418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    World of prémium tanks
    Lassan több prém lesz,mint normál.
  • diegho™
    Igazából teljesen feleslegesen akarok bármit megmagyarázni neked, hiszen eldöntötted, hogy a játék nem fair veled és szivat... de utoljára még válaszolok.
    A csigaszem megállás után 3 másodperccel ad 25%-ot, amint megmozdulsz nullát, az optika mindig ad 10-et, ha szerinted előbbi a jobb nem csoda a szar teljesítményed.
    Miért kap más is spotot arra, amit te spotolsz? Áll a tank, spotolod, villan a lámpa, megmozdul, leugrik a camo értéke, spotolja a hátrébb álló is. Ha lő is, akkor nulla lesz a camo értéke.
    A lepattanóra azért ír átlagot, mert így rengeteg számítási teljesítményt spórolnak meg.
    Minden hasonló kérdésedre ott van a válasz a neten.
  • Plata
    Jaja ez az a ronda t8 angol heavy amit mondtam.
  • Sherman0070
    Caernarvon AX, azaz most elvesszük a brit 8-as HT top tornyát és csinálunk egy prémet belőlle
  • Sherman0070
    Az a medál de szép. Kéne nekem is egy olyan.
  • R3nton
    Én most parkoló pályára raktam az MT-15-t. Kiszámoltam meg lesz nekem az obj260 az arty küldikkel, inkább csinálom most a T-55 küldiket másodlagosra.
  • Plata
    Mi? Holnap 35-ös xp szorzó?
    Húú akkor betolok egy duplázót és hetvenszeres xp.Meglesz a t10 britt td.
  • joe662
    Grat,szép munka!

Egyébként teszten elsö csatàra, 1lövés hijàn majdnem megcsinàltam az mt15öt.1x pattantam egy Jge100 ról,nanà,hogy az hiànyzott.:-/
  • R3nton

Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.09.22. 20:13:33
  • joe662
    Nekem küldhetnél 10k goldot,holnap 35x xp van.
  • Plata
    Én Vk 168-ra vágyom.
    Ha ki jön meg is veszem,csak mikor jön má ki.
    Bár az új prém t8 angol nehézen is gondolkoztam,de szegényke csúnya.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.22. 19:45:18
  • Lokker
    Akkor az elsorvad ott ahol van. :D Maximum Defendert vennék de azt meg nem láttam.
  • Plata
    Ma a felboruló td-k napja van.Wt pz4 robog a buckák közt,kanyarodik és felborul.
    És ki is nyiffant.
  • Plata
    Jah,az más.

Ma este kétszer kamikazeztam le light tankkal td-t,elsőnél bukta volt,mert nem halt bele ,de agyon lőttem.
    Másodiknál sikeresen rárontottam belementem de túl gyorsan mentem és felfordult,de nem kaptam meg a killt.
    Csak kiírta hogy a td felborult.
  • joe662
    Nem,csak ha veszel valamit a sopbol,a kuponnal,de nem magadnak,hanem gift ként.
  • Lokker
    Nincs kód. Vásárláskor megjelenik a kupon és eldönthetem hogy aktiválom vagy nem.
  • Plata
    Próbáljátok ki,ha odaadod neki a kódot szerintem tudja használni.
    WoT-ban még nem de STO-ban meg egyéb játékban már passzoltam el promós kódot amit én kaptam.
    Oda adtam flotta társnak hajó kódot,nekem már úgyis megvolt,be tudta őket váltani gond nélkül.
  • Lokker
    adtak 20%-os kupont és bármire fel lehet használni. Át lehet ruházni más accountjára?
  • McFrost
    Igazad lehet, nem vitázom.
    Az optika +10% látótáv, a csigaszem meg + 25%, akkor meg főleg tudatlan vagyok. A legénységben van 500 csata, a Ruban meg 85.
    Az is lehet, hogy értetlen vagyok, sőt! De ha én fedezek fel egy tankot amit 4mp alatt kilőnek, akkor mások miért kapnak több spot sebzést mint én, akkor mi értelme a felderítésnek a saját szempontomból? Tudom, noob vagyok így 5k csatával csak nem értem..... mint amikor lősz és az rng az 500-as alfával ad 389-et, de ha lepattansz, akkor az ellen megkapja az 500 pattintást, ott miért nincs rng?
  • Plata
    Én conway-nél tartok,de nem nagyon szeretem,az ágyúja elég tré.

