World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maus meg E-100 tervezésénél én se értem hogy fogadhatták el a terveket. Maust hogy akarták volna használni? Vonat biztos hogy nem bírja el, még a tigrisnek is speciális szállításra való lánctalpa volt mert a rendes túl széles volt. Ahogy mondtad híd se bírta volna el. Annyi benzint meg nem tudtak volna elõteremteni, hogy a Maus egyik városból a másikba pöfögjön el. Légierõnek meg ínyenc falat lett volna, inkább gyártottak volna le 10 Panthert abból a sok anyagból amit a Mausra pocsékoltak.

WoT: Nishizumi77

Végül is ja, elég ha kigurul a gyárkapun, az oroszok már úgyis ott járnak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ja hogyne...háborúban nem az számít, hogy papíron milyen, meg szép-e, meg egy adott csatában vagy harci helyzetben mit tud, hanem összességében melyikkel lehet eredményesen háborút vívni. Ebbe meg sok minden beletartozik.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

nem kell átmenni a hídon majd az ellenség ha akar átjön nem??
Nekem az a egy bajom van ezzel, hogy fõleg a rossz ponyva szintû ii. világháborúról szóló könyvek miatt, egy rakás ember fejében az él, hogy mekkora jók voltak a németek. Micsoda csodás technológiai fölény....Dora ágyú...meg Tiger II...ilyen sugárhajtású szupergép...ja...papíron meg elméletben, meg esetleg fényképen nagyszerûek...de...német mánia.

Persze igaz, én is jobb szeretem a német cuccokat, de ez a németek mind zsenik mert olyan zseniális technológia...ja...zseniális. Olyan tank gyártása amiket nem bírnak el a hidak. Huhú....

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Königstigrincs

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Sziasztok

0.74 hez célkereszt garázs no video stb mod valahol ?

Egyébként tüzérségnél is ugyanez ment. Rukkolj elõ valami megalomán, erõforrás-zabáló szörnyûséggel. Nevezd el valami germán mitológiai vagy ónémet népmesei alakról, vagy hívd egyenesen Adolfnak, és az állami megrendelés garantált.

Königstigrincs
ÉN VAGYOK a Mátyáshun**

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

jövõ heti akciók rol semmi nincs még??
De ha egyszer csak ebbõl és az ilyenekbõl jöhet össze a pénz a Bugattira, villákra,...
Mert a mi jó "magyar" játékosaink nem óhajtanak adakozni a fejlesztõ cégnek! 😊)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ez megérdemel egy pluszt XDXD

ki a fa..m aza Mátyáshun ?
teljesen korrekt lenne nem értem mi lenne a baj vele 😄
Ja, lerúgják egy dombról 😄

35 centinyi vasat, csak a Mátyáshun tudna átütni fejjel.

NE vegyen T8 prémtankot elsõ tanknak SENKI!!!
Remélem eltudod képzelni azért mit mûvelt ugye?

Szerintem Földi Pali bácsitól vette át...<#idiota>

AMúgy vicces lenne, ha tényleg 350 mm-es frontja lett volna. Mármint a játékban. 350 mm döntve...Isten se lõné át. Ilyen hülyeségeket kitalálni...ej.

na ez egy félkész tank lehet tesztelni 😊
ha már elbaszták a tornyot tehettek volna bele 170mm est
gondolom a jagdpanzer E 100 se kapja meg csak egy hosszabb 150 est vicces bezzeg ha ruszki lenne.....
Úgy látszik a képet nem bírta behozni itt van.

valahogy el kell kezdenie, az egy dolog, hogy vett egy prémium tankot, mert én végigszenvedtem tier1tõl
lehet nem véletlen nemcsak a ruszkik loptak mindent amit lehetett hanem a jenkik is 😊
Itt az író elég sok dolgot helytelenül írt. 170es ágyú Hitler mániája volt de õ még a panzer Ibe is 2 dórát szerelt volna. Ha lett volna idejük befejezni az E-100at akkor valószínûleg Maus toronyot kapta volna meg 128al vagy 150el.

És idáig készült el:

Nem a repülõ miatt másoltam be, hanem az overclaim miatt. Valamiért a mai napig tartja magát a nézet, hogy a szövetséges repülõk ölték meg a bazi nagy német tankokat. Amik természetesen mindennemû légvédelmi fedezet nélkül csámborogtak Észak-Franciaországban. 😊

Tono34
Elnéztem a sort, bocs mindenkitõl 😊 Hiába péntek délután, munkaidõ vége felé ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ezért írtam, hogy '44-'45-n megszûnt a tervgyártás a németeknél (amikor újra engedélyezték, akkor meg már Tier 11-12-s csodák születtek 😄 ): a Párduc F és II, meg a légvédelmi Pz. IV "Gömbvillám" voltak az utolsó megépített prototípusaik - kipróbálni meg ahogy a Me109 K-14-t: a harctéren, a csatában elvesztve volt már csak lehetõségük.
Azért érzõdik, hogy volt idõ és lehetõség a szövetséges oldalon kiértékelni a (korai hideg)háború eredményeit és a legtöbbször tereppróbát is kiált gépek kerültek modellezésre a felsõbb tier-ekben: szimulátornak messze sem annyira szimulátor a játék, mint pl. az IL-2, de csak a német oldalon kellett "ferdíteniük" az adatokon, hogy nagyjából passzoljanak az összképbe (papíron).

A szovjet oldalon is volt osztott lõszerrel tüzelõ harckocsi, így az nem lehetett volna kizáró ok. Inkább a Vezér miatti megalomán és éppen ezért a gyakorlatban haszontalan elképzelésekben keresendõ a meg nem épült német vasak harcra való alkalmatlansága.

Egyébként sokkal több német páncélos veszett oda légitámadásban és üzemanyaghiányból, helyszínen javíthatatlan üzemzavarból kifolyólag, mint "rendes" harccselekményben.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Tono34
E90 oldalsó képe hasonlít az egyik "új" amcsi nehéz tankra 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ezek Hawker Typhoon-ok, ugyanaz a cég, másik madár.

Egyébként stimmel, ez ránézésre azt taglalja, milyen alacsony volt az eredetileg tengeralattjárók ellen szánt tankelhárító rakéták hatásfoka páncél ellen. A szövetséges légifölénytõl inkább az ellátórendszer, többek között a "puha" szállítójármûvek szenvedtek sokat. Ha nem jut el a benya vagy az alkatrész a tankokhoz, ugyanúgy el fogják hagyni.

na akkor itt egy nem magyar hanem amerikai oldal
http://strangevehicles.greyfalcon.us/PANZERKAMPFWAGEN%20VIII%20MAUS.htm
Lusta vagyok lefordítani, de neked úgyse kell. 😊

During Operation Goodwood (18th to 21st July) the 2nd Tactical Air Force and 9th USAAF claimed 257 and 134 tanks, respectively, as destroyed. Of these, 222 were claimed by Typhoon pilots using RPs (Rocket Projectiles).

During the German counterattack at Mortain (7th to 10th August) the 2nd Tactical Air Force and 9th USAAF claimed to have destroyed 140 and 112 tanks, respectively.

Unfortunately for air force pilots, there is a small unit usually entitled Research and Analysis which enters a combat area once it is secured. This is and was common in most armies, and the British Army was no different. The job of The Office of Research and Analysis was to look at the results of the tactics and weapons employed during the battle in order to determine their effectiveness (with the objective of improving future tactics and weapons).

They found that the air force’s claims did not match the reality at all. In the Goodwood area a total of 456 German heavily armoured vehicles were counted, and 301 were examined in detail. They found only 10 could be attributed to Typhoons using RPs (less than 3% of those claimed). Even worse, only 3 out of 87 APC examined could be attributed to air lunched RPs. The story at Mortain was even worse. It turns out that only 177 German tanks and assault guns participated in the attack, which is 75 less tanks than claimed as destroyed! Of these 177 tanks, 46 were lost and only 9 were lost to aircraft attack. This is again around 4% of those claimed. When the results of the various Normandy operations are compiled, it turns out that no more than 100 German tanks were lost in the entire campaign from hits by aircraft launched ordnance.

Velem nincs semmi, csak jó szokásomhoz hiven belepofázok mindenbe, ami nem velem kapcsolatos. xD

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Hurricane IID sose látott "nagymacskát"

Amúgy igen, a 12,8 cm-es tábori ágyúnak osztott lõszere volt.

