄 Csak azt nem értem, miért csak 14 hely van a táblázatban...

Gottfried
Lehet hogy unalmas de jogos! Ha én szidom õket,mindig hozzáteszem hogy tisztelet a kivételnek mivel egyértelmû hogy jó játékosok is használják õket.
Ennek a fikázásnak az oka pedig az hogy sokkal több idiota játszik velük mint ehgyéb tier8 tankkal mivel nem kell hozzájuk eljutni és így némi tapasztalatot szerezni hanem 0 tapasztalattal és játéktudással apuka pénzén mindenki megveheti.
Mivel rengeteg köztük az idiota player,ne csodálkozz hogyha általánosítanak velük kapcsolatban.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

csaba90
jaja.. nekem egy haverom is fikázta meg ha vele mentem platoonba azzal akkor mindig mondta hogy minek viszem azt a szart.. aztán most vett õ is egyet és most már nagyon jó most már kurva jó... -.-"

Csaby

XVM problémán a készítõk sem tudnak segíteni, nincs hozzáférésük a proxy-khoz.... LINK

gurubefree
Ugy beszelsz mint ha minden type jatekos ezt tenne....... en szeretek jatszani a type-al hibai ellenere.kicsit mar unalmas hogy fikazzak a premium tankokat ok nelkul.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Solten

Saor Alba

Solten
Azert ezek az agyhalottak se rosszak:

Kiveve az IS-8-al kuzdo csoka, ketten tisztitottuk meg az utat elottunk (IS7, Ferdinand, Tiger P).

Saor Alba

Ha már így belemerültünk a medekbe... 😊

T20-szal nagyon élvezem a játékot és kifejezetten jónak tartom a saját szintjén, viszont egy ideje már elit.
Kérdésem az lenne, hogy van-e olyan élvezetes a játék a Pershinggel is, mint a T20-szal, illetve képes-e hasonlóan megállni a helyét a saját szintjéhez viszonyítva?

Szóval röviden csak játékélmény szempontjából megéri-e tovább menni?

Mert 400-460 körüli értékeket durrogtatni valakinek az oldalába eléggé tetszetõs, és mivel õ is azzal fog menni kb egyszerre érnénk oda a med helyekre.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és med elemzéseket😛 talán a t54 lenne a nekem megfelelõ mert szeretek kakaskodni. ismerõsöm akivel sokat fogok platoonozni patton párti azt mondta szereti a kihívást és az ágyúját imádja. Mennyire lassú? Mondjuk egy mines hegyre , mountain pass híd alá esetleg malinovka hegyen arti fedezékbe vagy cliff közép med szikához annyival késõbb ér oda, hogy az már szopóág legyen?
Ez teljesen így van.
Ahogy látom a Patton egyik fõ erénye, hogy a legköcsögebb helyekrõl is lehet vele lövöldözni a jó lövegkitérítés miatt.
Miért szereted? Ne fogd vissza magad!
Csak arra akartam rávilágítani, hogy noha a csapatnak ez mindenféleképpen elõny, de a játékosnak aligha - fõleg ha belekalkuláljuk azt is, hogy a random csapatok általában nem tudnak élni a kínálkozó lehetõségekkel.

Persze hogy a t-54-et küldik elõre, hisz minden 9-es med közül a leginkább "pattogós", és a játék legjobb scout-ja, minden tier-t és típust beleértve.
1,40
Na ezt jól megaszontam. Mármint végjátéka.<#idiota>
Menetbõl tüzelésre nincs külön kiírt paraméter, azt csak tapasztalni tudod.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Utóbbi idõk egyik legizgalmasabb végjátékom. A kb. 80%-os Löwémmel maradtam egy 100%-os Type ellen, azt hitte a kis huncut, hogy nincs kuplungégetõm, pedig van. <#vigyor0>

Gyõzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. május 29. 16:45:57
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 3 618 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 111 345

Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály
replay

Én a Patton felé nagyon elfogult vagyok, - ha újrakezdeném a játékot, akkor biztos, hogy csak is kizárólag ezt fejleszteném ki - ezért errõl a tankról inkább nem alkotnék véleményt.

A T-54 akkor lehet jobb választás, mint a BatChat, ha agresszívabb játékstílusban játszol, ellenben ennek vannak kisebb hátulütõi. Általában mindig a T-54-tõl várják el a csali szerepét, hisz azt küldik elõre golyófogónak, amíg mögötte a BatChat és egyéb gyengén páncélozott egységek sunnyognak.

Ez megint csak játékstílus kérdése, mert nekem a hátulról sunyin lövöldözõ, esetleg a semmibõl feltûnõ, hátba támadó, majd gyorsan eliszkoló játékstílus jön be, de van aki szeret szemtõl-szembõl neki rontani az ellenségnek, és utóbbi biztos, hogy nem a BatChatet, hanem a T-54-et fogja erre alkalmasnak találni.

