418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #396319 Nem nehéz,csak teljesíthetetlen.
Meddel sosem látok értelmes td-t ha ez a küldi aktív.T8 meddel vagyok jó ha van T6 td,T9-el max összefutok egy t7-essel.
Bezzeg ha más küldi van akkor minimum 1 szinttel nagyobb td-k jönnek szembe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.22. 11:12:09 -
Nem tudom,hogy uj Mt15-ős küldetésen sirjak-e vagy nevessek.:-/
2.5k sebzés Td-k be,és még 7 sebzés màs tankokba.Ja és win. -
diegho™ #396317 Ez nagyon nem arról szól, hogy én mennyit tudok a játékról. Ez arról szól, hogy a zöme kb semmit és ahelyett, hogy legalább elolvasná pl a skillek leírását megy a fórumokra nyihogni, hogy jajj de szar ez, jajj de szar az, közben meg fogalma sincs az egészről. Ezekkel vannak tele a fórumok. Nincs már egy jobb játékos sem, aki hajlandó lenne replayeket, taktikákat közölni, mert mi értelme lenne? Úgyse érdekel senkit, hiszen mindenki csak nyihogni jár ide cry only módban.
Van egy kollégám kék játékos, mentünk pár kört együtt és nem értette, hogy ha a ház egyik oldalán áll scouttal, akkor miért nem kap spot sebzést azokért, akik a ház másik oldalán kapják a lövéseket a 100m-re álló csapattársaktól... talán mert azok is látják őket?
Tényleg olyan egyszerű ez a játék, mint egy százas szeg, csak el kell olvasni azt a pár oldalt, hogy miről is szól és mi hogyan működik. -
yossarianHUN #396316 Medálokért is járni fog bond a 9.20.1-től -
Lucifer001 #396315 Ez igaz . Megnéztem , 2649 csata van a parancsnoknak . -
Gyuszopapa #396314 Egy jó legénységet nem lehet csak pikk-pakk összedobni.Nagyon meg kell azért dolgozni. -
Lucifer001 #396313 Hátha segít valakinek . Illik még lefesteni is a tankot , mert ügye + 3% camo , ami a képen nem látszik . Kellett hozzá vagy 1 év .
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2017.09.21. 23:23:09 -
Angelus1991ster #396312 Az valami bug a tesztszerveren, hogy az Obj. 260-nál két 15.missziót is kitudok váltani, úgyhogy egy Obj. 260-as missziót se kezdtem el?
Mellesleg az egyéni missziós egyéni felület az 10/10-es. Az akit megbíztak az átszerkesztésével azt azonnal, de azonnal klónozni kéne és csatarendbe állítani más frontra (mm, balansz, testreszabhatóság stb.). -
Ha itt mindenki annyit tudna a játékról mint Te,akkor örömmel bólogatnál a kommentek olvasása közben,hogy ezt Te sem tudnád jobban megcsinálni! -
diegho™ #396310 Az a gond, hogy nem érted a játék működését.
Ha többen látjátok, akkor osztódik a spot. Ha az is látja, aki lövi, akkor semmit nem kapsz. Csigaszemet TD-n kívül semmilyen tankra nem rakok, mert baromság. Amikor mozogsz alap a látótávod, miközben azok, akik jobban ismerik a játékot simán 450+ látótávval futkosnak körülötted. Tényleg árulja el valaki mi értelme van light tankon álcahálót és csigaszemet használni?! Ráadásul az a legénység... OMG! Ezt így miért? Hogyan? Ne csodálkozz, hogy nem megy, ha már a garázsban eldöntöd, hogy szopni fogsz. A játékosok zöme ezt csinálja. Fogalma sincs, hogy mit kell a tankra tenni, nem érti a skilleket, nincs tisztába az alap mechanikával, semmivel és nyihog, hogy jajj nem lehet játszani. Ha direkt bukásra játszol miért baj, ha szívsz? El nem hiszem, hogy bármikor is akár 5 percet rászántál arra, hogy átgondold mit csinálsz, pedig nem venne el sokat az életedből. Mi értelme van a BIA-nak úgy, hogy nincs minden tagon? Semmi? Bingó! Elolvastad a leírását? Nem? Jackpot! Spotolni akarsz? Hol az optika? Hol a venti? Hol a situational awareness skill? Netán egy ellátmány? Sehol? Akkor mégis mit vársz? Azt, hogy odamész egy bokorba és majd hozzád igazodik mindenki? A light tank a leggyorsabb osztály a játékban, a light mindig oda megy segíteni, ahol szükség van rá és nem ő spotol ott, ahol azt hiszi, hogy az jó. Komolyan mondom nem értelek benneteket, direkt csináljátok az biztos, de miért?! -
Angelus1991ster #396309 Megy a tesszerver:
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/920-1-common-test/ -
Az imént felderítek egy strv s1-et, kilövik 3 lövésből és kapok érte 209 spot dmg-t, az 1000 helyett...... -
Ilyen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
R3nton #396306 lehet nagyon szar a legénységed, akkor próbálj közel menni, de legyél mindig fedezékben, használj egy dombot. Prohon menj be középre. Éppenhogy csak menj fel, hogy felderítsd a tankokat és húzd vissza azonnal. 2000 spot dmg az semmi, jgdpz egyet lő a spotodról az már 1000. Ja és tegyél rá 10%os optikát és binot is, meg ventit. -
Vagy csak addig aktív spotolni kell, hisz úgyis tudod, hogy épp spoton vagy. :) -
pedig bokorban kell állni,camo net+bino (25%-os)alap,valamint legénységben camo a négyzeten,illetve akinek lehet situational awareness (meg kommandernek 6th sense sem árt)
amíg nincs meg legalább az első skill végig,de inkább a második,addig a LT-ok haszna meglehetősen kevés... -
Plata #396303 Az előbb jót röhögtem,T6-8 csata volt,Fjords map,Kv2 szemétkedik m12 artyval lökdösi a vízparton,arty arrébb ment de Kv2 ott is szemétkedett vele,arty újra odébb ment egész ki a víz szélére,kv2 megindul felé m12 lazán kitér Kv2 meg rájön hogy nem tud úszni.
