World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Ilyen marhasagokra van idejuk, madarak, vizcsobogas. Bugot javitani, azt minek. Bar a madarakat dijazom, feltunt hogy par birka azokat lovoldozi. Legalabb nem (csak) a csapattarsait.

Saor Alba

Azért érdekelne, hogy mi jutott eszükbe, hogy pont egy Ferdinándot raknak bele...
Poénnak jó, átlagember nem is akadna fent rajta, de mi képzett Wotosok, azért csak-csak megbotránkozunk egy ilyenen! 😄
Egy ruszki csodát nem lett volna egyszerûbb odacsinálni, és akkor az még hihetõ is... mondjuk egy T-72-est.
csaba90
akinek van T110-e és már lent van a teszt server az majd ossza már meg velünk a nerf pontos lényegét hogy mit mennyit :S elõre is köszi 😊

Csaby

Én is úgy látom. Tudtommal 2 mûködõ példány létezik belõle a világon, szóval ez csak papír lehet 😊 mondjuk amúgy is az :/ de majd az okosabbak kijavítanak ha mégsem...

https://wotinfo.hu

Solten
😄 Kiraly lesz tekintve hogy egy Tier 1 is komolyabb pancelzattal rendelkezik.

Saor Alba

Pluskast
Igen az.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Eagle16
Jaja, ezt én is észrevettem anno 😄 Poén.

Iraki bázis, '80-as évek vége és Ferdinand 😊)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Eddig megy, 656 mb-os a frissítés.

Nem ártana, jelenleg vékonyabb a hull páncélja mint az MS-1-é. Komolyan!

https://wotinfo.hu

Hali!
Épp néztem a Lost-ot, mikor is egyik jelenetben feltûnt egy tank!
Konkrétan: Kép

Jól látom, hogy ez egy Ferdinánd akar lenni?😮 😄
Mert ha igen, akkor nagyon poén...😄
Eagle16
Új medálok:

Expert: (by nation) - for destroying at least one example of each tank type, existing at that moment in the specified nation tech tree.

Medal of Raseiniai Heroes: for destroying the whole enemy team (not less than 14 vehicles).

Technical Engineer: (by nation) - for researching all vehicles, existing at that moment in a certain nation's tech tree.

Senior Technical Engineer: for researching all vehicles of all nations, existing at that moment.

Sinai Lion: for destroying over 100 "IS" tanks of any model and vehicles based on its model.

Igen, az szokott segíteni, ha rálõ az ember az ellenfélre, nem csak a kezdõkörben abuzálja a saját csapattársait. 😊

Mit szívtál??? 1vs1ben legjobb med, sikeresen használtam 1vs1 med bajnokságban sokáig ESL-en
Ez alacsony tier-es volt. Olyan, amit használtak a háborúban. De lapozd fel a modern kori francia hadsereg sikerei címû könyvet és meglátod, hogy a címe a leghosszabb dolog benne a köszönetnyilvánítás rész. 😊

mikor volt olyan,hogy tankot erõsítettek patchben?😄
valszeg még jobban nerfelik azt isXD
legyengítik az ágyúját meg lelassítják és a páncélját is átcsinálják kb 10 mm-re😄

PSN ID:misi2mezei

Pluskast
Rendben ok gratula.....

Áhhh birom amikor az esélyt is elveszi ez a csaló szar...Kv-4 full fp T34 full hp
2x pattantam D-25T-vel a T34 testérõl +1 no dmg crit...amikor már 500 hpja,nekem meg minimális és belemászik a képembe meg pattanok a kupoláról???
Vicc az egész,meg egy nagy adag WG Cheat...

Königstigrincs
hihetetlen márm egint!!!!! kiszedtem egy ram2 vel egy kv5-5 úgy hogy rálõttem!!!

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Eagle16
Elvileg nem, mennie kell EU-s acc.-al is.