Trucker39
Jó kis tank lenne a Type. Kár hogy nem lehet "bérelni" mellé értelmesebb játékosokat.

Vereség
CsataSiegfried Line 2012. május 29. 16:38:47
JármûType 59
Szerzett tapasztalat: 702
Szerzett kredit: 69 337
Csatában elért Achievement: Top Gun

Replay

Morfi
Nekem az E50 a kedvencem. Amint eléri az utazó sebességét, utánna kezdõdik a móka. Bár azért valami jobb féket rakhattak volna be, mert olykor "kicsúszik" a leendõ fedezék mögül. Batthez még kell pár ezer xp és akkor komplett lesz a csapat 😊 A patton sebessége az hadján, a gyorsulása katasztrófa.

a pattont csak az esetleges tier10 medek miatt húzom ki, hátha jön az m48
most néztem egy videót ahol a patton 405 460 468 féléket sebez ap lövedékkel. http://www.youtube.com/watch?v=pbp5cMwmeBk
Nekem Patton kivételével összes Med megvan, ESLen is elég sokáig szerepeltem elég jó eredménnyel 1vs1 medben. Hát nekem a batchat a kedvencem, az is a leghasznosabb. 1vs1ben viszont e-50 a legjobb a medek közül. T-54et is nagyon szeretem, megvan a maga stílusa, nagyon jó tank, de míg a batchattel döntõ tényezõ lehetsz a csatákon nagyon sokszor a többivel nehezebb. Battel iszonyat jókat lehet spotolni meg gyilkolászni is. Pattonnal nekem személy szerint az lesz a bajom ami a pershingel a bajom, mégpedig az hogy baromi lassú. 48kmph az vmi botrányosan lassú egy medhez szerintem. Lehet azon bármilyen ágyú. Az e-50é amúgy jobb. Pattonak csak a dpmje jobb, de ha belerammolsz egy 500asat e-50, a hajára kenheti azt is.
Morfi
Mitha az oroszokkal szimpatizálnál egy csöppett 😊 És ha jól tudom pattonnak van a legnagyobb sebzése is.

A 2.2 már mûködik, köszönöm a segítséget mindenkinek!

Köszi.
Elég simán felülírni.
A 2.2-es hellyel-közzel mûködik a legstabilabb állítólag a 2.0-ás.

Errõl lemaradtam,de köszönöm a választ.A visszajátszást megnézemha haza értem.
Annyira azért nem lehet pontatlan az az ágyú ha lehet vele ilyen statot csinálni.

Az azért okos dolog tõlük, mert pénzt sebzésért kapsz. A kill lopkodás meg gyakran 20 Hp-val rendelkezõ ellenfelek kilövését jelenti.

Mondjuk ha Hansnak a pattanásos bajor tinédzsernek az iskolában be kell bizonyítnaia a többi pattanásos tinédzsernek másnap, hogy õ aztán tud ölni, akkor megértem.

Koridor
igen

Pedig így csináltam mindent, és mégis csak a % jelek jönnek.
Akkor lehet a 2.3.1-ben van a baj.

Ha megpróbálkozok valamelyik korábbival, akkor mindent le kéne törölni elõtte, amit a 2.3.1 felrakott?

Koridor
Valami gond van a 2.3.rc1-el, visszaraktam a 2.2-öt az többnyire mükszik.

darki81
ha mindent jól csináltál akkor mûködnie kell! #132012
(de, én tegnap váltottam 2.2-rõl 2.3-ra, és nem mindég mutatja, meg sokszor csak % jeleket ír ki, és klánikonokat! ki tudja miért.)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Valaki tudna segíteni az XVM mûködésre bírásával?

Dokant újratelepítettem, letöltöttem a 2.3.1-es XVM-et, kicsomagoltam a játék fõkönyvtárába, és bemásoltam az XVM config fájlt a World_of_Tanks\res_mods\0.7.3\gui\flash mappába, de sajnos így is csak a % jeleket írja ki bármi féle statisztika helyett.

Elrontottam vagy kihagytam valamit?

Pales27
Bár nincs t9 medem, de sztem a Patton mellett szól, hogy neki a legnagyobb a dpm-je és a löveg negatív kitéríthetõsége mind közül. Én nem tudnék sorrendet felállítani, ízlés kérdése.

platoonoztam vele elég sokat és nekem úgy tûnt mozgásból elég szépen aprított és a pillanatra toronykidugás-lövés dolgok is szépen sültek neki bár lehet szimplán csak a szép dolgokra emlékszem(bár nála elég gyakran voltak olyanok). Valami infó nincs még az ígért t10 medekrõl?
Jpz4-el kilõttem egy kv3-at,erre elkezdett nekem ugatni valami fos nyelven,az egészbõl csak annyit értettem hogy reportol engem,azt ugyanis angolul mondta.Pedig ha lett volna egy csöpp kis esze nem az oldalát mutatja végig.

