World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gurubefree
Victory!
Battle: Ensk 02 June 2012 21:13:58
Vehicle: Type 59
Experience received: 3,374 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 75,906
Battle Achievements: Boelter's Medal, Top Gun

es meg mindig nincs meg a 2000es alom hatar 😞 leragadtam az 1989 xp-nel 8)

ゾルターン

Valóban érthetetlen mivel mindkét levél ugyanarról az email címrõl jött (valószínûleg az idõkülönbség miatt (ami gyakorlatilag 10 sec) rakta a másodikat spamba mindenesetre köszi az ötletet.
Mert sikerült felcseszni az agyam. De már ezt mondtam, ez nem ovoda hogy mutogassunk hogy ki kezdte, -de te voltál. Másfelõl ez engem nem mentesít, és ettõl nem lesz helyesebb a viselkedésem. Csak te meg a hozzád hasonló mocskok, azt hiszik ha ferdítik a dolgokat, meg sértegetnek ,meg ordítanak akkor nekik lesz igazuk.

Hát nem baszki! Én is tudok sértegetni meg ordibálni.

Az érveket meg hagyjuk. Az nem érv öcskös, hogy a izé replülõ a legjobb mert csak, és nem mondok semmit mert hülye vagy...blablabala...

Ja, és azt képzeld el, most is elfogok majd innen menni, amit majd te meg a hasonszõrûek beállítanak úgy hogy milyen rohadék vagyok, elmegyek vita közben...( van más életem is ezen kívül...nem igaz mert hazudok) Így lesz-e? Mi ? Ügye...tudom én...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A freemail nálam is minden Wot-os levelet oda tesz. Spam-nek tette be a Warplanes meghívómat is. Az ügyes kis rendszer. Vacak ez a freemail.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Gottfried
Azért a legkomolyabb érv tõled hangzott el ma:

".kis hülye náci fattyú"
Ráadásul egy olyan embernek írtad aki semmi rosszat nem mondott rád,csupán a Tigrist dícsérte.
Most akkor minõsítheted magad!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

7.4-re már van wot logger?
amúgy a mirtankov.com-ot nem akarják frissíteni 7.3-as gépekre?mert még mindig nincsenek azokra skinek:S

PSN ID:misi2mezei

Kössz ezzel megoldódott <#wow1> bár nem értem h a freemail miért kezeli egyik levelet spamként a másikat nem ??

Nagyon köszi az ötletet
Szemetesbe, spam folderbe kerested már az elküldött jelszós levelet?

,,TDantes,te paranoiás vagy,azt kell mondanom az utóbbi napokban olvasott hozzászólásaid alapján.Képtelen vagy elfogadni hogy másoknak is igaza lehet és hajtogatod a magad igazát(hülyeségeit) és ha a végén már nem tudsz az érvek ellenében semmit felhozni akkor lelépsz.
Nem akarok itt politizálni de gondolom mindenki tudja hogy ez kikre jellemzõ mentalitás. 😊

A német technikai fölényrõl meg csak annyit(a részletekbe nem belemenve) hogy össze kell hasonlítani egy zsigulit egy volkswagennal,egy sokol rádiót egy siemenssel vagy bármelyik más területen szinte bármit! Ez a negyvenes években sem volt másként.Szóval németgyûlölõ barátom,jó lenne ha elvakultságodban legalább a tényeket figyelembe vennéd!"

Ezzel kezdted öcskös.

Látszik, hogy milyen érveid vannak, hát egyik érved komolyabb mint a másik.
Tehát nálad ilyen volna a érvelés meg a vita. Aha...
Lássuk csak, tehát az érveid :-hülyeséget beszélek, valamiféle mentalitás jellemzõ rám( zsidózni akartál-e, vagy libsizni, vagy komcsizni, melyiket akartad mondani) valamint a Zsiguli az szar autó, meg a Sokol rádió se jó.

<#eljen>

Ügyes vagy édes öcsém!

Königstigrincs
mértn em írod fel egy noteszbe bakker!!!! az a biztos......

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Ezt próbáltam ezzel reseteltem véletlen a passwordot mivel nem újraküldi hanem reseteli (fogalmam sincs hogy ez mi a rákot jelent) ad egy levelet az eredeti emailomra amiben van egy link a jelszócserére de ha arra kattintok akkor ezt dobja ki : "Your World of Tanks account [email protected] password has been changed successfully. Your new password has been sent to your email. Good luck!"