Közben találtam egy képet meg hírt prém minimaus-ról.
  • joe662
    Nem tudom,mert màr meg van a 10es,igy nem érdekeknek.Ja és most Angelus ne figyeljen:-D
    Kapott még +8 db mini nuke-t a 12 mellé:-DDD
  • Plata
    És Conway milyen?
  • joe662
    Elég kellemes lett,az Fv hüttöszekrény:-D
    Gyorsan fordul a torony+90fok,és eléggé mozgékony is lett sztem.
    A -10 fok csölehajlàs is f@szànyos.
    AType59et nem tudtam kiprobàlni,mert nem rakott csatàba, 3 percrket vàrtam azt semmi.
  • Plata
    Tudom jó nagy bullshit amit mondasz.
    Az előbb overlord-on lttb-vel voltam,három light tankból 1 a bázis mögötti partra mászott fel arty mellé,a másik a bázis feletti sarokban baszta rezet,csapat meg kempelt a bázis mellett a szikla peremén vagy le ment a beachre.Ok hogy 3 td a bázison kempel,de med meg heavy minek?még a pálya közepén lévő dombig sem jutottak el.Öszvissz az arty sebezte azt amit spotoltam.
  • endrodiz
    Bullshit! Ha nem lovik a spotot, az azert van, mert nem latnak ra. Tobbnyire. Neked kell megtalalni azt a helyet, ahol loni is tudja a csapatod a spotot. Hiaba spotolod a domb mogott a fel ellenseget, ha a csapatod nem lat ra, ergo nem is fogja loni! Spotolj ott ahol a csapatod fel van keszulve ra! Az elobb csinaltam LTG-vel 3.8K assistot Malinovkan egy nagyon szar csapattal, ki kaptunk mint a szar 4-15-re, de akkor is 3.8K! Utana egy gyoztes kanyar Prokhorovkan Bc-12t-vel, ott 4.8K. Igaz ez nem eleg a 7K assist kuldihez, de az azert messze nem igaz, amit irtal. Ha nincs assistod, az nem a csapat hibaja, hanem a tied! Nem csak rallyzni kell am tudni azzal a lighttal... (aztan jon a rinya, hogy szar a csapat)
  • Plata
    3-4k.Hülye mobil.
  • Plata
    2k spothoz az is kellene hogy a csapat hajlandó legyen lőni a spotolt járműre.
    Hiába spotolsz 10-12 tankot ha végén nulla spot sebzés.
    Ha meg Is7-el csinálok 3-4 spot sebzést azt kenhetem hajamra mert nem light.
  • Plata
    Nem tud senki semmi infót a vk100 prém klónjáról?
    Mióta valaki libkelte a nyáron azóta várok rá.De semmi infó mostanában.
  • plutoka
    2k spotot bármelyik T8-T9 LT-vel már meg lehet csinálni, ha nem városi pályán játszol + pár cső pálya kivételével. Tegnap haveromnak az accjára léptem be, kicsit segiteni LT küldetésben, mert elakadt. 3 óra alatt 4-et csináltam meg neki az OBJ 260 sorozatból, a legnehezebb része azok voltak amikor a primaryben túl élés volt előírva. Pedig 3 tankja van csak, Ru, AMX és Type 64.
    De például 3 artys spotolós küldetés csakis seggelés kérdése. Vagy megvan 1 nap alatt vagy 1 hétig se dob be 3 artyt ilyenkor. :(
    Szintén ilyen a 6 spot felderítődés nélkül. Ki kell várni a Malinovka, Prohorovka kombót + ne legyen 3 LT-nél több és meg is van. De Serence Cost, Highway, Artic Region, stb pályákon is könnyen megvan ha elég HT-van, akik 1 irányba vonulnak a csata elején.

Jah, és tegnapi kicsi gonoszkodás :D
  • Megamax
    ugyan az lessz mint egy prémium tank csak nem kap kredit szorzót.
  • Rammsch31n
    reward tank lesz gondolom...ergo bele lehet rakni a legénységet, de ennyi....
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.09.22. 15:03:19
  • Angelus1991ster
    Halálcsillaggal meg mi lesz? Oké, hogy speckó tank lesz, de tud valami egyebet? Legénységfejlesztő képessége lesz a tanknak?
  • Rammsch31n
    meh... mindig azt cserélik, ami nincs meg. :DD brit t95... :P
  • robogo81 #396326
    Sziasztok!
    Feltennék egy tisztán elméleti kérdést.
    Ha mondjuk lenne egy raklap aranyam,bármennyi (ami nincsen),és mondjuk a prém/elit tankkal legénységet húznák,mivel lehetne gyorsabban húzni:
    1: ha rendesen ,xp/legénységi xp boost,meg prém fizu,és bekapcsolt gyorsított képzés.
    2: ugyanez,csak a gyorsított képzés kikapcsolva,de aranyért konvertálni szabad,majd legénységi xp-be.
    Csak úgy eszembe jutott úgy este fél 11 körül,épp félálomban.
    Egész nap ez volt eszemben a munkahelyen,csak fejből nem tudom a free->legénységi átváltást,a napi robotban elfoglalt egy darabig.
  • yossarianHUN
    A Csillagromboló utódja
  • Rammsch31n
    nem most volt vmi mikropöcs ami ezt javította, hogy többször rakjon be? :D
  • Maala
    Mivel 10% az esélye, ezért még elég jól jártál...
  • joe662
    Télleg:-DD
    Kàr hogy nagyon ritkàn dob be ,a multkor direkt figyeltem,8 csata utàn rakott oda.
  • Rammsch31n
    de ezt grand battleben meg lehet csinálni nem???
  • Rammsch31n
    na tök jó... obj 260-hoz...13 ordert kapok...szal 5-ből 3 komponenst ki tudok majd váltani... ergo... sztem a medet meg a td-t csinálom majd (ezekkel állok a legjobban) :D
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.09.22. 11:14:01