418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Skorpióba 909-et lőttem,motor rádió sérült lánctalp kampec,megjavította és gyorsan elkezdett hátrálni,de nem nézett hátra és le esett és fejre állt.
  • Plata
    Ma voltam olyan csatában ahol tvp t50/51 meg 121 felmentek a bázis mögötti dombra a bokorba,ott rohadtak végig.
  • joe662
    Te még mindig itt tartasz
    Miért nem törlöd le a g..be azt a szart,már úgyse a valóságot mutatja,mert nem frissítik a wn8 elvárt értékeket.Májusban adták ki utoljára a frissítést,de az is az előző értékeket tartalmazza.És valószínű nem is fogják tovább csinálni.Az xvm meg ugye ezt használta,sajátja nincsen,
    + a wg is dolgozik az ügyön:
    Gondolkozunk azon, hogy el lehessen rejteni a játékosnevet vagy a statisztikát, de ennek a megvalósítása rendkívül bonyolult és csak azután lehetséges, miután a klienst nem lehet moddolni, amin már most is dolgozunk.
    Szoval töröld azt a sz@rt,és hidd el kevésbé fog kiidegelni ez a játék.
  • kigyi
    Lehet én voltam :D Tegnap vettem a 8-as kínait hát a tank az jó! Ez nem kérdés a legénység nincs a helyzet magaslatán ez látszik is abból pár körből amit haladtam vele a löveg stock rajt, mert nincs 90k xp-m kihúzni a top löveget rá :(

Viszont ami nagyobb baj, hogy a tegnap előtti ámokfutásom után az rng úgy nézett ki tegnap, hogy 15-ből 11 csatát vesztettünk úgy 15-5 volt az arány átlagban. Ez nem lenne baj, de elmegyek bal szélre ott tolong 4 heavy na nem férek el hát jövök jobbról amúgy is T8 és T9-ek szóval nagyvadak nem kell oda még 1 menni fog nekik. Ez kb 30-35 másodperc mire mgkerülöm a dombot hát lőnek hátulról.... Belőtték mind a 4-et a 3 td-t a hátuk mögött és rám rontott 8 tank... Na és ebből sorozatban volt 9...
    Szóval nekem volt rossz napom, ha engem láttál akkor nem a tank rossz.

T9 heavy kempel hátul a bokorban, T8 mellette a másikban pff.
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.09.18. 09:16:22
  • Gyuszopapa
    Még ez eszembe jutott.Valamelyik nap egy csomó szopás után kicsit elegem lett.Az egyik ilyen IQ betyárra ráírtam.Vérvörös magyar játékos 22000 csatával aktivált XVM-el.Tehát látja a saját statját.
    Szépen normálisan kedvesen írtam neki hogy látom hogy nem olyan jó játékos és azt is hogy ő is látja a saját gyengeségét mert hát használ xvm-et.Felajánlottam hogy ha szeretné segítek neki jobb lenni és szívesen szakaszozok vele.Miért kell ezeknek a uninteligens genetikai hulladékoknak ezzel a játékkal játszani mit látnak ebben a játékban.Biztos nem hogy ingyenes mert elég sok önti bele a pénzt.
    Na jött is a válasz,nem volt olyan kedves mint én de legalább ténylegesen leszürtem hogy a vérvörösök tényleg genetikai hulladékok.
    A válasz: "Foglalkozzál anyáddal te köcsög.Basznád telibe a tetves kurva anyádat" stb.
    Látszik az IQ hiány,tehát ezek tényleg nem normális emberek ahogy gondoltam.
  • Gyuszopapa
    Le akartam szorzózni a Churchill VII-et.Persze hisz ez olyan egyszerű.8 csata kellett hozzá.Egyszer sem voltam top tier.
    Jó lennne ha a WG betenné a statisztikai adatokban hányszor játszik a játékos topként vagy probálhatná ezt kompenzálni mert állandó +1+2 nem kicsit szopatás.De ez a agyhalottáradat ami van az nem semmi.De olyan okosak osztják a taktikát ezerrel.a csapat így noob úgy noob azután nézem hogy RHM-el 1 sebző lövés leadására volt képes top tierként.
    Jó lenne ha ez a szopóállarcozás befejeződne.
  • Userx2
    "FV 215b A tank bekerül a speciális kategóriába.
    A vételi ára 6.100.000 kreditről 5 aranyra változik (technikai változás)."

Annyit megérne. :) Tehát akkor az új 10 (Super Conqueror) megjelenése után is meg tudnám venni aranyért?
  • Still_I_Rise
    Mentem még egy pár csatát, nem kellett volna.