<#banplz><#banplz><#banplz>
Persze T34-el volt a marharépa...és nálunk...

darki81
Gyõzelem!
Csata: Cliff 2012. június 1. 14:41:32
Jármû: IS-8
Szerzett tapasztalat: 1 240
Szerzett kredit: 42 081
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Megszálló, Top Gun

Ezt a raplayt érdemes megnézni! 😄 (egy platontárssal azért jobban boldogultam volna, de akkor lehet nem lett volna 8 kill 😄)

raplay

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Az E-100-hoz nem értek, sosem olvastam róla. Nekem ennél a résznél látogatta meg a szemöldököm a tarkómat:
(Ha hihetünk a szakirodalmaknak, akkor az amerikai tankosok, ha megláttak 2-nél több tigrist, vagy párducot, hívták a légierõt. Ezek után Hurricane gépekkel szétlõtték a gyenge tetõlemezekkel és elégtelen légvédelmi fegyverrel szerelt német „nagymacskákat".)

Ennek a cikknek az írója ezt a kisujjából szopta ki? Vagy csak simán regényíró? Az meg megint egy más kérdés hogy az E-100 úgy ahogy van használhatatlan lett volna. A méretei magáért beszélnek, szóval nem száguldozott volna 30-40km/h-val, de még 20-al se szerintem. A 170mm-es löveg is nagyon szépen mutat papíron, de azért én megnéztem volna hogy töltötték volna be, elég ha belegondolunk hogy már a 128mm-as is osztott lõszert használt (bár szerintem Oddball29 vagy davidbog jobban meg tudja ezt mondani).

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

nekem van mausom is és azért amikor bekapok 50-60 lövést és túlélem acélfalat kapva azért elgondolkodtató melyik szar feltuningolt ruszki vagy jenky tank bírná ki azt. elmondom neked egyik se
:-)))

veled mi van?

Nem Oddball fröcsögött rám, korrekten beleszólt, ahogy szokott. :-)

Tudod, nem az a fontos, hogy egy véleményen legyünk, hanem az, hogy egy színvonalon. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hát ahány ember annyi féle. Nekem az e-100 használhatatlanan randomban és az is-7 az nagyon is használható. Más stílus, más használati mód.

Bár egy himmelen, vagy egy hasonló városos pályán azért szeretem én az e-100-at, de mondjuk egy nyíltabb pályán halál.

Egerem nekem sincs, ha nem írtam volna, ott is kívülrõl jön a tapasztalat csak. Mondjuk soha nem is lesz egerem, mert egy ocsmány és szerintem "szar" tank, ellenfélnek jobban szeretem 😊
Jaja ezért értelmetlen a tankokkal kapcsolatos adatokon vitázni. Mert az egésznek szinte semmi köze a valósághoz. Hívhatnánk akárhogy a tankokat. De ilyen nevekkel eladhatóbb a cucc. 😊

A probléma szerintem még mindig az játék alapjaiban van, az amit javítani kéne csak sajna valamiért nem tudják, vagy nem akarják.

https://wotinfo.hu

Amíg a garázsból ki nem gurult, sztem addig csak egy (nagy)darab vas. Az se biztos, hogy nem rohad le az elsõ kanyarnál.

szerintem meg e-100 a legjobb randomban 900akat sebez az ágyúval a lenti tierekbe simán, CW-n meg godlot kell bele rakni. IS-7 használhatatlan randomban, IS-4, t110 jók szintén, maus nem tudom az nincs nekem, de az tényleg kicsit problémásnak tûnik.
Hát én se lõnék oda.

Mondjuk elkészült például a test benne a motorral, torony nélkül. Vagy test + torony de löveg nélkül. stb... Szerintem itt a félkész úgy értendõ, hogy harcképtelen, de valamilyen szinten már mûködõ jármû.
az 1200 lóerõs motor, meg az hogy a királytigris 60al megy mert az e-50 gyakorlatilag az, a tervrajzon mi volt méretek, max páncélzat, ilyesmi, a finomhangolás jól sikerült nekik szerintem. De egyébként meg az egész játék kitaláció, pz4 schmallturmal igaziból meg összeszakadna😄
pointer4
De akkor jól érzem, hogy ez elég nagy lutri?
Ezt a bigyót én erõs fenntartással kezelném.

De E-100-at akkor fogom tudni biztosra, ha leteszteljük.