World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem lehet hogy a fejlesztõkben felmerült egy ilyesmi gondolat hogy lecsökkentjük a KV-4 sebességét ilyen drasztikusan 50rõl 30ra mert tisztában voltak a hátrányaival(rosszul páncélzott, nehezen fordul ) és ez sokaknak nem fog tetszeni de sokan is veszik majd eleinte mert új és tesztszerón úgysem lehet felmérni a tulajdonságait a sok goldammos miatt szóval majd a kövi patchban kap egy sebességbuffot mert ha mást növelnének rajta jönne a rinya hogy háát mert orosz tankok mindenben jobbak és bár így is szar lesz, hivatkozhatnak kbuffra és befoghatja a sok panaszkodó player a száját.
Hát ilyen a kv-4 így kell szeretni 😄 én szeretem pedig még csak a stockos motor van benne...
WG az orosz piacnak dolgozik, EU meg US az kussoljon és tejeljen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az mindegy...vagyis nem mindegy de hát a fejlesztõk oroszok, direkt elrontják a német tankokat mindig. A KV4 jelenleg német, attól gyullad fel folyton?

Arra akarok utalni, hogy nem igaz hogy csak a német tankokat cseszik el. Egységesen nemzettõl függetlenül képesek elrontani bármit.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

noname23
Csesszék meg aki kitalálta ezt hogy jobban égjenek egyes tankok ettõl nem lesz jobb a játék sõt annál kevesebb féle tankot fognak használni.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

szívesen

AMX12 vel akarsz kifarmolni ennyi xp-t?
könnybe fog lábadni a szemed 😊
jobban jársz,ha végigjárod a szamárlétrát,mert mire odaérsz legalább lesz egy picit képzett legénységed

kövi peccsben buffolják nyugi xD
Hogy van az, ha a fejlesztõk utálják a német tankokat és azokat mindig csak elcseszik, és direkt elrontják , gyengítik, akkor KV4 ami igazán orosz tank állandóan kigyullad?
Vagy ez kivétel, és hát itt pont mégse az orosz tanknak kedveztek mint álltalában?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Bensõséges kapcsolatban egy Type-al

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Köszi szépen
55500 xp
650000 credit

köszönöm! még annyit meg tudnál nézni nekem, hogy az amx 12t-vel mennyi xp-t kell összehúznom az arty fejlesztéséhez? csak mert akkor én ma el is kezdek farmolni
azért szerettem volna látni, hogy tudjam itt is van-e olyan mint az orosz ágon, hogy nem kell elejétõl az artykat fejleszteni, hanem nekem már a lorraine-ig ki van fejlesztve és valamelyik tankról áttérhetek-e az arty ágra. remélem érthetõen magyaráztam 😄 és ha igen, akkor melyik tankról térhetek át, és mennyi xp kell a fejlesztéshez

[url=]Tech tree

Bár ez csak a 2 új ágat mutatja,de legalább látod az alap infókat.
Francia TD,SPG ág

Ja nem, ez E-50, a lövegpajzsból látszik.

WoT: Nishizumi77

E-75ben 😊

Thx! Nem merem, hátha tényleg bannolnak pár napra, viszont free to use, ha valaki elég bátor!😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

valaki csinálna nekem egy képet a 7.4-es teszt szerveren a francia tech tree-rõl? ne kelljen csak ezért letöltenem és feltelepítenem😊 elõre is köszönöm
Szerinted hány napos ban lesz belõle? <#nevetes1>

Hol az az itt?

wot nick: PsychoTrooper

Ment a plusz 😄. Tedd ki a hivatalos fórumra is 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Trabant93
Hmm nem rossz,gondolom jól felrottyant a váltóolaj a löwében 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Trabant93
Kösz az infót,csak most 2 napos motorostalálkozó volt itt aztán már kezdenek elvonási tüneteim lenni,a gyógyszer meg sehol 😄

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Ne kritizáljátok a minõségét, 15 perc alatt dobtam össze, meg állati régen használtam képszerkesztõt... tudom, nagyon ráérek...😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

üdv, nem lehet csatlakozni valamilyen klánhoz?
Hát azért nem egész nap, de este fele tuti leszek 7-8-9
Miattam ne siess, a lényeget már megtudtam 😊
Ezt nem hiszem el. Századoztunk és volt tier-6ban, és volt egy emberke, aki folyton azért noobozta a csapatunkat, mert nem volt nálunk 6 KV2 vagy T150 vagy hasonló ruszki nehéz tankok, és gyakorlatilag soha nem jött senki sem tüzérrel. Fõleg páncélvadászt Vk-kat meg E2 Shermant vittünk. És hogy miért nincsen normális taktika. (Megjegyzem a csapat többi tagja skypon kommunikált egymással). A csatáink 80%-át megnyertük, de nem hagyta abba. A kérdésem, hogyha folyton nyersz akkor mi a fenéért kell a többit baszogatni. Ráadásul úgy, hogy nem alkotott semmi kiemelkedõt, inkább azért kesergett, hogy egy kanyarba a Vk-ink miért nem törnek elõre a sok KV-2 ellen. Ezek után biztos megválogatjuk, hogy kikkel játszunk együtt, még ha nincsen elég ember akkor is.
omg sima szerveren ha csak a felét adná!
Victory!
Battle: Murovanka 2012. június 3. 15:26:23
Vehicle: Type 59
Experience received: 26 858 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 798 147
Trabant93
Oksa,gondolom egész nap fenn vagy,amint tudok,megyek fel és szólok😊

