World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gurubefree
erdekes .... kivancs vagyok mire eleg az a 88mm ( mar ha jol tudom ) ami rajta van .

ゾルターン

Na a Prém JTiger-re kíváncsi vagyok, de 10k aranyat nem adnék érte.
Persze a tesztszerón ingyen van.

akkor jó😊
gondolkoztam mit próbáljak ki de inkább a német prém TD-t vettem meg nem az IS6-ot.

PSN ID:misi2mezei

gurubefree
nekem lomhabnak tunik ; + boldog boldogtalan atlovi a tornyot ...... de ez lehet csak erzeki csalodas .

ゾルターン

Párszor már lett említve...(jó párszor)
Nem SEMMI köze a két szerver eredményeinek egymáshoz,a teszten azt csinálsz amit akarsz,nincs hatással az élesre.

Mi lett rajta lehülyítve? Én csak arról tudok hogy T8 medek közé kezdték pakolni...

Semmi hatása nincs a rendes szerveren. Nyugodtan eladhatod a gépeid, átválthatod a Free Xp-t

gurubefree
jaj ... miert utalja mindenki a premium tankokat ?

amugy a type annyira le lett hulyitve hogy mar kozel sem olyan mint volt .

a masik : nem kell ahoz leolni a fel mezonyt hogy penzt csinaljon az ember

ゾルターン

leszedtem a tesztszervert és be is engedett.
2 kérdésem lenne.ha itt elköltöm a free XP-t akkor a sima szerverrõl nem tûnik el ugye?
valamint ha törlök ki tankot akkor azok sem törlõdnek ki rendes szerverrõl ugye?

PSN ID:misi2mezei

noname23
Prémnoob xD

Három 3 ebbõl saját tier de mint mondtam átlag kör volt semmi nagy dolog csak szerencse és nagy adag csapat munka.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

gurubefree
termeszetesen .... amugy eppen most nezem hogy eleg karcsu ettol a T110-tol. az E-100-al 6 kill-el tobbet csinaltam.

ゾルターン

noname23
Igen és te vagy a legbetegebb<#hehe>

gurubefree
azt megkerdezhatnem hogy ez hogy jon ide ? mar csak azert is ( ha pontosak akarunk lenni ) a Boelter's Medal nem kimondottan azert jar ha megvan a 7 kill . elosszor is nem a medal miatt linkeltem , masodszor ( ha visszaolvasol akkor lathatnad ) mar emlitettem maskor is nincs olyan szerencsem hogy meglegyen a 2000 xp alomhatar ( szamomra ) mivel mar sok mas embernek lattam . kerdesem az lenne hogy az 7 kill amit osszehoztal abbol mennyi a veled azonos tier ?

ide csak beteg emberek jarnak ?

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Alien69
Hehe, megent benooboztak engemet. Persze, az vagyok, csak asszem éppen nem én voltam a legnagyobb állat a csapatban:

Látszik (szerintem), hogy nekem túl sok babér nem teremtõdhet, mert elvi síkon kb 2 enemy-t tudok sebezni. Persze, hamar ki is szedtek. Miért?
Linkbe, mert túl nagy a kép.
Az ÖSSZES top (láma) tank elment jobbra. Se közép, se balra. Egy Patton-l próbálkoztunk, de ugye mivel közép is átadva, esély se volt. Azért voltam noob, mert mi a fenének megyek arra az oldalra ilyenkor, amit úgy sem tudok megvédeni. Persze, ha az összes szarkupac begurult volna foglalni, még lehetett volna esély, már elvi síkon. No, mindegy, tanultam a leckébõl. Ilyenkor go a legtávolabbi hely, és hátha nem lesz javítási költségem. <#idiota>

popey8
Életem legjobb csatája. Majdnem 3k xp duplával prém nélkül. Azt hiszem ezt tovább nem is kell ragoznom. Aki kíváncsi rá megnézheti, szerintem érdemes. Természetesen a vége volt a legizgalmasabb. Már majdnem eldöntöttem, h eladom a T-44-et, erre tessék, egy ilyen meccs. Ezután nincs szívem eladni😊
Inkább nézzétek meg, minthogy tele vitázzátok itt a fórumot. Szeressétek egymást emberek<#puszi><#law>

Gyõzelem!
CsataEnsk 2012. június 2. 22:41:37
JármûT-44
Szerzett tapasztalat: 2 912 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 37 117
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész, Top Gun

Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Köszi.
Remélem amit elvesznek a t110-tõl, azt visszaadják a Patton-nak. <#nevetes1>

Kicsit gyengébb lesz terepen is, de nem sokkal.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem gondolom és nem mondtam, és ez az utolsó szavam. Nem fogom elmagyarázni hogy mûködik ez. A történészeket ne lenézed és nem veszed figyelembe, tehát itt a vége, ha így megfelel.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Velvet, ma azt írtad nincs több figyelmezetés. Vajból van a te szíved 😊

Srácok egy kérdés, a tesztszerón a T110-nek "csak" a ROF-ja változott?
Dühömben leszedtem a 7.4-et, de a T110-el nem mentem.

noname23
Hát ezen a poston felbátorodtam mert nem mernék ilyen 2000xp alatti avarge köröket megosztani csak a böllér miatt de legyen+ nálam még a credit is több és nem is prém tankom volt<#nevetes1>

Hm...ha válaszolok ki bannolnak és leugatnak hogy állítsam le magam.
Ha nem válaszolok akkor meg leugatnak hogy milyen szemét módón ellógok a vita elõl.

Most komolyan...áh...énkurvanyámatszerintem. Olyan teljesen mindegy

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

mijki
A Super Pershing-rõl eddig mik az infók? Páncélzat? Ágyú? Ára? etc.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Gottfried
Ok,befejeztem. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

gurubefree
"The combination of superior armor and firepower allowed the Tiger to dominate the battlefield where it could outgun any allied tank of its time. The success of the Tiger was so profound that no allied tank dared to engage it in open combat. This psychological fear soon became to be known as "Tigerphobia". To prevent further damage to allied morale, General Montgomery banned all reports mentioning the Tiger's prowness in battle. Even with allied air superiority and tank killers like the Firefly, the general notion was that it takes 5 Shermans to destroy a cornered Tiger and even then, only 1 Sherman would return."

biztos vagyok benne hogy erted az angolt. Miert gonolod hogy mindenki hazudik ?

TVelvet
Fejezzétek be, vagy repültök a banamékra.
Igen? Az emberek azt látnak amit akarnak.

Nem állítanád már le magad?

Gyõzelem!
CsataRedshire 2012. június 2. 22:43:05
JármûVK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 2 734 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 968
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Top Gun

jó kis csata volt
A fórum nyilvános, mindenki látja mi zajlik, még ha nem is ír 😊

Mielõtt engem is lekurvaanyáznál, én egyikõtökkel se vok 😊

Azt mondtam, hogy a Tigris nem jó tank, és nem a németek voltak a legfejlettebbek. Ez azzal egyenlõ hogy nagyon buta vagyok, nagyon hülye, nagyon nem értek hozzá, fikázók és gyûlölöm a németek. Valamint hazudok. És sapka sincs rajtam. Vagy van. Fene se tudja.

Mit nem lehet itt érteni?!

Hol van itt elvakult német gyûlölet? <#wilting>
Gyakorló csatában le lehet játszani srácok.<#eplus2>
Gyõzzön a jobb. <#eljen>

Kösz hogy beleugatsz. Bizonyára pontosan tudod mirõl van szó, azért tudsz egybõl ítélkezni. <#eljen>

TDantes... Te félelmetesen buta vagy, így a napi szereplésed alaján. További szép estét!

Nem kell ez a mártír magyar szöveg 😊

Nincs olyan magyar ember aki szerint Trianon igazságos béke lett volna, olyan viszont van aki nem indítana háborút szlovákia visszacsatolásáért.

gurubefree
en a masik vonalon vagyok .... a T25/2-nel feladtam . T25 AT 88mm frontja jobban pancelozott es meglepoen pancelozotabb a tobbi nemzet hasonlo TD-nel. Persze hogy ne legyen olyan tokeletes az a 90mm agyu ront az osszkepen .

Bocsánat. Bocsánatot kérek, hogy egy hazug szemét köcsög vagy.

Inkább a játékot szidjuk, mint egymást.

Tehát nem tudod befejezni...<#kocsog>

Németgyûlölõ...hazudj csak tovább. Az nem baj, hogy úgy százszor elmondtam ,hogy nem így van, és egyetlen egy rohadt szóval nem szidtam a németeket...de német gyûlölõ vagyok. És akkor miért vagyok dühös? Ugyan, nem baj az, miért nem tûröm mosolyogva, hogy pár ilyen szarevõ rohadték folyamatosan sérteget és hazudozik?