A WG felszopók elégedettek lehetnetek, az MM sohasem volt még ilyen egyenszilárdságú.
  • Still_I_Rise
    Napom:

De sebaj, van segítség:

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.09.17. 21:10:04
  • Plata
    Jah,úgy rémlett a prém kínai td is wz 120.
    Nekem most elsődleges az E100 type4 és Fv td,a t10-es aminek tornya van,mindig elfelejtem a nevit.
    Type 4 még vagy 100k xp,E100 kb 260,ma lett meg e75 nagyobb ágyúja,Fv td-hez meg kb 70k xp kell,asszem.Csak E75 és Conway az nálam marha peches.
    Ma voltam csatában O-Ho-val,e100 prém lepattant róla,M41 GF alap lőszer meg átvitte.
  • Maala
    Az a 9es med.

Mindegyik ág megéri, ha azt csinálod a tankkal, amire képes.
  • Plata
    De az prém nem?
    Svéd vagy kínai éri meg jobban?
    Erre esetleg tudnál választ adni?
  • Still_I_Rise
    WZ-120 priceless ha az rng is adja.
  • Plata
    Csak kíváncsi voltam valakinek a véleményére aki használja is.Mivel nekem nincs így nem tudom,de most artyval volt időm nézelődni,ennek a csókának vagy ennyire szar napja volt,vagy stock ágyúja vagy szar a tank.Ezért kérdeztem meg itt hogy mi a véleményetek.
  • Maala
    Sajnos mindnek 40-50-el kevesebb a penje, mint a tierjében lévő összes többi tanknak, így semmit sem tudnak átütni.

Hasonlót vártál, vagy mégis mit? Nyilván mindenkinek van szar rng-je, amikor lepattan mindenről. T8 kínai TD 290 pennel és 560 alfával? Jöhet.

T7 190/390? Jöhet...

Heavyk szintén jók, medek szintén. Annyi, hogy a heavyket 1 tierrel a medek előtt kell fejleszteni, hogy ne kelljen a medeknél az ágyúval foglalkozni.
  • Plata
    Egy kis felvilágosításra vóna szükségem,húzza valaki a kínai tankokat?
    Úgy gondoltam farmolok free xp-t és egyből T6-tól kezdeném,de ma voltam m40-el csatában,T8-9 csata volt,T8 kínai csapattárs nem tudom milyen ágyúval és lőszerrel lőtt,de t10 wz111 meg skoda t50-ről pattogott,láttam,mert pont ezeket boldogítottam én is.
    Ok hogy t10-ről lepattan vagy Wz-ről de a skoda már fura.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.17. 19:51:35
  • Still_I_Rise
    A garázsban a tank alatt középen: külső, aztán felirat.
    Azért jó hogy az októberfestet nem Bad Berneck im Fichtelgebirge helyiségben rendezik. :)
  • BoneDragon
    Hol találom meg miután megkaptam? Már mindenhol kerestem...
  • joe662
    Bónuszkód: 0KT08ERF35T2017
    Játssz le egy csatát és szerezz München emblémát.
  • TiborTamas
    És hol írtam olyat, hogy ha kihagyja az arty küldiket, akkor is így van? :) Nyilván, akkor arra fogja elhasználni...
  • kigyi
    Amikor az rng is úgy akarja.

Csak azt nem tudom mit csinált a csapat amíg én előre haladtam, mert rám folyamatosan 3-4 tank jött akkor sokan álltak egyedül úgy, hogy nem fogtak senkit... :( És az utolsót nem tudtam kiszedni csak 3 találtam el full hp-n volt :(
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.09.16. 13:33:25
  • Rammsch31n
    Igen, de akkor az sem ingyen van... valahonnan csak kerített rá pénzt... ha más nem apucitól, na úgy tényleg ingyen volt neki. .DD
  • Rammsch31n
    Nekem egy szerencsém volt... poénból megcsináltam az összes küldetést a korábbi tankoknál, hogy adjon pénzt meg ki tudja mit... ok nem mindegyik van másodlagossal, de elég sok... :D Csak teljesen még nem fogtam fel ezeket az orderes szarokat, hiába olvastam el már még magyarul is wotinfón... :D
  • R3nton
    Ez így ebben a formában szerintem nem igaz. Mondjunk egy általános példát. Kihagyod az arty küldiket. A stugnál, és a conceptnél is arra használja fel a 4db 15-ös másodlagost, hogy unlockolja a kövi tankot. Ergo kell hozzá az arty is és akkor lesz 5db ilyen tokened vagy mid. Ha kettő hiányzik, akkor a conceptél is meg kell csinálni az artyt. Mondjuk még így is könnyebb lesz. Nekem pont 2-3 küldi hiányzik az obj260hoz. A 8000 TD sebzés pedig nekem idegörlő, ehhez béna vagyok. 7800 volt már, de 8k nem.
  • Plata
    Igen,hidd el jó páran inkább fizettek érte minthogy megcsinálják.
  • Rammsch31n
    Sztem így nekem is meglesz tippre, de én nem piros vagyok...
    Egyébként meg milyen 0 munkával Plata, fizetett valakinek, hogy csinálja meg? :D Nos, valahogy a cash-t arra is meg kellett szerezni... ergo totál ingyen ilyet nem szerezhetett.
  • Plata
    Lol,ne viccelj már,aki akarta eddig is megszerezte akár nulla munkával.
  • bekescsaba
    Nem baj, majd hemzsegni fognak a vörös object 260-ak.

