World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt szégyen-nem szégyen, ilyen szituációkban nem látok annyira jól hogy meg tudjam rendesen célozni a láncát, plusz sok esetben le se esik, de akár be is nyelheti a sebzést.
Eddig a sztem most már több mint 20k csatámban nem láttam ilyet amúgy se...
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Csaby
A tanulság:
Nem szabad így blokkolni az ellent, mert könnyen keringõbe megy át a dolog, aminek a következményei kiszámíthatatlanok.
Azt már csak egészen félve kérdem, hogy miért nem láncoltad le?
wot nick: PsychoTrooper
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
is 2 lassan tölt be ezt is szépen érzékeltette a film.
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
http://www.chars-francais.net/new/index.php?option=com_content&task=view&id=700&Itemid=36
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
WoT: Nishizumi77
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Hogy egy régi értelmezési példával éljek:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
"A kép 1 mutatja tisztán, hogy mi torténik, ha a kliensnek szimpla kimenõ csomagvesztése van, egyszerû, a csomagok nem érik el a szervert. A kép 2 érdekes, mert azt mutatja, hogy a csomagvesztéses játékosnak még tutira nem is sorrendben van, ahhoz hasonlítva, hogy az ÉN kliensem mit mutat. Amit látható a csomagvesztéses játékos sokkal magasabban van valójában, mint amit az én kliensem mutat. Ennek az az oka, hogy pont akkor volt csomagvesztése amikor ugratt, így a szerver nem regisztrált semmiféle ugrást, így nekem túl késõn mondta azt, hogy õ ugrott, tehát az egész ugrási ívnek rossz az idõzítése. A 3-as és 4-es képek is mutatják, hogy nagy lukak vannak a mozgásban."
Wot-ban konkrétan a mozgással van a legnagyobb probléma mert nem tudja biztos mutatni egy tanknak a valós helyzetét a szerver késések miatt:
itt pl én el se találtam a csákót de õ már elõre megkapta az ammorack keresztül a sziklán bónusz lövést
+még a hozzá tartozó berajzolt robbanás effktet se kell megvárni de már elõre el van döntve az ammorack
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
De ezt tuti nem a ping csinálta...
sebaj,enni nem kér,elfér ott a jobb felsõ sarokban. 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Tudnátok linkelni egy új tech treet ezekrõl a francia spgk-rõl?
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Viszont a t6 megint gány... egyrészt ugye az MM betesz neki, mint miden t6-nak, másrészt szinte 0 kitéríthetõség, folyton utána kéne forogni a célpontnak, és lassan is céloz, szóval szerintem nem valami jó.
T7 kb mint a JP, de olyanom meg már van. Mire meg feljebb jutnék, tuti jönne valami nerf, szóval én élesben nem fogok nekiállni egyik új franciának sem.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.