418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #396439 hali,
Gondolom régen is így volt, de most már nagyon szembetűnik mióta többet megyek heavy-kkel, hogy premium nélkül szart se lehet keresni. legalábbis nekem, mint átlagjátékos. Felnyomtam IDE a statomat, remélem látható lesz, csak hogy bizonyítsam is :)
Szóval a lényeg, hogy nem elég prémium tankkal menni, kell a prémium előfizetés is most már. Eddig valahogy még elvoltam, de most már mióta magasabb tier-ben is mozgok, azóta csak így tudtam növelni a vagyonomat. Ami pedig kell, ha új tankot is akarok venni :(
Csak gondoltam megosztom veletek bánatom :)
Más. Diegho szavaira reagálnék, mégpedig úgy, hogy szívesen olvasnék akár Tőle akár mástól naprakész taktikákat, tanácsokat. Amit itt írt is hasznos volt számomra. Speciel a magyar WOT oldalon lévő leírások enyhén szólva is idejétmúltak, de cáfoljatok meg ha nem. Változott a spot-rendszer is, egyéb dolgokról nem is beszélve. Páncélátütés, eleve a páncélok "vastagsága" sem olyan, mint korábban, ezen felül még ki tudja meddig írhatnám. Nézzem Quickybaby videóit vagy mit? Szeretnék fejlődni és azt is szeretném tudni, hogy egy tankra mit rakjak és hogyan játsszak vele, de nem egy 5 éves, idejétmúlt leírás alapján...tudom a tapasztalat sokat segít, az nagyjából meg is van, de tudom, hogy ennél jobb is tudok lenni. -
plutoka #396438 kicsit már nevetséges, hogy 2700-at kell lőnöm a t5-es stuggal, hogy nyerjünk egy karelia védekezés. miközben T7-es AMX és T71 500 sebzés alatt volt, és semmit nem csinált -
Plata #396437 Olyan igazságot hogy magyarországon is teremjen a banán a kertben. 
Mert tök igazságtalanság hogy nem lehet kertben banánt termeszteni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.26. 20:31:43 -
Angelus1991ster #396436 Most már nehezebb dolga van így, hogy alsó tierben nem láthat sok kezdőt. -
Én ezt a díszmadarat láttam FaceIT-en. Sajnos tier4 felett már nem tud játszani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #396434 Bazzeg ilyen névvel azt hinném, hogy a két magyar típussal van minimum 300-300 csatája. De még német típusokkal is csak pár száz.
Ehelyett szokásos gyűjtőt látom, aki már befizetett egy köteg pénzt a Wg-nek.
Ami persze nekik és nekünk is jó.
De igazságot Magyarországnak? Milyen igazságot?
-
Plata #396433 Találkoztam egy igazi dísz idióta magyarral.
Már a neve sem volt piskóta,de hogy akkora balfék volt hogy észre sem vett mikor ott voltam közel hozzá bokor mögött.
Csak egy lövés lettem volna neki,de így ő kapott tőlem.De nem vett észre hanem elment a másik irányba.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Artyval vótam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.26. 19:47:09 -
Angelus1991ster #396432 Churchill III és talán még a reguláris I-es típusok jók de a többi, a Churchill VII és Black Prince. Azokat sok HP és jobb dpm kompenzálná vagy ha még ehhez a dologhoz, hogy történelmi hűség még hűek akarnak lenni, akkor keresnek az archívumba egy jobb motort a buffolásra váró Churchill variánsokba. -
Kronos79 #396431 A Churchill változatok igencsak jellemformálóak. Fájdalmasan lassúak és az ágyú ugyan gyorsan tölt, de a sebzés hulladék. Megállítóerő nincs, páncél csak névleg. Mindegyiknek egy nagy láncmodul az oldala. Bárhol találnak el, a lánc minimum besárgul, de többször le is esik. Általában kétféle csata van. Egyik: odaérsz a frontra és a csapatodból mindenkit lemészároltak. Majd téged is. A másik: üldözöd a csapatodat és egy-két sebző találattal zárva nyertek. Nálam ezek játszottak. Én nagyon örültem, hogy vége lett a kínlódásnak. A Caern valamivel jobb, de azt sem mondanám hű de jó nehéz tanknak. -
Gyuszopapa #396430 Meg vettem valamelyik nap ezt a fekete herceget.Hát ez vicc.15 csatát mentem vele ebből 10 tier 9,5 tier 8.
Még a legelső csatám is tier 9-es volt.Hát ez a tank nem erre van kiegyensúlyozva. -
De javitottàk anno,àm lehet,hogy vmelyik frissités, ugyanúgy elb..ta.
Kinézem belölük.
Mindegy majd tesztelem. -
Plata #396428 Rosseb,T28 küldikkel már végeztem,ráadásul az egyik ágat ki hagytam.
Pedig amcsi festések kellenének. -
Megamax #396427 Lehet hogy még nem javították a bugot? volt ilyen ficsor. -
Scheff #396426 #worldoftanks Különleges álcafestések érkeznek a 9.20.1-es frissítésben, első körben a német, amerikai és szovjet páncélosokra szerezhetünk speciális mintákat!
-
Plata #396425 Tudod mi erről a véleményem?
Az hogy piszok mázlista vagy.
-
Köszi,akkor kiprobàlom.
Màs:
Tegnap szakaszoztam egy baràtommal,de le kellett lépjen kis.időre,gondoltam nem bontom a szakaszt,tolom ugy ha visszajönne,àllandoan top voltam bàrmivel mentem.
Müködne megint a ficsör?:-)
Bàr csak 10 csatàrol beszélek,nem 1k ról,ugyhogy lehet csak szerencsém volt.