Egyetlen dolog volt, ami valamiféle fokmérője volt a tudásnak.

Most a plebsz közé hajítják.
  • Rammsch31n
    Legalább van miért várni a patch-t... :DDD
  • joe662
    Akkor ezt megszívtam kezdhetek Lt-ni
  • TiborTamas
    Nem, az orderekkel csak a küldetések elsődleges részét lehet kiváltani, így csak azért adja meg a jutalmat is.
  • joe662
    Bizony
    Az IM küldetések átdolgozása.
  • Angelus1991ster
    Hát jah :) Nem számítottam efféle könnyítésre, így nyugodtan letojhatom a 6 ezer sebzéses TD-15-öt és pár kattintással beszebelhetem végre 2 év után a T-55A-t. Így is minimum 25 millió kreditbe került.
    Sőt az ehhez az új IM-hez tartozó interfész is nagyon szép lett. Olyan II.vh.-s hangulatu azzal a hadtérképpel. Nagy piros pont a Wg-nek.
  • joe662
    Köszi!
    Akkor azt a részt félre értettem,de nem baj,mert ha ki tudom váltani azt az agyembóliát okozó Mt15-t 4 db paranccsal,akkor már boldog leszek
    Ugye a 4 db a 15küldikre a másodlagost is adja??
  • Plata
    Srácok van valami infótok arról mikor jön a prém német mozgó bunker?
  • Rammsch31n
    oh fuck, még mindig csak olyanokat cserélnek, amik nekem nincsennek... ennyi erővel az Obj 263 sem hasonlít az előtte levő td-khez....
  • ROMOTO
    angol top td fv215 b lecserélődik egy tortoise utódra, akinek megvan örülhet mert megtarthatják, mint a fosht.
    Az alábbi linken egy videóban látszik egy modellen hogy nagyjából hogy fog kinézni az utód, meg megen felbukkant a második francia heavy tank ág, páncélozott táras tankok nagy alfával, kb. svéd-japán ág hibridre kell gondolni.
    https://www.youtube.com/watch?v=LsoNU4rS6V4
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.09.15. 15:17:48
  • Maala
    Nekem is megvan mindenre a legénységem, hála az IM-eknek. :-) Erre pont jók.

Kövi ág mi lesz btw, tudni róla valamit?
  • TiborTamas
    Az új kínai td-n kívül már mindent kihúztam a játékban, szóval annyi legénységem van, hogy már azokra sincs nagyon szükségem. Mondom, inkább a kredit az, ami miatt fel fogom használni őket. :)

pett3rson: Hogy ne csak elmélet legyen, nézzünk egy gyakorlati példát is:

1 küldetés hiányzik, hogy megkapd az Obj. 260-at, például az MT-15. Ha előtte a Stug-nál, T28 HTC-nél és a T-55A-nál összesítve van legalább 4 darab 15-ös számú küldetés másodlagossal együtt teljesítve, akkor a patch után azt az 1 darab hiányzó Obj. 260-as küldit ezek segítségével ki tudod majd váltani anélkül, hogy csatában teljesítened kéne.

Ha mondjuk 2 darab küldetés hiányzik, akkor két eset van.
    1. eset: Hiányzik szintén az MT-15, illetve hiányzik még a TD-15 is. Mivel 15-ös számú küldetésekről van szó, ezért mindkettő kiváltásához már összesen 8 darab korábbi 15-ös számú küldetésed kell, hogy legyen másodlagossal teljesítve.
    2. eset: Az MT-15 mellett az MT-14 hiányzik. Ekkor a 15-ös küldi kiváltásához 4, a 14-es küldi kiváltásához csak 1, azaz összesen 5 darab korábbi 15-ös számú küldetésed kell, hogy legyen másodlagossal teljesítve.

Remélem így már érthető, ennél jobban nem tudom szájba rágni. :D
  • Maala
    15. küldik elsődlegesét megcsináltad: kapsz compoundot /alkatrészt/, amiből 5 kell.

15. küldik másodlagosát megcsinálod: kapsz 1 db ordert 15. küldetésenként, amiből ELSŐDLEGES küldiket válthatsz ki. Nem15. küldiknél 1-1 az átváltási arány, 15. küldiknél 4 orderért tudsz 1 compoundot /alkatrészt/ kiváltani.

Viccesen szólva 1 parancsért tudsz 1 missiont kiváltani, és 4szeri rendeléssel tudsz megrendelni egy tankrészt. (viccelve az Order szó több jelentésével) Látszik, hogy a Wargaming játéka, nem elég egyszer megrendelni valamit. :-D

Ha kiváltottál egy (akár 15.) küldit, de később megcsinálod (az elsődlegest, amit kiváltottál), visszakapod mind az 1 (vagy 4) ordered, így újra felhasználhatod más küldikhez.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.09.15. 13:07:39