Ezekután nem küldi el az új jelszót immáron második napja.

A support oldalon is kéri a bejelentkezést magyarán mivel oda sem tudok bejelentkezni ezért körciklusba futottam jelszó nélkül nem tudom elérni a support email címét és mivel idióta módón nem küldi el az új jelszót ...
noname23
Forgot your password? Use this service to request a new password. Your new password will be sent to the email you used during registration.

Elküldik az regelt e-mailedre csak kattints a Cannot log in or access your account?

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Sziasztok.

Lenne egy kis problémám. Véletlenül reseteltem az accountom jelszavát és most képtelen vagyok rájönni hogyan is tudnék belépni a játékba valamint a supportnak az email címét sem vagyok képes kibányászni a WOT honlapjáról. Valami ötlet, hogy mit tudnék tenni ?

Elõre is köszi
noname23
Úgy olvastam te kezdted a minõségjelzõzést.

Gottfried
Egyébként nem szerintem hülye akinek más a véleménye hanem TDantes szerint.Pont ezt kifogásoltam nála hogy mindenkit hülyének néz,szinte minden témában.

Gottfried
Már hiányoltalak. ;-)

noname23
Igen akinek más a véleménye az a hülye szóval a te retorikáddal élve te is hülye vagy<#nevetes1>

nem ismerem egyik fórumtársamat sem...haver, én nem védtem semmit, mert a történelem nem az én asztalom...én konkrétan a "kár beléd a golyó" írásodra reagáltam, mert az valóban nagy marhaság, bár tõled teljességgel elfogadott és megszokott. Agresszívnak te még nem láttál engem 😊

Wiki-rõl én csak képeket tettem be. Képeknél végülis mindegy milyen honlapról szedem, de igen wikire se nagyon illik hivatkozni. Fõleg az igazán, úgymond ,,kemény" történészek szemében tisztára vörös posztó a wiki.

Úgy látom a szövegértésben se jutottatok még messzire 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Königstigrincs
látod ,errõl beszélek! 😊 nem ismersz magadra! Minek is írok rád én vagyok a hülye ,minek rángassalak ki a sz**ból ha te ott szeretsz élni.

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Wikis hivatkozásra is volt példa, abból elég szép balhé is lett 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Biztos nem azért tudom megvédeni a véleményem mert már egy jó pár éve ezt tanulom igen komoly szinten, ááá dehogy 😊. De szerintem Te meg jobb ha nem is kommentelsz semmit, amíg meg nem tanulsz normálisan írni és fogalmazni (vagy lehet nem jutottatok még el a tananyagban ideáig a kisegítõben?).

Ja, hát nekem is van Rieder meg Földi Pali könyvem is. Tizenöt öves korom táján szerettem is az ilyen könyveket, és tényleg arra volt jó, hogy felkelti az ember érdeklõdését, megszeretteti a témát. De aztán eltelt pár év, és inkább komolyabb könyveket veszek meg.

Hát amúgy õszintén...Földire hivatkozni...megértem a rosszabb jegyet. Ez majdnem olyan mint a wikire. Azt se nagyon szeretik.

gurubefree
ezen nem is csodalkozom mert pont azok minositik ezeket az irokat akik az osztalyzatokat adjak .....

#137095 ... azert voltak olyan emberek akik ezt maskeppen eltek meg . nem tortenesz . Wass Albert magyar író és költõ . Csak azert emlitem meg mert ha valaki akar tenni az tesz is !!

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

beszarok😄
egyik orosz csávó majom heréket ültetett emberekbe XD

Königstigrincs
tdantes ,szpec meg ladista ti nem vagytok testvérek vagy hpts ben vagytok netán??? érdekes hogy ti bármilyen kitalációt írtok azt meg is véditek úgy is ha hülyeség az egész... lehet unatkoztok de észrevettem mert felszoktam nézni akkor is mikor nem írok be semmit hogy ti mindig itt lopjátok a napot ,lehet hogy egy felhasználó az egész ??? az már eléggé beteges volna de a viselkedésetektõl ez jön le. Nagyon agresszívak vagytok ez teszi tönkre a fórum szintjét azért nem írkálnak ide értelmesebb emberek sajnos !😞 Jobb is hogy befejezem mert még én is beállnék közétek a sorba !😊 Wiccelkedni megint más dolog de ez már sok amit mûveltek. Jó 8

off
mekkora mûsor már ez a Dark Matters a Discovery Sciencen😄
most megy,hogy a sovietek ember-majom hibrid hadsereget akartak létrehozni XD
10 000 dollárt áldoztak a kísérletekre ami mai értékben fél millió dollár.
nem semmik voltak.

