World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hawken
Szoktam vele próbálkozni, de sztem pontatlanabb mint a 88-as, és sokkal drágább a lõszer.

kapcsold ki az eff mutató modot és akkor nem fogod legalább tudni😄

PSN ID:misi2mezei

Jagdpantherre érdemes feltenni a 105mm-es löveget?
A mostani top tankunk egy is8 volt. Úgy tûnik 454 csata az is3-al nem volt elég neki, hogy megszerezze a bl9-et, mert 69 csata után még mindig az ótvar d-25t használja.

11k csatára van 5k killje, amibõl 2254-et m4 shörmivel ért el, 3356 csata alatt!

Beszarás...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

A készítõ engedélyével bevágtam a Super Pershingé maszkírozott T20-as képeket egy galériába.

(Mi a francnak írok én cikkeket, erre többen jönnek...)

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ma állandóan vesztettem, de egy két foglalás miatt az eff rate némileg növekedett. Modjuk sebzés volt rendesen...

Mit kéne ahhoz tenni, hogy 30 meccsbõl 25x ne 40%-nál kisebb nyerési esélyû csapatba kerüljön az ember?
Amikor a csapatunkban vany egy Löwe 3 KT és egy type átlagosan 850 eff értékkel ölni tudnék. Sajnos õk nem...

csaba90
meg még lelocsolva benzinnel nem? csak egy szikra kell rá... xD

Csaby

csaba90
3% A Brothers in arms.. igen annyi lesz vele 7.65

Csaby

Solten
WOT 0.7.5 peccs:

Saor Alba

noname23
7.6 a max?
Most a bia-ra(brother in arms, elitalakulat) hajtok hogy meglegyen így a nélkül 7.85 mondjuk én többre számítottam nem csak 0.25-re<#pardon1> hát hasznosabb skilleket kell majd válasszak.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

csaba90
igen! simán beveri az IS7-es!

Csaby

csaba90
a tûzgyorsaságot már levették... nem 7.6 másodpercenként lõ..
a tesztszerón már 8.3 másodpercenként... meg mintha picivel nagyobb lenne a célzója... egyébként nem hû de ûber tank ez... amikor oldalról kilõ egy pzIV... meg az arty lövésektõl nagyon szenved ha oldalra kapja.. nem úgy mint az IS-ek amik szinte felfogják.. meg az E100 MAus hogy csak besárgul néha a lánc.. itt egybõl -1000 hp :S
Egy tankot nem csak a lövege határoz meg.. F1-ben is volt 1000 lóerõs a honda motorja.. mégsem tudtak vele nyerni se :S

Csaby

Ha nincs gold ammo, akkor egy jól vezetett IS-7 elég le tudja verni 1v1-ben. Sokkal kisebb rajta a sebezhetõ felület.

Szóval nem, a pontosság az kell rá, különben értelmét veszíti az egész tank.

Solten
Mentem par kort vele rendre top tierkent, es elegge pattogos a pancelja, T28 is probalt atloni keves sikerrel... <#alien> Mondjuk en meg a Lowe-krol pattogtam gold ammoval... <#idiota>

Nem rossz tank, 7.5k-ert meg is vennem, 12 sok erte.

Saor Alba

Komolyan ilyenek annyira fel tudnak baszni....
Jelenleg VK Pvel szenvedek, hogy meglegyen a TigrisP, végre top közelibe rak be...
És eszem faszom megáll...
Az még hagyján, hogy bejött egy loltraki, T6ban annyira nem vészes, lévén hogy az alja, amúgy sem ér sokat. De hogy a vele egy platoonban lévõ társának annyi hogy a traki mellett megy, mondván hogy megvédi. Majdan mikor már senki nincs életben csak õk, ennek ellenére nyerhetõ lenne, de õ még mindig a trakival van elfoglalva.. hát basszameg..

Replay

Csak hogy más is osztozzon ebben...
Ja és a 122mm-es lõszer miatt a szokásos 1000+ kredites lõszer darabárat. Ekkora pennel és ilyen drága lõszerrel kérdéses hogy hogy fogja hozni a pénzt.

Solten
<#eljen> Ja, 7.5k realis lenne erte. Masok is dicsertek a botranyos RoF miatt.

