World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
WoT: Nishizumi77
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Nekem annyira bejött a 13-90, hogy még azóta is használom hogy már rég fullos és megvan a batchat is.
meg így elég nehéz lesz majd kifejlesztenem!
Victory!
Battle: Sand River 2012. június 3. 20:37:48
Vehicle: E-75
Experience received: 1 321
Credits received: 124 603
egybõl oda mentem, közbe megálltam lõni egyet mert jött a scout!
és nem értem oda!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Defeat
Battle: Malinovka 2012. június 3. 19:54:26
Vehicle: AMX 13 F3 AM
Experience received: 3 579
Credits received: 215 143
fent voltunk a dombon, ott volt a bázis, elvileg azt kellene védenünk nem???
a fél csapat elindult támadni! lementek egészen jobb oldalra a kezdõre 3 perc alatt meghalt a fél csapat!
8/15 re kikaptunk!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
AMX-40 eladva
Már csak ezért az élményért is érdemes megvenni de emellett a nagyok ellen sem esélytelen és még keresni is elég jól lehet vele.
Szóval ne hagyd ki,megéri a kínódást a nyomikkal. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
pedig a 13 75tõl már egész jó lehet. idegeskedek is mindig, mikor a sok szutyok lájt tank betámad meg beszorít..
de majd új fizikával nem mernek szorítani mert simán el lehet õket tolni
I met God. She's black
toma77
az a tank vagy micsoda,igazi sorcsapás volt.Még egy olyan "fosch edition" tank nincs az egész tech tree ben. 😊
A tank - Háborús fenevad c. film
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Utolsó csatámon úgy mentem vele végig camp-tõl camp-ig, hogy egy lövést se adtam le, sõt ellenséget sem láttam.
Legalább nyertünk.
Mára elég ennyi.
Azt valaki nem tudja, hogy sniper módban miért van az hogy szétugrik a acélkereszt? Nem a célzásra gondolok, hanem a célzókör középpontja, és az az a kis ^-jel, ami azt mutatja, hogy én hova nézek éppen. Rohadt zavaró.
1-2 hete találtam rá, és azóta is valamikor ezt csinálja.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Találós kérdés: szerintetek hány top gunt szerzett egyéb tankkal, nem a bt2-el?
Megoldás: egyet sem, a többi tankjával még átlagos szintet se éri el, noob velük nagyon. jarekgsxr
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
õszinte részvétem 😊
ez szimulátor!
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Imádom himmelsdorfot.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
(mai kitûzött irányterv 40ezer Xp szóval húzok is Ájemxezni😄)

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog