418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Jó tank lesz szerintem nagyon, viszont semmilyen prémet nem éri meg megvenni. Ezzel a röhejes MM-el, hogy állandóan tier10be tegyen. Csak ha hülye vagy, akkor veszel most prém tankot már bocsi. Jobban jársz akkor egy 7essel vagy 6ossal, azokat annyira nem szívatja.
  • Plata
    Az ágyúja van hogy az atombubnkert is át lövi,van hogy a szúnyoghálóról is lepattant,ugyanakkor szinte semmi sem pattan róla,max a bolha fiing.
    Meg néha mikor szinte már nulla hp-ja van akkor lehet hogy a jpze100 prém sem viszi,de egyébként már akármelyik T6 suttyó átlövi.
    Múltkori buff után jó fürge lett,viszont azóta sokkal sérülékenyebb.Régen volt hogy beforgatva vagy félpercig lövöldöztek de csak lánc jött le,most fél perc alatt vége ha lövik.
    Az új MM óta szinte sosem voltam vele top,iszonyú ritka az olyan,főleg t10 csatába kerül.
    De jobban szeretem mint a süketperzsát,mert az lassú tetű ez meg fürge,igaz Süketperzsának jó a páncélja de jó szar az ágyúja meg a mozgékonysága nulla.
    Ciki mikor e100 le előzi a süketperzsát.
    Fv mozgékony egész jó az ágyúja,csak tollból van a páncélja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.25. 10:00:11
  • Sir Charles
    Erősen gondolkozok egy FV 4202 vásárlásán az új "tapasz" után.
    Már megint kap egy "kis" buffot, így már elég brutálnak tűnik.
    Szerintetek megéri megvenni?
    Kellene egy prém tank, ami használhatóbb a mostani MM mellett(főleg a penetration miatt), mint a meglévő KV-5 és T-34-3, de nincs 12-13-14 ezer pénzem egy jobb tankra(lenne, csak nem akarok annyit költeni), meg lenne bele egy 3 skilles legénységem is, amit most nem használok.
    Véleményeket kérnék attól, akinek van ilyen járgánya.
  • joe662
    Nekem mondjuk jol jön,mert van vagy 70+ tankom,ezeknek a 3/4ben sajàt legénység van.Orosz med legénységböl màr nem is tudom,hanyadik garnituràt húzom:-D
  • Gyuszopapa
    Már nem sok kell a 9-es WZ-hez.De én sem szeretem.HT-nak egy vicc,minden szar belővi.Modulsérülés hegyek ammorack előlről mikor az a torony hátújában van.Persze dugni kell az alját ja dugnám én de a harc nem ott van.Retardmágnes de kegyetlenül,idióta 10-es csapattársak tömege.Állandóan nekem kellett a 9-es és 10-es tankok ellen harcolni de azokhoz harmatgyenge.A lövegpajzsot 200 penn körüli átütéssel símán belőtték.Nagyon gyenge gyorsulás.
  • Plata
    Na bakker akkor nem figyeltem.
  • Userx2
    Talán mert nem prémium tank.
  • Plata
    Mondjátok az M4-el miért nem vehetek érsz a 2-5 szintű tankos xp buliban?
    Nyertünk is és benne voltam a 10 legjobb játékosban.
  • Still_I_Rise
    Lehet, de milyen prém tank ahol annyira fejleszteni kell a legénységet. Erre egy komplex hétvégi akció: muhahhaaaa
  • Angelus1991ster
    Az gondolom nem működik, hogy t6-osokkal megcsinálom a 30 ezer xp-set, majd a Dicker Max-ba átképzés nélkül berakom a Toldi legényeit és arra megy a 30 ezer xp.
  • joe662
    Talàn legénység fejlesztés?De ez csak egy tipp.:-)
  • sempike
    Na emberek, ma elpattant bennem valami és eladtam a 110-et. Még 5% kellett volna hogy kicsontozzak egy újabb oszlop legénységi skillt mielőtt megveszem a WZ-t de nem bírtam tovább.