Saor Alba

Jól láttam hogy ez az új IS-6 prémium heavy az IS féle 122mm-es ágyút kapja, a kemény 175-ös páncélátütésével? Egy újabb KV-5 lesz? Bár azért a matchmaker értéke még érdekes lehet. Ha õ is csak kisebbekkel kerül össze, még elég is lehet a 175-ös pen.

csőcse
Valószínû hogy a másik oldal nagy megmondója lehetsz aki még életében nem próbált meg 2 2400-as ellen 370-es átlagsebzéssel hadakozni de egy egér is szép kis falat bõven ilyen sebzéssel és akit letudott darálni az meg is érdemli nehogy már ilyen noobokat sajnáljunk esetleg védjünk.

Solten
Ja, szokasos WG taktika. A top francia spg-t tuti nerfelik. Vagy a veglegesig de nagyobb esellyel majd a kov. peccsben, mert rengetegen elqrnak majd ra arannyal valtott XP-t... <#alien>

Saor Alba

A kis cukorfalat..

Victory!
Battle: Murovanka 2012. június 1. 22:53:22
Vehicle: BDR G1B
Experience received: 1 057
Credits received: 27 523
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Top Gun
Random_
Szeretem ezt a KV-1S-t mióta megvettem rá a megfelelõ ágyút.
Kiosztottam pár sebzést a végén 16 HP-m marad. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Vereség
Csata: Ruinberg 2012. június 1. 22:31:32
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 53
Szerzett kredit: 4 001
Csatában elért Achievement: Elit lövész

Vereség
Csata: Fisherman's Bay 2012. június 1. 22:37:38
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 36
Szerzett kredit: 3 863

Imádom a hétvégéket, hozzá sem kell tennem, hogy mindkét meccs T10 volt tele artistával és a csapatom tornasorának eleje kinyíratta magát az elsõ másfél percben!<#violent>
popey8
Most néztem a T110 lövegének tulajdonságait. Kicsit meglepõdtem. Azt kell mondjam, h hiába a 400-as átlagsebzés, jelenleg a legjobb tier 10-es tankon levõ ágyú szerintem. Minden rosszindulat nélkül mondom, h tényleg nerfelni kellene, mert felborítja azt a kis egyensúlyt is ami van. Az a 6,45-ös tûzgyorsaság is elég sok, de a 2 mp-es célzási sebesség és a 0.35-ös pontosság az már botrányos, persze a többihez képest. Hiába papír az oldala a tanknak, jó kezekben szerintem a löveg miatt talán bármelyik tier 10-est legyûri. Ha nerfelik, akkor a célzási idõt kellene legfõképpen és a pontosságot is, még ha a tûzgyorsasághoz nem is nyúlnak. Így talán kiegyenlítettebb lenne a tier 10-es mezõny, fõleg ha a CW-t nézzük. Ugyan ebben nincs tapasztalatom, de ha egy klán tud vinni 10 T110-et a másiknál pedig 10 IS7-es van, akkor szerintem egyértelmû a gyõztes. Itt sokan CW-znek, volt erre esetleg példa v rosszul gondolom ezt a dolgot?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

lehet ikszdé ikszdé 😄
csaba90
miután megvette a sok barom majd visszaveszik a szorzóját 😄 xD

Csaby

IS-6ot próbáljátok ki! 😄 Elsõ olyan prem tank ami ár/érték arányban jó 😄
Tök gagyi csatában is hoz prem nelkül 30k-t....

ez a lorie 155-ös arty egy állat 😄 ugy megy mint a t-50-2esem xD
csaba90
igen?😮

Csaby

csaba90
semmi megmarad... szovjetek is kaptak olyan tankot és az õ felségjelzésük alatt van.. ami neked megvan... ha a brit tankok bejönnek az ugyanúgy meglesz neked mint most!

Csaby

Semmi sem lesz. Nem lehet majd megvenni a továbbiakban mint orosz prém tankot. Akinek már van az megtarthatja.

