World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istenem...miért miért miért? <#shakehead><#rinya>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Miért nem az? 😊

Ez a szép a szerencsében, hogy pártatlan, elõítéletektõl mentes és igazságos, ami persze nem zárja ki azt, hogy jelen esetben az egyik fél ne gondolja azt igazságtalannak. 😊

Gottfried
A történészeknek pedig hinni kell ! Tudod,'56 ellenforradalom volt.....én még így tanultam.Azt hiszem azokat a történelemkönyveket is történészek írták.(vagy az íróik történészekre hivatkoztak)

A történelmet mindig a gyõztesek írják a saját szájuk íze és az aktuális politikai érdekeknek megfelelõen.Nem a németek voltak a gyõztesek.....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Hát amennyire én elnézem a tanáraim, sok több idõt tölt a levéltárak mélyén, vagy valami ásatáson mint a napfényen. Csak hogy a nem létezõ bizonyítékokat keresse.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Königstigrincs
pl a finnugor eredet.. az is történész hazugság nézz utána ha nem vagy biztos benne de sztem úgy sem tudod a történetét... magyarok az õsök! össze kéne tartani bal**** nem egymást ugatni aki meg nem tartja magyarnak magát húzhat innen a mo*g be ** 😊!!!!!

http://magyareredet.blogter.hu/355935/a_magyarok_igaz_eredete_tortenete_genetikaka_nyelve stb....

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Az a baj hogy hazudsz mint a vízfolyás! <#eljen>

Pubi, te barmoztál le engem kapásból, mert hát hogy merek olyat mondani hogy nem a németek az istencsászárok.

mert nem is olyan régen még nem a sítlusommal volt baj, hanem kimondottan azzal, hogy merészel azt mondani hogy a németek a legjobbak. Mert de. És soroltad is az érveket: barom, hülye, szûklátókörû...

Persze, most nagyon érett módon ferdítesz a történeten.

Vagy az is lehet én hazudok...mint ahogy mindig.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nyilván de, de attól még jobban nem fogom érezni magam, hogy mindenkinek így mûködik.
Attól ez még mindig nem random..
Gottfried
Ha valaki értelmesen fogalmazta meg a véleményét,azzal soha nem volt semmi gond.Attól még nem lesz németgyûlölõ valaki ha vitázik a német haditechnikáról.
Viszont ha náci fattyúnak hív egy másik fórumozót aki nem ért egyet vele,na az már kurva nagy gáz.TDantessel nem az a probléma hogy nem ért egyet azokkal akik szerint a német haditechnika fejlettebb volt hanem az hogy nem tud viselkedni.Ha tudna,eszembe sem jutott volna idióta baromnak nevezni de sajnos ennél enyhébb kifejezést nem találtam a hozzászólásaira.És itt most nem csak a mai napra gondolok hanem az egész heti viselkedésére.Többek közt a prém tankokkal,az arany felhasználással és egyebekkel kapcsolatos minõsíthetetlen-mindenki hülye csak õ nem- típusú hozzászólásaira.
Ez itt a fõ probléma,nem az hogy más a véleménye dolgokról.

Nincs kézzelfogható bizonyítéka? Mit értesz bizonyíték alatt? Igaz, a történészek sokat következtetnek, de bizonyítékok alapján. Nem a hasukra ütve, hogy hát...hm...lehet így volt...lehet nem.

Ühm...mert aki ontja magából a ponyva vackokat, és semmi kutatást nem végez, õ nem bérfirkász hanem az igazságot keresi.

Aki történész, ezt tanulta éveken évtizedeken át, ki tudja mennyi idõt öl bele a kutatásba...õ lehet bérfirkász.
<#falbav>

Bocs hogy belepofázok, de a példád nem helyénvaló.. a történészeknek gyakran nincs kézzel fogható bizonyítéka, max csak következtethet elég sokszor. A fizikusoknak meghát... érted😄
gurubefree
igazad van .... pontositok . tortenesz aki akar lehet berfirkasz is.

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

No és elõnyödre még nem fordult elõ ez az eset? 😊

Imádom amikor leszólják a történészeket. Bérfirkász....olyan jó hallgatni. Elég sok történészt ismerek személyesen de valahogy egyik se bérfirkász.

Nagyon idegesítõnek találom, és ez bármely történelmi témában így van, hogy nem hiszek a történészeknek, nem érdekel mit írnak bérfirkászok.

