World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az volt az igazán durva mikor még a hátuljáról is lepattant pár lövés 😄D
Amúgy is, elbújtam egy szikla mellé 😛 Oda nem tud belõni.
Gondolkoztam hogy kell-e, megéri-e az idõt, ezért is vártam a tesztszervert. De szerintem jó, még 20k xp-re vagyok a T28-tól az éles szerveren.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nekem Hummelem meg GW Pantherem van és Hummelnél jó párszor elõfordult hogy simán pattant róla 😊
Csaby
Én GW Pantherrel simán lebontom ezt az uszályt 😄 olyan lomha... a lényeg hogy nem a tankot kell lõni hanem mellé és az sebez rá 3-4-500at + letépi a talpat amig más is tudja lõni... majd megint mellé lövök és már annyi is neki 😊
Rálõni nagy hülyeség artyval mert sürün pattan (kivéve nagy arty)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Bázisvédõs csatában felülmúlhatatlan.
szerintem nem
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Battle: Erlenberg 2012. május 31. 20:00:37
Vehicle: IS-8
Experience received: 781
Credits received: 46 528
Igazán örülnék neki ha egyszer az életben jutalmazná ez a szarkupac játék a teljesítményt, vagy 10v10 lenne mert ott legalább van némi esély 5-6 idiótát kompenzálni.
Javulhatnának már a daiblo 3 szerverek mert így kénytelen vagyok megint ezzel játszani.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Nem mert vasból van. többit tudjátok
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
WoT: Nishizumi77
"Expert" (by nation) for destroying at least one example of each tank type, existing at that moment in the specified nation tech tree.
-Ok, nem vágom mit jelent ez XD
"Medal of Raseiniai Heroes" for destroying the whole enemy team (not less than 14 vehicles).
-Anyád WG! 😊 Ilyenem se lesz.... 😞
"Technical Engineer" (by nation) for researching all vehicles existing at that moment in a nation's tech tree.
"Senior Technical Engineer" for researching all vehicles of all nations existing at that moment.
-Ez a kettõ nem ugyanaz?
"Sinai Lion" for destroying over 100 "IS" tanks of any model and vehicles based on its model.
-Na ez már tetszik! 😉
Majd ennek a prem artyfrancinak még utánnanézek!
"SPG LeFH18 B2: changed the combat level."
Vajon merre? Nagyobbak közé teszi? kisebbek közé?
Mert mostanság akarom megvenni 😊
látom hogy van 7.4 teszt szeró de ez mit jelent?
First periphery - each odd day from 03:00am (01:00 GMT) and lasts for about 25 min
Second periphery - each even day from 03:00am (01:00 GMT) and lasts for about 25 min.
Center - each day from 05:00am (00:30 GMT) and lasts for about 2-3 min.
KÖSZIII!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!