World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Buta vagy, rettentõen buta.

Nem vagyok német gyûlölõ, csak veled ellentétben én igazi szakirodalmat olvasok. Nem pedig ponyva szemetet és emiatt reálisabban látom.

Ja, és Zsiguli az eredetileg olasz és nem orosz gyártmány...a Fiat modellje év autója volt, mikor megvették a licenszét az oroszok...na ennyit errõl.

Tehát ha már le akarsz szólni egy kocsit, legalább tudd melyik országhoz kell kötni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

mijki
E-10
E-25
Azért nem olyan "megalomán ostoba ötletek" ezek.

A Panther & JgPanther mellé, még a Tigrist.<#whatever>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

tankokat...bocs
de így se rossz
A támadó és a védekezõ háború másfajta tanokat igényel.
És mi értelme volt a ME-262-nek?

Az angolok és amerikaik is tervezek már a háború alatt sugárhajtású gépeket. Például az amerikaiaknak is voltak olyan terveik hogy csuhaj.

Csak mi éri meg jobban? Egy elméletileg papíron csúcs gépet bevetni ami még számtalan gyermekbetegséggel küzd ,és évek kellenének hogy jól használható legyen?

Vagy egy már jól bevált hagyományos gépet?

Szerintem egyértelmûen az utóbbit.

Csak Hitler fejében a csoda fegyverek meg a óriás monstrumok voltak a menõk, sok tervezõ meg adta alá a lovat ráadásul.

Ezzel persze nem azt mondom, hogy a ME-262 nem jó, de jobban megérte volna helyettük hagyományos gépeket gyártani, és nem ezekre pazarolni az amúgyis szûkös erõforrásokat.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ez meg a másik dolog. Arról valahogy mindig megfeledkeznek a németfanok, hogy a németek a sikereiket, Panzer III-asokkal, Panzer IV-esekkel vívták ki.
Sõt, ezekbõl se volt túl sok. Lengyelországban még Panzer II-esek pöfögtek elõre.

Egyébként a játékban is, Panzer II-III-IV mind szerettem, a játékban is jól használhatók.

De hát igen...Földi Pali bátyó...mert legyõzhetetlen Tigris...meg szuper repülõ...meg kutyafüle.

Már a Tiger II-t se nagyon bírták el a hidak tudtommal.
Igazából szerintem a Tigrisek, meg a Ferdinand, meg Jagdtiger, meg Maus meg E-széria...mind mind megalomán ostoba ötletek.

Ezzel szemben a Párduc viszont teljesen jó, egy sikeres fegyver amivel háborút lehet vívni.

honlap még mindig elérhetetlen, ha jól látom
Ami feltûnt a tesztszerveren,h az arty lövéstõl kapásból több!!!!!!!! modul vagy személyzet megy tönkre.Úgy,h területbõl sebeztek.Vicc...
Lazán offolják 1 lövésbõl az új francia Td ket.
Akkor marad a batchetem,és CSAK AZ ARTYKRA mászok.Francia ellen francia.
Remélem hamar elmegy 1-2 emberkének a kedve az artyzástól.

Koridor
És te még tudod cserélgetni, nekem laptopom van max a táskát cserélhetem.
Néztem a warplanes gépigényét, hát a mostani gépem nem fogok játszani vele. Talán oktober körül fogom tudni lecserélni.

Königstigrincs
Hány magos a géped: ctrl + alt + del: feladatkezelõ -> teljesítmény fül -> CPU használat visszamenõleg. Itt ahány ablakokocska van, annyi a processzor magszáma.
Nekem 2, jól fut a játék többnyire csak az eltünõ skinekkel van gond mikor hogy... ram memória bõvítés orvosolja, esetleg ati kártya beállítás vagy új videó kártya . 3000-re fel lehet tornászni a a lapozófájlok méretét , ez is nagyban segíthet. Nem beszélve a textúra tömörítõ programokról....

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Nekem speciel AMD athlon dual core 5600+os procim van.

WoT: Nishizumi77

Az a baj, a gyártók megoldják, hogy vedd az új szarokat amik nem sokban különböznek pl ezért se vettem még új CPUt mert nincs keretem megint kicserélni a fél gépet. új proci együtt jár új alaplappal, és azokban zömében már csak dd3as foglalat van.

