World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt írja hogy "is busy" foglalt?
SuperPershing
és még1:
meg még
Ezek után mindenki valami nagy dologra számít, aztán kitolnak 2 új mapot, 1 prémtankot és egy bõvített madárcsicsergéses soundpackot 😄
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Én arra tippelnék, hogy 1-2 hónap múlva, mire már jó sokan kigrindelték 😊
azért a kemény 3 csatáért meg 4-5 gyakorlócsatás balfaszkodásért? 😄
jól van nem panaszkodom 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Vagy t10-ek, vagy a fizika. Remélem nem a fizika, totál hülyeség, csak arra lesz jó, hogy a sok fogyatékos a lehetõ leghülyébb módon ölje meg magát. Elképzelem ahogy az elsõ hetekben a lemmingtrainnek már a csata elején levetik magukat majd a hegyekrõl, mert az olyan funny.:/
Aztán meg lehet kapunk valami más totál baromságot, amire senki se gondolna. Én kinézem belõlük.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Date: 2012. június 1. 11:54:28
You have received gold: 500
WAT?
ezmiez?
nem fizettem én semmit, volt valami courier event vagy mi a tököm?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ez az arty kifejezetten kezdõbarát játékszer lesz, ha nem nerfelik a teszt végéig igen erõteljesen - ráadásul egy profit soha nem szednek ki counter artyval ebbõl a jármûbõl.
elfeledtethetné végre az artystákkal annak a közhelynek a hangoztatását, hogy hülye akit kilõ az arty, mert mért nem ment arty-védett helyre... mert õk is kénytelenek lesznek belátni, hogy ezzel kapcsolatban már vicc kategória arty-védett helyrõl beszélni...
ha esetleg tier 9-es akkor ferivel van 240.000 xp-m 😄 alig várom már... 😊 de a britekre is kíváncsi vagoyk.. bár jobban örülnék ha elõbb a 10-es td-k jönnének!
Csaby
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Overlord, what tanks would we get in 7.5? This update should arrive soon (in 2-3 months, I'm an optimist), so WG should have some plans for it. So - British tanks or German TD's?
Second question: TD's and MT's for last tier (X) are already chosen?
OL
1. Neither.
2. No comments. Sorry.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Overlord, what was your policy on buffing/nerfing high tier premiums again? Seeing as the T34 will likely getting a substancial nerf to accuracy in 7.4, some who payed alot of moneys might get upset..
OL
That's a mistake. There will be no such adjustment in live 7.4.
Ja, magyar vagyok, dögöljön meg a másik tehene is? 😄
mert NH3CL kolléga csak azt "felejtette" el mondani, hogy innentõl neki dolgoztok bizonyos százalékban 😊
Amúgy jó pár éve hasonLó oldallal úgy jártam, hogy mikor (ott havonta) fizetniük kellett, a felh.nevemmel nem tudtam elérni az oldalt.
xfire: kistekila
Találkoztam az új játék fajtákkal is.
Nagyon kiforratlanok.
A támadó/védõ játéknál az mm a támadó oldalra rakott 6 db DT-t, míg a védõknél 1 sem volt.
A másik pedig egy hatalmas kavarodás.
A csapatból 1-2 ember megpróbál elõrerohanni és foglalni, a csapat többi része pedig azonnal elindul az ellen kezdõpontja felé. (jobbik esetben, mert elég sûrûn találkoztam olyanokkal is, akik a kiindulási pontot védték, de kegyetlenül)
Megjegyzem úgy érzem, hogy a lightok/gyors medek fel fognak értékelõdni, mert most még több múlik rajtuk. Nagy arányban azok nyerték a csatát akiknél amx 1390-ek, illetve T50-2-esek voltak. De lehet, hogy ez csak a franciak artyk tömege miatt van.
A francia artyk viszont nagyon pontosak. A nehéz tankoknak azt hiszem van félnivalója, mert szerintem az elkövetkezõ 1-2 hónapban mindenki T8as francia artyt akar. T5ig próbáltam ki, rohadt pontosak, gyors újratöltés, és a T5-ös már gyors is, a counter arty szinte lehetetlen próbálkozás.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Csaby
a már megszerezett területek nagy városainak a biztonság érdekében való fenntartásra 😄 1 város 1 maus bevehetetlen xD kivéve ha a legénységet ki nem csalogatják egy ital vodkára xD
Csaby
illetve a patchig az ágyú mellett a lövegpajzsot
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
akinek kell írjon nekem!
Csaby
Odball, bazz. <#eplus2>#eplus2>
Lehet fel kellene nyitni a fejét és kivenni az agyát. Csak aztán elfelejteném visszarakni.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
My stats speculation
Rds per min: 2.6
Accuracy: .40
Penetration: 281 / 355 /88
Damage: 900 / 900 / 1200
WoT: Nishizumi77
magyarul érzek - "dögöljön meg a más tehene is"
érvelek - "kurvaanyád" - ezt megkaptuk tõled privibe
gondolkodok - "megsebeztelek tehát döntetlen" - jól ismert szállóige
stbstb.
Ez a magyarság? 😊
WoT: Nishizumi77