World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amúgy nagyon sokan siratják itt a heavyket és elsikkad egy téma, mégpedig, hogy jelentõs túlsúlyban van nem csak a CW-k és companyk leosztásában, hanem randomban is a heavyk száma. Nem ritka manapság olyan random felállás, hogy 15 tankból 10 heavy. Az utóbbi idõkben szinte csak új heavy ágak jöttek, medekkel alig foglalkoztak a készítõk, pedig a fun faktoruk sztem legalább akkora, vagy talán még nagyobb is, mint a heavyknek. Ezért is várom már nagyon a t10 medeket és a második orosz med ágat.
Phase two: 06.08-06.12
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
D-Day Phase One Special.
50% credit discount on the following tanks:
M4A3E2
M4A3E8
M5
M10
PzKpfw IV
Tiger 1
Hummel
Panther 1
Jagdpanther
Also 50% gold discount on barracks slots.
Phase two will be announced shortly. Sorry for the delay in this information guys, phase two will be announced in advance.
*as promised guys*
D-Day Phase Two Special:
Double credits earned for the following tanks:
M4A3E2
M4A3E8
M5
M10
M7 Priest
StuG III
Grille
Panther
Marder II
50% Discount on PzKpfw IV
Discount premium accounts:
3 days for 250 gold
7 days for 650 gold
Crew training rate doubled.
50% off consumables.
Tegnap megesküdtem hogy szar napom volt, valahogy nem jött össze semmi. Oszt 66% winrate. Tegnap elõtt meg úgy éreztem mi vagyunk az istenek platoonban, azt az is csak 68%...
Kis türelmet kell tanulni vele, nem száguldozni, mint az amx-ekkel. Ezt nekem is meg kellett tanulnom. És csak akkor lõni vele, amikor tudod, hogy megúszod, mert ha lõsz, ha addig lapultál is egy bokorban, biztos, hogy látszódni fogsz. Aztán mikor a mezõny széthúzódott már, akkor lehet menni az artikért, vagy segíteni a heavyknek azzal, hogy eltereled a velük szemben álló ellenséges heavy figyelmét. Feléd fordul a toronnyal és a baráti heavyk már mehetnek is lõni, te meg gyorsan eltûnsz 2 lövés leadása után, ami egyébként oldalról/hátulról sebzi is az ellenséget olyan 120 hp/lövés körül. Nem sok, de megérzik, ha figyelmen kívül hagynak téged, akkor mehet a móka, 5-6-7 lövés is megvan 30 másodpercen belül, az már tetemes sebzés 😄
Valakinek bejön ez a stílus, valakinek nem, ez így is van rendjén, különbözõek vagyunk 😊
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Tehát a CW stratégia az okozat, nem ok.
Na de hagyom is a témát, uncsi minden nap ezt nézni.
Elég sokan szoktak bemásolni csataeredményeket ilyen, afféle e-peen lengetés kapcsán. Arra gondoltam, össze lehetne dobni egy webes cuccot, ahova mindenki bemásolhatná az eredméyeit (kb két doboz lenne rajta: 1 a névnek, meg egy a WOTból bemásolható eredménynek).
Aztán a rendszer elmentené, a szöveges eredményt meg feldolgozná, így utána lehetne tank szintre lebontva megnézni ki az ász, illetve olyanokat megnézni pl hogy az én eredményem vajon mennyire top.
Kerülne bele valamiféle ellenõrzés is (mondjuk rendszersen megnéznénk a top 10-et, hogy ingame arra a tankraa maximum XPje tényleg van e annyi amit beírt), a kamuládák meg 1 bukás után ki lennének tiltva.
1. Esetleg létezik már ilyen cucc valahol? (mert ha igen a franc se küszködne vele)
2. Szerintetek van ilyesmire igény? Vagy elég az hogy napjában beköpködjük ide az eredményeket?
Cw-n sok csapat az artikra épit és nyeri meg a meccset. Nem hiába van sok arti. HT és KT tankokkal ellentétben van nekik 1k++ sebzésük és ne feledkezz el a spalshrõl sem.
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Egyetlen dolgot csinál a wot starter amit te is megtudnál nélküle hogy átállítod a prioritását a wotnak.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
De valószinüleg leporolom a chaffeet is (ott áll a garázsba a dagileóval együtt), kedvet kaptam hozzá ahogy itt irtál róla 😉
A wot startert kipróbáltam, de a második magon futtatás sem hozott javulást.
Spec: Samsung Rf510
6 GB memória, NVIDIA® 330M 1GB, Intel Core i5 proci.
Nem olyan gyors, mint a t50-2, de azért fürge, és ugyanolyan jól fordul. Az ágyúja jobb, nem csap oda sokat, de azt viszont gyorsan, valami 18-as RoF-van, és tûrhetõ (130 körüli) átütése. Én még e75-is sebeztem vele seggbe. Ez lát minden scout közül a legmesszebb! 403m a látótávolsága alapból, erre rájön a binocular meg a recon és a rádiós skill és iszonyat messzire ellát egy bokorból. Malinovkán kezdõkörbõl ellátok a másik bázisig. 58% a winrate-em vele (asszem), pedig már mentem pár száz csatát. A kill ratio-m még nincs 1 egész, de gyorsan közelít, az elején még nem bíztam annyira a tankban és csak spotoltam, de most már nem ritka az 5 killes kör sem vele.
