World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne hülyéskedj már, 1v1-ben akármelyik medemmel behülyítem az összes egyel nagyobb számú hevit.

Ámbár valszeg kvieszik egy patch-nyi szabit, és csak a teszteket csinálom. Erre a szarra nem leszek kíváncsi, a két nap alatt összehányt új játékmodjaikra sem.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
Megkérdezhetem hogy mióta játszol és hogy meddig jutottál?
Esetleg a karakterneved is elártulhatnád,kíváncsi vagyok hogy fõképp mivel játszol. 😊

(csak azért érdekel mert egy tapasztalt játékos ekkora sületlenséget nem hiszem hogy írna,még egy vérbeli artysta sem nagyon.)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

darki81
megörökítettem már videón azt a múltkoriIS8 partit:
viszont ma is csináltam vele egy top-gunt, mielõtt eladtam 😄
szóval IS7 kifejlesztve, és már csak 50ezer credit és meg is veszem 😛

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Nem tudom én nem kedvelem a heavykat igaz nincs egy sem de gusztustalanok h nem lehet õket megsebezni csak azonos tierrel esetleg eggyel alatt levõkkel . Kissebb tankokkal áldás ha van arty a heavyk igy is uralják a játékot ha õk elbasszák (rossz helyen védekeznek stb) akkor én mint kisebb tök esélytelen vagyok ha nincs arty, szóval ha ez így lesz ahogy mondjátok akkor én örülök a változtatásnak.

Az artyk jelenléte sokat segít a MM ökörségein, ha jól tud az ember kisebb tankkal mozogni.
Jó pár ezer arany az azért!😊 De nem kérdés, hogy jó üzlet lesz a wg-nek ez megint, az összes artysta nekiáll kihúzni a top franciát. Persze hogy minél elõbb meglegyen, veszik majd a goldot/prémet ész nélkül... tele lesz az egész játék ezekkel a szarokkal megint, minden csatában lesz minimum 10 db.

Egy jó ideig csak duplázni veszem elõ a heavyket és csak e50/pattont nyomom majd. Jól pofánverném azt a majmot, aki kitalálta, hogy nagyobb legyen a modulsérülés a splash dammagenél, nem mintha nem lennének eddig is elég op-k az artyk. Rendesen csuklik tõlem a kurv@ annya...
Persze ez is csak arra megy ki, hogy minél több medkitet, javítót elhasználjanak a játékosok.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Kiváncsi vagyok mennyi lesz már elsõ nap. A sok területes klánok tuti kiutalják a dedikált artysoknak azt a pár ezer aranyat ami kell a konvertáláshoz.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. június 3. 23:53:36
Jármû: T-15
Szerzett tapasztalat: 1 443
Szerzett kredit: 26 736
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Top Gun

Na még ez...Tier 3-as light Tier 2-es ágyúval,ilyet se kapok sûrûn többé vele😊

Én csak 1 hétvégi játékos vagyok. Azok közül se a legjobb, de amit én látok:
60km/h-val rohanó arty mellett nincs olyan hely, ahova ne lõne be.
Pont ezért a counter arty is lehetetlen ellene. Õ viszont 1 pillanat alatt ki lõ 3-4et. A többi nemzet artyja értelmét veszti.
Az E100, Maus többé semmit nem ér a CW-n, mert a "kis szemét" ha nem tudja belõni, akkor berobog mögé és megszórja. Valamint ezzel a sebességgel új helyeket is talál magának, amit eddig a többi arty nem keresett.
Himmelsdorfra is ideális választás.
A chaffeet simán állva hagyja, el tud menekülni 1 felderítõ elöl :-D.
Az emberek 1ik fele átáll med vonalra, mert úgy van 1 kis esélyük, a másik fele meg fenyegetõzik a wg-nek, hogy abbahagyja a játékot, mert a nehezen megszerzett E75-je már nem ér semmit. (de már csak elvbõl sem tér át másik tankokra)
JA! És ne felejtsük el, hogy boldog, boldogtalan artyzni fog az elkövetkezendõ néhány hónapban, hogy neki is legyen 1.
Lehet, hogy új játékstílust kell kialakítani mindenkinek, aki eddig heavyzett.
Az pedig, hogy a legélvezetesebb tankok a franciák:
Több, mint 1 hete nem játszottam vele, és prém nélkül.
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. június 3. 22:46:33
Jármû: Bat Chatillon 25 t
Szerzett tapasztalat: 2 434 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 39 017

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

No comment.... <#taps> a vége meg lol
És nem is lehet majd õket hibáztatni, mégis hogy a francba lehet majd úgy játszani, hogy amint meglegyint egy arty már egybõl kidöglött a legénység fele és 1-2 modul? Mindezt vessük össze azzal, hogy rengeteg arty lesz majd az új SPG ág miatt. A patch után szinte élvezhetetlen lesz a játék mindenkinek aki nem artyzik és nem kempel.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez semmi nem lesz ahhoz képest, amikor a hevik tömegesen tagadják meg az SGP-k miatt a mozgást, mert splash is 2-3 crewmembert fog kinyírni egyszerre.

Mindezt azért, mert a WG több gold consumeable-t akar eladni.

