World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID:misi2mezei
11k csatára van 5k killje, amibõl 2254-et m4 shörmivel ért el, 3356 csata alatt!
Beszarás...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
(Mi a francnak írok én cikkeket, erre többen jönnek...)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amikor a csapatunkban vany egy Löwe 3 KT és egy type átlagosan 850 eff értékkel ölni tudnék. Sajnos õk nem...
Most a bia-ra(brother in arms, elitalakulat) hajtok hogy meglegyen így a nélkül 7.85 mondjuk én többre számítottam nem csak 0.25-re<#pardon1>#pardon1> hát hasznosabb skilleket kell majd válasszak.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
a tesztszerón már 8.3 másodpercenként... meg mintha picivel nagyobb lenne a célzója... egyébként nem hû de ûber tank ez... amikor oldalról kilõ egy pzIV... meg az arty lövésektõl nagyon szenved ha oldalra kapja.. nem úgy mint az IS-ek amik szinte felfogják.. meg az E100 MAus hogy csak besárgul néha a lánc.. itt egybõl -1000 hp :S
Egy tankot nem csak a lövege határoz meg.. F1-ben is volt 1000 lóerõs a honda motorja.. mégsem tudtak vele nyerni se :S
Csaby
Szóval nem, a pontosság az kell rá, különben értelmét veszíti az egész tank.
Nem rossz tank, 7.5k-ert meg is vennem, 12 sok erte.
Saor Alba
Jelenleg VK Pvel szenvedek, hogy meglegyen a TigrisP, végre top közelibe rak be...
És eszem faszom megáll...
Az még hagyján, hogy bejött egy loltraki, T6ban annyira nem vészes, lévén hogy az alja, amúgy sem ér sokat. De hogy a vele egy platoonban lévõ társának annyi hogy a traki mellett megy, mondván hogy megvédi. Majdan mikor már senki nincs életben csak õk, ennek ellenére nyerhetõ lenne, de õ még mindig a trakival van elfoglalva.. hát basszameg..
Replay
Csak hogy más is osztozzon ebben...
Saor Alba
Saor Alba
Victory!
Battle: Murovanka 2012. június 1. 22:53:22
Vehicle: BDR G1B
Experience received: 1 057
Credits received: 27 523
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Top Gun
Csata: Ruinberg 2012. június 1. 22:31:32
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 53
Szerzett kredit: 4 001
Csatában elért Achievement: Elit lövész
Vereség
Csata: Fisherman's Bay 2012. június 1. 22:37:38
Jármû: Ferdinand
Szerzett tapasztalat: 36
Szerzett kredit: 3 863
Imádom a hétvégéket, hozzá sem kell tennem, hogy mindkét meccs T10 volt tele artistával és a csapatom tornasorának eleje kinyíratta magát az elsõ másfél percben!<#violent>#violent>
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Tök gagyi csatában is hoz prem nelkül 30k-t....
ez a lorie 155-ös arty egy állat 😄 ugy megy mint a t-50-2esem xD
Csaby
Ha ez így összejönne egész kellemes lenne a hetem mert volt egy wg_community_foxtrot védés 250-ért, holnap meg vendégség egy esküvõn. 😄
Saor Alba
Az ágyúk körül jelenleg amúgy ez a választék:
128mm/L61, 150mm/L67, 173mm/L -akármennyi.
A 173mm-eshez ilyen lõszer volt:
17 cm Pz.Gr.43 - armor-piercing grenade mod. 1943 Weight 71 kg.
71kg-os AP 😄 Szerintem a Maus-on kívül 2 lövés lesz az összes Tier 10.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Saor Alba
Az alváz páncélzata egy az egyben az E-100-é lesz.
Felépítmény:
Eleje: 250mm, az ágyú körül 300mm
Lövegpajzs: 250mm
Oldala: 150mm
Hátulja: 150mm
Hátulján az ajtók: 120mm
AA torony a tetején: 160mm
Tetõ: 65mm
Ágyú: 17 cm K72
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Mert olyat érdemes venni,mert lehet benne legénységet tréningeztetni.(nálam a T5 meg alatti prémek fõ funkciója,mivel nem keresnek annyival jobban)
Nekem Csörcsi van,meg vagyok elégedve,lassú,páncélja ok,MM-szintje jó,az ágyúja meg idegbeteg😄
A T14 nekem nincs nem,ismerem,de hasonló lehet a besorolása mást nem tudok róla igazán
De mint írtam,ezek nem váltják meg a világot anyagi szempontból!
(mellesleg a legjobb lövege T5 közül a T-25-nek van de azt viszi T8-ak ellen is)