Ez olyan, mintha azt mondanám: Szerintem nincs gravitáció nem hiszek a fizikusoknak bérfirkászok...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

gurubefree
"The combination of superior armor and firepower allowed the Tiger to dominate the battlefield where it could outgun any allied tank of its time. The success of the Tiger was so profound that no allied tank dared to engage it in open combat. This psychological fear soon became to be known as "Tigerphobia". To prevent further damage to allied morale, General Montgomery banned all reports mentioning the Tiger's prowness in battle. Even with allied air superiority and tank killers like the Firefly, the general notion was that it takes 5 Shermans to destroy a cornered Tiger and even then, only 1 Sherman would return."

info tobb "ponyva" .

Az hogy valaki nem tortenesz nem jelenti azt hogy "hazudik" .En a temat itt le is zartam ... mindenki dontse el kinek hisz . Egy tortenesznek aki berfirkasz vagy egy lelkes amatornek aki az igazsagot keresi.

Jó legyen random, de akkor az random legyen...
Az esetek 80%ban!!!!!!!!!!!, ha az ellenek, tegyük fel van 288 hpja, és ha te ezt egy olyan ágyúval lövõd meg aminek teszem azt a min sebzése 240 akkor tuti hogy 288 alatt fog sebezni, általában ilyen 0-15 ig hagyja meg a hp-t. És ez szvsz nem random, ha az lenne akkor nem lenne ekkora az elõfordulási arány, hányszor, de hányszor szívtam én már meg ezt... Tuti hogy van benne valami buhera.
Ez tuti nem random!!!
Gottfried
Idézet Tdantes hozzászólásából:

".kis hülye náci fattyú"

Azt hiszem az elmebeteg paranoiás németgyûlöletedben itt most érted el azt a szintet amilyen ember a való életben is lehetsz.Ez a viselkedés már lassan büntetõjogi kategória de egy kitiltást innét mindenképp megérdemelne.Remélem az illetékesek is olvassák a gyûlölettõl átitatott firkálmányaidat és egy életre eltakarítanak innét,aztán élvezze a közvetlen környezeted a jelenlétedet.
Jobb lesz ez a fórum nélküled. 😊

Mindenki a randomra panaszkodik, pedig összességében a kevésbé jó játékosoknak kedvez igazán, és az eddigiek alapján õk alkotják a többséget.

A randomnak köszönhetõ, hogy például az, kit nem nevezünk nevén is képes kilõni például emu87-et azonos tierben alkalomadtán, mert a randomnak köszönhetõen eltalálta, átütötte és kilõtte a tankjából.

És ezután jön egy amcsi repülõ hogy egy filléres bombával ócskavasat csináljon a méregdrágán összeszerelt tigrisbõl amire oly sok idõt, energiát és márkát pazaroltak a német gyárakban. The End.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sziasztok

Eladó az accom,ha érdekel valakit birkaboka néven meglesheti.
5 darab ezrest kérnék érte a Löwe miatt.Csak paypalra utalással,vagy ha Balatonfüred környéki az illetõ személyesen is lehet.Privátba írjon akit érdekel.Köszönöm
Kurt Rieder nem szakirodalom. Kezdjük ott hogy õ nem történész, nem hiszem hogy hosszú évek kutatómunkája elõzné meg a pár havonta kiadott ponyváit. Nem értem miért kell egybõl azt írni hogy "ja nem szoci cucc".

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Áruljátok már mi a random ebben: Hogy egy Jagdpanthernek vagy 241 hp-ja. Nekem Ferdiben ülve szintén Jp ágyúval van 348 hpm. Mikor is rálövõk, erre beadja a 240-et, majd mikor õ lõ, természetesen végem...
De persze nem kedvez az egyik csapatnak.. ááá nem....
Hozzáteszem, ráadású át lõtt, ahol csak nem szégyellte..
Egyre jobban kezdem meggyûlölni a játékot, bánom már, hogy egy petákot is áldoztam rá... de most már mind1. A meglévõ aranyakat még fel kell használnom.
Nincs még egy ilyen játék ami ennyire felbaszna.<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Nem történész! Te észlény...

Elmondom neked, hogy Hitler volt meghülyülve a nagy dögökért. Guderian inkább a Párducok gyártására állt volna rá. De szerintem a Blitzkrieget megalkotó tábornokok nyilván nem a lassú tankokat részesítették elõnyben.

gurubefree
ja nem szoci cucc .... bocsanat .

Ha nagyon példálózni akarsz, akkor valami szakirodalomból tedd, ne egy ponyvából, ilyet szerintem bárki tud írni. És igen, tényleg meg volt a túlerõ, de ha annyira felsõbbrendû volt a német haditechnika, akkor annak negálnia kellett volna, nemde? Lehet hogy eretnekség lesz amit most írok, de elképzelhetõ hogy a szövetségesek is kitermeltek jó harctéri parancsnokokat? Netán nagyon jó harceszközöket állítottak elõ? Nézzél már meg egy Pershinget, IS3-at vagy Centuriont, amik már a háború végére elkészültek, még ha kis darabszámban is. Bõven felveszik a versenyt a német páncélosokkal.

