World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azt mondták, hogy egyforma tankosztályok lesznek? Vagy ez mikor jön?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Itt meg 13 vs 13

Itt is baromi sokat lehet sebezni.....

Visszamentem védeni a bázist mert eljöttek. Egyet lőttem utána 3 arty lövés.utána be se tudtam tölteni, meg eltalálni akármit is elnyomtam a javítót.

Megvan a td küldetés az obj 260? Sebezzél 8000ret hogy lövitek így össze?
És a heavy küldetés? 😄DDDDD
Heavyvel elindulsz az egyik oldalra mire odaértem a pontra, már vissza kell menni, mert a lightok elmentek a másik oldalt. de az arty miatt nem tudsz kinézni se mert odalő és leragaszt, Inkább vágjon belém 1800 at a kurvaanyát, de nem szenvedek a pályán.......
50000 csatás barom agyhalott.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nekem meg csak most jutott eszembe, hogy a RU-val és a 13 90-el előre össze lehetett volna szedni az xp-t a HWK és a BC 12t moduljaira még fullosan felszerelt tankokkal, mivel ott a tier 8-on maradt az xp. Így meg most vagy félig stock tankkal kell, vagy free xp.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Csata: Redshire
Járművek: T49
Szerzett tapasztalat: 661
Szerzett kredit: 14 582
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Anyám 12 light 6 arty,három darab T8-10 arty találatot kaptam be.Nem haltam meg,stunolódtam lófingnyit sebződtem.
A heavy tankokat viszont ugyanúgy kicsapták mint eddig.
Túléltem a csatát,de el lehet felejteni hogy T49-el pénzt keressek.
De ami a legjobban fáj az hogy a Lóhere matricát nem kaptam vissza,az FV-re félretett lóherét kellett rá raknom.<#rinya>#rinya>
Jah stun ide vagy oda,a T49 így is kilőtte az ellenséget.T54-et meg Obj 261-et stun alatt lőttem ki.A harmadik stunnál 43 másodperces töltés időt kaptam.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 07:21:50
LTTB xp-je átkerült a T8 LTTB-re.
Viszont T49 lóhere emblémája eltűnt.<#rinya>#rinya>
Feliratok megváltoztatva
Emblémák megváltoztatva
Álcafestés megváltoztatva
Hozzáadott járművek: LTTB, HWK 12, Bat.-Châtillon 12 t, M41 Walker Bulldog
Hozzáadott férőhelyek: 4
Kapott kredit: 31 050
Figyelem!
Feliratok megváltoztatva
Emblémák megváltoztatva
Kapott arany: 3 600
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Feliratok megváltoztatva
Emblémák megváltoztatva
Kapott arany: 960
Figyelem!
Feliratok megváltoztatva
Emblémák megváltoztatva
Hozzáadott járművek: Bat.-Châtillon 12 t
Hozzáadott férőhelyek: 1
Kapott kredit: 1 222 175
Ha még az álcájukból is elvettek volna,nehogy már 100 méterről ne lehessen felspottolni őket.
A light tankok pedig ha jól láttam lehetnek top tierek is ezután.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.04.27. 01:48:58
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Saor Alba
Kompenzáció a meglévő arty-k vételi ára és ingyen képezhető a legénység más tankra.
Reménykedhetünk?<#taps>#taps>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
De hogy egy jó beszólást is betegyek ide ami azért jelzi hogy nem csak azért rossz az arty mert hátulról lövöldözik ránk hanem a pszichikai hatása is nagy.
" a top tier med szakasz is odacsinál a csata elején mikor meglátja hogy 3-as arty szakasz van az ellennél" Pedig lehet hogy nem is fognak 1 találatot sem kapni az artyktól csak már a jelenlétük is nyomasztó.
- pontosabb lett
- gyorsabban tölt
- gyorsabban szűkül a célkör
- nagyobb rádiuszban sebez
- kisebb átütést kapott
- kisebb alfát kapott
Ehhez adtak még egy stun bónuszt is. All in all az arty sokkal idegesítőbb lesz, mint volt. Eddig ki tudtad számítani azt, hogy mi az a hely, ahová nem tud belőni, most melléd lő és a splash sebez, nem sokat, de ugyanúgy üti a legénységet és stunol. Most mozgó célpontokat sokkal többször fog betalálni. Tény, hogy nem lesz olyan, mint eddig, amikor AP-val keresztülvágták a tankokat, de a papír tankokat ugyanúgy keresztül fogják, csak most sokkal többször, hiszen pontosabbak lettek és gyorsabban töltenek.
Összegezve ez kb olyan, mintha a WZ120-on a 120mm löveget kicserélnéd a 100-asra. Elmarad a wow 550-et sebeztem érzés, viszont a lényeg nem változik, ugyanúgy játszható marad.
Szegény wz,ahogy felspotólodott,már repült is a tornya.Kb 15 mp élt<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Jo lenne ha az éles szerveren is ebben az ütemben halnának ki a<#kocsog>#kocsog>
Mi lesz velük?Talán megtanulnak játszani tankokkal is vagy felkötik magukat és müködik a természetes szelekció.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.04.26. 21:00:55