Öcsém ez nekem teljesen új stat cucc.
meg is néztem magam gyorsan és egy szar 1047-et produkálok 😊
Akkor megvan a cél, hogy feltornásszam legalább 1200ra 😊
Kösz ezt a linket 😊

Solten
Ezek szandekosan b@sszak el az ember kedvet? 😊 Bolsevik barmok. Az M18-al mit terveznek? Tesznek ra pancelt? 😄

Saor Alba

Ennyire "elvonódni" agyilag még rásegítéssel sem tudok. 😊

pedig ütõs kis gépek a franciák, batchattel oda lehet azért pörkölni😄 1 sorozat és csókolom a jagdtigernek 😊
Pluskast
E50 nem jó?? A legjobb köröket vele futom😊 Nagyon szeretem azt a kis dögöt😊

Ez csak ruszki teszt ügye? Nem EU-s teszt

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Na lehet tesztelni.

0.7.4 teszt

Königstigrincs
dehogynem most is világos kék a logom tévesz én minden tankot ki tudok szedni mutassak képeket mikor én vagyok az aki a legöbb tankokat kiszedte nyamvad t 8-18 fps ig terjedõen, van sok képem... volt olyan is hogy 14 ellenséges tank volt csatában én meg már egyedül és foglaltam sikeresen túléltem a irálytigrissel!!! nem mindennapi ütközet volt!!!!! de megtörtént. 😊 ahogy sok más is wotos t életemben.

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Solten
Tegnap atlottem a KV-3 driver kukkerolojat, kigyulladt of korz. Poen, hogy en nagyon ritkan kapok langra vele.

Saor Alba

XD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Tedd hozzá, hogy a saját csapatodból, mert a túloldalról tankot nem tudsz kiszedni.

Königstigrincs
én indulok!! kiszedek mindenkit magamon kívûl.

Sippie
lol? inkább kérnék én is egy 490-es sebzést mint a többieknek van, már tier9-ben 😉
slevinhun2
Katonák, figyelem!
Olajozd meg a lánctalpakat, tankold meg a vasat, élesítsd a lõszert, és indulj! Irány Vác, ahol 2012 június 29. és július 1. között kerül megrendezésre Magyarország, és közép Európa elsõ World of Tanks LAN partija! Ne gondolkozz, légy kemény, gyere, és lõdd szét élõben a szájhõsök tankjait! Jó hangulattal, értékes nyereményekkel, remek helyen vár titeket a WARGAMING.NET és a Lanseries.hu gárdája. A versenyre 5 fõs csapatok jelentkezését várjuk, a nevezési díj 4.000.- forint személyenként.
A kérdéseket és az észrevételeket a [email protected] e-mail címre várjuk!
Szabályzat: http://static.lanseries.hu/rules/wot.pdf
Díjazás:
1. hely - 40000 gold plusz 40000 Ft
2. hely - 35000 gold plusz 35000 Ft
3. hely - 25000 gold plusz 25000 Ft
Jelentkezés menete:
1. lanseries.hu oldalon regisztrálni.
2. Az adatlap kitöltése után lehet létrehozni saját csapatot.
3. Miután létrejött a csapat email-ben érkezik a fizetéssel kapcsolatos információk.
4. A csapat lérehozása után lehet meghívni a játékosokat az ID számuk alapján.
5. 5 játékos meghívása kötelezõ. Ezután válik a csapat lanképessé.
6. A befizetés megérkezése után kvalifikálják a csapatot.

ui: Tegyétek félre az elõítéleteket. A CW-t nem érinti a dolog, mert arra az idõre nem szerveznek mérkõzéseket. A díjazás még nagy valószínûséggel változni fog. A pénz díjazás növekedhet még. Ezek a díjazások 64 csapat esetén értendõek amúgy.

Königstigrincs
hun vagy?

