World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Persze igaz, én is jobb szeretem a német cuccokat, de ez a németek mind zsenik mert olyan zseniális technológia...ja...zseniális. Olyan tank gyártása amiket nem bírnak el a hidak. Huhú....
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
0.74 hez célkereszt garázs no video stb mod valahol ?
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Mert a mi jó "magyar" játékosaink nem óhajtanak adakozni a fejlesztõ cégnek! 😊)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Remélem eltudod képzelni azért mit mûvelt ugye?
AMúgy vicces lenne, ha tényleg 350 mm-es frontja lett volna. Mármint a játékban. 350 mm döntve...Isten se lõné át. Ilyen hülyeségeket kitalálni...ej.
gondolom a jagdpanzer E 100 se kapja meg csak egy hosszabb 150 est vicces bezzeg ha ruszki lenne.....
És idáig készült el:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Azért érzõdik, hogy volt idõ és lehetõség a szövetséges oldalon kiértékelni a (korai hideg)háború eredményeit és a legtöbbször tereppróbát is kiált gépek kerültek modellezésre a felsõbb tier-ekben: szimulátornak messze sem annyira szimulátor a játék, mint pl. az IL-2, de csak a német oldalon kellett "ferdíteniük" az adatokon, hogy nagyjából passzoljanak az összképbe (papíron).
A szovjet oldalon is volt osztott lõszerrel tüzelõ harckocsi, így az nem lehetett volna kizáró ok. Inkább a Vezér miatti megalomán és éppen ezért a gyakorlatban haszontalan elképzelésekben keresendõ a meg nem épült német vasak harcra való alkalmatlansága.
Egyébként sokkal több német páncélos veszett oda légitámadásban és üzemanyaghiányból, helyszínen javíthatatlan üzemzavarból kifolyólag, mint "rendes" harccselekményben.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egyébként stimmel, ez ránézésre azt taglalja, milyen alacsony volt az eredetileg tengeralattjárók ellen szánt tankelhárító rakéták hatásfoka páncél ellen. A szövetséges légifölénytõl inkább az ellátórendszer, többek között a "puha" szállítójármûvek szenvedtek sokat. Ha nem jut el a benya vagy az alkatrész a tankokhoz, ugyanúgy el fogják hagyni.
http://strangevehicles.greyfalcon.us/PANZERKAMPFWAGEN%20VIII%20MAUS.htm
During Operation Goodwood (18th to 21st July) the 2nd Tactical Air Force and 9th USAAF claimed 257 and 134 tanks, respectively, as destroyed. Of these, 222 were claimed by Typhoon pilots using RPs (Rocket Projectiles).
During the German counterattack at Mortain (7th to 10th August) the 2nd Tactical Air Force and 9th USAAF claimed to have destroyed 140 and 112 tanks, respectively.
Unfortunately for air force pilots, there is a small unit usually entitled Research and Analysis which enters a combat area once it is secured. This is and was common in most armies, and the British Army was no different. The job of The Office of Research and Analysis was to look at the results of the tactics and weapons employed during the battle in order to determine their effectiveness (with the objective of improving future tactics and weapons).
They found that the air force’s claims did not match the reality at all. In the Goodwood area a total of 456 German heavily armoured vehicles were counted, and 301 were examined in detail. They found only 10 could be attributed to Typhoons using RPs (less than 3% of those claimed). Even worse, only 3 out of 87 APC examined could be attributed to air lunched RPs. The story at Mortain was even worse. It turns out that only 177 German tanks and assault guns participated in the attack, which is 75 less tanks than claimed as destroyed! Of these 177 tanks, 46 were lost and only 9 were lost to aircraft attack. This is again around 4% of those claimed. When the results of the various Normandy operations are compiled, it turns out that no more than 100 German tanks were lost in the entire campaign from hits by aircraft launched ordnance.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Amúgy igen, a 12,8 cm-es tábori ágyúnak osztott lõszere volt.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Persze T34-el volt a marharépa...és nálunk...
Csata: Cliff 2012. június 1. 14:41:32
Jármû: IS-8
Szerzett tapasztalat: 1 240
Szerzett kredit: 42 081
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Megszálló, Top Gun
Ezt a raplayt érdemes megnézni! 😄 (egy platontárssal azért jobban boldogultam volna, de akkor lehet nem lett volna 8 kill 😄)
raplay
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
(Ha hihetünk a szakirodalmaknak, akkor az amerikai tankosok, ha megláttak 2-nél több tigrist, vagy párducot, hívták a légierõt. Ezek után Hurricane gépekkel szétlõtték a gyenge tetõlemezekkel és elégtelen légvédelmi fegyverrel szerelt német „nagymacskákat".)

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
veled mi van?
Nem Oddball fröcsögött rám, korrekten beleszólt, ahogy szokott. :-)
Tudod, nem az a fontos, hogy egy véleményen legyünk, hanem az, hogy egy színvonalon. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Bár egy himmelen, vagy egy hasonló városos pályán azért szeretem én az e-100-at, de mondjuk egy nyíltabb pályán halál.
Egerem nekem sincs, ha nem írtam volna, ott is kívülrõl jön a tapasztalat csak. Mondjuk soha nem is lesz egerem, mert egy ocsmány és szerintem "szar" tank, ellenfélnek jobban szeretem 😊
A probléma szerintem még mindig az játék alapjaiban van, az amit javítani kéne csak sajna valamiért nem tudják, vagy nem akarják.
https://wotinfo.hu