World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. Legalább láttad, spottolhattad a csapatodnak akik sebezhették volna (ha még éltek. Én minesen éltem már igy túl T50-el két heavy támadását, kellõ ideig bujócskázva leszedték õt a többiek)
2. Akár még fedezékbe is húzodhattál elõle.
3. adabszurdum még el is menekülhettél volna.

Természetesen van olyan hogy ezek egyike sem él (mondjuk amikor te vagy az utolsó vagy nincs a közelben senki).

mi ez a fos amit berakott?? Ezt akartam:
Ez kell neked? 😄

WoT: Nishizumi77

Jééééé, idáig nem szerettem artyval játszani, de ez kell nekem! 😄😄 Ez egy beteg cucc😄
Gyárekek...
Benézek egy esküvõ után néhány milla agysejt mínusszal és már megint? 😄
Más.
Segítsen már valaki i a nyavaját kéne csinálnom az 500 goldhoz amit a WoW bétáért adtak elvileg.
Emailt kaptam a zarany meg sehol.
Jöhetne privátba mert egy darabig megint nem leszek netközelben és nincs kedvem több száz arty kell/nemkell/szemétmocsokarty hsz.t

Alien69
Vissza lõni??? Minek? Hogy acél falat csináljak belõle? Abban a helyzetben esélyem se volt. Igaz, részben az én hibám volt, mert lehetett látni a mini mapon, hogy mit csinál a többi láma top tank, akik hagyták védelem nélkül a zászlónkat, a térkép közepét, és bementek az enemy zászlója felé, amit persze NEM is akartak elfoglalni. SEMMI értelmeset nem csináltak, aki meg akart volna nem tudott, mert ugye low tierbõl a top tiert sebezni nem szokás ilyen csatában. Tier 10 kontra tier 7. Igaz, elvi síkon VAN esélyem sebezni is, itt, abban a helyzetben esélytelen volt. <#vigyor1>

Oké, köszi. 😊

Egyébként a TigerII-rõl van szó.
Jaja, ne is mozduljunk ki A1-bõl, mert odáig nem ér el a hummel, igaz?

pointer4
Ez jó 😄
Ha neked kedvez, akkor buzi WG milyen random már.
Ha az ellenfélnek, akkor tuti csal a program 😊

Én ha így járok, avval a mondattal lépek tovább, hogy "hülyéknek van szerencséje" 😄 Ajánlom neked is, megnyugtató 😊
Ha meg nekem van, betudom kárpótlásnak 😊
Nem érveltem!<#wave>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Másnaposan menj inkább feküdj le valahol aztán józanodj ki...
A tegnapi képáradataidon pedig az tûnt fel leginkább, hogy az általad kilõtt tankok legalább 1 tierrel kisebbek voltak, na ehhez kell ám a nagy "tehetség".
Alien69
Ez se igaz, de mindegy. Kisebb tierû tankokkal NEM lõnek át az egyik sarokból a másikba, de még a tier 5-6-sok se. Igaz, ezek már nagy területet tudnak lefedni. <#vigyor1>

Így van. Áh. Szóval persze az E100 rád lõ beléd sebez 500-at, igaz neki vissza tudsz lõni, de egész más mint mikor az arty amit nem látsz és nem tudsz neki vissza lõni, melléd lõ és mégis 500-at sebez.
A tankok veszélyesebbek mint az arty na. Ezt be kell látni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Alien69
Oneshot többször van egyéb tankkal, mint artyval, és sebez akkorát egy átlag tank is, hogy beszarsz, behugyozol örömödben, ha nem heawyvel vagy éppen, amit nehezebb egy fokkal sebezni. Tegnap is linkeltem pár képet, pl T29-l low top voltam. E100 belém küldött egy 500HP-s lövést, meg volt még 2 ilyen lövés, kb 10-20 másodperc alatt, és ennyi volt a csatám, mert a MI top láma tankjaink felrúgtak minden taktikai ésszerûséget. <#vigyor1>

Ezért írtam hogy ugyanannyi hülye van artiban mint nem artiban (statisztikilag a játékosbázis ugyanaz).

Csak az artinak nagyobb az egója és a hülye is nagyobb kárt tud okozni (pro és kontra is).