Majd ma tesztelem:-DD -
Nagy ünnepségeknél szoktak lenni elég jó ajánlatok. -
Szokott és nem tudni mikor mi lesz, de várható a következő 1 hónapban is szerintem. Karira meg biztosan lesz valami akcsió :D -
Megamax #396421 ha bepipállod azt a részt az elso bejelentkezésnél hogy ne kérje ezen a gépen tobbet akkor csak 1X kuld SMS-t. -
Sikerült megvàltoztatnom az email cimet,de érdekes módon arra nem engedte,amihez a blitz is hozzá van rendelve.
Valaki hasznàl a gmail hoz 2 lépcsös bejelentkezést?
Hogy m7ködik,minden bejelentkezés kor küld sms-t vagy mi?
Bocs de telon nincsen spoiler gomb:-) -
Jacktor #396419
-
Phara #396418 Üdv!
Szokott lenni akciós aranyvételi lehetőség?Ha igen kb milyen gyakori? -
mennyen faceit-ezni ha top tiert akar
ja hogy azt senki sem ismeri -
Plata #396416 Na de ő sértésnek vette,pofázott valamit hogy neki milyen sok prém tankja van és ez mekkora szemétség vele szemben. -
Kryon #396415 Pedig azzal pont tökmindegy, ha T10-be kerül. -
Plata #396414 Goasslschnoitzer nevezetű játékos csata indulásakor közli hogy ő nem azért vett mittomén mennyi T8 prém tankot hogy T10-ben játszon,meg még pár szép szót is hozzá tett majd beleugrott a vízbe. 
Strv S1-el volt bent.
3 darab t10 4 darab t9 tank volt meg a maradék t8.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.25. 19:22:40 -
Plata #396413 Múltkor volt egy hír hogy mittomén hány milla emailcímet feltörtek.
Két emailcímem is közte volt,de le van szarva mert azon nincs semmi.
-
Hogy a f@szomba tudnak ellopni egy email cimet,hogy meg van adva màsodlagos email+telefonszàm??
Cserélhetem a fiam accjànak az email címét:-/
Ha jól emlékszem akkor a megadott tel szàmra megy a megerősítés,ha nem akkor sz@pás van. -
Plata #396411 Tapasztalt már valaki olyat hogy tűnt el pénze a játékban?
Tegnap mielőtt abba hagytam volna a játékot észrevettem hogy a garázsban sok fölösleges vacak van,eladtam őket és lett 4 milla creditem.
Ma meg felmegyek és van három és fél. -
Scheff #396410 World of Tanks is lesz a kecskeméti Real Gamers eseményen szeptember 30-án! Rengeteg értékes nyeremény talál gazdára! -
Userx2 #396409 WZ-120-1G FT. Kínai prém TD. Mobilis, 10-es ágyú, brutális álca, pattintós páncél. 0,68 a páncélhatékonysági mutatóm vele, míg a defenderrel 0,88. Általában béna vagyok a torony nélküli TD-kel, meg nem is az én játékstílusom; de ezt nagyon bírom, mert el lehet menni vele a medes pályarészekre, vagy akár a nehéz tankokat támogatni. Mai XP-lázzal megkapja a 6. érzéket végre.
Adatok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Levettem róla az álcahálót, a fotó idejére. Egyébként a defendernek is elég jó MM-je van.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.09.25. 14:34:24 -
Plata #396408 Én mostanra kérném a Vk168-at.Köszi.
-
9.21-re én az új grafikát kérném.
-
Rammsch31n #396406 hát ez azoknak szopó, akik most kezdtél el szélsebesen kigrindelni az FV TD-t is... én még mindig csak azt bánom, hogy csak olyanokat cserélnek, amik nincsenek nekem... sztem pl. az obj 263-at is simán lehetne...az konkrétan egy arty... -
Scheff #396405 Tier X teknőc érkezhet a 0.9.21. frissítésben az FV 215 (183) helyére!
-
Plata #396404 Nem akartok menni a Tank Factor tehetségkutatóra? -
Strv S1. -
Ha a mai napon megcsinàlom a havi küldit,megkapom azonnal,a credit boostereket,és a többit,vagy majd ha vége a küldetésnek? -
Sir Charles #396401 Kurvára nincs kedvem pénzt költeni erre sem, de kell egy tank, amivel legalább az esély megvan, hogy helyt tudok állni a mostani MM mellett, mert már kurvára unom, hogy a KV-5-el bepakol állandóan E-75, meg Mauschen meg Defenderek, meg ilyen új generációs prémek mellé és esélyem nincs nemhogy átlagos köröket menni, hanem egyáltalán ,hogy átüssem a tankokat. Goldot eleve nem használok prém tankon.
Az a baj, hogy régen a KV-5-el minden 2.-3. meccs élvezetes volt, bemenni a sűrűjébe, osztani a sebzést ezerrel. Most jó ha 10 meccsből 1 ami megközelíti ezt. Még most is lehet vele kreditet termelni, de nem élvezet vele a játék és hülye leszek szenvedni, ha kreditet akarok szerezni. -
Plata #396400 Nem a retkes lófingot,tegnap csináltam a prémes hülye xp dógot,Skoda t40,svéd t6 csoda aminek a nevit elfelejtem mindig,t34-85,japán tigris ezekkel toltam,csoda volt amikor nem T8-ba kerültem,T7 prémmel is próbáltam az kb ugyanez,csak t9-ben azzal a szutyokkal nem jó,T5 prémekkel jól jártam főleg t6 csata,T2-vel főleg t2,bár mindegyik t2-3 prém tankom nullás legénységgel meg nulla felszereléssel van ellátva,mivel sosem használtam még őket.Valszeg event után sem fogom.