World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Akkor azzal is.

Nálam még nem fordult elõ ilyen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mi már (klán) próbálgattuk többször is, meglepõen nehéz összehozni, ha akarja az ember, de sikerült már egyszerre három tankkal is pörögni, na az a legviccesebb, mert volt hogy a középen lévõ Maus a sor szélére teleportált.

Nekem a kamera pördül meg olykor magától. Mai napig nem tudom, miért.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pales27
Ezt csináld meg még egyszer
Bocsi, 5x néztem meg de még mindig röhögök 😄

Ki kéne próbálni training battléban hogy mûködik ez, TDnél életet menthet....

Két helyben megfordulni nem tudó is megtudja csinálni, legalábbis nekem összejött T-54-el egy IS-7 táncolás is. Amúgy jah, fõleg TD-kkel gyakori, 10k csata alatt már 8-10x elõfordult.

Elfelejtettem volna, hogy a saját csapatban gyakran vannak fogalmatlanok? Nem hinném, ahogy írtam is:
"Igen, a random csapatok átengedik a felderítõt, de ennek több oka van.
-egyrészt mert bénák, ezt talán nem kell fejtegetni. Ugyanezek a random csapatok nem mennek scoutolni a TD-knek, nem mennek vissza védeni, stb."

Igen, ha segít az arty, azt megköszönöm. De én arra reagáltam, hogy így hülye csapat, meg úgy szegény arty... na azért álljon már meg a menet. Ha az artynak hülye csapat jut, a csapat többi tagjának is ugyanazokkal a randome mberekkel kell együtt dölgoznia, és ez nekik is nehézséget okoz, nem csak az artynak.

"Sokaknak nincs lövésük se a játékról...agyatlanul játszanak" -ezt mondtam én is, nem értem, hol van itt az ellentmondás 😊

Hú, ez nagyon tudományos megfogalmazás volt, de akkor ezek szerint T50-2 sikamikával vigyázni kell. Köszi.

Mindenesetre tényleg muszáj az új fizika, hiszen a mostani fizikamentes játék már tökéletes 😊

Márpedig fedezék az elsõ, és csak utána lövünk.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én ugyanezt csináltam egy t-44-el egy ferdivel.kb 10 másodpercig tartott a sergõ.Fasza volt.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Nekem hasonló élményem volt, chaffeevel beszorítottam egy JTt himmelsen a hegyen egy háznál, lõttem szépen az oldalát, gondoltam esélye sincs már, erre hasonlóképpen belém fordult, szó szerint, mert a JT belsejébe kerültem, õ kilõtt, de a roncsom a JTben maradt, õ meg ott ragadt a kör végéig.

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Ez játékmotor bug, ha egy olyan tankhoz tapadsz hozzá ami helyben tud fordulni, egy olyannal ami nem tud.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

noname23
ghost shell is ilyen miatt van mert eltûnik az éterbõl a tankotok

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

ilyen nekem már nem egyszer volt 400 csata alatt amit t-50/2vel mentem 😊
Sippie
lol 😄

Na gyerekek, ha a WOT nem akarja hogy nyerjünk, akkor a véletlenszerû lepattanó/sebzés meg a matchmaker kutyafasza ehhez képest...

iLoveSmileyz
VanDaal te vmi igazán nagy megfigyelõ lehetsz, csak azt felejted el, hogy a saját csapatod felderitõi és medjeinek sokszor fogalma nincs arról mit kéne csinálniuk...

Másik dolog ha meg a saját artid segit életben maradni akkor egybõl hu kösz te egy isten vagy, kövi eset, hogy arty csinál 4k vagy több dmg-t azt õ nyeri meg a csatát akkor megint megy a gg arty stb.

Lényeg nem az arty gyûlölet meg, hogy jön a scout és menekülnek az elsõ fedezékig dologról van itt szó arty tekintetben, hanem arról, hogy sokaknak nincs lövésük se a játékról...agyatlanul játszanak.

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

http://www.youtube.com/watch?v=r06CxTFRO7o
Sippie
állítólag ha HE-vel alá lõsz akkor szét lehet rombolni.
Valaki mondja már meg nekem hogy Komarin-on hogyan lehet medium tankkal átmenni a sziget elõtt levõ tankcsapdákon?
Szétlõni sem tudom, meg fent is akadok. Tiszta szívás!
Legutoljára 4-en álltunk ott és próbáltunk bejutni a szigetre, de szétlõni sem sikerült meg átmenni sem rajta.
Pales27
Ja igen azt elfelejtettem írni, hogy ezentúl csak companyban artyzok, mert nincs oda illõ heavym.

nem tudom
Hi
az a gond hogy az elso meghivok az alphara mind na-s(amerikai serveres) letoltesi linkel erkeztek ,en anno 1 hetig leveleztem veluk mire atraktak az eu clusterre, sot istenigazabol nem atraktak hanem kaptam egy uj levelet eu-s linkel, igy asszem megmaradt a masik is ,de azt nem hasznaltam azota se.
Amint penteken megkaptam a levelet meg is jott az 500 arany a wot accomra

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Ezt a kérdést már többször is feltettem, ha annyira rossz meg idegesítõ arty-val menni, akkor minek erõltetik annyian, meg mért van belõlük olyan sok randomban?

Én elfogadom, hogy CW-re kell, azt is hogy companyba, sõt, azt is megszoktam, hogy randomban is van, de nehogy már az legyen a vége, hogy jaj de rossz nekik...