    245 mecss, 42% !!! winrate (mondjuk ezt 30%-ről sikerült kínkeservesen felkínlódnom). 55% az overall win ratem.

T8-at a legelső meccsén látott, t9-et sem sokkal többször de nem ez a legnagyobb gond (215 pen papíron, de pl. egy CDC -t nem mindig képes beütni.).
    Az RNG mindent megtesz amit meglehet hogy megkeserítse a 110 tanker életét. Minden hit egyben legalább egy modult is visz, mindig olyat amire szükség van. Ha épp töltesz akkor ammo rack, ha be vagy töltve és lőnél akkor turret traverse vagy ágyú. Ha menekülnöd kell akkor engine és track egyben. A kigyújtás még skillel és nagy oltóval is mindennapos, ammo rack szintén. Szemből egy t6 light simán keresztülhugyoz mert egy irgalmatlan nagy mágnes van a kupolájában ami minden lövést odaránt, kivétel nélkül. Egy idő után fel sem veszed hogy minden létező tank full gáznál simán snapshotolja azt az egy pixel sort ami éppen kilóg a kupoládból.

Ha ennyi csatát mentem ezzel a vacakkal és vmi érthetetlen oknál fogva megtartottam, mégis mi az oka hogy most eladtam?
    Beálltam egy AFK E75 seggébe (szemléletesen szólva beletoltam az ágyúcső hegyét). 5db lövésből egy sem sebezte. Viszont valamilyen érthetetlen módon mindkét lánca lesett. (valszeg egy madzag van tankon keresztül húzva ami fent tartja a láncot...). Ez már olyan fokú buzizása az RNG -nek amit ép ésszel nem lehet bírni. Feladtam, 1:0 a WG-nek.
  • Still_I_Rise
    Valaki még magyarázza el pls, hogy mi értelme van a mostani XP akciónak pém tankokon, ha nem akarok arany/szabad XP lopásba keveredni?
  • Still_I_Rise
    Valaki aki ismeri a szláv + török néplelket mondja már meg, hogy mi a fszom pattan meg bennük 6:0-nál hogy a végén 7:15-re vesztünk. Tiertől függetlenül.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.09.24. 15:42:16
  • Maala
    Én t54e1-el csináltam meg, de gondolom a francia 9es is ugyanolyan jó lenne hozzá. Részemről az ugyanoda lőtt sebző lövések száma miatti esélynövekedésben hiszek inkább, mint a nagyobb kaliber miatti nagyobb modulsebzésben.
  • Plata
    Nyertünk egy csatát,amiben ész nélkül nekimentünk az ellenségnek.
    T49 skorpio és asszem amx 13 90 meg én neki indultunk az ellenségnek,nem tudom miért,de néha elkap a gépszíj és csak úgy kamikaze nekimegyek a sokszoros túlerőnek is,most is ez volt,4 idióta neki ment minimum 9 ellenségnek.
    Poén az hogy ezek megijedtek és elkezdtek menekülni.Mi meg nekik padlógázzal le a dombról.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.24. 12:15:32
  • Rammsch31n
    hát 9-esbe t55A-van vagy obj 430 égetéshez... :S :D
  • diegho™
    Égetéshez én WZ120-at használtam nagy löveggel és mindig IS-4-en adta be. Természetesen megvolt a modul sérüléses skill, azért ez a löveg, mert ennek elég nagy a modulsebzése.
  • Rammsch31n
    persze, hogy akkor kapok kupont mikor tuti nem vesze semmit... :D sry wg... mikor meg vettem nem volt semmi...

na mind1... valaki tud adni tippet, hogy az obj 260 mt11 égetőséhez mi a jó? :D

ezt leszámítva a 2 szakaszos med, és a 2 szakaszos td (gondolom ezek annyira nem nehezek cska jó társ kell :D)...+ a 2 végső küldi választ majd el az obj-től a kövi patchnél...