Na...akkor gyere pajti, E100-asom ellen. Gyakorlás. Hadd röhögjünk. Bár én érzem rosszul magam, mert nem illik másokat megalázni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Königstigrincs
ataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hejjáááéééé hhááá jeee hmm,é
kiszedtem 2 is8 at egymás után 2lövéssel kt val voltam aztán jott egy maus volt még 666 életem akkor mentem neki az utolsó ellenségnek egy full életes löwenek azt isk iszedtem... hihetetlen de megint én votlam a legjobb játékos és gyakran van olyan hogy mikor oda teszem a vasat maga mmellé akkor mindig fentre kerülök a listában és többnyire én szedem ki a legtöbb tanot a csatában. ez komoly. király vagyok é pedig nem is akármilyen ,a legkirállyabb!!

Forolto
Ez a matyashun lenne a mi kis trollunk?

Matyikám,te egy igazi õstehetség vagy,csak még nem jött ki.Nembaj,nem szégyen ez,csak bujj el a tehetségeddel együtt és lapulj.

A barátnõm jobb statokkal bír,pedig az szegény csak azért csinálja,hogy meglegyen a második accountom.

ez a szégyen ebben a játékban, állandóan állítgatják a parapmétereket
Königstigrincs
baszzuskulacs
kilõttem 3 e 100 at egymás után tigrisssel****************** fasza vagyok nagyon fasza!!😊

Akkor írj az oroszoknak, hogy sokallod azt a 400 sebzést és csak annyit szeretnél sebezni, mint egy is4 olyan 340-380 körül. Valamint szeretnél egy óriási nagy postaládát a tankod elejére, mert sajnos szegény ellenfeleid alig ütnek át és olyan gyors a tankod, hogy a gyengébb képességû játékosok, (azok akik megszállottan artiznak, mert máshoz bénák) is alig tudnak eltalálni... 😄

Eagle16
Francia SPG bemutató:

Csak nálad 😊

Egy dolgot irígylek benne... olyan tökéletesn elzárja magától a valóságot és bármiféle információt ami a realitáshoz kötõdik, hogy így képes permanens nirvánában élni.

Másnak ez csak drogokkal meg alkohollal megy 😄

Sippie
pedig úgy emlékszem egyel kisebb tierû tankkal is elpicsáztak téged.
Milyen tank az a "bûrmi"? 😄DDDDDDD
I.C.ram
E-75 tényleg bika, de az E-50 minden csak nem jó. Jelenleg a 4. a t9-es medek erõsorrendjében.
Igen, mindig a gyenge gépeddel védekezel, amiért rossz az eff értéked.
Van egy jó haverom akivel platoonba szoktunk tolni, 12-18 FPS körül szokott menni nála a játék. Jelenleg 1355-ös az efficiency értéke.

Nekem 25-30 FPS körül szokott lenni a játék, és 1430-as az effem.

Szóval ki kell ábrándítsalak, nem a gyenge géped miat alacsony az efficiency értéked, hanem azért mert nagyon gyenge játékos vagy. Akár összefér ez a hatalamas önérzeteddel, akár nem, ezek a tények.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
Amúgy szerintem a legtöbb tank nem olyan rosz, mint amennyire sokan mondják, csak nem tudják megfelelõen használni. És ezzel nem feltétlenül azt mondom, hogy noob az illetõ, lehet csak más való neki. A legrosszabb statom az M3Lee-vel van, de abból is próbáltam kihozni a maximumot, és volt nem egy igen jó köröm vele, még jobb tankok ellen is. Nerfelés helyett a hibákat kéne javítgatni, mielõtt újabb és újabb tartalmakat pakolnak a játékba. És jó lenne ha nem érzelmi alapon fejlesztenének, hanem ha a avalósághoz egy kicsit közelítene a játék. Csak egy kicsit.
Hasonló "nerfet" várok én is. Összesen egy tankról tudom elmondani hogy állandóan kigyullad, az meg a KV3, és nem a váltó miatt.

Nemtom hány tanknál van a váltó elõl, de ha a KT-nál már ott van, hát akkor ez tényleg lóizét se jelent (mert nekem se volt kigyulladós az E75 eléréséig letolt csatákban).