World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
A pingedet nézted? Eleve nem lehet a teszt szerón normálisan célozni mert a szerver nem Európában van hanem a ruszkinál, ahova meg alapból magasabb a pinged.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Akkor jó, csak már kész hiszti vagyok én is, mert minden ilyesmibõl csak a szívás szokott lenni, és már alapból a legrosszabbra gondol az ember.

Egyébként a nap folyamán tesztelhetünk IS-6-ot, ha még nem találtál rá más jelentkezõt.

DA. Nyiktonyet a sustvujet...ocseny haraso...balfasz fejlesztõk, ez van 😊
Mit csináltak volna?
Belebasztak tehénbõgést meg madárcsicsergést és elbaszták a modok jó részét kezdve az effi-tõl a kontúr ikonokig.
Kretének.
Ezek az új játékmódok is csak arra lesznek jók, hogy gyorsabban kopaszodjak. Amikor az átlag játékosoknak egy egyszerû random is komoly kihívás taktikailag akkor mit várunk ezektõl?

Pluskast
Most mit lepõdsz meg? 😊 Ezek oroszok. Ez nem elég magyarázat Neked?😊)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

IS-8 csatánként többször is kilövik a lõszertárolót...érdekesnek találom. Még mindig nagy gond az arty védelem hiánya. Lassan hozzászokom ahhoz, hogy nekem kell kilõni artyval a spotoló és futkározó fostalicskákat.A másik - Nem is értem, hogy adott pályákon miért nem foglalják el a stratégiailag fontos helyeket, márpedig ha nem teszik, akkor annyi és egy bambi. A matchmaker tényleg viccesen oszt néha...kihívásnak kihívás olyankor a csata, de hogy elhalálozunk, az biztos. Egy szó mint 100. van mit javítani még ezen a játékon. Jaaa...hogy nyílt terepen...eltünnek a tankok és kis idõ elteltével megint felbukkannak, az még fel tud húzni agyilag.
Na utánanéztem és tényleg nem volt vastagabb a front páncélja adatlap szerint. Nem tudom miért emlékeztem úgy. Ez az állítás stornó.
Eagle16
Egyszer a zászlófoglalósnál T95-ben voltam, kb. 12:00-ra behúzták a zászlót, a csapatok 95%-a akciót se látott, nem is lõtt...vicc.

El Hallufon szikla mögül lehet 100%-os bázisfoglalást csinálni, az a másik vicc...érted, beraktak egy sziklát a zászló elé pont...odamentem T-50-2-vel, egymagam csináltam 100%-os foglalást kb. 2 perc alatt, semmi nem tudott meglõni, még SPG se.

De hogy ezeken mit csináltak ennyi ideig...új helyrõl indulnak a csapatok, meg egy zászló van...és ezen ültek vagy 1 évig...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nem vitatkozni akarok de vastagabb volt a frontja mint most. Amikor megvettem az e75-öt, határozottan emlékszem az adatlapjára hogy vastagabb volt a frontja mint a tiger2 tornya szembõl.
Akkor ettõl még el is ért a "na most kaptok" érzés😊
Mi abban az érdekes szerinted hogy átlövi minden?
160-as frontot még szép hogy átlõ egy 269mm átütésû ágyú. Az m103 meg is8 tulajok kapnának idegbajt ha nem így lenne.
Azt elismerem hogy az is8 papír, de úgy is orvosolni fogják megint valami plusz páncéllal vagy mivel mint anno az is-szériát.
Szerintem most nagyon szívatóágra került az e75.
Én jó ha 10 csatából 1-szer vagyok top tank. Természetesen tier 9-10 tankokhoz viszonyítottam nem pedig pz4-hez. Ha a lista tetején vagyok, nyilván jobbak az esélyeim.
Ha te sokat vagy top tank, örülj neki. Én voltam voltam vele párszor a lista alján is már! Na azt képzeld el.
Nohab
Bármit csinálsz itt, az nem hat ki a normális szerveri dolgaidra.
Nohab
3-szor voltam Kampinovka tetején, de mindegyik esetben szarrálõtték a csapatot az artik. Bejött egy (vagy 3) t50-2, kellették magukat és közben kaptuk az áldást.
Ha belépek teszt szerverre megvannak a jelenlegi tankjaim a pénzel. Plusz kaptam 15000 aranyat. ha eladok egy olyan tankot ami eredetileg a garázsomban volt a normális szerveren akkor az végleg el lesz adva? Vagy teszt után minden marad a régiben? tesztszerverre is lehet prémiumot venni? Csa kegy csatát mentem mert éppen beengedett de menni kell dolgozni.
Nem vagyok összeesküvés elméletes, de fura amit produkálni tud a játék. KV-13-ra tettem a cyclon + végkikapcs. variációt. A kérdés az volt, mi helyet tegyem a végkikapcs.-ot? med lévén a javító csomag elengedhetetlen, ez a típus állandóan lángol ezért a poroltó is muszáj. Nem volt mit tenni leszedtem az eü. csomagot. Ezzel a felállással állandóan kilövik az egyik legénységi tagom, lehet tippelni melyiket? Segítek: nem a parancsnok, nem a lövész és nem a töltõ-t, ezeket szinte sosem csak a maradék egyet. XD
Hhmm, és ha ez az egyik gyakorló Bugatti-gyûjtõ ötlete, ami majd csak "élesben" lesz érezhetõ - a nem fizetõknek - , mert a tesztszerveren mindenki "prémiumos"?!
Lehet, hogy nem hozza a T34 úgy a kreditet, mint kéne - csak a (jobb?) játékosoknak - , így "segítenek" rajta egy kis nerf-fel:
A többség még "ingyen" kapta, valószínûleg nem prémiumos játékos, t'án még gold ammo-ra sem költ, de szépen farmolgatott vele; viszont innentõl, aki megveszi, annak aprópénz mellé a prémium és a gold ammo megvétele is, és lehet, hogy csak így, ezekkel együtt, vagy legalább az egyik megléte mellett szabadna "rendeltetésszerûen" használni, mindenkinek - az újdonsült a'tóvásárló aspiráns szerint?!
A játékban, az utóbbi idõben végbemenõ változásokból erre tudnék következtetni, leginkább (nem fizetés esetén kissé több a nem kívánt "véletlen" bekövetkezésének a valószínûsége (pattog, 0 sebzés), míg "számlával"/gold ammo-l ezek mértéke csökken(ni fog)) - remélem, tévedek...

...

Az új játékmódok meg tán az eddig felpanaszolt 6-8+-s, sorozatos vereségszériákat hivatottak 2-3-sra csökkenteni, mert a felállásból következõen az egyik csapat eleve (jelentõs) elõnyben van és 50% egy ilyenbe való bekerülésnek az esélye?!
Mindent a kedves vásárlókért: a "lemmingeknek" szinte mindegy, hogy milyen kört futnak (ez ugyan túlzás, de...), a magukat jobb játékosnak vallóknak meg neki lehet szegezni: "Aztán prémiumos-e vagy? Mert azzal nem vesztenél ennyit (kreditet, XP-t, hajhagymát, stb.)..."!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

T34-et egész biztos nem nerfelték, tesztszerón azzal a szar pinggel is olyan lövéseket beviszek, hogy azt még Live-en is megpislognám. Talán még jobb is, mint volt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Solten
Ez az IS-6 nem rossz. A frontjarol lecsusszan szinte minden. Viszont 10k goldert... :/ 7.5-ert best buy lehetne.

Az uj jatekmodok: rohej ami kipattant ezeknek a komcsi agyabol... A kemperek biztos elvezik. Pl. Kampinovkan a dombtetorol kell kempelve sz@rra loni az odasettenkedo ellenfelet. Biztos van eselyuk... Vicc.

Saor Alba

Remélem ezt a hülye "van egy zászló, azt foglald el azt" játékmóddal valamit kezdenek, mert nem 150 XP-ért megyek csatába a T34-gyel... Rohanás a bázisra azt 2 perc egy csata... HÁt kösz nem

Itt a tesztszerveres célkör, ez nagyon nem 0.4-es. Két kört mentem, semmi különbséget nem éreztem. Display error.

Dehogy pattogott. Mindig is ilyen volt. Csak a szokásos németfan hiszti. Erõsebb a lower hullja, mint az IS-8 homlokpáncélja.
noname23
Azért mond vmit régen anno fénykorában E75 vs E75 lower hull verseny volt szépen pattogott sõt még s70el is most meg tigerrel át lehet lõni.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Én mentem vele, a célkör ugyanakkora. Sztem csak display error, valaki zseni újraszorozta az új rendszer szerint pontosságot, és jött ki a 0.4.

Fujj de undorító patkányok ezek!

Így is egy rakás .... volt az egész. Mi lesz a következõ? Eszükbe jut, hogy csak kipróbálni adták, és el is veszik mindenkitõl? Akinek tetszett visszaveheti goldért féláron...

eddig mindegyik játékmmód kb ezt a történetet követte: káosz és/vagy camp...ha meg vmi jó kis csata kezdett kibontakozni a cap miatt gyorsan vége lett....

francia t6-s artyk miatt mozogni nem lehet minimum 5-5 van a csatában, hihetetlen pontosak, és nem tudom utolérni õket mert olyan gyorsak...😄
elõbbi csatában 2 kv-4-el fogócskázott 1, mind2-t kinyírta...😄
igaz bénák voltak a kv-4-sek...de azért mégis 😄
Eagle16
Encounter csata: bázist befoglalták kb. 3 perc alatt...sok értelme volt tényleg.

Egy kicsit.
500 méteren 140 mm, 1000 méteren 130 mm, 1500 méteren 120 mm, 2000 méteren 110 mm vastag vízszintestõl 60°-ban döntött acélt ütött át APCBC lõszerrel. (Yardban mért távolságokra is hasonló vastagságú adatot adnak meg, csak ugye hüvelykben.)
100 méteres adat nincs, de az arányokból az következik, hogy 100 méteren ~150 mm-t.

Biztosra vehetõ, hogy hiszti lesz a 17 fontos miatt, hogy miért ilyen gyenge. Azt nem fogják nézni a játékosok, hogy az alap lõszere az APCBC lesz és az milyen.
Eagle16
Haha, még tovább nerfelték a T34-es ágyúját 😄 Nem is kicsit. 0,35 helyett 0,4es "pontosság".

Ezek után csoda lesz ha valamit el lehet vele találni. Persze ezt kihagyták a patch leírásból.

Soha nem volt sehol 200 mm vastag. Mindig olyan vastagságú volt mindenhol mint jelenleg.

Elég érdekes, hogy a tiédet mindig minden átlövi. Az enyémet valahogy nem. A homlokpáncél effektív védelme 260 mm, a toronyé 252 mm, de nagyon ritkán lövik át a homlokpáncélt vagy a torony frontját.
Ha úgy vagyok top tank, hogy a csapatonként egy tier 9-es van, akkor könnyen elõfordulhat, hogy a csata végéig nem veszítenék összesen 500 HP-t, ha nem lövöldöznének rám az SPG-k.
Nem egyszer fordult elõ, hogy meg se sérült az E-75. Persze ehhez kellett az is, hogy szerencsétlenek legyenek az ellenfelek. De ilyet még nagyon béna ellenfelekkel szemben se tudsz csinálni egy AMX-50-120-al, IS-8-al, de még M103-al se biztos.

Szerintem a jelenlegi tier 9 heavyk közül az E-75 a legjobb. Aztán épphogy csak egy hajszállal lemaradva az M103 és azután az ST-1 követi.
is6- 11.800 gold?
kicsit soknak tartom
Eagle16
Az egyik francia TD-n van egy 17 fontos ágyú. 144mm-es az átütése. Nem kevés az egy kicsit?

Távolságmérõ. Más harckocsin is van, például M103, E-75, T29E3. A francia harckocsiknál is még a "régi" tükrös optikai távosságmérõ lehet. Nem tudom miért így csinálták meg a franciák. Úgy tudom a szerkezet bázistávolsága a lényeg, meg a lencsék, tükrök minõsége (de jó lenne ha hozzáértõ is tudna errõl nyilatkozni). A fenti harckocsiknál a harckocsi testen belül van, csak a két vége lóg ki a toronyból. Sokkal normálisabb megoldás.

Hajókon szokott nagyon látványos lenni. A lövegtornyok oldalán azok a fülek azok. De lövegtornyokban lévõket akkor szokták használni a köszponti valamiért nem mûködik. Esetleg, ha több célpont ellen, több irányba harcolnak. (Bár ekkor szerencsésebb ha koncentrálják a tüzerõt.)
Van köztetek olyan akinek megvan minden tank, modul, 100-as legénység?

Everything is true, nothing is permitted.

