World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyébként a nap folyamán tesztelhetünk IS-6-ot, ha még nem találtál rá más jelentkezõt.
Belebasztak tehénbõgést meg madárcsicsergést és elbaszták a modok jó részét kezdve az effi-tõl a kontúr ikonokig.
Kretének.
Ezek az új játékmódok is csak arra lesznek jók, hogy gyorsabban kopaszodjak. Amikor az átlag játékosoknak egy egyszerû random is komoly kihívás taktikailag akkor mit várunk ezektõl?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
El Hallufon szikla mögül lehet 100%-os bázisfoglalást csinálni, az a másik vicc...érted, beraktak egy sziklát a zászló elé pont...odamentem T-50-2-vel, egymagam csináltam 100%-os foglalást kb. 2 perc alatt, semmi nem tudott meglõni, még SPG se.
De hogy ezeken mit csináltak ennyi ideig...új helyrõl indulnak a csapatok, meg egy zászló van...és ezen ültek vagy 1 évig...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Akkor ettõl még el is ért a "na most kaptok" érzés😊
Mi abban az érdekes szerinted hogy átlövi minden?
160-as frontot még szép hogy átlõ egy 269mm átütésû ágyú. Az m103 meg is8 tulajok kapnának idegbajt ha nem így lenne.
Azt elismerem hogy az is8 papír, de úgy is orvosolni fogják megint valami plusz páncéllal vagy mivel mint anno az is-szériát.
Szerintem most nagyon szívatóágra került az e75.
Én jó ha 10 csatából 1-szer vagyok top tank. Természetesen tier 9-10 tankokhoz viszonyítottam nem pedig pz4-hez. Ha a lista tetején vagyok, nyilván jobbak az esélyeim.
Ha te sokat vagy top tank, örülj neki. Én voltam voltam vele párszor a lista alján is már! Na azt képzeld el.
Lehet, hogy nem hozza a T34 úgy a kreditet, mint kéne - csak a (jobb?) játékosoknak - , így "segítenek" rajta egy kis nerf-fel:
A többség még "ingyen" kapta, valószínûleg nem prémiumos játékos, t'án még gold ammo-ra sem költ, de szépen farmolgatott vele; viszont innentõl, aki megveszi, annak aprópénz mellé a prémium és a gold ammo megvétele is, és lehet, hogy csak így, ezekkel együtt, vagy legalább az egyik megléte mellett szabadna "rendeltetésszerûen" használni, mindenkinek - az újdonsült a'tóvásárló aspiráns szerint?!
A játékban, az utóbbi idõben végbemenõ változásokból erre tudnék következtetni, leginkább (nem fizetés esetén kissé több a nem kívánt "véletlen" bekövetkezésének a valószínûsége (pattog, 0 sebzés), míg "számlával"/gold ammo-l ezek mértéke csökken(ni fog)) - remélem, tévedek...
...
Az új játékmódok meg tán az eddig felpanaszolt 6-8+-s, sorozatos vereségszériákat hivatottak 2-3-sra csökkenteni, mert a felállásból következõen az egyik csapat eleve (jelentõs) elõnyben van és 50% egy ilyenbe való bekerülésnek az esélye?!
Mindent a kedves vásárlókért: a "lemmingeknek" szinte mindegy, hogy milyen kört futnak (ez ugyan túlzás, de...), a magukat jobb játékosnak vallóknak meg neki lehet szegezni: "Aztán prémiumos-e vagy? Mert azzal nem vesztenél ennyit (kreditet, XP-t, hajhagymát, stb.)..."!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Az uj jatekmodok: rohej ami kipattant ezeknek a komcsi agyabol... A kemperek biztos elvezik. Pl. Kampinovkan a dombtetorol kell kempelve sz@rra loni az odasettenkedo ellenfelet. Biztos van eselyuk... Vicc.