Ezt kell csinálni nem egyhelyben ülni és várni a sült galambot ha látod bejön a scot van egy W nevezetû gomb de az artisták nem ismerik <#idiota>
Nem egyszer csináltam már hogy láttam hogy bejön a scout én meg a pálya szélén voltam az meg fel alá cirkál és keres de nem talál <#nyes>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Alien69
Persze, van igazság, amit írsz, de ugye ezzel az erõvel az ÖSSZES heawy-st, medest, TD-st lehetne szídni, mert köztük is van rengeteg tajparéj. <#vigyor1> Én igyexem megköszönni mindig az egyértelmû segítséget. Mindegy, mivel vagyok, és ki segített. Ha artys, akkor annak, ha heawy, akkor annak, mindegy! Ja, akár a scoutot is, artysként, ha az ÉRTELMES! Annak ugye csapat szinten nem sok értelme, hogy 2 másodpercre látni mind a 15 tankot. Az az enemynek is lélektani kudarc, ha a scouth izélgeti õket folyamatosan. Fõleg, ha emiatt kapnak be jó sok találatot. Mindegy, artytól, vagy nem látható ellenféltõl. <#vigyor1>

Én speciel mikor artyzok ( ami elég ritka ) akkor lövés után, már a kattintás pillanatában nyomni kezdem a Wt vagy az Set, nehogy countereljenek 😊

Pontosan tudom hogy az 50% az enyém.

Cserébe én nem az artit szolgálom hanem a csapatot, és jobban szeretek a csapatnak scoutolni, mivel az Õ általuk okoztt sebzés 50%-a is az enyém. És itt egy kicsit nagyobb ROF van ahol 3 heavy osztja a sebzést...

Látod ugyanezt az érzést váltja mindenkibõl akire rálõsz az S-51-el. Csak hogy némi rálátásod legyen. Megérdemelted. <#eplus2>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

És tudod mi a vicces: ebben még van is igazság.

Az artik nagy %-a az egész meccs folyamán 1x mozog: amig elmegy a kedvenc bokrához (esetleg counter ellen elõre-hátra). Az hogy a meccs alakulásának függvényében változtassa helyét az már derogál, ha ott marad egyedül az oldalon ahol majd támadnak, akkor csak a teamet tudja szapulni ahelyett hogy gurulna...

"go spot (a k...a anyját utasítgasson, én viszem vásárra a bõröm, azt õ teszi el a jutalmat nulla rizikóval"
-ebben tévedsz részben: a jutalmat te is elteszed a szemét arty által okozott sebzésért,ha csak te spotolod!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Bizony igaz.

Egyébként is, az arty-knak nehezebb a dolguk .

Hát hasonlítsuk már össze. Megy elõl, harcol feltartja az ellenséget, vagy éppen áttöri az ellenséget a top nehéz tank, és az égbõl kap egy lövést ami full hp-ról is képes egybõl kiszedni.

Hát ez nem olyan nagy dolog.

Bezzeg az arty-knak félniuk kell a többi arty-tõl a felderítõktõl! Meg lassan is céloznak, mellé lõnek, és akkor csak 500-at szednek le 1000 hp helyett. Az meg ügye szar dolog.

Én átérzem. A tankosok meg csak össsze vissza mászkálnak, vagy épp kemplenek...áh.
Vagy éppen belekeverednek három ellenség közé...ügye. Ahelyett hogy nem keverednének be. <#ejnye1>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

noname23
Hol one shotolja hagyjuk már épp ez az még akkor se lenne ilyen unfair szarság szóval buktad az érvelést pápá<#taps>
+Az artyval bármikor bárhová ellõhetsz kedvedre úgy hogy oda se kell menjél na ez a nem mind1.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Bizony bizony, döntött 127mm az nem olyan, fõleg ha az ember kicsit beforgatja (mert ugye be lehet).
Persze egy igazi T32 pilóta nem erre alapoz, de vész esetén még nem kell eldobni mindent és hagyni magunkat meghalni 😊

Attól függ milyen heavy? Ha gyúlékony tûzoltás, ha nem javítás.
Hát köszi 😊))
Ezzel az erõvel mondhatnám én is, hogy artyval menj olyan helyre, ahol nem találnak meg a scoutok 😊

Én hallopttam, sõt dedikált scoutként tudom is mit jelent a scoutolás (és nem azt amit a többség hisz, hogy berohanok a meccs elején a másik zászlóhoz).

Ellenben a tüzérek 95%-a egyiket sem ismeri.

Nem kezelni nehéz õket, hanem meglátni velük, hogy éppen hol van rád szükség, hol kell spotolni, hol kell besegíteni...
A töltõnek melyik képességet éri meg leginkább kifejleszteni egy heavy-hez?

u.i.: köszi azoknak akik adtak tippet a bajomra-gondomra még régebbrõl. 😊
T32nek szerintem jó páncélja van, lehet arról is szépen pattogni, mert jól döntött, 122 d25tvel volt hogy 3x pattantam egymás után, de franica 90mmessel is pattogtam már. (212 penes)

Ne mász be egyedül 3 haevy közzé, mert öngyilkosság. Na mentem tanulni, holnap szigorlat.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Persze, kihúz a szarból - például azzal hogy amikor közelharcolsz a 3 heavyvel bekúr oda egyet amivel elviszi a lövészedet, a láncodat és miegyebet.

Az átlag artis pont ugyanolyan gyokét min az átlag nem artis, cserébe még elvárásai is vannak és óriási egója, mert õ az isten.

Érdekelne, hogy pl. mi a hivatalos magyarázat a JgPzIV pocsék ágyújára.

Teljes mértékig egyetértek veled.
Ami gyorsabb, vagy gyorsabban lõ, nagyobbat sebez, jobb az álcázása, netalán több kreditet hoz 1 IS7-nél, az mind csalás, és mindet ki kellene szedni a játékból.
Szerintem 1 gyönyörû világ lenne az olyan ahol csupán minden országnak csak heavy tankjai lehetnének. Csakis ott jönne ki igazából a tudás.<#beka2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nono...minden arty elvárja, hogy megvédd a scoutoktól, ellenben nagyon kevés az, aki kihúz a sz@rból, ha 2-3 hevi szorongat 😊

T29 fülét régóta javították.
Ha egy rendesen használt T34-el futsz össze, kifiléz. Azért ha megnézed, az IS sem páncélozott jobban mint a T32, szóval nem olyan szar az a T32 páncélzat 😊

Akkor bocs.

Nem, az arty elvárja, hogy megvédd a scoutoktól, cserébe kihúz a szarból, ha 2-3 haevy szorongat. Ezt hívják csapatmunkának. Bár, ezt a wotban kevesen ismerik.

Ez nem teljesen igaz Löwével én élvezem a játékot 😊

Félreértettél! Szeretem a medeket,haevyket.Scout-al nem sokat (szinte semmit) játszottam.Nem tartom nehéznek a medek kezelését.A T-34-85 és a T-43 számomra favorit(még csak itt tartok) és nagyon várom,hogy meglegyen a T-44,T-54.

Königstigrincs
nem neked men.t

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

ne írj ilyeneket! mindjárt jönnek a "pártatlan" kommentezõk, hogy milyen náci dolog már betámadni szegény kis komcs....liberálist, pedig õ bátor és szembeszáll a német OP uralommal! Mert õ egy igaz máááártíííír :-)

imádom a kettõsmércét, olyan vicces tulajdonságunk ez. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hallottál már a counter artykról és a scoutokról?

A prémium tankok közül egyiket se élvezetes játszani. Pénzt termelni vannak, és abban a T34 a legjobb. Lévén hogy az tudja a legtöbb sebzést kiosztani, és a kiosztott sebzés alapján kapod a pénzt.

Igen az amcsiról, nekem valamikor volt, minden szar átlõtte. XD Mondjuk lehet ezen változtattak, ahogy a t-29 fülét is hiába lövöm. Csak azt tudom mondani nem bánom ha t-34-el futok össze, legyek csak sima is-el.
Königstigrincs
pedig de, artyzni nagyon elkényelmesedett vagy netán a nyugdíjas emberkék szokása... mért van az hogy a idõsebb korosztály nem leopardokkal szaladgál hanem gw tigerekkel...????😊Kényelem, türelem, nem kell annyit pörgetni az egeret meg a billenytyûket. statisztikát kellene végezni errõl.

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Igen, csak a KVnak ott kell lennie a tûzonalban hogy belédverhessen. Vagyis vissza lehet rá lõni. Érzed a különbséget?

Nézd, ott kezdõdik a dolog, hogy az artis elvárja hogy szolgálják õt. Már a te mentalitásod is megvan hozzzá, mert a fasz csapat beengedi a scoutot.

Nyilván direkt engedik be, senki nem akar könnyû killt szerezni, nyilván nem is lõnek rá, mert faszok.

Ezzel van tele a tököm, az artinak MEG KÉNE KÖSZÖNNIE hogyha megvédik a szaros seggét, nem hõbörögnie.
Rengeteg csatában írkálnak hogy:
- go spot (a kurva anyját utasítgasson, én viszem vásárra a bõröm, azt õ teszi el a jutalmat nulla rizikóval)
- track the T50 (na ez a másik, még meg is határozza hogy ne öljük ám meg a T50-et, hanem trackeljük hogy maj Õ megölhesse).

Nincs bajom a normális artikkal, de akik azt képzelik hogy a világ közepe õk, azokat nagyon utálom. Te is megtetted az elsõ lépést ezzel a "fasz csapat beengedi hozzám a scoutot" hozzáállásoddal ebbe az irányba.

Érdekes... Furcsa mód a troll-kv-kat nem szidta senki. Milyen vicces volt pedig amikor egy t5 sunyiban belédver egy 7-800-at😊.