Detto
Optikai távmérõnek tippelném...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Én sajnos azt tapasztalom hogy az új amcsi tankokról pattok szembõl rendesen az e75.
Viszont azok simán átütik szembõl a frontját. Ami azért szívás mert régen jóval vastagabb volt, ha jól rémlik 200mm talán és az amerikai ágyúk talán még ehez lettek belõve.
Viszont most nevetségesen vékony. Nem is vettem észre mikor csökkentették le. Egyszer csak elkezdte minden átütni még beforgatva is.
Azért ez nagy szívatás a WG részérõl.
Most ráadásul ott lesz a váltó is rögtön. Kíváncsi leszek hogy tényleg 10-bõl csak egyszer száll e el, mert én kétlem.
Tökéletesen egyetértek!
Én is írtam már hasonlót ide, de arra csak azt kaptam, hogy nem kell mindent Löwével elérni...
De a tapasztalataim nekem is ilyenek mint a tied.
Az egyik legszebb tanknak tartom az E75-öt a játékban, szeretek is vele játszani... még az effem is jó vele, olyan 1300-1400 körül van. De a winratem... az valami gyászos.
Komolyan néha úgy érzem, hogy átok van rajta (és rajtam)... ha azzal megyek, mindig beüt valami...

Igen. Ma fel raktam a Company of Heroest annyira felmérgeltek a csapattársak. De sajnos annyira beteg vagyok, hogy 1 játék után visszajöttem szopatani magam.
Az hát. Egyszeri kiccsávó elindul a Tiger vonalon, mert az milyen kemény, elbukdácsol-elkempelget akár E-100-ig is anélkül, hogy megtanulna játszani.

csaba90
igen! két csatát mentem vele.. 5 másodpercenként lõ.. 10-esek közé nem dobta be... de elvárásoknak megfelelõen nem valami erõs... elég gyenge.. szerintem egy ferdinand értelmesebb... persze.. pénz keresés céljából ez jobb... de akkor már más premium tank...

Csaby

Az E75 egyébként másnál is ilyen hihetetlenül retardmágnes? A tankot magát imádom, de a csapatok amikkel összerak vele...
Random_
Na a kritikusabbak mondhatják, hogy killt loptam, de igazából így jött ki a lépés. A végén másodperceken múlt, hogy nem vereség lett, hanem döntetlen. Szerencsés is voltam olykor. 😊 Ilyen kitüntetést se kaptam még.

Döntetlen
Csata: El Halluf 2012. május 31. 22:39:08
Jármû: T-34-85
Szerzett tapasztalat: 437
Szerzett kredit: 10 138
Csatában elért Achievement: Oskin Kitüntetés

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Solten
88-as JagdTigrist probalta mar valaki?

Saor Alba

franciáknál 1 vmire nem tudok rájönni, mi az a pörölycápa fej a top tier td-knél?
Egyébként ezt részben ki lehet védeni. Van olyan perk, ami óvja a kigyulladástól a motort.

Az új ágnak ütõsnek kell lenni, hogy váltsák a sok free xp-t meg prémiumot. Majd késõbb nerfelik😄
t10-be*
Azért nem kell kiverni a hisztit, KT-nak is az orrában van a váltó, mégse nagy fáklya az egész.
Egy váltó miatt ennyit nyavalyogni, mi lesz ha 10 meccs alatt egyszer ellövik a váltót világvége?:S Cserébe feltolták az is4-et t9-be az egyetlen tankot ami ütötte a tierjében és raktak a helyére egy papír is8-at. M103-ról nem tudok nyilatkozni mert nincs de is7-el e75-öt komolyabban veszem arról tudok pattogni is, az elõbbirõl elég ritkán.
mi a hátrány a fr td/arty kombónak?

mert ahogy így írjátok, gyorsan mozognak, lõnek, még páncéljuk is van, gondolom kicsik, szóval láthatatlanok is.
Beszarás ez a fr ág, úgy fest annál táposabb egy nemzet, minnél ügyetlenebb volt a valóságban, mi lesz itt az Olasz meg Japán treenél?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
A matchmaker vicces kedvében volt megint...lehet tippelni a végére.

Úgy néz ki tényleg tovább gyengítik az e75-öt. Miután belefecceltem annyi prémiumnapot, játékidõd hogy kifejlesszem, ez lesz a legszarabb heavy tank az egész játékban miután elõrekerül a váltója.
Köszönöm Wargaming!