World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ámbár valszeg kvieszik egy patch-nyi szabit, és csak a teszteket csinálom. Erre a szarra nem leszek kíváncsi, a két nap alatt összehányt új játékmodjaikra sem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Esetleg a karakterneved is elártulhatnád,kíváncsi vagyok hogy fõképp mivel játszol. 😊
(csak azért érdekel mert egy tapasztalt játékos ekkora sületlenséget nem hiszem hogy írna,még egy vérbeli artysta sem nagyon.)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
viszont ma is csináltam vele egy top-gunt, mielõtt eladtam 😄
szóval IS7 kifejlesztve, és már csak 50ezer credit és meg is veszem 😛
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Az artyk jelenléte sokat segít a MM ökörségein, ha jól tud az ember kisebb tankkal mozogni.
Egy jó ideig csak duplázni veszem elõ a heavyket és csak e50/pattont nyomom majd. Jól pofánverném azt a majmot, aki kitalálta, hogy nagyobb legyen a modulsérülés a splash dammagenél, nem mintha nem lennének eddig is elég op-k az artyk. Rendesen csuklik tõlem a kurv@ annya...
Persze ez is csak arra megy ki, hogy minél több medkitet, javítót elhasználjanak a játékosok.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csata: Malinovka 2012. június 3. 23:53:36
Jármû: T-15
Szerzett tapasztalat: 1 443
Szerzett kredit: 26 736
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Top Gun
Na még ez...Tier 3-as light Tier 2-es ágyúval,ilyet se kapok sûrûn többé vele😊
60km/h-val rohanó arty mellett nincs olyan hely, ahova ne lõne be.
Pont ezért a counter arty is lehetetlen ellene. Õ viszont 1 pillanat alatt ki lõ 3-4et. A többi nemzet artyja értelmét veszti.
Az E100, Maus többé semmit nem ér a CW-n, mert a "kis szemét" ha nem tudja belõni, akkor berobog mögé és megszórja. Valamint ezzel a sebességgel új helyeket is talál magának, amit eddig a többi arty nem keresett.
Himmelsdorfra is ideális választás.
A chaffeet simán állva hagyja, el tud menekülni 1 felderítõ elöl :-D.
Az emberek 1ik fele átáll med vonalra, mert úgy van 1 kis esélyük, a másik fele meg fenyegetõzik a wg-nek, hogy abbahagyja a játékot, mert a nehezen megszerzett E75-je már nem ér semmit. (de már csak elvbõl sem tér át másik tankokra)
JA! És ne felejtsük el, hogy boldog, boldogtalan artyzni fog az elkövetkezendõ néhány hónapban, hogy neki is legyen 1.
Lehet, hogy új játékstílust kell kialakítani mindenkinek, aki eddig heavyzett.
Az pedig, hogy a legélvezetesebb tankok a franciák:
Több, mint 1 hete nem játszottam vele, és prém nélkül.
Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. június 3. 22:46:33
Jármû: Bat Chatillon 25 t
Szerzett tapasztalat: 2 434 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 39 017
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mindezt azért, mert a WG több gold consumeable-t akar eladni.
Csata: South Coast 2012. június 3. 23:32:16
Jármû: AMX 12t
Szerzett tapasztalat: 1 921
Szerzett kredit: 40 087
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Védõ
Majd 2ezer Xp a kis kullanccsal😄
Szerintem már biztosan mennek a panaszlevelek, hogy:
"Túl gyors, revolver tár, legyõzött a csúnya.
Meg nehogy már a francia tankok legyenek a legjobbak. Inkább a németeket javítsák."
Ha így marad akkor a heavyk nagyon nagy bajban lesznek.
Mondjuk akárki akármit mond, a franciák a leg élvezhetõbb tankok a játékban, és ha így nézzük az újak is bele illenének a képbe. :-D
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Megcáfolva, E-75el bementem jagdtiger mellé ugyan ez történt.
Biztos, hogy még a teszt alatt szarrá nerfelik.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
WoT: Nishizumi77
Gyorsan összecsaptam 😄
ha nyúlható, szivesen berakom válasznak, 1 hét bant féllábon is kibírok :-)
Csaby
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Hivatalos forum... Kesz vicc. Harom pozitivat adtam kommentekre (akartam vagy 100-at 😄)
Saor Alba
Csaby
ez egy jó vicces válasz, szvsz, persze ettõl még nem lesz igaza. Na de hátha beleolvas valami gonosz kapitalista töri könyvbe és megvilágosodik.