World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó gyorsan kihozták a tesztszervert, nem úgy volt, hogy csak jövõ héten kezdõdik?! De legalább minél elõbb kijönnek az új franszoá ágak, annál elõbb megtudjuk mi lesz a 7.5 meglepetése.(britekbritekbritek!)😊

A francia td ág t7-ig elég komikusnak tûnik, se túl jó ágyúik nincsenek, se páncéljuk. Kedvencem a t3-as 9mm-es max páncéllal.😄 Az amx-ek mennyire masszivak szembõl? Gondolom mindenki a radarszerûséget, meg a géppuskatornyot lövi rajtuk...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Spaced armor.
ja az kimaradt h elsõ csatám egybõl top gun, viszont is-6 kész röhej, egyszerûen oldalról mindent benyel, 5 120-s lövést nyelt be az oldala, ott a lyuk h átütötte de semmi hp loss.....kicsit érdekes a hitbox...😄
Mi lesz itt ha bejönnek az új franciák... 😊
Nem tom ki h van vele, de én amint kijön élesbe, már megyek is francia td-kre, a t8-s francia td egyszerûen eszméletlen, 1 valag lõszer van hozzá, pontos, gyors, a tank medet szégyenítõen fordul, jól gyorsul, eszméletlen, a páncélzata is tiszta jó, JT-t, 88-s JT-t, 2 is-6 pattant rólam....igaz át is lõttek 2x (lehet arany volt...de hát teszt szeró)

az artyk-tól csak annyit láttam h nagyon pontosak és veszedelem sokat pakol most az mm belõlük....😄

elég sok nerfre lesz szükség mert eléggé imba mind2 vonal 😄
Hát ez kurva aranyos 😄

Jól tetted.

jogos, de jobbnak láttam megkérdezni, nem szerettem volna bevált dolgokat szétbarmolni
Eléggé csalás lenne, ha visszahatna, nemde?

A tesztszerós accountod egy zárt kis világ, aminek nincs kapcsolata az igazi accountoddal, és megsemmisül, amikor leáll a teszt szerver. Vagy akkor ha a teszt alatt resetelnek, ami meg szokott történni. Egy egy tesztidõszak alatt három reset is elõ szokott fordulni.

Sehogy.

Tesztszerveres tapasztalat vol.2:
- a francia arty gyorsan céloz, pontos, és szinte mindenhova belõ (OMG)
- a francia TD-k olyanok, mint a német TD-k... csak jobb páncéllal, mozgékonysággal, pennel, cserébe csak az alfa sebzésük kisebb
Kíváncsi leszek, milyenek lesznek élesben, mert ez így azért elég durca.

tudom, hogy hülye kérdés, de tesztszerveres ügyködésem (fejlesztés, adás-vétel) hogyan hat vissza a normál accountom???
Én tudom. A seggét. Oda szoktam AMXel nyomni a kúpot.

Ha beadja beadja. IS7-nek olyan távolságról beadta, hogy szegénykém szerintem annak is örült volna ha egyáltalán eltalál. A franciák is azt piszkálják.
Na jó mentem vele egy kört. Persze otthagytak mint a ... és közrefogott egy IS3, E75, T20, trió, meg nem mesze pumpált egy tiger 2. Már ki akartam lépni, de láttam hogy sikerül kiforogni az IS3 elõl mert nem jól helyezkedik. Egy lóri is odaért segíteni nekem végül is, úgy hogy indult a bosszú

Victory!
Battle: Fjords 2012. május 31. 21:54:23
Vehicle: T95
Experience received: 1 990 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 34 615
Battle Achievements: Mastery Badge: I Class, Reaper, Steel Wall

Majdnem top gun is lett.
De ezek csak nyolcasok voltak.
Nem akarok beleszólni, de nagyon kevesen tudják hol kell meglõni a T95-öt és ez a t9-10 tankokra is ugyanúgy vonatkozik, nagyon ritka az olyan player aki a gyenge pontjait lövi, nagyon ritkán találkozok velük, mondjuk, ha látom, hogy a többször is a gyenge pontom célozza, akkor mindig megyek inkább vissza fedezékbe, és csak töltés után bújok ki.

Mintha olyan könnyû lenne annak a weakspotjait eltalálni 😄
Ha közel mész hozzá szembenézhetsz a 150-es ágyújával, jó lövöldözgetést 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

csaba90
egyszer himmelsdorfon.. is4-el beálltam a hegy alatti utcába... szembe jött megállás nélkül 2 t95.. úgy nyertek hogy a kettõbõl összesen nem hiányzott vagy 500 hp :S

Csaby

Oké igazad van ne hallgass másra, én sem tenném. Csak ne találkozz olyannal a városban aki tudja hol kel lõni mert akkor ott sem lesz vicces.
Márpedig aki 9-10-es szintû tankokkal mászkál az tudni fogja.
még csak su-85en nél tartok, de már itt is van 61/160 armor pen.-es 450/370 sebzõ 122 mm-es löveg. Ha már 3-ból egyszer bejön, többre megyek vele mint a kicsi ágyúkkal.

Nekünk ma egyszer 15% esélyünk volt, és sikerült megnyerni 😄
Viszont volt olyan is, hogy nekünk 96%, az ellennek meg 4%... na õk nem nyertek 😄

Eagle16
Nem érdekel. Nem az a célom hogy kilõjek vele 15 tankot...

Már megvan minden tank ami kellett, ez már csak azért kell hogy városos pályákon megnevettessen...semmi másra.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

su152re troll he ammoval sztem egy állat isura is jó a troll nagyot harap

sumc LvL26

"Е-50 (transmission moved to front), Е-75 (transmission moved to front)"

Inkább nem is olvasom tovább... Hétfõn feltöltöm a WoW-om azt csókolom...
Königstigrincs
nekem 106-os iq( átlag feletti) .

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

õõ.....nekem nem megy a teszt szerver?!! nektek megy?!
Sziasztok!
TD-kre milyen ágyút ajánlotok felrakni?
Kicsit unom már, hogy pár százakat sebzek velük... Érdemes az alacsonyabb armor pen.-û de nagyobbat sebzõ ágyúkat rájuk rakni? Használható heavy tankok ellen is ha megfelelõ helyen találom el?

"Changed sizing of the following vehicles to match historical ones: JagdTiger (zoomed up to sizes of TigerII), Object 261 (degraded to sizes of IS-7)."

HOVA ZOOMOLGATJÁK MÁR A NÉMETEKT?! Persze az összes kurva orosz tank meg megy össze... Senkiházi banda...
Ezzel nem tudok egyet érteni. Tévhit hogy szembõl sérthetetlen.Alul a lánc és az agyú közötti részen belövik. Az ágyút szinte minden meccsen kilövik. A tetõn lévõ 2 pukli is könnyen sérül. Ja és az artyk kedvence leszel...
IQ???
Megy a vita az XVM mod hasznáról egy ideje.
Most hirdetnék egy versenyt: ki tud minél alacsonyabb gyõzelmi esélyû retardált csapatot felmutatni?
Induló szint 5% (néhány perccel ezelõttrõl. Steppes: 4 perc alatt base rush. Sajnos nem tudtam egydül 8-10 ellent feltartani szegény Jumboval.

Königstigrincs
mi ez a mínusz száz?

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Jó, ezzel az erõvel én egyszer E8-al két JT-t kaptam szét, egyiket full hp-ról, úgy, hogy az egyiket fedezéknek használtam a másik ellen. Nem kicsit voltak mérgesek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ez igaz ezért nem is td-zek😄
Tényleg,ENSK-en tegnap öltem Objectet IS-el,úgy hogy mögé mentem,stock IS,csak 100-as ágyú van rajta.

Egyszer elkaptam egy magányos t28-at a kis orosz t34-el 😊. 14 lövés kellett bele hátulról.😊 A 6. után feladta a forgolódást és kilépett 😄. De elõtte még lehordta minden idiótának a csapatát mert egyedül hagyták😊.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Eagle16
Mert azok aztán mit nem kapnak szét...JT-vel talán el tudsz futni? 😊

Object 704-esem van, aminek a sebessége max. arra jó hogy néha visszaérek bázist védeni, de hogy, ha 175-ös átütéstõl már minden sebzi szembõl...