De ha gondolod megnézhetjük veled is, ha kiváncsi vagy rá 😊
nevem ugyanez gameben is!
Na segítettek nekem! 😊
Megnéztük!
Fellül sebzett 135öt majd allul 188at... nyomtunk egy újat akkor allul sebzett 413-at majd még egy újat megint allul lõttem és 398 😊
Allul jobban sebez....
Persze 1v1-ben ez csak közvetlen közelrõl segít...
Nyomtunk egy 1v1-et is Himmelsdorfon, õ 76ost használt, én pedig ugye a 105öst és sikerült nyernem.... úgy érzem, hogy jó lesz ez a versenyre 😊
Mehetnék még M7-el ami felejtõs a páncélzata miatt 😄 PZ4-el amire nagyokat sebzek 105össel és még mehetnék pz3/4el aminek a gunja egy szánalom xd ezért válaszottam a sörmit 😉
Koridor
A vk3601-re melyik a jobb a T7 8.8-as vagy a T8 7.5-ös?

Trabant93
Szerinted miért szokták az erõsebb tankok alját lõni?Mert ott gyengébb a páncélzat.Mint például a tigrisnél,mindig az alján a pluszvédelem érdekében felrakott lánctalp darabot lövöm,feljebb már kicsit pattogósabb.

Váltó szempontjából igazad van... de a páncélzat elvileg egyforma legalábbis a gamemodels oldal szerint...

Trabant93
Szerintem ma este jó lesz,vagy lehet még a délután folyamán valamikor odakerülök a gép elé,aztán rádírok.Egyébként pont hogy ott a gyengébb,volt hogy telibelõttek alul,üzemanyag plusz motor.

nem hogy pont a 2 helyen erõsebb? én úgy tudtam... sose lövök oda egyik shermannek sem.... na ezért lenne jó kipróbálni 😊
Nekem jó késöbb is, este, holnap... 6.-án lesz a kupa, addig kellene megoldani ezt a kérdést 😉
Trabant93
Szerintem a 2. helyre,ott gyengébb a páncélzat,ráadásképp ott a váltó is ill. az üzemanyagtartály,gyorsan harcképtelenné lehet tenni.Amúgy fel tudnám ajánlani a shermanomat,csak most foglalt a nagy gép😊

Hát nekem nincs annyi csatám, de nem most találkoztam elõször ilyesmivel.

Hehe pont ezt fotóztam le tegnap az E-75ös modelljén 😄
1. görgõk nem lehettek meghajtó görgõk mert az erõátviteli rendszer nem férne el, mivel az elsõ görgõk hátuljának a fele "kilátszik" úgy meg kicsit bajos lehet bekötni.

Mondom, nekem 20k+ meccs után (bétával annyi) ez az elsõ, amúgy rendszeresen ölök TDt meg SPG igy. Nem lehet az olyan könnyen keringõ.

Lényegében azt szeretném megnézni, hogy hova sebez nagyobbat a 105ös Sherman gun... úgy tudom, hogy az 1 helyre, de azért megnézném, hogy jól emlékszem-e... életet menthet 😊

Bocs, lemaradt a kép

[/url][/img]

Tudom, legutóbb egy 88-as JT-t filéztem ki type-al hasonlóan a teszt szerón, de állítom, ha így simizünk vele, könnyen keringõ lehet belõle.

Egy tipikus hétvégi gyöngyszem egy rakás szobanövénnyel....

Valaki tudna nekem helpelni? Kellene egy sima sörmi gyakorlóba hogy rálõhessek kettõt szembõl!
Gyakorlok D-nap kupára!😉
pointer4

mennyire ráérnek egyesek 😄
Nemtom, nekem olyan mintha a torony teljesen különálló egység lenne és csak ez a bölcsõ kötné a testhez.

én gyakran alkalmazom ezt a módszert TD-k, de heavyk ellen is T-54el, elsõ lövés lánc, ha felrakja akkor második lövés is lánc, és utána bemegyek melléje, és elõre hátra súrlódok mellette. 54esnek elég kemény a tornya nehéz átlõni, a nagyobbak pl maus le se tudja vinni annyira az ágyút talán, és eltalálni is nehéz így. Jó az a módszer sztem😄