Igen, a random csapatok átengedik a felderítõt, de ennek több oka van.
-egyrészt mert bénák, ezt talán nem kell fejtegetni. Ugyanezek a random csapatok nem mennek scoutolni a TD-knek, nem mennek vissza védeni, stb.
-másrészt meg, ha bejön a scout, akkor nem ám csak a te kis artyd lesz látható, hanem az õ tankjuk is. És inkább próbálnak elérni az elsõ fedezékig, hogy az ellenséges arty ki ne csapja õket az elsõ percben.
-harmadrészt... talán van akinek már annyira tele a hócipõje a tüzérekkel, hogy lehet még röhög is egyet magában, mikor látja elfüstölni õket.

Random csapattól nem kell várni semmit, nem csak az artyval nem törõdnek, hanem semmi mással sem...

Az meg, hogy kilövik az artyt és az csak a csapat hibája, de a tüzéré egy kicsit sem ám, na ez egy vicc!

Az arty is látja, ha van scout, a térképen is láthatja, hogy közeledik. Akár odébb is mehet, vagy megpróbálhatja megvédeni magát.
Ha meg mégis kilövik, na bumm, fizetheti a 3500-as javítást az S-51-ére. Ha meg a tier6 arty kicsap a t10 tankomból 2 lövésre, vagy a t9-bõl elsõre, fizethetek 20k javítást, és én nem láthattam, hogy jön az arty skuló, ellentétben az arty és a scout eseténél...

Ennek a szépnek nem nevezhetõ zajnak mi köze az artyhoz?

Valaki nem tudja milyen zene megy a videóban?

Hát nem tudom milyen defektes t34-el futottál össze Is-el,de nekem T34-el már volt szerencsém megölni egyedül IS4-et,amíg én használtam a házakat és kilövök elbújok taktikát alkalmaztam addig õ ki állok a nyílt térre és vaktában lövöldözök taktikát alkalmazta.

noname23
Csak a gofri érvelést gyakoroltam sorry xD

Na majd otthonról próbálkozok.
Aztán még csodálkoznak ha a júzerek nem akarnak egy petákot se fizetni ennek az inkompetens kretén társaságnak.

Alien69
Az most tök mind1, hogy mekkora hülye vagyok. Ezt írtad:
"+Az artyval bármikor bárhová ellõhetsz kedvedre úgy hogy oda se kell menjél na ez a nem mind1."
Ami persze, hogy NEM igaz. Demagóg duma. <#vigyor5> Egyfelõl pálya függõ is, Himmelsdorfon pl inkább megyek a csapat közvetlen hátuljába, ott könnyebb egymást segíteni, mivel ott valaki szinte tutira be jön. <#idiota>

kell írni egy levelet, kapja meg mindkét support, hátha jó napjuk van és lejátszák egymással, bár idáig mindenki a sablon: nem tudjuk megoldani levelet kapta :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Alien69
Az adott szitu persze különleges volt. Kereszt tûzbe tudtak fogni, fedezékben voltam, majd menekülni is próbáltam. De, ez egy heawyvel nem megy olyan gyorsan, illetve, még így félig-meddig fedezékben voltam, de ettõl még be tudtak vinni találatot. <#vigyor1>

És tényleg közbe megnéztem.
A legszebb, hogy Your account has been blocked meg fogalmam sincs mit keresek ott.
Erre ezek a kretének oda rakták a goldot.
Vajon át lehet rakatni a normál account-ra.

hopp ezt nem ide akartam

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

basszus, de kusza ez.
Én elõször NA-ra kaptam, azt nem is piszkáltam, gondoltam megvárom az EU-sat, ami még nem jött meg. Közben nyomathatnám a zárt bétát, szintén NA-n. Oda létrehoztak nekem egy 0-ás accot, ugyazt mint ami az EU-n van. Ugye átmozgatni nem tudnak, az 500 arany is oda ment, úgy hogy semmit nem játszottam, ráadásul már duplikálva is vagyok, ugyanazzal az email címmel, áááh

keres rá magadra worldoftanks.COM-on, én is ott vagyok 0 csatával. :-(

szinte biztos, mert EU-ra nem jött.

noname23
Mi nem igaz hülye vagyol-é esetleg?

Nem hinném mivel oda sehogy nem vagyok regelve.
A emil a normál account-ra jött amiben megköszönik a részvételt és adnak 500 gold-ot ami viszont nem jött meg a játékban még ma reggelre sem.
Legfeljebb ha haza érünk írok egy ticket-et aztán meglátjuk.

Akkor NA accountra kaptátok a goldot <#fejvakaras>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jó hogy mondod, meg vissza kéne venni a 12t is 😊

Ez az egyik opció.

Mondjuk szerintem a francia medekkel sokmnident nem csináltak, meg is van mind Tier7-tõl felfele 😊

Tudjuk nyugi, a vicces hogy mindig váltogatja az SG hogy mi a default, múltkor még vmi csaj volt. De ugyanilyen xar.

Nagyon brutkó ez közelharcban 😄
15k xp már megvan amx 12tvel, hülyét kapok mire 55k meglesz vele, igazán jöhetne valami 3x xp event.

hát igen, elkezdi az ember, mire odaérne már 5x lenerfelték hehe
T29-el márpedig meg tudod lõni az E100at.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

nem az NA-ra kaptál meghívot mint én?

én ezen puffogok, jönnek az NA-s köszönömök, meg zárt alpha, de mivel eszem ágában nincsen NA szerveren játszani, így rohadtul nem értem :-(

beadott alapból vmit az sg és azt postoltam ki, életemben nem hallottam még ezt a számot, elég szar is xd eskûûû😄😄😄
Ilyen mindenkinek lesz. Bár T8as artit nemtom hogy lesz türelmem kifarmolni 😄

Alapból annak a videónak a linkje van benne a videó beszúrásánál.