A Bl-10 is egy vicc, örök idõ mire becéloz valamit, 200m fölött használhatatlan, 10-bõl 6-szor csak lánctalpat szed le...

Városi pályán még jobban meg van lõve, kb. semmit nem lehet vele ott csinálni, max. ha hülye az ellenfél.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nézd nem mondtam hogy észlények voltak,de annó mikor megtörtént az 5v1 T28-al be is linkeltem képeket róla.Szevasz T25-el voltam rosszabb helyzetben is,nem véletlen lett vele 12 killem.

fõleg ilyen t-54 meg ilyenek, a t95nél 5x komolyabb heavyket intézek el vele 1vs1ben nemhogy a tdket😛
Én bírom a sima t28-asomat...Kis bulldózer. Csak hát ez is olyan, ha elindulsz egyszer valamerre, ne kezdj el forgolódni, mert különben sosem érsz oda sehova idõben. Meg nem árt ha valaki fedez. Egy hevivel szakaszban nem egyszer hoztunk nehéz mecset vele.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Maala
Nyílván olyan esetrõl beszélt, amikor a T95-ösnek volt annyi esze, hogy behátrál egy falhoz, hogy ne tudjanak körözni körülötte. Ahogy minden normális TDs teszi.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

amx 1390el is ettem már meg t95 nem egy tárból de kb az esélytelen nyugalmával forgolódhat

sumc LvL26

persze na ne viccelj😄😄 td csemege bármelyik meddemmel, konkrétan szaros t95 egy tár a batchatnek😄 azt forduljon rá mikor 65el robog a bat 1vs1ben vicc kategória a td a med ellen de ez így van rendjén
Tudok mondani nem egy ellen példát,volt szerencsém egyedül maradni úgy minesen hogy az ellenségnek még volt öt tankja,mind med vagy light.T28-al.A végén nyertem,utolsónak type halt meg.Csapat boldog volt mint állat.Ha egy med vagy light mögéd kerül nem biztos hogy meg is tud ölni.

Ma meglett a 300. csatam a PZIV-gyel. Ha kicsit fordulekonyabb lenne meg az agyunak nagyobb lenne a negativ donthetosege nem is jatszanek massal.

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

a nagyágyús artyk meg egy lövéssel szétkapják s-51, gwtiga, m40/43
Persze és ha t95 a top és esetleg támadni kell nem védeni kikapott a csapat 😄
Készülj fel!
Ha a csapatod jó akkor élvezni fogod, ha a csapatod egy kicsit is loser akkor szopni fogsz már bocsi a kifejezésért 😄
Ha rád meg egy med vagy light tank és nem tudod kiszedni, bemegy melléd vagy mögéd és senki nem szedi le rólad az elég kellemetlen lesz 😊
Volt olyan hogy T-50-2vel blokkoltam T95öt seggben, lövöm lövöm, jön arty kilövöm 😊 lövöm t95öt 😄 jön a másik arty azt is kiszedem majd kilõttem a T95öt 😊 de bármilyen gyors tank kiszed könnyedén ha egyedül maradsz vagy noob a csapatod...
Mindezek ellenére yo tank a T95, én is gondolkodtam rajta, de inkább lemondtam róla pont ezen okok miatt
Most meg épp azt nézem, hogy a t5 francia TD a stock ágyújával a legjobb 😄

Jobb a DPM-je, mint a középsõvel, több a penje, mint a toppal, és mindkettõnél pontosabb meg gyorsabban céloz... ezek a ruszkik valamit nagyon benéztek.

És soha, soha de soha nem érsz vele oda sehová. Ha elõre kéne menned...nem lehet. T95 elõre gurul 2 métert, ott meg áll és lövi aki szembe jön.

De megy tovább mert nem lehet olyan lassú. Ha meg oda áll az oldaladba egy medium tank...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog