World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt kb tök felesleges.

Sziasztok szeretnék venni egy ötös szintû premium tankot, többet pénzt nem szeretnék rászánni a játékra😊 Nem tudok dönteni a Churchill és a T14 között ezért gondoltam kikérem a véleményeteket😊
Általában te szoktad írni, hogy a sok majom csak a lowhápésokat lövi, topot soha. Itt a példa, hogy ez nem feltétlen igaz. Két lövésbõl a ház mögötti hevit kiszedi? Én ezt még nem tapasztaltam (kettõnél azért több kell).
Mit fogsz szólni a francia artykhoz akkor? 😊

Aki regelt délután itt a captcha irogatós oldalra, annak most éri meg pötyögni, mert 1,15$ az árfolyam , de nemsokára 1.25$ lesz 😊😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Miért, szerinted hol normális az, hogy az arty két lövésbõl ki tudja szedni a ház mögött álló, nála négy tierrel magasabb heavyt? Szétcseszik ezt a játékot!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

MatchDiabolo
Õk nyertek is<#taps>

Ilyet én is tudok írni, ez fake 😊

Azok nagyobb fenyegetés az artyra nézve <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sippie
örömmel tölt el, hogy sikerült meglepnem õfelségét 😊
Sippie
még jó hogy van fagyasztás
Eagle16
Ha valakit érdekel, itt megy a karate az orosz fórumon arról hogy hol lett volna az erõátviteli rendszer az E-50/75 esetében.

link

Most ez lett nekik belinkelve, várják a választ.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Köszi!
pointer4
Tegyél föl egy fullos directXet.
pointer4

Egy kis CW trollkodás 😄
Sziasztok!
Ma telepítették újra a gépemet.Letöltöttem a játékot és kért két dll fájlt,mert nem indult.Megkapta,de most is elindul és dobál ki.Mit tanácsoltok?
Egy kis kiegészítés: csak a saját artyk a retardáltak, az ellennél mindig prók vannak 😄

Csak elég idegesítõ, hogy ezért szenvedtem ki a top tankokat, hogy aztán használni se lehessen õket?
Elvileg jobbak lennének, mint a tier9-esek, ehhez képest még annyit sem tudok alkotni velük, mint azokkal, mert folyton engem lõdöz mindenki.

Persze, tudom, nem randomba valók, de csak megjáratná az ember néha, ha már egyszer vannak. De így semmi élvezet nincs benne sajnos.

Lehetetlen, hiszen köztudott, hogy az artyk mind retardáltak és kizárólag a low HP-s light és med tankokat lövik, top tier hevit SOHA. 😊

Königstigrincs
http://balatonikum.blogspot.hu/2012/02/2-hummer-az-smafu-3-jegbe-veszett.html

Három sértetlen Tigrist rejt a Balaton: a harckocsikat a második világháború végén a visszavonuló német katonák süllyesztették a tóba, miután azokban elfogyott az üzemanyag - közölte az MTI-vel a balatonlellei búvárkör vezetõje (még majd tíz évvel ezelõtt).

Hogy mi az igazság? A mai napig nem tudni biztosan! A legenda azonban él, ha valaki maga akar meggyõzõdni az igazságról, annak a Balaton jege alá kell kukkantania, mivel csak ilyenkor ülepszik le annyira a víz, hogy (mint a tengerben) méterekre ellátni… A jégbe szakadt (süllyesztett) tank monstrumokról azonban mindmáig nem készült semmilyen publikált felvétel, én legalább is nem tudok errõl!

"A szemtanúk elmondása szerint 1945 márciusában a befagyott Balatonra hajtott három Tigris, s a német katonák otthagyták, hogy visszavonuló társaikkal tarthassanak. A Tigrisekben elfogyott az üzemanyag, fölrobbantani nem akarták õket, ezért, hogy ne kerüljön a közeledõ szovjet csapatok kezére a három harckocsi, a megsemmisítésnek ezt a módját választották. A jég elolvadt, a Tigrisek pedig a tó mélyére süllyedtek" – tájékozttatta az MTI-t Bruckner János.

Még azt is elmondta: a víz alá merülve maga is megtapogatta a német harckocsikat, amelyek úgy belesüllyedtek a Balaton alján az iszapba, hogy csak a lövegtornyok és az ágyúcsövek látszanak ki belõle. Lõszer nem maradhatott a tankokban, üzemanyag is csak kevés, így a környezetre nem veszélyesek a tó alján pihenõ Tigrisek magyarázta a búvár. (Más kérdés hogy a mélyen az iszapba ágyazódott 50 tonnás szörnyek kiemelése eleve szinte lehetetlennek ígérkezik. Feltehetõleg alkatrészenként, a víz alatt szétszedve sem lehetne a felszínre hozni a tankokat.)
Az MTI (annak idején) azért kereste meg a balatoni repülõroncs-kiemelések nyomán ismertté vált Bruckner Jánost "Tigris-ügyben", mert a sajtóban több alkalommal is híradás jelent meg arról, hogy a déli partok melletti víz német harckocsit rejt.
"Nem egyet, és nem a déli parton" – homályosította fel az érdeklõdõket a lellei búvárkör vezetõje, de hogy pontosan hol pihenhet a tóban a három Tigris, a balatoni amatõr "kincsvadászat" veszélyei miatt nem kívánta elárulni.....
"A mostrumok azonban nem éppen veszélytelenek. Ugyanis, a Tigris 1, társa a Királytigris és a T2 komoly lõszerarzenállal felszerelt. Ezek idõvel instabillá válnak, elkezdenek "izzadni", és akár fel is robbanhatnak, és a környezetet is szennyezik. Arról nem is beszélve, hogy az üzemanyaguk is a vízbe kerül" - nyilatkozta ekkor az extrem.hu-nak "Volt olyan merülésem, amikor szó szerint a Tigrisen álltam, és észleltem, hogy szivárgott belõle az olaj. Persze, ezek a gépek az idõ múlásával rohadnak a víz alatt, ami azért nem kockázatmentes. De, inkább nem bocsátkoznék feltételezésekbe, hogy ez milyen következményekkel járhat" ......(Az e link és videó melléklet tanulsága szerint is sok tigris tanyázatt a környéken 1945 telén és bizony az is igaz, hogy elfogyott az üzemanyaguk, de hogy a Balatonba veszejtették volna õket a szovjetek elõl, még kézzelfoghatóan senki nem bizonyította! S ha már itt tartunk, a filmbõl is kitûnik sok Tigris a tornyáig a sárba süllyedt: állítólag két példányuk Balatonboglár mögötti lápban keresendõ. Ép állapotban úgy másfél millió euró az áruk. (Hány Hummer is jönne ki ebbõl?)....
...

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Eagle16
Az csak a lag miatt van. Nem bírta jól a gépe a videófelvételt.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

na ez KO volt 😄

Boron Power
Az mi, hogy a célkereszt és a szórást jelzõ pontok elválnak egymástól?

Sõt többet mint a Top orosz arty,He-vel persze...201Vs180mm

Azért neked jó dolgod van, hallod.

Ha egyedül mégy, akkor is szakeszban játszol.

<#banplz><#banplz><#banplz>

Oroszoknál az a furcsa szitu, hogy az S51 már akkorát sebez mint a top artik. Csak ritkábban lõ, de ha talál, ugyanakkorát üt mint a nagyok.

Prém lõszer.

1 hónapja nem mentem tier10-zel, gondoltam ma megjáratom õket. Hát kár volt...

4-bõl 4 bukó, ebbõl 3-szor arty szedett ki. De nem ám a tier8-as szörnyetegek! S-51, Su-14, Obj 212... 2 lövésnél több soha nem voltam nekik. És ami a legjobb, hogy minden alkalommal házas részen voltam.
Rohadtul igazságos, hogy tier6-7 szarkupacok egy meg két lövésbõl szedik ki a 3-4 szinttel felettük álló -állítólagos- top tankokat.

IS-4-gyel 30% a gyõzelmi arányom, pedig átlagosan 3k sebzést csinálok csatánként. Valószínûleg tudnék többet is, ha nem lõne ki mindig az arty...

Úgy legyen ötösöm, ahogy megéreztem, hogy jön majd egy "mia faxom hgoy tornya vaggyon ppiff pafff *keményvok szmájli*" kategóriás válasz arra a hozzászólásra, de ilyen nemes egyszerûséggel megfogalmazottra még én sem számítottam. 😊

ahha...és amint meglátod, hogy az lõtt, már tudod, hogy mégvan egypár lövése, lánc fel, azt hadd lõjön a kis hülye😄D
Nem volt semmi bajom a tüzérekkel. Egészen eddig. Ez nagyon durva lesz, ha élesben így hagyják. De nem arról volt szó, hogy jóval kevesebb lesz a sebzése, mint a többinek, és így teremtenek egyensúlyt? Vagy hogy is van ez?

Durva kis járgány lesz ez a chattilon 155. 1 lövéssel letrackel másik 3al meg kivégez. xD
Ráadásul van hozzá 233 mm átütésû HEAT lõszer is. Nagyon remélem, hogy az premium lõszer, különben TD módban is nagyon erõs lesz.
Sippie
hogy rohadna meg aki kitalálta ezt a szart.
Mert szét se ugrik...forgatható tornya vagyon.

Mert tornyos, eleve nem esik szét nagyon.

Sippie
azt mi a picsáért szûkül ennek a célkeresztje ilyen gyorsan?
nagyon durva ez az arty😄😄 jéééé és mekkorákat sebez már
Sippie
na ezért megnézem a filmet 😄
tele lesz kemperekkel a szeró
Jó lenne ha a garázsban lenne egy két ember csak úgy a méretarányok miatt. Így nincs mihez viszonyítani.
Nálam fordítva van, eddig 7 assault csatát játszottam, ebbõl 2-ben voltam támadó, 5-ben védõ, mindkét támadót megnyertük, egyiket 15-3-ra, az 5 védõbõl 4-et elbuktunk, ebbõl a 4-bõl 3-at azért, mert idióta lemming rusht nyomtak a ruszkik védekezés helyett, elképesztõ. A negyedik védés bukó is érdekes volt, egy T110-ünk maradt, sérült motorral ott ragadt ahol a támadók kezdenek (neki is gratula, hogy így elmászott a bázisról), az ellenfél utolsó tankja, egy t6-os francia arty röhögve lelépett és simán befoglalta a bázist, a T110-nek kilõtt motorral esélye sem volt visszaérni, de azért megéri a pénzét, mert mikor már ki volt lõve a motorja tovább kereste az artyt ahelyett, hogy hazament volna védeni.

ez mekkora szopás lesz már? most ezt komolyan gondolták? ilyenbõl 3-4 egy csatában az egyik csapatnál és meg sem tudnak mozdulni a hevy tankok!
a letiltott boyok😄😄
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Königstigrincs
csak LEOPARD 2( A 7 ) !!!! <#violent>

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Áááá, zokogja fogja a hamut a fejére szórni, amint megkapja az elsõ "Sínai oroszlán" kitüntetést.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mátyás, ha lehet majd szavazni, hogy melyik tank legyen a tier 10-es med, a német vonalon, ugye te is a merkavára szavazol majd. 😉

Königstigrincs
ezt a wotot ismeritek???????????? EZ AZ IGAZI>

és ami a Captain Americában volt tank azt mikor teszik be a Maus mellé?<#idiota>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"