Saor Alba
Itt a tesztszerveres célkör, ez nagyon nem 0.4-es. Két kört mentem, semmi különbséget nem éreztem. Display error.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Így is egy rakás .... volt az egész. Mi lesz a következõ? Eszükbe jut, hogy csak kipróbálni adták, és el is veszik mindenkitõl? Akinek tetszett visszaveheti goldért féláron...
francia t6-s artyk miatt mozogni nem lehet minimum 5-5 van a csatában, hihetetlen pontosak, és nem tudom utolérni õket mert olyan gyorsak...😄
elõbbi csatában 2 kv-4-el fogócskázott 1, mind2-t kinyírta...😄
igaz bénák voltak a kv-4-sek...de azért mégis 😄
500 méteren 140 mm, 1000 méteren 130 mm, 1500 méteren 120 mm, 2000 méteren 110 mm vastag vízszintestõl 60°-ban döntött acélt ütött át APCBC lõszerrel. (Yardban mért távolságokra is hasonló vastagságú adatot adnak meg, csak ugye hüvelykben.)
100 méteres adat nincs, de az arányokból az következik, hogy 100 méteren ~150 mm-t.
Biztosra vehetõ, hogy hiszti lesz a 17 fontos miatt, hogy miért ilyen gyenge. Azt nem fogják nézni a játékosok, hogy az alap lõszere az APCBC lesz és az milyen.
Ezek után csoda lesz ha valamit el lehet vele találni. Persze ezt kihagyták a patch leírásból.
Elég érdekes, hogy a tiédet mindig minden átlövi. Az enyémet valahogy nem. A homlokpáncél effektív védelme 260 mm, a toronyé 252 mm, de nagyon ritkán lövik át a homlokpáncélt vagy a torony frontját.
Ha úgy vagyok top tank, hogy a csapatonként egy tier 9-es van, akkor könnyen elõfordulhat, hogy a csata végéig nem veszítenék összesen 500 HP-t, ha nem lövöldöznének rám az SPG-k.
Nem egyszer fordult elõ, hogy meg se sérült az E-75. Persze ehhez kellett az is, hogy szerencsétlenek legyenek az ellenfelek. De ilyet még nagyon béna ellenfelekkel szemben se tudsz csinálni egy AMX-50-120-al, IS-8-al, de még M103-al se biztos.
Szerintem a jelenlegi tier 9 heavyk közül az E-75 a legjobb. Aztán épphogy csak egy hajszállal lemaradva az M103 és azután az ST-1 követi.
kicsit soknak tartom
Hajókon szokott nagyon látványos lenni. A lövegtornyok oldalán azok a fülek azok. De lövegtornyokban lévõket akkor szokták használni a köszponti valamiért nem mûködik. Esetleg, ha több célpont ellen, több irányba harcolnak. (Bár ekkor szerencsésebb ha koncentrálják a tüzerõt.)
Everything is true, nothing is permitted.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Viszont azok simán átütik szembõl a frontját. Ami azért szívás mert régen jóval vastagabb volt, ha jól rémlik 200mm talán és az amerikai ágyúk talán még ehez lettek belõve.
Viszont most nevetségesen vékony. Nem is vettem észre mikor csökkentették le. Egyszer csak elkezdte minden átütni még beforgatva is.
Azért ez nagy szívatás a WG részérõl.
Most ráadásul ott lesz a váltó is rögtön. Kíváncsi leszek hogy tényleg 10-bõl csak egyszer száll e el, mert én kétlem.
Én is írtam már hasonlót ide, de arra csak azt kaptam, hogy nem kell mindent Löwével elérni...
De a tapasztalataim nekem is ilyenek mint a tied.
Az egyik legszebb tanknak tartom az E75-öt a játékban, szeretek is vele játszani... még az effem is jó vele, olyan 1300-1400 körül van. De a winratem... az valami gyászos.
Komolyan néha úgy érzem, hogy átok van rajta (és rajtam)... ha azzal megyek, mindig beüt valami...
Csaby
Döntetlen
Csata: El Halluf 2012. május 31. 22:39:08
Jármû: T-34-85
Szerzett tapasztalat: 437
Szerzett kredit: 10 138
Csatában elért Achievement: Oskin Kitüntetés

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
mert ahogy így írjátok, gyorsan mozognak, lõnek, még páncéljuk is van, gondolom kicsik, szóval láthatatlanok is.
Beszarás ez a fr ág, úgy fest annál táposabb egy nemzet, minnél ügyetlenebb volt a valóságban, mi lesz itt az Olasz meg Japán treenél?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Köszönöm Wargaming!