Mit szólsz? Kurt Rieder-tõl idéz..<#taps><#mf1><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Szeretném felhívni a figyelmet a következõ zsenire. Valahol a zuzmók és a gombák között.Amiga81
Magyar én csak arty-ban láttam és ritka nagy gyökér.

Königstigrincs
na befejeztem elég a vitából 😊 mindenki megnyugtatására itt lesz két film amit idén készítettek!!! nagyon jónak tûnnek fõként úgy hogy az egyik orosz részrõl készûlt és a legendás tigrisrõl szól!!!!
a másik film meg a magyarokról( magyar film) az elsõ világháborús filmünk lesz.Mindenkinek szép estét és megértést egymás iránt .http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H4A3QLPEXEQ

http://www.youtube.com/watch?v=Gm2jcoxyQa8&feature=related

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

szabii98
Nyilván, a háború után már könnyû így beszélni.
Valószínûleg nem voltál ott, hogy megmond, srácok inkább a sebességre kellene rámenni. Igen, ez lett a jövõ. De! Akkor nem tudhatták, hogy ennyire rossz irányban vannak. Nagy dögöket építettek volna, amolyan elpusztíthatatlanokat. Jól hangzik nem?
Az, hogy miért vesztették el a németek... a keleti fronton kell a választ keresni. Hitler egy Rómaihoz hasonló birodalmat akart, csakúgy, mint Napoleon. Mindkettõnek a sas volt a jelképe, sõt, a rómaiaknak is. Mégis, mindketten ugyan úgy bukták el a háborút: egyik sem bírta az orosz telet és az ellátmányozás is nehéz volt. A terv megvolt, hibátlan volt. Egy volt a probléma, mégpedig az, hogy a 40es években voltak a XX. század leghidegebb telei.

I met God. She's black

Nemtudom figyeltél-e vagy értelmezted-e amit olvastál, ha nem idemásolom:
a gondolatomat így kezdtem
·"Ja és egyik nemzet katonái, vezetõi sem voltak jobbak vagy rosszabbak a többinél..."
Nem nyitok vitát csak leírtam mit gondolok
gurubefree
teljesen igazad van .ez teny hogy a szovetsegesek gyozelmevel ert veget ... ezt senki nem is tagadja . ennek nem az volt az oka mert a szovetsegeseg barmilyen szinten is haditechnikailag felulmultak volna a nemet haderot hanem egyszeruen szamokban multak felul oket.

Az hogy tisztek es szervezes .... van nem egy pelda nemet oldalon ahol szemelyi helytalas es a "vas" dontott !!!

„ Az amerikai harckocsizók ekkor úgy döntöttek, hogy kihasználják létszámfölényüket, és lerohanják az ellenséges páncélost. Mire elhalt az ágyúzás zaja, a magányos Tigris megsemmisített egy Easy-8 Shermant, és kilõtte mindhárom M10 páncélost. Jon említette, még hogy 18 becsapódási nyomot látott a Tigris felületén, még mielõtt az visszavonult az erdõ mélyére. Az amerikaiak támogatást kértek. Egy új harckocsi érkezett, amelyet Jon "Tigrisgyilkosnak ” nevezett.(…😉
Jon elmondta, hogy a „Tigrisgyilkos” két lövést adott le : az egyiket elhibázta, a másik peddig hatalmas szikraesõt verve lepattant a homokpáncélról. A Tigris ráfordult a célpontra, és átlötte az M36 motorterét, és a jármû azonnal felrobbant…"

Biztosan ez is valami kitalalt dolog lehet ..... 😉

(Kurt Rieder: A legyõzhetetlen Tigris páncélos)

mijki
Az orosz vezetõk mellett szól hogy igazi haza fiak voltak, kik halomra lõtték a saját embereiket és milliókat áldoztak fel feleslegesen.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Königstigrincs
tudod ki az agresszor?? AMERIKA! japánt rákényszerítették!!!! a háborúra ugyan ezt csinálják iránnal jelenleg izraellel egyetemben meg a kutya eu --val... lesz itt még ne mulasss ha oroszok is jönnek kínával irán oldalán..... sok mindent nem tud a köznép mi van a háttérben, az ember nem hiábak ezd háborúzni, muszáj volt neki menni szovjetúniónak német részrõl mert már tercben volt egy orosz csapás europára nézve ! csak ugye a legjobb védekezés a támadáS!!! megelõzõ csapás.... istenem segíts 😊

Te már egy ideje árulod ezeket az accountokat, szóval megkérdezhetem; hogy ennyire nincs rá kereslet, vagy csak ennyire sok áll rendelkezésedre belõlük?