-
Próbálok egy olyan bokrot fogni az elején, ahol tudok deríteni. De valahogy más előbb látja meg az ellent, mint én, mert ha kilőnek mellőlem valakit, alig csorog a spot dmg. Nem tudom igazából mi a hiba, az biztos, hogy nem tudok vele játszani. A bokorban állás sem nagyon megy vele, mert a vakok is észrevesznek, akkor meg már ezzel nem lehet elmenekülni, mert ez a zsírpapírnál is vékonyabb szar. -
R3nton #396301 nekem sem a kedvenceim a lightok, de volt már hogy 10k fölött spotoltam ruval, kombinálva meg még könnyebb. Kell keresni egy jó bokrot, vagy aktív spotolni. Mit csinálsz vele? Ha berohansz vele az elején megdögleni, akkor nyilván, hogy nem lesz meg, és akkor sem, ha leghátul állsz vele. -
Plata #396300 Én táv kukkeres amx 13-90.m41.t49.bc12t.lttb-vel nem tudom a 6 spotost megcsinálni.
6 spot úgy hogy engem nem spotolnak.
Ma is csapatárs td meg med ki tolt bokorból meg hegyről. -
De könnyűvel kell, és egyszerűen nem tudok játszani a Ruval. -
diegho™ #396298 Az pedig TD-vel is sima ügy, nem ám LT-vel. -
Én még a 2k felderítőset sem tudom megcsinálni Ruval. -
lammaer #396296 Várd meg amig át lehet ugrani... :) -
Tegnap csak ilyen csatáim voltak... Hamar rá is untam. Miért mindig az ellenségnél vannak az ügyes játékosok??? 10 meccs: 20% winrate... -
Gyuszopapa #396294 Inkább elmentem stonghold légiózni gyengébb klánokhoz.Vicces mikor majd 3000-et sebeztem 6-os csatában. -
Plata #396293 Jesszus anyám,sosem lesz meg a 6 spotolós küldetésem.
-
Plata #396292 Sikerült véletlen a medes rammolós küldi,múltkoriban mikor görcsöltem miatta sosem sikerült,most meg el is felejtettem csak pénz miatt mentem FV-vel,de elég szar csata lett alig láttam valamit,túl sok gyors tank volt.
A bázison kempelt skorpió fos és wt pz4 defender wz132,mivel a 3 td menekült le a beach felé úgy gondoltam inkább rájuk rontok,wt pz4 megállt célzott én meg becsapódtam.Nem sikerült neki lőni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #396291 Sikerült behozni képet,bár fura,a francia kis képen jött be a német nagy.
Szar a mobil net.
A francia egész jó.
Bár újra töltése borzalmas,a páncélja ultra gáz. -
Plata #396290 Nekem az olyan tankok jönnek be mint M41 T49 M4 vagy Perzsa.Az ilyeneket szeretem és nagyon jókat tudok velük játszani.Na azt nem mondom hogy mindig hatékonyan és jól játszom velük.De ha velük megyek nem is izgat.Csak az érdekel hogy jól érezzem magam vele.
Perzsával még megy a normális játék de a gyorsakkal sokszor elkap a gépszíj és csak robogok mint egy őrült amíg ki nem lőnek.De jó hecc az is.Kihívás hogy meddig maradok életben,vagy túlélem-e az ütközést. -
Plata #396289 Nekem valami vad gyors és fordulékony light kéne amivel lehet kamikazet szedni de sniperkedni is lehet.Az sem ártana ha szép amerikai vagy angol tank lenne. -
Plata #396288 Franc az nem kell.
Amcsi angol kéne.
De ha hazaérek megnézem képet.
De asszem maradok t8 minimausnál ha jön. -
Lokker #396287 Hogyne, rögtön veszek kettőt. :D
De már van bi-bi-biii!
-
yossarianHUN #396286 Egy franci, egy német. Hogy mikor, azt még nem tudni. Vagy a 9.20.1-ben, vagy utána valamikor. -
Plata #396285 Bakker.Mobilnet nem hozza be.
Melyik országhoz érkeznek?
Mikor? -
Szerintem a T6-T7 japánnal könnyebb azt megcsinálni, mint T10-ben.
Bár, mindent könnyű megcsinálni, ha van elég barátod. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.09.20. 16:46:01 -
Tier8 afk Panther? XD
Talán ha 330-as pent kapna és 160as alfát... :D -
yossarianHUN #396282 Jó hír Platának.
Két új T8 prém light. -
yossarianHUN #396281 Jesszasz. És már eladtak kettőt. Ennek a feléért vihetné az accountomat, és azon még nem is csak egy E 25 van... -
Jo ha az nem kell,akkor esetleg akciósan E25?