Amúgy aMD esetében még az sem feltétlenül igaz, hogy egy dualcore (X2) procinak magasabb lenne a magfrekije egy 4magosnál.

lásd itt

Na jó, eldöntöttem, hivatalosan is szeretem az IS-4-et tier10 formájában is 😊

Randomban platoon nélkül stabilan tartható vele a 3k-s átlag sebzés annak ellenére, hogy a tüzérek... khm... mondjuk úgy, hogy csókolgatják a "lába" nyomát is 😄
A gyõzelmi arányom persze továbbra is 30% alatt van vele a 2k fölötti eff ellenére is.
De az priceless volt, hogy a Himmelsdorfi fõutcán egyedül tartottam fel 2 Maust, akik a végén kínjukban már HE-vel lövöldöztek rám 😄

Sztem még egy gyenge 4 magossal sem kell semmi gondnak lennie, az emberek ósdi laptopokon is tolják.

Nekem speciel 4 magos van - okos ember nem a magok számát nézte, hanem azt hogy mennyi az órajel. Amikor upgradeltem a gépet, eredetileg 6magos procit néztem ki (ha már lúd legyen kövér), aztán rájöttem, eleve a játékok nagy többsége (nemcsak a WOT) marhára nem multicoreos, szóval egy 4magos magasab órajelû procival SOKKAL jobban járok.

Otthoni usereknek nagy átverés ez az állandó magszám növelés - mert egyszerûen csak marketing.

Hasonló marketing a DDR2/DDR3 váltás (nem az számít, hanem az hogy MENNYI a ram)

Az a historical battle mod lesz maaaajd valamikor 1 év múlva.

mijki
Lesz olyan csata hogy nemzet nemzet ellen? Nem lenne nagy dolog bele programozni a játékba és hozna egy kis változatosságot a két játékmód mellé.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Pl 4 magos procis gépeken nem fut valami jól mert ott 1 magnak kisebb a teljesítménye. ( szerencsére nekem csak 2magos van )

Ez voltmár.

Ha jól tudom amirõl te beszélsz az a SZERVER oldali többmagos támogatás (azt csinálta meg a bigworld), amit meg szeretnél az a KLIENS oldali többmagos támogatás.

Amúgy értem én hogy jó mindenbe belekötni, de van bármi teljesítményproblémád a játékkal? Havernak egy ósdi dualcoreon is szépen szalad egy maggal, minek a többmagos támogatás?

de ezeket még meddel is nehéz lesz kiszedni, már elõre félek😄 ez td módban odasóz nekem egyet leseik a lánc és kivégez.
Én megértem, hogy a játék tele van TK-s vadbarmokkal, de hogy a testszerver is azt már nem! Nekem a véleményem eddig a Francia spg meg td-röl az, hogy jó lesz õket kilõni.
természetesen

Kíváncsi lennék, hogy ha egy szovjet hk-nál merülne fel ilyen vita, hogy hol volt a meghajtás elhelyezve, alighanem szívfájdalom nélkül az elõnyösebbet választanák.

valaki bemásolná, vagy nyomna egy print scrnn-t a francia 8-as arty tulajdonságairól?
Ja, és azzal jönnek hogy azért nem csinálták meg a több magos támogatást mert a bigworld motor készítõi még nem adták ki azt a motort, ami hazugság mert van olyan, meg kell nézni honlapjukon.

Sippie
nehéz munka olyanoknak akik nem értenek hozzá, csak vásárolják az enginet 😄
Na ez meg a másik, a játékmódok. Mit hallottunk overlordtól? Hát ahhoz át kell szerkeszteni a pályákat teljesen, meg sokáig tart, de ennek van a legnagyobb prioritása blablabla DERP.
Most kijött a 2 mod, amit leszûrtem belõle idáig: A játékban lévõ pályák fele sincs benne, valóban rohadt sokat kellett melózni a mapokon, tényleg irdatlan munkamennyiség lehetett a spawn pontokat átrakni máshova.

Na ja sajnos ez a helyzet, csütörtökön postoltam Q&A topikba azt a KT vs Sherman összehasonlítást RL és játékban ( az a kép amin egy KT és sherman egymás mellett áll igazából és a sherman olyan magas mint a KT, míg játékban kb a tonrya aljáig ér ) ami ide is ki volt rakva. Tegnap válaszolgatott overlord egy csomó kérdésre, enyémet persze átugorta, mert hát nem tudta volna megcáfolni a szokásos hülyeségeivel.

