World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Akár még fedezékbe is húzodhattál elõle.
3. adabszurdum még el is menekülhettél volna.
Természetesen van olyan hogy ezek egyike sem él (mondjuk amikor te vagy az utolsó vagy nincs a közelben senki).
WoT: Nishizumi77
Benézek egy esküvõ után néhány milla agysejt mínusszal és már megint? 😄
Más.
Segítsen már valaki i a nyavaját kéne csinálnom az 500 goldhoz amit a WoW bétáért adtak elvileg.
Emailt kaptam a zarany meg sehol.
Jöhetne privátba mert egy darabig megint nem leszek netközelben és nincs kedvem több száz arty kell/nemkell/szemétmocsokarty hsz.t
Egyébként a TigerII-rõl van szó.
Ha neked kedvez, akkor buzi WG milyen random már.
Ha az ellenfélnek, akkor tuti csal a program 😊
Én ha így járok, avval a mondattal lépek tovább, hogy "hülyéknek van szerencséje" 😄 Ajánlom neked is, megnyugtató 😊
Ha meg nekem van, betudom kárpótlásnak 😊
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
A tegnapi képáradataidon pedig az tûnt fel leginkább, hogy az általad kilõtt tankok legalább 1 tierrel kisebbek voltak, na ehhez kell ám a nagy "tehetség".
A tankok veszélyesebbek mint az arty na. Ezt be kell látni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Csak az artinak nagyobb az egója és a hülye is nagyobb kárt tud okozni (pro és kontra is).
Nem egyszer csináltam már hogy láttam hogy bejön a scout én meg a pálya szélén voltam az meg fel alá cirkál és keres de nem talál <#nyes>#nyes>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Cserébe én nem az artit szolgálom hanem a csapatot, és jobban szeretek a csapatnak scoutolni, mivel az Õ általuk okoztt sebzés 50%-a is az enyém. És itt egy kicsit nagyobb ROF van ahol 3 heavy osztja a sebzést...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Az artik nagy %-a az egész meccs folyamán 1x mozog: amig elmegy a kedvenc bokrához (esetleg counter ellen elõre-hátra). Az hogy a meccs alakulásának függvényében változtassa helyét az már derogál, ha ott marad egyedül az oldalon ahol majd támadnak, akkor csak a teamet tudja szapulni ahelyett hogy gurulna...
-ebben tévedsz részben: a jutalmat te is elteszed a szemét arty által okozott sebzésért,ha csak te spotolod!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Egyébként is, az arty-knak nehezebb a dolguk .
Hát hasonlítsuk már össze. Megy elõl, harcol feltartja az ellenséget, vagy éppen áttöri az ellenséget a top nehéz tank, és az égbõl kap egy lövést ami full hp-ról is képes egybõl kiszedni.
Hát ez nem olyan nagy dolog.
Bezzeg az arty-knak félniuk kell a többi arty-tõl a felderítõktõl! Meg lassan is céloznak, mellé lõnek, és akkor csak 500-at szednek le 1000 hp helyett. Az meg ügye szar dolog.
Én átérzem. A tankosok meg csak össsze vissza mászkálnak, vagy épp kemplenek...áh.
Vagy éppen belekeverednek három ellenség közé...ügye. Ahelyett hogy nem keverednének be. <#ejnye1>#ejnye1>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
+Az artyval bármikor bárhová ellõhetsz kedvedre úgy hogy oda se kell menjél na ez a nem mind1.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Persze egy igazi T32 pilóta nem erre alapoz, de vész esetén még nem kell eldobni mindent és hagyni magunkat meghalni 😊
Ezzel az erõvel mondhatnám én is, hogy artyval menj olyan helyre, ahol nem találnak meg a scoutok 😊
Ellenben a tüzérek 95%-a egyiket sem ismeri.
u.i.: köszi azoknak akik adtak tippet a bajomra-gondomra még régebbrõl. 😊
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Az átlag artis pont ugyanolyan gyokét min az átlag nem artis, cserébe még elvárásai is vannak és óriási egója, mert õ az isten.
Ami gyorsabb, vagy gyorsabban lõ, nagyobbat sebez, jobb az álcázása, netalán több kreditet hoz 1 IS7-nél, az mind csalás, és mindet ki kellene szedni a játékból.
Szerintem 1 gyönyörû világ lenne az olyan ahol csupán minden országnak csak heavy tankjai lehetnének. Csakis ott jönne ki igazából a tudás.<#beka2>#beka2>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ha egy rendesen használt T34-el futsz össze, kifiléz. Azért ha megnézed, az IS sem páncélozott jobban mint a T32, szóval nem olyan szar az a T32 páncélzat 😊
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
imádom a kettõsmércét, olyan vicces tulajdonságunk ez. :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Nyilván direkt engedik be, senki nem akar könnyû killt szerezni, nyilván nem is lõnek rá, mert faszok.
Ezzel van tele a tököm, az artinak MEG KÉNE KÖSZÖNNIE hogyha megvédik a szaros seggét, nem hõbörögnie.
Rengeteg csatában írkálnak hogy:
- go spot (a kurva anyját utasítgasson, én viszem vásárra a bõröm, azt õ teszi el a jutalmat nulla rizikóval)
- track the T50 (na ez a másik, még meg is határozza hogy ne öljük ám meg a T50-et, hanem trackeljük hogy maj Õ megölhesse).
Nincs bajom a normális artikkal, de akik azt képzelik hogy a világ közepe õk, azokat nagyon utálom. Te is megtetted az elsõ lépést ezzel a "fasz csapat beengedi hozzám a scoutot" hozzáállásoddal ebbe az irányba.