World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem enged be a tesztszeróra! miért?
azt írja hogy "is busy" foglalt?
PH!-ról képek a SuperPershingrõl, ha vki még nem látta volna. A gond, hogy az adatok nem stimmelnek, azok a T20 adatai, lévén arra van ráhúzva a skin:

SuperPershing

és még1:

meg még
t10ek nem hiszem, mert orosz td-t amcsi tier10est még nem is láttunk a medekrõl nem is beszélve. Fizika se valószínû, szerintem a brit tankok jönnek, azért volt most beharangozó, videók hozzá techtree, meg egy csomó kép, szóval marketing szempontból sztem esélyes, hogy azok jönnek.
Végülis csak azt mondták, hogy meglepetés lesz...
Ezek után mindenki valami nagy dologra számít, aztán kitolnak 2 új mapot, 1 prémtankot és egy bõvített madárcsicsergéses soundpackot 😄

Random work
Én is kaptam, levélben is értesítettek. Fincsi! 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Biztos, hogy lesz nerfelve... csak kérdés mikor.
Én arra tippelnék, hogy 1-2 hónap múlva, mire már jó sokan kigrindelték 😊

Amcsi szerveren lehet smsben aranyat venni? Vagy csak én nem találom?
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
azért a kemény 3 csatáért meg 4-5 gyakorlócsatás balfaszkodásért? 😄
jól van nem panaszkodom 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Mekkorákat sebez? Gondolom TD módban is elég jó...
Jaja, de ezzel most félig-meddig elköpte magát. Így már nem sok mindent tehetnek be a 7.5 nagy meglepetés címen.

Vagy t10-ek, vagy a fizika. Remélem nem a fizika, totál hülyeség, csak arra lesz jó, hogy a sok fogyatékos a lehetõ leghülyébb módon ölje meg magát. Elképzelem ahogy az elsõ hetekben a lemmingtrainnek már a csata elején levetik magukat majd a hegyekrõl, mert az olyan funny.:/

Aztán meg lehet kapunk valami más totál baromságot, amire senki se gondolna. Én kinézem belõlük.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Eagle16
A World of Warplanes alfa teszt miatt kaptad.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Financial transaction.
Date: 2012. június 1. 11:54:28
You have received gold: 500
WAT?
ezmiez?
nem fizettem én semmit, volt valami courier event vagy mi a tököm?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szerintem 70 másodpercrõl nyugodtan felvihetnék a töltési idejét 90-re/100-ra, továbbá az automata töltõ is kétszer olyan gyorsan tölt, mint kellene neki, szóval azzal is kezdhetnének valamit.

Ez az arty kifejezetten kezdõbarát játékszer lesz, ha nem nerfelik a teszt végéig igen erõteljesen - ráadásul egy profit soha nem szednek ki counter artyval ebbõl a jármûbõl.

Áll mint egy f... amíg kilövi a tárat úgy ki lesz counterelve, mint a huzat.
Azért ennek a bat artynak talán lesz egy pozitív eredménye is:
elfeledtethetné végre az artystákkal annak a közhelynek a hangoztatását, hogy hülye akit kilõ az arty, mert mért nem ment arty-védett helyre... mert õk is kénytelenek lesznek belátni, hogy ezzel kapcsolatban már vicc kategória arty-védett helyrõl beszélni...

csaba90
késõ.. xd JT-vel van 210.000 xp-m most van 50.000 free xp-m még.. 😄
ha esetleg tier 9-es akkor ferivel van 240.000 xp-m 😄 alig várom már... 😊 de a britekre is kíváncsi vagoyk.. bár jobban örülnék ha elõbb a 10-es td-k jönnének!

Csaby

Tartja a száját, mert ha túl korán fecseg, a többség kikapcsolja a gyorsított képzést, és elkezdi gyûjteni az xp-t a Tier9-esekkel.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ZabojczyKartofel, on 29 May 2012 - 01:06 PM, said:
Overlord, what tanks would we get in 7.5? This update should arrive soon (in 2-3 months, I'm an optimist), so WG should have some plans for it. So - British tanks or German TD's?

Second question: TD's and MT's for last tier (X) are already chosen?

OL
1. Neither.
2. No comments. Sorry.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

A füstölgõ roncsára én is kíváncsi lennék.

Eagle16
Itt van róla videó:

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

kíváncsi lennék egy tier8as artyra, biztosan jó lehet revolveres cucc, fõleg 62vel repeszt, pedig én nem szeretek artyzni, de lehet ezt kifejlesztem
NateBlack, on 01 June 2012 - 03:15 PM, said:
Overlord, what was your policy on buffing/nerfing high tier premiums again? Seeing as the T34 will likely getting a substancial nerf to accuracy in 7.4, some who payed alot of moneys might get upset..

OL
That's a mistake. There will be no such adjustment in live 7.4.

Ha ettõl nem kap a delikvens kevesebbet, miért fáj ez neked?

Ja, magyar vagyok, dögöljön meg a másik tehene is? 😄

kisTekila
Remélem regisztráció elõtt a linkbõl kitöröltétek az "id=...." részt,
mert NH3CL kolléga csak azt "felejtette" el mondani, hogy innentõl neki dolgoztok bizonyos százalékban 😊

Amúgy jó pár éve hasonLó oldallal úgy jártam, hogy mikor (ott havonta) fizetniük kellett, a felh.nevemmel nem tudtam elérni az oldalt.

xfire: kistekila

Délelõtt kipróbáltam a 7.4et.
Találkoztam az új játék fajtákkal is.
Nagyon kiforratlanok.
A támadó/védõ játéknál az mm a támadó oldalra rakott 6 db DT-t, míg a védõknél 1 sem volt.
A másik pedig egy hatalmas kavarodás.
A csapatból 1-2 ember megpróbál elõrerohanni és foglalni, a csapat többi része pedig azonnal elindul az ellen kezdõpontja felé. (jobbik esetben, mert elég sûrûn találkoztam olyanokkal is, akik a kiindulási pontot védték, de kegyetlenül)
Megjegyzem úgy érzem, hogy a lightok/gyors medek fel fognak értékelõdni, mert most még több múlik rajtuk. Nagy arányban azok nyerték a csatát akiknél amx 1390-ek, illetve T50-2-esek voltak. De lehet, hogy ez csak a franciak artyk tömege miatt van.
A francia artyk viszont nagyon pontosak. A nehéz tankoknak azt hiszem van félnivalója, mert szerintem az elkövetkezõ 1-2 hónapban mindenki T8as francia artyt akar. T5ig próbáltam ki, rohadt pontosak, gyors újratöltés, és a T5-ös már gyors is, a counter arty szinte lehetetlen próbálkozás.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

csaba90
mint a kelly hõsei 😄

Csaby

csaba90
remélem így is marad 😄

Csaby

Vagy megveszik tõle a tankor pár rúd aranyért.

csaba90
miért ha emberrel kísérletezne rajta jobb lenne? az ûrbe is hamarabb járt állat mint ember.. miért szeretnéd ezeket a rekordokat tõlük elvenni?😄

Csaby

csaba90
tényleg elfelejtettem... akkor most mit mondjak mit akartak vele.. xd
a már megszerezett területek nagy városainak a biztonság érdekében való fenntartásra 😄 1 város 1 maus bevehetetlen xD kivéve ha a legénységet ki nem csalogatják egy ital vodkára xD

Csaby

parancsnoki bebúvó
illetve a patchig az ágyú mellett a lövegpajzsot

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Csak egy kérdés: Én KV3-mal 107-es löveggel az ellenfél egy IS8 és arctámadás alakult ki, hova kellett volna lõnöm a hatásos találat érdekében?
csaba90
csodaszép! valaki találkozott már vele test szerón?

Csaby

csaba90
Eladó egy acc amin van egy type 59 más nincs csak az 1-es tankok (haveré)
akinek kell írjon nekem!

Csaby

igen csak fõleg most, hogy még nem lesz vga-m vagy 1,5 hétig, feljövök nézném, milyen infok, tapasztalatok jönnek tesztszeróról, erre meglátom, hogy 60 hozzászólásból 40 az övé😄
Eleinte engem is idegesített, de egy ideje már egész jól szórakozok rajta.

Odball, bazz. <#eplus2>

És még mindig menne.

engem az már nem érdekel ha privibe küld vmit, az az idegesítõ ha itt teleflameli a falat. 😄😄 Önkéntelenül is legördíti az ember, hogy mit ír sajnos😄
Komolyan kíváncsi vagyok, hogy hogy lehet ennyire a valóságot teljesen kizárni.

Lehet fel kellene nyitni a fejét és kivenni az agyát. Csak aztán elfelejteném visszarakni.

Gottfried
<#eljen>

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

ja, csak csóri kutyák nem tudták melyik a német és melyik a ruszki tank. hogy anyázhatott Iván, amikor bekucorodott a T-34ese alá Lajka.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

akkor ezek szerint nem csak én lettem elküldve privibe😄😄
<#taps><#taps><#taps>

Na ez már állatság,de igazán...

stug e 100
My stats speculation

Rds per min: 2.6

Accuracy: .40

Penetration: 281 / 355 /88

Damage: 900 / 900 / 1200
<#eljen>

WoT: Nishizumi77

1200 sebzés ezek be vodkáztak tuti
"magyarul érzek, érvelek, gondolkodok, élek, védem a hazám...."

magyarul érzek - "dögöljön meg a más tehene is"
érvelek - "kurvaanyád" - ezt megkaptuk tõled privibe
gondolkodok - "megsebeztelek tehát döntetlen" - jól ismert szállóige

stbstb.

Ez a magyarság? 😊

Dickermax:

WoT: Nishizumi77

most az 1x tényleg büdös ruszkik....habár nemzettõl függetlenül aki ilyet tesz 1 állattal, kísérletezik rajta....komolyan 10x annyit bûnhõdjön.