Gyõzelem!
Csata: South Coast 2012. június 3. 23:32:16
Jármû: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 1 921
Szerzett kredit: 40 087
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Védõ

Majd 2ezer Xp a kis kullanccsal😄

Egyetértek én meg az amx-40-et is jobban élveztem mint a mostani két német csodámat lassúak nem lõnek át szinte semmit ami kicsit is nagyobb náluk keveset sebeznek de legalább hamar végük van mert páncélzatuk az nincs 😊
Nem hiszem, hogy így hagyják.
Szerintem már biztosan mennek a panaszlevelek, hogy:
"Túl gyors, revolver tár, legyõzött a csúnya.
Meg nehogy már a francia tankok legyenek a legjobbak. Inkább a németeket javítsák."
Ha így marad akkor a heavyk nagyon nagy bajban lesznek.
Mondjuk akárki akármit mond, a franciák a leg élvezhetõbb tankok a játékban, és ha így nézzük az újak is bele illenének a képbe. :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

de a td is elég brutkónak néz ki, hát sztem a leghasználhatóbb lesz az eddigi td-k közül. Elég jó páncél, jó löveg, de a mozgékonyság a legdurvább benne. Csak ótvarul néz ki xd Inkább megvárom sztem su-122-54-t gondolom az is hasonlóan mozgékony lesz, csak az a tank szép😄
Pales27
"Ez játékmotor bug, ha egy olyan tankhoz tapadsz hozzá ami helyben tud fordulni, egy olyannal ami nem tud."

Megcáfolva, E-75el bementem jagdtiger mellé ugyan ez történt.

Jelenleg ahogy látom a leg brutálisabb arty.
Biztos, hogy még a teszt alatt szarrá nerfelik.

popey8
Srácok, azt meg tudom vmilyen módon állapítani mondjuk a minimapon, hogy meddig lát el a tank?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Solten
Es a nyomorult vakon mellem lott (volt vagy 20 hp-m)... <#alien>

Saor Alba

Solten
Eleg reg ota nem mentem kort a Wot-porscheval, erdemes volt elovenni... 😊

Saor Alba

Solten
<#eljen>

Saor Alba

Brutal
Esélyünk se volt a sok kínai hulladéktól...

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Na ezt érdemes megnézni!!!
az egyetlen köröm vele amit szívesen visszanéznék késõbb vagy feltennék mwreplays-re.
az mekkora, hogy megyek egy 8 killes 1529 xp-s kört e8-al prém nélkül , háromszor megyek vissza a bázisra és nyírom ki az épp foglalót egy kv1-el daráltuk le az ellent õ 6-ot ölt a kör végén le akarom printscreenelni kidob és a demót sem menti el.. pont ezt?😞 ez xvm mod bug?
*Problem?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na bent is van :-)

Pronlem?

de a fosh td is úgy fordul, hogy le tudja követni a medeket láttam róla videót, nagyon durván mozgékonyak a francia cuccok...
Sejtettem,hogy nem csak sima szopóágról van szó!Most már megengedem a WG-nek,hogy bekapja,de csak a csinos fiatal lányok jöhetnek!A bajúszos bolsi nem! :-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Solten
Igen, nyugodtan lenyulhato 😄

Saor Alba

ahogy Solten rábólint már megy is E-75 transmissin topikba, onnan majd tovább fertõz :-)

Õ SerB, Overlord csak 22 éves.

WoT: Nishizumi77

Kész is:

Gyorsan összecsaptam 😄

Majd linket

Csak nem maga Overlord nagyúr? Megzavarták a Hivatalos fórumon történõ válaszadás közben és most durci lett!
te készítetted?

ha nyúlható, szivesen berakom válasznak, 1 hét bant féllábon is kibírok :-)

mindjárt megcsinálom 😄

Be kéne vágni a csávót egy kukába ebben a pózban valami putris környezetbe, simán elmenne egy csövesnek 😄

ááá, remélem valaki berakja riposztnak E75 topikba :-)

Találóbb kép 😄😄

Solten

Saor Alba

Ja már látom, E-75ös topik.

Melyik topikban postolták egyébként? Linket 😄

Alien69
Ööö, mostantól NE szóljon SENKISE az 1 lövéssel killt osztó artykra. Kaptam egy lövést valami kis vakaréktól, lement 175 HP, kigyújtott, de maradt még bõven (1003 HP maradt). Erre IS oldalba nyom, -1003HP, DEAD Type. KÖSZI. <#mf1>

csaba90
tanusítom.. 😄 egyszer rakott be ma csak olyan csatába ahol tier 7 volt a legnagyobb.. többibe mind 8-9

Csaby

Na ennyit a nagy PzIV akcióról... 20 csatából 16 tier 8-ban...b...hatod a 10% plussz kreditet amikor megkarcolni sem tudsz senkit.A WG ilyen kedvezményt tesz a német tankoknak!kapják be!...ha hagyom! :-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Solten
"You have reached your quota of positive votes for the day"

Hivatalos forum... Kesz vicc. Harom pozitivat adtam kommentekre (akartam vagy 100-at 😄)

Saor Alba

csaba90
ezek a vk 3001 h 3001-p-k olyanok mint az amx 12t-k.. semmire nem jók.. szal azokat ne nézd.. 😄

Csaby

:-))

ez egy jó vicces válasz, szvsz, persze ettõl még nem lesz igaza. Na de hátha beleolvas valami gonosz kapitalista töri könyvbe és megvilágosodik.

Nevetségesek a német tankok nincs tûzerõ és hp se 😊 fullos vk3001h-n frontból 668-at ütöttek es belehalt a tûzbe. nem igazán érdemes játszani vele, egy amx 13-75 sokkal sokkal nagyobb fun.