  • R3nton
    körökre osztott stratégiai lövöldözős játék, ahol van benne szintén random faktor. Nézz utána, jó kis játék
  • Plata
    Félek ez a te barátod és most fotóztad.
  • joe662
    Ö lesz a te barátod
  • Plata
    Mi az az xcom2?
    Nem kötekedésből kérdem,de tényleg nem tudom.
  • Lokker
    Lassan ott tartok hogy az xcom2 sokkal jobban játszható legendary fokozaton ironman-el mint ez a hoki. :) Pedig ott is van ám szopatás bőven mikor a fullos colonel 97%-nál mellé lő. :D
  • joe662
    Jàrtam màr én is igy.A legjobb az volt mikor kifogytam,de maradt 3db 1-2 lövéses tank,és a fogyatékkal élö csapattàrsak 4v3 elbuktàk.Pedig beültem egy bokorba spotolni nekik.
    Egyébként ezzel nem pénzt lehet farmolni,hanem véennyócat:-DDD
  • Sherman0070
    Én is de volt, hogy az AP csak elfogyott és sebzés alig volt. :D
  • Maala
    *plz insert thankyou.gif*
  • ROMOTO
    Az a td nagyon brutál lett, gyakorlatilag egy lóbaszó dildóval járó med tankká vált, grille kategória. Ha így hagyják kicsit feltúrja a topban a rangsort
  • joe662
    Én fele fele arànyban viszek,ha esetleg sajàt tierbe dob,akkor ne ugathassanak:-DD
  • Sherman0070
    apcr lövedékét imádom :D
    ap az nem nagyon tetszik benn
    sajnos a kreditet zabálja rendesen
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.09.23. 12:55:26
  • Plata
    Nem tudom,de szerintem nem volt normális az biztos.
  • joe662
    Az egy igen beteg tank:-)
    Ugyan még nincsen benne jö legénység(1skill),de minden percét élvezem.A legjobb mikor alulra tesz,lehet láthatatlanul gyepàlni a vaksi nehezeket:-)
    Igaz ha felspotolnak akkor hamar garàzzsmenet van,de ennek ellenére,szeretem.
  • Lokker
    Én a 6-os némettel iszonyat low voltam, ellenben a spic-el még mielőtt elbaszarintották megcsináltam a stug4 meg a t28htc küldetéseit.
  • Megamax
    Miert nem mondtad neki hogy lehet akar lila is.
  • Sherman0070
    Type64 a kulcs.
  • Lokker
    2000 spot? Hol?
  • Rammsch31n
    haha xD
  • diegho™
    A 2000 spotot kb bármilyen t6+ lighttal meg lehet csinálni felszerelés nélkül is, nem ez a kérdés, hanem az, hogy a csigaszem egy tier9-es lighton elég értelmetlen, hiszen ha rendesen fel van szerelve és normális a legénység, akkor 500m körüli konstans látótávja van optikával.
  • Plata
    Van ma Xp kihívás,t2-5 tankokkal is kell menni,bemegyek t5 prémmel,csapattárs o-i exp megkérdi hogyan lehet kék,mondom neki hogy team kill-el,erre agyon lövi type 34 csapattársat és bekékül.
  • Gyuszopapa
    Símán meglehet csigaszemel is csinálni a személyes küldetéseket.Mindig a light küldetések lettek leghamarabb készen nálam.A Stug IV és T-28 HTC küldetései is símán meglettek 1 db híjján kivállóra.Semmi más nem kell hozzá csak pályaismeret,türelem és hidegvér.Persze jó legénység és álcafestés is kell.Elég sokszor volt hogy 4-8 tank mozgott a közelemben és nem spottolódtam fel és símán el mentek mellettem a proxi és 100 méter közötti területen.