World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Arra akarok utalni, hogy nem igaz hogy csak a német tankokat cseszik el. Egységesen nemzettõl függetlenül képesek elrontani bármit.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
AMX12 vel akarsz kifarmolni ennyi xp-t?
könnybe fog lábadni a szemed 😊
jobban jársz,ha végigjárod a szamárlétrát,mert mire odaérsz legalább lesz egy picit képzett legénységed
Vagy ez kivétel, és hát itt pont mégse az orosz tanknak kedveztek mint álltalában?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Bensõséges kapcsolatban egy Type-al
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
650000 credit

Francia TD,SPG ág
WoT: Nishizumi77
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
wot nick: PsychoTrooper
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Miattam ne siess, a lényeget már megtudtam 😊
Victory!
Battle: Murovanka 2012. június 3. 15:26:23
Vehicle: Type 59
Experience received: 26 858 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 798 147
nevem ugyanez gameben is!
Megnéztük!
Fellül sebzett 135öt majd allul 188at... nyomtunk egy újat akkor allul sebzett 413-at majd még egy újat megint allul lõttem és 398 😊
Allul jobban sebez....
Persze 1v1-ben ez csak közvetlen közelrõl segít...
Nyomtunk egy 1v1-et is Himmelsdorfon, õ 76ost használt, én pedig ugye a 105öst és sikerült nyernem.... úgy érzem, hogy jó lesz ez a versenyre 😊
Mehetnék még M7-el ami felejtõs a páncélzata miatt 😄 PZ4-el amire nagyokat sebzek 105össel és még mehetnék pz3/4el aminek a gunja egy szánalom xd ezért válaszottam a sörmit 😉

Nekem jó késöbb is, este, holnap... 6.-án lesz a kupa, addig kellene megoldani ezt a kérdést 😉
1. görgõk nem lehettek meghajtó görgõk mert az erõátviteli rendszer nem férne el, mivel az elsõ görgõk hátuljának a fele "kilátszik" úgy meg kicsit bajos lehet bekötni.

[/url][/img]
Gyakorlok D-nap kupára!😉