Valamint ezzel a tankkal kitûnsz a tömegbõl, nem egy francia ótvar és nem is egy t50-2. Használható, szerethetõ tank 😊
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Gyõzelem!
CsataEnsk 2012. június 4. 11:16:08
JármûChurchill
Szerzett tapasztalat: 3 246 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 34 570
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Acélfal, Top Gun
Replay
Halonent meg már úgyis rég kaptam. 😊
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. június 4. 10:53:59
Jármû: SU-85
Szerzett tapasztalat: 2 608 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 868
Csatában elért Achievement: Halonen Kitüntetés
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
1. Toronymagasan a 13-90. Sztem gondold át ezt a "franciákra nincs idõm" dolgot, vastagon megéri ez a tank a szenvedést (ha van free XPd és átugrod az AMX40-et, az mégjobb). Úgy rejtõzik és spottol mint egy t50-2, és akkorákat csap mint egy T8 med.
Már a 13-75 is kellemes jármû, tehát a kifejlesztése sem fájdalmas ha sikeül átvergõdni T5-ön.
2. T50-2. Olyat tud amit semmilyen más tank nem (hósikló üzemmód), egyetlen hátránya hogy utána bármilyen tankba ülsz, lassúnak és esetlennek fogod érezni. Elõny még, hogy a T-50 amivel ki kell grindelni szintén jól használható. Ugyanolyan jól bújik mint a 13-90 (camo nettel és képzett legénységgel egy bokorban csak az 50mes limiten belül vesznek észre ha nem lõsz.
3. Chaffe. Igazság szerint - szintjéhez képest - egy nagyon erõs medként játszható. Rég mentem már vele, de nem lopakodós fajta volt akkoriban. A kifejlesztése viszont valami pokoljárás, mert a stuart az valami katasztrófa pöcsköszörû tank, fõleg a HE nerf óta. Én jellemformálásra használtam.
4. VK2801 - A dagileo: ha el tud jutni az artiig akkor a 10.5-essel nagyot tud csapni bele, de valóban lomha jószág. Inkább med mintsem scout, pl a körözéses taktikát se nagyon lehet erõltetni vele.
Viszont a sima leóból jön, tehát nem akkora kín kifejleszteni.
Ez a jelenlegi állapot. Hogy pl mit csinálnak a t50 szériával a jöõben az kérdéses, de sztem addig még jópár hónap van hátra, emiatt nem temetném már most a tankot.
Az egységsugarú user sztem nem. Hogy ez most statisztikailag hogyan alakul azt nem tudom.
Sztem a WGs stat az igazi, ha vkinek akkor nekik van meg a korrekt. Hogy aztán azt most sztálin evtárs kérésére kozmetikázzák e a csinovnyikok - az elképzelhetõ 😊
Most ide lehet képzlni valami nagyon csúnyát, izlés szerint, hogy mit és hova a WG-seknek...
Best 10 tanks by global win ratio
•AMX 50B: 54.41%
•Object 261: 54.16%
•T92: 53.98%
•Bat Chatillon 25 t: 53.86%
•T30: 53.60%
•A-32: 53.55%
•M46 Patton: 53.54%
•GW Typ E: 53.40%
•T110E5: 53.28%
•AMX 50 120: 53.26%
Nekik ez a statisztika van. Ebbõl levonták a tanúságot: nerfelni kell a T110-et, T30-t és növelni kell az artyk hatékonyságát (modulsérülés) a franciák meg már jók ahogy vannak.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Victory!
Battle: El Halluf 2012. június 4. 9:44:45
Vehicle: AMX 50 100
Experience received: 4 340 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 60 540
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Boelter's Medal, Sniper, Top Gun
Kilõttem az elején egy M4A...-t és meg lettem fenyegetve, hogy feljelent, mert gyors 3 lövéssel kiszedtem 😄 Van aki nem ismeri a francia tankok revolver tárát?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
wot nick: PsychoTrooper
Mondjuk azt nem írja, hogy ebbõl mennyi random és mennyi mondjuk company.
(meg a Maus jó szereplése is, de az nem tartozik ide 😄)
Biztos ez pont elkerülte a figyelmüket, vagy a WG statisztikáiból nyilván teljesen más tûnik ki (nem) 😄
A planetwoton regisztráltak közül az elsõ 10 winrate alapján.
Lorraine 40 t 64.81% 31908
AMX 50B 63.08% 7162
Bat Chatillon 25 t 62.95% 12535
AMX 13 90 60.57% 40495
PzKpfw S35 739 (f) 60.29% 3961
AMX 50 100 59.95% 32449
AMX 50 120 59.71% 14637
T-15 58.51% 1099
Marder II 58.42% 85852
Maus 58.11% 56206
Azon a vonalon semmit nem haladtam még eddig.
Nekem a T50/2-es a napokban lett fullos, de még nem tudtam igazán ráérezni a játékra. Szinte csak duplázókat megyek vele.
wot nick: PsychoTrooper