Alapvetõen arra jók ezek a ponyvák, hogy megszerettessék az emberekkel a történelmet, velem is így volt anno. De komoly forrásként ugye használhatatlanok, mert nagyon pontatlan és szubjektív. Volt olyan nálunk aki a szemináriumi dolgozatára azért kapott rosszabb jegyet mert a bibliográfiában szerepelt neki Földi Pál könyv is.

Pláne...de ezt nehéz olyannak elmagyarázni aki nem tudja hogy milyen egy történész. És naná hogy utána Kurt Rieder a jó neki...

Igen. Ahogy egy mezõgazdász is legyen mindig az nem? Ennek ellenére nem szólhattak õk sem, amikor gyapotot termeltünk Magyarországon...

Aki a diktatúra ellen szól, az legjobb esetben is az állását vesztette el.

Minden tudomány ág ennek volt alárendelve. De azóta eltelt pár év, és talán mondhatom ezt van némi fogalmam errõl.

gurubefree
van sok 100 mas pelda is .... de ez a topik nem errol szol. Amugy szerintem egy tortenesz legyen tortenesz minden esetben .

Érdekes, az orvosok diagnózisát se szokta senki se megkérdõjelezni, azon az alapon hogy õk ezt tanulták. Szerintem ez simán használható a történelemre is.

Ja, ebben a könyvben van amikor egy SU152 meglepi a cigizõ Tigris legénységet és egy lövéssel felrobbantja a Tigrist úgy hogy darabokra szakad az egész?

Azért emlékszem erre, mert itt idézte valaki, én meg röhögtem mert a könyv címe ugye az hogy "Legyõzhetetlen Tigris páncélos"....

Rossz példa...diktatúra volt. Abban a diktatúrában minden tudományt az ideológiának rendeltek alá.

De gondolom még sosem voltál egyetemen , történészek között? Levéltárban jártál már? Ásatáson? Személyesen hány történészt ismersz?

Csak ha már ilyen könnyen leszólod õket...én egy szakmát se szólok le. Te vajon miért?

szerintem te vagy a vírusgazda... 😊

Hûha, nem szól hozzád többet, de meg lettél büntetve 😄.

Königstigrincs
jah a már hülyeségetek fertõz.....

golyó? istenem.. 😄

Ha nem hagyjátok abba a flémelést, többet nem linkelek.

Na várjunk csak, ez nem büntetés...Ha nem fejezitek abba, LINKELNI FOGOK.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Königstigrincs
megint bannért könyörögsz, látod épp az ilyeneknek megy jól a a felsõ körökben , akik nyalnak..... pff színvonal megvan ,megyek is innen a fertõõbõl!!!

Hagy engem békén a magyarság származásával( pláne hogy már most többet foglalkoztam vele, mint az itt lévõk többsége valaha is fog, persze ez is hazugság)

Gottfried
Meg akik nem a Lomonoszovon szerezték a diplomájukat. 😊

gurubefree
ha elhetek egy peldaval akkor megtennem ......

biztosan vannak velem egy koru forumozo tarsak itt akik biztosan ertik azt amire gondolok .

En meg Kun Bela gimnaziumban kezdtem tanulmanyaim ..... hol voltak akkor a torteneszek es hol van ma Kun Bela ( mint nemzeti "hos") Na ennyit a torteneszsekrol meg az aktualitasrol .

Königstigrincs
beléd kár a golyó.......... tanulatlan is vagy meg iszonyat noob *hozzád sem szólok azt hiszem többet... pffúú de gáz ..

TDantes még én is sokszor azt írtuk hogy "normális" szakirodalmat kell olvasni. Szerintem mindenkinek azért van az a terjedelmes húskupac az fejében hogy használja és meg tudja különböztetni egymástól a könyveket.

Ha õ noob akkor te mi vagy? <#banplz><#banplz>
Königstigrincs
mért vagy noob? azt én honnan tudjam ,neked kellene tudni.

És milyen fura...a történészeket mindig azok szólják le akik egyetemet, azon belül történész kart legfeljebb csak a TV-ben láttak...

Gottfried
..mint ahogy mingig...

Ott a pont !<#eljen>