Hát tohonyának éppen a Type is tohonya ám. A kreditszorzójuk meg szerintem ugyanakkora lesz. Viszont sokkal jobb lövege lesz mint a Typenak. A szovjet lövegekkel szemben az amerikai lövegek gyorsan céloznak és pontosak, fõleg a 90mm T15E2M2. Azt kapja majd a super pershing is.

typet szerencsére nem tudsz venni<#hehe>elég ha nekem van..<#smile>
a löwe nem rossz. ha nem sajnálod érte a kb 13000ft ot..a kv 5öt szerencsére nem ismerem. de a 4 T8 prém között a legjobb szerintem a T34 . A Gift Shop.-ban volt egy ideig ugyan a Type59.szerencsére nem sokáig.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

ha van nyomorék játékos a világon ez az!!!!!! nézzétek meg!!! borys_HANYS istenem és ez egy klántag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! úúúúúristeeeen!!! Persz hogy ilyen gyökér van velem és csodálkozok hogy kb senkit sem ölünk meg mert annyit nem tud hogy védeni az embert,nemhogymég támadni!!!!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#boxer><#boxer><#boxer> de a legjobb ha megnézitek az efijét!! igazi csemege az ilyen! Csak tudnéám hogy miért nem ellenem rakja be az ilyen sötét embereket!!!!!????
Ha költöttem volna prémtankra a játékban vagy fogok egyszer biztos csak type-ra. Med-el a legszórakoztatóbb a game, prém meddel meg a credit is gyûlik közben, most jön majd a superpershing de az nem tudom mennyire lesz jól keresõ és élvezhetõ elég tohonya lesz mednek.
darki81
szerinted miért másoltam be?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
prém nélkül is voltak már 90ezer credit feletti köreim a T34-el, ami az egyik nagy kedvencem! Itt arról van szó, hogy amíg átmentem egyik fedezékbõl a másikba, 1 lövéssel kilõtt az a drága sportszerû arty! 1 lövést adtam le, az mínusz 400-500 hp egy IS7-bõl, kb ennyit hoztam össze a kör elején, és az arty elbaszta a duplámat mert annak kell ekkorákat sebeznie...
(ezt szerintem mindenki levágta hogy mit akarok ezzel az eredménnyel mondani 😊)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Nem tudom az ismerõsöd mit szívott elõtte, a Patton ágyúja a legpontatlanabb a négy T9 medium közül. És nem értem, mitõl tudna menetben jobban lõni mint a másik három, mindháromra felmegy a verikális stabilizátor. Ha pedig az löveg célzásideje miatt mondta, az E-50 ágyújának célzási ideje jobb mint a Pattoné.

Amúgy a T-54 a legjobb T9 medium a Batchat után, és nem sokkal rosszabb nála, nem tudsz mellényúlni vele. Több dologban a T-54 a jobb. Utánuk jön az E-50 és a legvégén kullog a Patton. Nekem ki van fejlesztve a Patton, de megvenni nem fogom, mert mindenben rosszabb a riválisainál.

Morfi
7.0 óta talán ha a napi duplákat megyek vele, részemrõl annyira "jóra" hozták. Bár szerencsére ritkább vele az ammo rack. És nekem eddig a maximum 110K körül hozott, míg más T8-as 120-130K közt hozoget egy jobb körben.

badnewz: szerintem a franciát válaszd. Viszont arra érdemes felkészülni, hogy ne úgy harcolj vele, mint más meddel, mert hamar csak szemlélõ leszel. Ahogy észrevettem az spg-k egyik kedvence, mert általában 1 lövésesek nekik. Na meg az az 50 mp-es töltési idõ és a majdnem 3 mp-es idõ a 2 lövés közt az kicsit idegörlõ. Pattonnak a tornya egész kellemes meglepetéseket tud okozni, hgy mennyire ellenálló, nem úgy mint maga a tank. Az ágyúja meg szerethetõ nagyon is 😊

Kicsit meguntam a heavy tankokat, t54-re már régen fáj a fogam de elõtte akartam egy is7-et. Most bajban vagyok mert megjelent a batchat, elkezdtem farmolni med-re és még mindig t54 fele húz a szívem, de a batmobil gyorsabb és halálosabb valamint spotolásra is jobb. Ki van fejlesztve lorainne és a kv13. Aki tolta már mind2 (t54, batmobil)meddel el tudna lökni az egyik irányába?😄 A hozzá vezetõ út nem lényeg csak az élmény faktor ha meglesz. Ismerõs még bat megjelenés elõtt pattont javallotta a menet közben is légyszarpontos ágyúja miatt. Ha lenne pénzem mindet kifejleszteném😊