Na kövi csata...megkaptam a magamét, hogy stock KV-esemmel az ellenfél zászlajánál voltam 2 négyetnyire...miért nem megyek vissza a saját bázisunkra. Igaz, a KV4 megy vagy tízzel...jáj! (de kibírt 24 lövést és 100 hp-t vesztettem)

Szerintem most össze-vissza szégyellte magát, hisz ha még számodra is menthetetlen, akkor nincs értelme jelentéktelen kis létének e golyóbison. 😊

Kaptál egy +-t tõlem <#wave>Legalább néhányan értik...

Srácok meddõ vita...
A Tigris jó harckocsi volt, de könyörgök ne istenítsük az agresszor fegyverzetét. Tudták ellensúlyozi a Szövetségesek oldaláról a technikai elõnyt (mellesleg a hajtáslánca egy hulladék volt több helyen leírták).
Még jó hogy így alakult a II. vh kimenetele, abba gondoljatok bele milyen szomorú sorsunk lenne ha a Tengelyhatalmak gyõznek.
Talán hallottátok a németek akkori mondását: "Nem Magyar Államvasutak van a vonat oldalára írva, hanem Magyarok Ázsiába Vissza."
Ja és egyik nemzet katonái, vezetõi sem voltak jobbak vagy rosszabbak a többinél, talán az oroszok mellett az szól, hogy õk a hazájukat védték és nem õk voltak a betolakodók...
Elmész a francba, am se vagyok kíváncsi a véleményedre 😊

igaz a lori 40t már med.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Königstigrincs
bocs de rád inkább nem írok semmit, menthetetlen vagy számomra 😊 azt írsz amit akarsz ..😊

Königstigrincs
lehet igazad van, nem egészséges ez már én is agyalok ezen csak ink úgy hogy abba hagyom. ink blitzkrieg annak van még feelingje++ :-)

legjobb az volna ha mindenki kimenne a mezõre mindenkinek lenen egy távirányítású harckocsija és úgy lövöldöznénk egymásra 😊
http://www.youtube.com/watch?v=QoGayLQBW_8

annyi pénzbõl amelyet egyesek ráköltenek a gamera simán összejönn e egy csapatnyi páncélos csak hát a kényelem meg a lustaság a internet megöli a természetes kapcsolatokat elv... meg pénz meg utazás.. stb

Hmmmm, akárhogy nézegetem a történelemkönyveket, mindenhol azt olvasom hogy a II.vh európában véget ért 1945.05.8án a SZÖVETSÉGESEK gyõzelmével. Sõt, tavaly ugyan így tanultam az egyetemen is, most ezután kérdem, hogy ki is volt a jobb? Lehet hogy 1v1-ben jobbnak bizonyult a Tigris, de sose nézi meg senki hogy miért. Talán jobban voltak megszervezve az egységek, netán jobb tisztek vezették a csapatokat? De az is megeshet hogy jobbak voltak taktika és stratégia szinten? A sok hülye német buzi értse már meg hogy (TDantes szavaival élve)"egy harckocsi az önmagában csak fém nehezék". Ha én lennék mondjuk egy magasabb egység parancsnoka akkor inkább szeretném az egységeimet Párducokkal vagy T34-esekkel feltölteni, amik nem csak védelemre jók. Persze tudom hogy ezzel a kommentemmel most én is megkapom majd hogy németgyûlölõ vagyok, mert megpróbálom objektíven vizsgálni ezt a dolgot.

Inkább tényleg szidjuk a hülye csapattársakat( mert azok mindig hülyék) Alap KV4-el...(175 pen juhé)úgy hogy a dombot középen befoglalták az ellenséges med-ek de azért csak csináltam 4 kill-t...fene az egészbe.

pointer4
már hogy tier8 francia med?
eladó acc kv5 tier 8 francia light . 5e.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Az is megfelel.

Tudhatnád, hogy egy harckocsi az önmagában csak fém nehezék. A legénység, a tisztek a hadvezetés, a fegyvernemek együttmûködése is számít!

ÉS bizony ezekben( ja tessék figyelmi mint hazug német fikázó szûk látókörû barom mit mondok!) a németek jobbak voltak sokáig. Jobb együttmûködés , jobb kiképzés, jobb tisztek, hadvezetés, stb.