World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A francia td ág t7-ig elég komikusnak tûnik, se túl jó ágyúik nincsenek, se páncéljuk. Kedvencem a t3-as 9mm-es max páncéllal.😄 Az amx-ek mennyire masszivak szembõl? Gondolom mindenki a radarszerûséget, meg a géppuskatornyot lövi rajtuk...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
az artyk-tól csak annyit láttam h nagyon pontosak és veszedelem sokat pakol most az mm belõlük....😄
elég sok nerfre lesz szükség mert eléggé imba mind2 vonal 😄
A tesztszerós accountod egy zárt kis világ, aminek nincs kapcsolata az igazi accountoddal, és megsemmisül, amikor leáll a teszt szerver. Vagy akkor ha a teszt alatt resetelnek, ami meg szokott történni. Egy egy tesztidõszak alatt három reset is elõ szokott fordulni.
- a francia arty gyorsan céloz, pontos, és szinte mindenhova belõ (OMG)
- a francia TD-k olyanok, mint a német TD-k... csak jobb páncéllal, mozgékonysággal, pennel, cserébe csak az alfa sebzésük kisebb
Kíváncsi leszek, milyenek lesznek élesben, mert ez így azért elég durca.
Victory!
Battle: Fjords 2012. május 31. 21:54:23
Vehicle: T95
Experience received: 1 990 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 34 615
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Reaper, Steel Wall
Majdnem top gun is lett.
De ezek csak nyolcasok voltak.
Ha közel mész hozzá szembenézhetsz a 150-es ágyújával, jó lövöldözgetést 😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Csaby
Márpedig aki 9-10-es szintû tankokkal mászkál az tudni fogja.
Viszont volt olyan is, hogy nekünk 96%, az ellennek meg 4%... na õk nem nyertek 😄
Már megvan minden tank ami kellett, ez már csak azért kell hogy városos pályákon megnevettessen...semmi másra.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
sumc LvL26
Inkább nem is olvasom tovább... Hétfõn feltöltöm a WoW-om azt csókolom...
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
TD-kre milyen ágyút ajánlotok felrakni?
Kicsit unom már, hogy pár százakat sebzek velük... Érdemes az alacsonyabb armor pen.-û de nagyobbat sebzõ ágyúkat rájuk rakni? Használható heavy tankok ellen is ha megfelelõ helyen találom el?
HOVA ZOOMOLGATJÁK MÁR A NÉMETEKT?! Persze az összes kurva orosz tank meg megy össze... Senkiházi banda...
Most hirdetnék egy versenyt: ki tud minél alacsonyabb gyõzelmi esélyû retardált csapatot felmutatni?
Induló szint 5% (néhány perccel ezelõttrõl. Steppes: 4 perc alatt base rush. Sajnos nem tudtam egydül 8-10 ellent feltartani szegény Jumboval.
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Object 704-esem van, aminek a sebessége max. arra jó hogy néha visszaérek bázist védeni, de hogy, ha 175-ös átütéstõl már minden sebzi szembõl...
A Bl-10 is egy vicc, örök idõ mire becéloz valamit, 200m fölött használhatatlan, 10-bõl 6-szor csak lánctalpat szed le...
Városi pályán még jobban meg van lõve, kb. semmit nem lehet vele ott csinálni, max. ha hülye az ellenfél.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
sumc LvL26
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Ha a csapatod jó akkor élvezni fogod, ha a csapatod egy kicsit is loser akkor szopni fogsz már bocsi a kifejezésért 😄
Ha rád meg egy med vagy light tank és nem tudod kiszedni, bemegy melléd vagy mögéd és senki nem szedi le rólad az elég kellemetlen lesz 😊
Volt olyan hogy T-50-2vel blokkoltam T95öt seggben, lövöm lövöm, jön arty kilövöm 😊 lövöm t95öt 😄 jön a másik arty azt is kiszedem majd kilõttem a T95öt 😊 de bármilyen gyors tank kiszed könnyedén ha egyedül maradsz vagy noob a csapatod...
Mindezek ellenére yo tank a T95, én is gondolkodtam rajta, de inkább lemondtam róla pont ezen okok miatt
Jobb a DPM-je, mint a középsõvel, több a penje, mint a toppal, és mindkettõnél pontosabb meg gyorsabban céloz... ezek a ruszkik valamit nagyon benéztek.
De megy tovább mert nem lehet olyan lassú. Ha meg oda áll az oldaladba egy medium tank...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog