World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit fogsz szólni a francia artykhoz akkor? 😊
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
link
Most ez lett nekik belinkelve, várják a választ.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ma telepítették újra a gépemet.Letöltöttem a játékot és kért két dll fájlt,mert nem indult.Megkapta,de most is elindul és dobál ki.Mit tanácsoltok?
Elvileg jobbak lennének, mint a tier9-esek, ehhez képest még annyit sem tudok alkotni velük, mint azokkal, mert folyton engem lõdöz mindenki.
Persze, tudom, nem randomba valók, de csak megjáratná az ember néha, ha már egyszer vannak. De így semmi élvezet nincs benne sajnos.
Három sértetlen Tigrist rejt a Balaton: a harckocsikat a második világháború végén a visszavonuló német katonák süllyesztették a tóba, miután azokban elfogyott az üzemanyag - közölte az MTI-vel a balatonlellei búvárkör vezetõje (még majd tíz évvel ezelõtt).
Hogy mi az igazság? A mai napig nem tudni biztosan! A legenda azonban él, ha valaki maga akar meggyõzõdni az igazságról, annak a Balaton jege alá kell kukkantania, mivel csak ilyenkor ülepszik le annyira a víz, hogy (mint a tengerben) méterekre ellátni… A jégbe szakadt (süllyesztett) tank monstrumokról azonban mindmáig nem készült semmilyen publikált felvétel, én legalább is nem tudok errõl!
"A szemtanúk elmondása szerint 1945 márciusában a befagyott Balatonra hajtott három Tigris, s a német katonák otthagyták, hogy visszavonuló társaikkal tarthassanak. A Tigrisekben elfogyott az üzemanyag, fölrobbantani nem akarták õket, ezért, hogy ne kerüljön a közeledõ szovjet csapatok kezére a három harckocsi, a megsemmisítésnek ezt a módját választották. A jég elolvadt, a Tigrisek pedig a tó mélyére süllyedtek" – tájékozttatta az MTI-t Bruckner János.
Még azt is elmondta: a víz alá merülve maga is megtapogatta a német harckocsikat, amelyek úgy belesüllyedtek a Balaton alján az iszapba, hogy csak a lövegtornyok és az ágyúcsövek látszanak ki belõle. Lõszer nem maradhatott a tankokban, üzemanyag is csak kevés, így a környezetre nem veszélyesek a tó alján pihenõ Tigrisek magyarázta a búvár. (Más kérdés hogy a mélyen az iszapba ágyazódott 50 tonnás szörnyek kiemelése eleve szinte lehetetlennek ígérkezik. Feltehetõleg alkatrészenként, a víz alatt szétszedve sem lehetne a felszínre hozni a tankokat.)
Az MTI (annak idején) azért kereste meg a balatoni repülõroncs-kiemelések nyomán ismertté vált Bruckner Jánost "Tigris-ügyben", mert a sajtóban több alkalommal is híradás jelent meg arról, hogy a déli partok melletti víz német harckocsit rejt.
"Nem egyet, és nem a déli parton" – homályosította fel az érdeklõdõket a lellei búvárkör vezetõje, de hogy pontosan hol pihenhet a tóban a három Tigris, a balatoni amatõr "kincsvadászat" veszélyei miatt nem kívánta elárulni.....
"A mostrumok azonban nem éppen veszélytelenek. Ugyanis, a Tigris 1, társa a Királytigris és a T2 komoly lõszerarzenállal felszerelt. Ezek idõvel instabillá válnak, elkezdenek "izzadni", és akár fel is robbanhatnak, és a környezetet is szennyezik. Arról nem is beszélve, hogy az üzemanyaguk is a vízbe kerül" - nyilatkozta ekkor az extrem.hu-nak "Volt olyan merülésem, amikor szó szerint a Tigrisen álltam, és észleltem, hogy szivárgott belõle az olaj. Persze, ezek a gépek az idõ múlásával rohadnak a víz alatt, ami azért nem kockázatmentes. De, inkább nem bocsátkoznék feltételezésekbe, hogy ez milyen következményekkel járhat" ......(Az e link és videó melléklet tanulsága szerint is sok tigris tanyázatt a környéken 1945 telén és bizony az is igaz, hogy elfogyott az üzemanyaguk, de hogy a Balatonba veszejtették volna õket a szovjetek elõl, még kézzelfoghatóan senki nem bizonyította! S ha már itt tartunk, a filmbõl is kitûnik sok Tigris a tornyáig a sárba süllyedt: állítólag két példányuk Balatonboglár mögötti lápban keresendõ. Ép állapotban úgy másfél millió euró az áruk. (Hány Hummer is jönne ki ebbõl?).... ...
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ha egyedül mégy, akkor is szakeszban játszol.
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
4-bõl 4 bukó, ebbõl 3-szor arty szedett ki. De nem ám a tier8-as szörnyetegek! S-51, Su-14, Obj 212... 2 lövésnél több soha nem voltam nekik. És ami a legjobb, hogy minden alkalommal házas részen voltam.
Rohadtul igazságos, hogy tier6-7 szarkupacok egy meg két lövésbõl szedik ki a 3-4 szinttel felettük álló -állítólagos- top tankokat.
IS-4-gyel 30% a gyõzelmi arányom, pedig átlagosan 3k sebzést csinálok csatánként. Valószínûleg tudnék többet is, ha nem lõne ki mindig az arty...
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"