A mellet hogy össze-vissza rángatja az egeret, és nem esik szét a célkör van egy másik sokkal nagyobb baj vele. A mostani arty-k ellen, tudom ha lõtt, kb. mennyi idõm van mozdulni, amíg újratölt. Ez ellen semmit sem tudok csinálni csak szétlövetni magam.
Semmi értleme érvelni és javasolni a fejlesztõknek bármit is. A hivatalos Q&A topikban ugyanez megy, a húzósabb kérdésekret Overlord egyszerûen figyelmen kívül hagyja. Én annó amikor a Province map körüli botrány tombolt, javasoltam hogy tartsanak szavazást a mapok nézszerûségérõl évente kétszer, és a három legnépszerûtlenebbet vegyék ki. Ezzel ki lehetne szûrni a Malinovka/Komarin minõségû térképeket, és a patchenkénti 2 új pálya bõven ellensúlyozná a dolgot. Sokat javulnának tõle a játék pályái. Ezt a javaslatomat egy csomóan pluszozták annó, hogy jó ötlet.

Overlord persze sohasem reagált rá. Amikor rákérdéeztem, hogy ugyan miért nem reagál a nagyobb támogatású javalatokra, arra sem reagált.

Egyszerû a helyzet:
1: Ezek orosz/fehérorosz emberek, akik világ életükben diktatúrában éltek. Nincsenek hozzászokva a célközönség véleményének figyelembevételéhez, javaslatokhoz. Az lesz amit õk mondanak és kész.
2: Nem akarnak tudomást venni olyan javaslatokról amikkel BÁRMILYEN pluszmunka járna. Nem szeretnek dolgozni. Az új "játékmódok"-at, ahol például kettõ helyett egy bázis van a térképen, majd háromnegyed évig hegesztették, pedig valljuk be, nem sok munka volt benne.

Ezek miatt szerintem felesleges bármiféle javaslattal, észrevétellel fordulni hozzájuk.

1 szó, mint 100 ezt így nem kéne berakni
Ja, de ez durvább bármelyik artynál, elég nagyokat is sebez, pontos is, valamilyen szinten tornyos is (nem tudom körbe forog e teljesen), így a célkör se esik szét olyan könnyen, buzi gyors is, heavyk elõl könnyedén meg tud lógni, de sztem még a medeknek is kihívás lesz elkapni egy ilyet. TD módban sztem remek lesz az adottságai miatt, counterartyra a legjobb lesz. Hát ez az SPG lesz a terminator a többi spg között, az tuti. Mondjuk én számítottam, hogy durva lesz, de mondjuk ennyire nem gondoltam volna, hogy kb 2x olyan jó, hasznos és hasznos mint bármelyik másik arty
Na még egy utolsó jó gondolat aztán abbahagyom 😄

2 things I read from that book on e series.

1, it mentions E75 was supposed to do 40Kmh and E50 60Kmh. Well the E50 can in game hit 60 kmh, so when they going to make the E75 do 40KMH. Seeing as there cherry picking information out.

2. On the first page it clearly mentions that the e series has a "FRONT IDLER wheel". For those with no tank technical knowledge. The idler wheel is the last wheel at one end of the vehicles tracks. It supports the tracks weight and provides an axis for the track to drive around. The "Final drive" Is the last part of the transmmision, it takes the drive from the gearbox and pulls/pushes the vehicle via use of the tracks. It sits at the opposite end of the running gear layout from the Idler wheel. Guess where abouts on a tank your would find a front idler wheel. It seems in russia things realy are backward.

As a side note, I wonder how Wg are going to explain how this magical transmission was put into the tank and how it got repaired/maintained. As in every picture or diagram of any of the E series, there are no access hatches at the front to allow maint or repair, let alone get the bloody thing out if it needed replacement. The only way would be to remove the turret and there is no chance in hell anyone would ever approve of a design that required a turret removal just to replace a major transmission componant.

