World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
Poénnak jó, átlagember nem is akadna fent rajta, de mi képzett Wotosok, azért csak-csak megbotránkozunk egy ilyenen! 😄
Egy ruszki csodát nem lett volna egyszerûbb odacsinálni, és akkor az még hihetõ is... mondjuk egy T-72-est.
Csaby
https://wotinfo.hu
Iraki bázis, '80-as évek vége és Ferdinand 😊)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
https://wotinfo.hu
Épp néztem a Lost-ot, mikor is egyik jelenetben feltûnt egy tank!
Konkrétan: Kép
Jól látom, hogy ez egy Ferdinánd akar lenni?😮 😄
Mert ha igen, akkor nagyon poén...😄
Expert: (by nation) - for destroying at least one example of each tank type, existing at that moment in the specified nation tech tree.
Medal of Raseiniai Heroes: for destroying the whole enemy team (not less than 14 vehicles).
Technical Engineer: (by nation) - for researching all vehicles, existing at that moment in a certain nation's tech tree.
Senior Technical Engineer: for researching all vehicles of all nations, existing at that moment.
Sinai Lion: for destroying over 100 "IS" tanks of any model and vehicles based on its model.
valszeg még jobban nerfelik azt isXD
legyengítik az ágyúját meg lelassítják és a páncélját is átcsinálják kb 10 mm-re😄
PSN ID:misi2mezei
2x pattantam D-25T-vel a T34 testérõl +1 no dmg crit...amikor már 500 hpja,nekem meg minimális és belemászik a képembe meg pattanok a kupoláról???
Vicc az egész,meg egy nagy adag WG Cheat...
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
meg is néztem magam gyorsan és egy szar 1047-et produkálok 😊
Akkor megvan a cél, hogy feltornásszam legalább 1200ra 😊
Kösz ezt a linket 😊
Saor Alba
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Saor Alba
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Olajozd meg a lánctalpakat, tankold meg a vasat, élesítsd a lõszert, és indulj! Irány Vác, ahol 2012 június 29. és július 1. között kerül megrendezésre Magyarország, és közép Európa elsõ World of Tanks LAN partija! Ne gondolkozz, légy kemény, gyere, és lõdd szét élõben a szájhõsök tankjait! Jó hangulattal, értékes nyereményekkel, remek helyen vár titeket a WARGAMING.NET és a Lanseries.hu gárdája. A versenyre 5 fõs csapatok jelentkezését várjuk, a nevezési díj 4.000.- forint személyenként.
A kérdéseket és az észrevételeket a [email protected] e-mail címre várjuk!
Szabályzat: http://static.lanseries.hu/rules/wot.pdf
Díjazás:
1. hely - 40000 gold plusz 40000 Ft
2. hely - 35000 gold plusz 35000 Ft
3. hely - 25000 gold plusz 25000 Ft
Jelentkezés menete:
1. lanseries.hu oldalon regisztrálni.
2. Az adatlap kitöltése után lehet létrehozni saját csapatot.
3. Miután létrejött a csapat email-ben érkezik a fizetéssel kapcsolatos információk.
4. A csapat lérehozása után lehet meghívni a játékosokat az ID számuk alapján.
5. 5 játékos meghívása kötelezõ. Ezután válik a csapat lanképessé.
6. A befizetés megérkezése után kvalifikálják a csapatot.
ui: Tegyétek félre az elõítéleteket. A CW-t nem érinti a dolog, mert arra az idõre nem szerveznek mérkõzéseket. A díjazás még nagy valószínûséggel változni fog. A pénz díjazás növekedhet még. Ezek a díjazások 64 csapat esetén értendõek amúgy.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
kiszedtem 2 is8 at egymás után 2lövéssel kt val voltam aztán jott egy maus volt még 666 életem akkor mentem neki az utolsó ellenségnek egy full életes löwenek azt isk iszedtem... hihetetlen de megint én votlam a legjobb játékos és gyakran van olyan hogy mikor oda teszem a vasat maga mmellé akkor mindig fentre kerülök a listában és többnyire én szedem ki a legtöbb tanot a csatában. ez komoly. király vagyok é pedig nem is akármilyen ,a legkirállyabb!!
Matyikám,te egy igazi õstehetség vagy,csak még nem jött ki.Nembaj,nem szégyen ez,csak bujj el a tehetségeddel együtt és lapulj.
A barátnõm jobb statokkal bír,pedig az szegény csak azért csinálja,hogy meglegyen a második accountom.
kilõttem 3 e 100 at egymás után tigrisssel****************** fasza vagyok nagyon fasza!!😊
Másnak ez csak drogokkal meg alkohollal megy 😄
Van egy jó haverom akivel platoonba szoktunk tolni, 12-18 FPS körül szokott menni nála a játék. Jelenleg 1355-ös az efficiency értéke.
Nekem 25-30 FPS körül szokott lenni a játék, és 1430-as az effem.
Szóval ki kell ábrándítsalak, nem a gyenge géped miat alacsony az efficiency értéked, hanem azért mert nagyon gyenge játékos vagy. Akár összefér ez a hatalamas önérzeteddel, akár nem, ezek a tények.
Nemtom hány tanknál van a váltó elõl, de ha a KT-nál már ott van, hát akkor ez tényleg lóizét se jelent (mert nekem se volt kigyulladós az E75 eléréséig letolt csatákban).