Ja és Wass Albert meg Trianon...az hogy jön ide? Wass Albert...tudod mit? Én szerintem Trianonak is örülök. Ja. Én ilyen direkt hazafiatlan vagyok. Annak örülök ami a magyaroknak rossz( és aki ezt komolyan veszi...az menjen el kórházba mert agyhalott!)

Gottfried
Majd ha egy hsz-t le tudsz írni mocskolódás nélkül akkor tõlem befejezhetjük.Ja,és kérj bocsánatot itt mindenkitõl akit megsértettél! 😊

Játékról se lehet már sokat trécselni, csontig rágtunk mindent, már a csontot is megettük 😊

Gottfried
Nem nekem írta,hanem egy srácnak aki meg merte említeni hogy szerinte a Tigris jó tank volt.

Egyébként nem vagyok náci,ha ez téged megnyugtat.Attól hogy valakit érdekel a német haditechnika(egyébként a többi is),attól hogy nehezen viseli el az ilyen beszûkült látásmódot és elvakult német gyûlöletet,attól még nem hiszem hogy náci lenne.
Ha szerinted ezért az vagyok,akkor veled is gondok vannak.Persze sajnos vannak ebben az országban még olyanok akik szerint ha valaki egy kicsit is szereti a hazáját,esetleg a hazája érdekeit elõbbre valónak tartja mint a nemzetközi "elvtársainak" az érdekeit,aki szerint trianon egy kurva igazságtalan béke volt,aki szerint Wass Albert bizony egy jó író és még véletlenül sem náci,szóval aki jobboldali gondolkodású(nem szélsõjobbos) az mind náci. Sajnos ezekre a nézetekre még ma is elég sok vevõ akad kis hazánkban.

Remélem srácok holnapra kipihenitek magatokat, és a topik újra a játékról fog szólni. <#gun>

csaba90
kezdem unni a T25 AT-t még 22 ezer xp.. de most egész jó köröm volt... 😄
su 8-al nyertük meg.. õ lõtt 5-öt én 6-ot... a többiek meg elvétve.. de igazából a végén is csak ketten maradtunk.. volt még egy 100%-os panther meg hetzerük egy hummelük... én meg már csak 200 hp-n voltam.. de megoldottuk😄
Gyõzelem!
CsataSwamp 2012. június 2. 22:17:00
JármûT25 AT
Szerzett tapasztalat: 1 834
Szerzett kredit: 57 132
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Acélfal, Mesterlövész, Top Gun

Csaby

Jajajaja...hát persze. Nem is értem miért nem tûrtem csendben mosolyogva hogy sértegetsz.

De van egy javaslatom? Mi lenne ha bekussolnál? Le zárhatnánk már. Igen, mert sunyi alávaló módón így menekülök el a vitából. Úgyis ezt fogod hazudni, szóval? Belehet végre fejezni?

Vagy továbbra is állandóan kötözködni fogsz kisköcsög?

noname23
Nem akartam ilyen olcsó tippet adni azt hittem ismered de megoldódott szerencsédre<#vigyor>
+Freemail nem egy megbízható szerintem se van amikor annyira leterhelt vagy nemtom de megírom a levelet és várat sokáig még végül el se küldi.

Gottfried
Te tényleg nem veszed észre magad ?? Egy közepes erõsségûnek is alig nevezhetõ sértésre már órák óta a legundorítóbb módon reagálsz.Térj már magadhoz öcsi,vagy jelentkezz apádnál egy kijózanító pofonért!

Attól hogy szerintem paranoiás vagy,még nem kell lenácizni embereket.A többi jelzõdet nem is minõsíteném mert a "náci fattyú" mellett eltörpül az amit itt órák óta folytatsz.Te tényleg egy beteg ember vagy és ezt ne vedd sértésnek.Csupán jóindulatból szeretném erre a tényre felhívni a figyelmedet mert talán egy laza kis pszichiátriai tartózkodás még segíthet rajtad. 😊
Persze ha nem,az sem baj,szerencsére nem nekem kell téged elviselni. 😊

Na folytathatod a mocskolódást.... 😊

Miért, nem vagy az?
Mennyetek szobára!