Random_
ahogy mondod!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Amennyiben ezt így beteszik, megtalálták a módját hogy tönkre tegyék a játékot. Nincs kifogásom az arty-k ellen, az sem bánt ha oldalanként 4-5 van. "mert ez szerencsére ritka" De ha ezek ellepik a játékot "ebbõl még kettõ is sok egy oldalon" akkor én azt hiszem befejeztem és keresek más game-t. Semmi kedvem ilyen szarok ellen kínlódni.
Orosz player megtalálta azt a könyvet amire Serb hivatkozott, és ott is az van hogy hátul volt, természetesen leszarták a posztot és nem reagáltak rá:

Dear Sergey.
I'm not too lazy to find the book on which you rely.
That's what it says:

"Up to this design, the transmission, and two final drives had been fitted as separate components. These four separate units were designed to fit into one casting as the rear drive for the E-50 and E-75, so that final drivers bolted onto the hull side dissapeared. "

Én felraktam Jagdpantherre a 105miliset igaz néha viszi a pénzt de jóval 500 felett volt utánna az átlag xp-m vele, megéri!
Vicces szavazás hivataloson, hogy melyik idõpontokban lehet a legjobbakat csatázni 😄

"Question says it all. What gaming hours do you prefer and why?

My opinion

A) 00:00 - 06:00: Also called the zombies hours, but I think these hours are best. Children and casuals players are sleeping. A lot of advanced and dedicated players playing means better gameplay and less "omg wtf we just lost in 3 minutes" situations. Also less rage and more polite atmosphere. I like these hours.

😎 06:00 - 12:00: Some children wake up and play before going to schools..., not so great like A variant, but still playable.

C) 12:00 - 18:00: Pure madness. Children return from schools while adults are still at work. Just do not play tanks or you will kill bunny, eat keyboard and smash monitor. Playing these hours means serious problem for your psycholigical health. Really don´t play. Just don´t.

D) 18:00 - 24:00: Mainstream hours. All play. Children, casuals, hardcore. Little better than C variant but still worse than A and B variants. You can have some good game experience, but most of the games will be bad."

Szívembõl szólt a kolléga <#vigyor>

Anyone that reads that page understands that the rear drive was the main focus in designing the E series. Funny, right?

Én is ezt hallottam, hogy az E széria egyik fõ célja az volt, hogy hátrategyék a váltót.

Mellesleg E-75 modelljét megnézve a hátsó görgõ nagyobb mint pl a KTn és a fogak is vannak rajta vagy akárhogy is hívják azokat amik a KTn nincsenek.
Az elsõ görgõtket megnézve meg megnézve az látszik hogy több mint a fele "kívül van" tehát arra célzok hogy így nem igazán lehetne meghajtó görgõ.
Képek:
E-75:

KT nem volt de JT is megteszi:

Serb fail 😄

Megy a vita E-75 és E-50rõl, erre kicsit ha lejjebb mentek a hozzászólásban, van egy kép amit Serb linkelt ahol ügyesen paintben aláhúzta pirossal hogy E-100 had front drive. Na de mi van elõtte?
"Unlike other E series developments, the E-100 had front drive..."

Megcáfolta saját magát.

<#eljen><#nevetes1>

szabii98
ha ezt hátba kapják, vége. ahogy a t95nek is..

I met God. She's black

Milyen igaz:

Squadman45 said: WG balance procedure: Is historical and buff a soviet tank??? Implement it NOW. Is historical and buff a non soviet tank??? this is not a simulator we dont follow historical values. Is not historical and buff a soviet tank??? We need implement it for balance purpouses.Is not historical and buff a non soviet tank??? well, we cant do it because is not historical.

beteg ez a cucc
popey8
Mûködik már rendesen az XVM mod 2.3.1-es verziója?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Valaki betévedt a WG minszki irodájába és feltett egy ártatlan kérdést az MM-rõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Random_
Micsoda kör! Elsõ tisztességes köröm a VK P-vel.

Gyõzelem!
Csata: Komarin 2012. június 2. 0:13:25
Jármû: VK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 943
Szerzett kredit: 23 442
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Kiváló Lövész, Elit lövész, Top Gun

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Szerintem nem, a 88-as teljesen tökéletes.

Alien69
Asszem beszarás ez a TD:
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. június 1. 23:33:22
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 2 174 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 418
A csata végére egy T34 bujdosott, elég sokk HP-vel, artyk idióták (3db), nem változtattak helyzetet, és persze kb egy kupacban. Sikerült oldalról becserkésznem, mert egy Vk3001 vagy ilyesmi lefoglalta kicsit. Volt még egy pershingünk is valahol még. Egy lövést kapott tõlem, oszt lement több, mint 800HP-je. Mázlira egy arty lövése levitte a maradék kb 120-t.<#vigyor1> Ha ez az SU ilyen marad, én csak ezzel fogok menni. Igaz, még csak 21 csata, de 17 gyõzelem (81%), 23 kill. Genya egy TD, az fix.<#nyes>