Mikor jött meg a számlára? Levelet már én is kaptam a gold meg sehol.
Ha ez így összejönne egész kellemes lenne a hetem mert volt egy wg_community_foxtrot védés 250-ért, holnap meg vendégség egy esküvõn. 😄

Mindjárt megveszem a JT-t, fog a tököm 71 kilós lõszert pakolgatni! 😄
Már csak egy kérdésem lenne, ha jönnek a brit tankok mi lesz a Churchilemmel?😊
Ez durvább lesz mint a T95
A 173mm csak egy tenyérnyi részen annyi,mindenütt máshol kevesebb...

Ha jelenleg másért nem is ,de ezekért a gyönyörû camouflagekért már megéri franciával közlekedni. Ez a BDR nem is olyan rossz. A T1 heavy sem jobb szerintem, a fegyvere is ütõsebb, csak a 90 milis ne töltene ilyen irgalmatlan lassan.
Koridor
Nekem churchillem van, gyakorlatilag faltörökosként használom. Az artykon meg a trollgunokon kivül csak attol kell tartani aki tudja hogy a tornyot kell löni. Szemböl esélytelen sebezni 173mm a front, az ágyu gagyi (Tier4-es) viszont gyors.

Solten
Hi, probald ki akkor a Churchillt is, mindketto ugyanolyan poen, megvannak az erosseguk, gyengeseguk, nem tudok donteni koztuk, egyforman szeretem oket 😊 (ebbol kiderult ugye hogy megvan mindketto...). 30k osszehozhato prem nelkul de le kell zuznod hozza min. 5 tankot vagy sok sebzest bevinni (ami nem nagy kihivas). T14 joval furgebb ha a mobilitast eloterbe helyezed.

Saor Alba

Eagle16
Még nem.

Az ágyúk körül jelenleg amúgy ez a választék:

128mm/L61, 150mm/L67, 173mm/L -akármennyi.

A 173mm-eshez ilyen lõszer volt:

17 cm Pz.Gr.43 - armor-piercing grenade mod. 1943 Weight 71 kg.

71kg-os AP 😄 Szerintem a Maus-on kívül 2 lövés lesz az összes Tier 10.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Stug e100 tier 9
Solten
Ez a jatek tiszta meglepetes.. 😊 Ugy ertem nem hittem volna hogy a standard csatat visszasirja az ember. Az uj modokkal az egyik fo gond hogy qrvara nincs eselyegyenloseg (ugyan a standardban az MM gondoskodik rola hogy ne igy legyen de ott meg mindig joval jobb a helyzet). Megfelelo osszeallitasu csak "vedekezesre karhoztatatott" csapat (az ido nekik jatszik) min. 90%-ban nyerni fog. Nem minden esetben lesz a tamadoknak 3 db T-50-2-je... 😊

Saor Alba

Azt lehet tudni, melyik Tier, 9 vagy 10?

Eagle16
StuG E-100-ról szivárogtattak némi infót (hivatalos).

Az alváz páncélzata egy az egyben az E-100-é lesz.

Felépítmény:

Eleje: 250mm, az ágyú körül 300mm
Lövegpajzs: 250mm
Oldala: 150mm
Hátulja: 150mm
Hátulján az ajtók: 120mm
AA torony a tetején: 160mm
Tetõ: 65mm

Ágyú: 17 cm K72

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Akkor átmegyek, maradj!

Hm, nem szeretem a heavyket td párti vagyok, de test szerveren vettem egy t14et kipróbálom de ha olyan 30k körül ha hoznak én tökéletesen elégedett vagyok 😊de ha nem akkor leteszek róla
Vagyis az 1-en

Én meg a 2-õn...

Milyen heavy ággal haladtál eddig?
Mert olyat érdemes venni,mert lehet benne legénységet tréningeztetni.(nálam a T5 meg alatti prémek fõ funkciója,mivel nem keresnek annyival jobban)
Nekem Csörcsi van,meg vagyok elégedve,lassú,páncélja ok,MM-szintje jó,az ágyúja meg idegbeteg😄
A T14 nekem nincs nem,ismerem,de hasonló lehet a besorolása mást nem tudok róla igazán
De mint írtam,ezek nem váltják meg a világot anyagi szempontból!
(mellesleg a legjobb lövege T5 közül a T-25-nek van de azt viszi T8-ak ellen is)

Az lehetséges, hogy téged másik clusterre rakott? Én most a test2-n vagyok...