Én most vettem meg nemrég, szeretem. A teste továbbra sem erős, de nem is harmatgyenge. Jól lehet vele sidescrapelni is, a tornya meg ugyanúgy fogja a lövéseket, mint a T34-é. A mozgékonysága is egész vállalható lett, kb. a Libertével van most egy szinten. Csak az a fránya DPM lehetne kicsit több, mert abban tényleg nem villog.
Mostanában figyeltem fel,hogy elég sok szaladgál a csatában,főleg piroskák/narancsok,és elég sokáig elvannak benne,még sebeznek is,meg pattintanak.
Az utóbbi buff ennyit segített rajra,vagy csak a red-nrg?
Lehet be kellene szerezni egyet,talán....
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
nem kellett volna annyit núboskodni,mert a recent az mondjuk 1750,bár tegyük hozzá azért az elején max.75%os legényekkel nehéz is csodát művelni..
valaki segítene ebben?
servers will be down on 27 April from 01:00 to 06:30 CEST (UTC +2)
GMT+1ben ez mikorra esik?
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.04.26. 18:36:06
Tudom sz@r érzés mikor láthatatlan E-25ök cincálnak szét,100m-röl,de hát ez van<#hehe>#hehe>

1100wn8-a van a nagy IS-3 mesternek.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egy példa: A múltkor 4v10-ben maradtunk nekem 90%hp a többeiknek 10-50% között. Mellettem enemy (T5 én T7), de nem lőtt rám én sem bántottam, gondolom be akart húzódni mellém és onnan lőni fedezékből a társaimra 😄 lol ilyet még nem láttam, de érdekes taktika neki bejött nem bántottam (lassan forgó tornyom amire odafordul úgy is továbbgurul). Először kilőttem a velem egyszinten lévő ellent majd mivel nem maradt más kiszedtem őt is már úgy sem figyelt rám, szegény tudta nem is foglalkozott velem csak arra koncentrált, hogy amit sebezni is tud arra lőtt one shot persze. Aztán maradtak öten, de mi csak ketten. Nekem 70% körül a társamnak 10%. Foglalták a bázist én mozdulni sem tudtam ledobta láncom a szekér, mert az arty kilőtte. Annyira idiótákkal sikerült összehoznia a sorsnak, hogy még én is elhittem a tutit, hogy lehozhatjuk. E25 a bázison 2 td-vel. Gurulok szemből, mert nem volt már idő. TD-k néznek, őket hátam mögül lőtte a társam én az E25-öt kiszenvedtem oldalra fordult, hogy ne legyen nehéz dolgom.... lol. Kicsit izgulós volt, mert folyton elsült idő előtt így vagy pattant vagy csak alig sebzett. Maradt T7 Arty és egy T6 TD. TD-t kergettük egy darabig a tömbök körül aztán szépen kiszedtük az Arty menekült még kicsit, de szegény azért nem sokat tehet, ha még ketten vannak és nem egymás mellett jönnek szorosan 😄
Egy lyukas garast sem adtam volna, hogy lehozzuk IS2-vel voltam 100-as cső csupán így lassú és még keveset is sebez. Igen sokan mondták, hogy inkább ne vegyem amikor rákérdeztem, de a kezdetektől figyeltem rá és célként ki volt tűzve hát csak meg lett. (amúgy nem lehet ám ez annyira rossz tank csak ki kell farmolni hozzá a 122 löveget és a legénységet kihúzni). A többi fejlesztést már az innen kapott irányvonalon tolom majd csak ahhoz még sok idő kell és kelett egy T7 nagyon 😄 Na itt betöltöttem volna az aranyat, de nem hordok magammal így kiesett ennek a lehetősége 😄 (majd azért rakok el párat, ha a szükség úgy kívánja ne legyen gond)
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/