World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az már revolvertáras nem?
Ha az ARL44 el nem ment az M4tol se varj csodat. Ugyanaz az agyuja, papirbol van, de legalabb jol mozog.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Átlépek az M4-re.
Pont az arl44?
Nem hiszek neked. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Próbára teszi az idegeimet az ARL44. De ebben az MM is közrejátszik.
Már 2 hete elõ se vettem ezt a Random WOT-ot. Helyette olyan fosokkal játszom, mint az Alan Wake, Alien Breed, Diablo. De be kell vallanom, hogy hiányzik az a szintû belenyúlás a játéktól amikor eldöntötte(random generator), hogy ma jó játékos vagy szar játékos leszek ugyanazokkal a képességekkel. A vérnyomásom is csökkent 2-vel. Majd még a 8.0-nál olyan 1,5 év múlva lehet visszanézek.
Jut is eszembe... Bálint tank 😄
Magam ellen beszélek, mert ezután már semmit nem fog átütni szembõl a tier4-es ellenfelei közül.
Lassan úgy vagyok vele, hogy hiába prémtank, a garázshely többet ér, mint ami foglalja 😄

NE MÁ....
Hát ezt mikor találták ki???
Eddig örültem a T-28-nak az ellennél,mert tudtam bántalmazni a T-15 ûberbrutál OP ágyújával...

gurubefree
Na ha tudod kijavitom ..... mobilrol nem igazan jol sikerult 😞

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Vajon mennyi mindenhez nyúltak még hozzá, ami nem is szerepel a patch notesban?
Egyébként lehet vissza is fogom venni, és kozmetikázom kicsit a kezdõ koromban elért minõsíthetetlen eredményeimet vele... Ígéretesnek tûnik 😊

gurubefree

Furcsa nekem mintha a jatekban kisebb penne.

Eagle16
A Pershing-nek nincs új motorja a tesztszerveren, most néztem meg. elírás lehet a wotdb-n.

Viszont nézzétek csak a T-28 új páncélzatát 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

gurubefree
ha valoban ugy lesz ahogy kinez..... akkor en eloveszem a konyveim es elkezdek olvasni. health and safety

Nyenyere az arab-izraeli háborúból. A múltkor volt kérdés, hogy elfértek e ketten a toronyban, szerintem el, de elég meghitt lehetett az együttlét. <#vigyor0>

Úgy lesz az mint az új amcsi TD ággal, vagy az orosz heavy kavarással. Pár napig a csapat fele belõlük állt, aztán rájöttek hogy bizony ezek sem kilõhetetlenek,és vannak hátrányaik mint a többi tanknak.
Majd jönnek a "hú de bejön, nagyon jó barátok leszünk ezzel a géppel", meg az "ez egy akkora sz.r, el is adtam a fr.ncb." tipusú hozzászólások.
Ezt a párnapot kell túlélni idegileg 😊
Mi lesz majd ha jönnek a francia artyk a 60 feletti tempójukkal...<#wilting>

Az M41-et az uj motorral sem fogod utolérni. Ha egyszer bepörög akkor megy mint a szél 😊
A Pershingel Articon csináltam 8 killt és volt velem még egy KV-2-es is. A csata azért lett döntetlen mert az ellen M41-e sokkal gyorsabb volt mint mi. Nekem kilõtték a motort meg a két láncot a csata végére így nem értem utól. A kib. arty úgy lehagyott hogy teljesen megalázva éreztem magam a Pershingembe. Jót fog tenni az erõsebb motor neki.
Az AMX M4-nek mennyi a javítási költsége kb?
Kívánságod teljesülni fog! Tankfalkák helyett nemsokára jönnek a francia SPG falkák.
Gottfried
Rohadjanak meg ezek a buzi ruszkik!! A tankfalkákat szüntetnék meg,meg a többi szarságot,ahelyett hogy havonta új mapokat meg tankokat adnak !

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Metalmilitiakid
Most találtam meg a KV3 at, az mekkora egy troll tank lett 😄 Haverral mind a ketten azzal voltunk egy Maus al 3-4 percing játszottunk ketten közelharcban mire megjött az erõsítés. Kb 5x szedtem le a lánctalpát, sebeztem bele valami 6-700 at. Én pedig magam részérõl elsõre kaptam 800 körül, utána meg 3 pattant szembõl maximum 30 méterrõl, pedig még szög se volt, max 10-20 fok. A meccs végére már úgy szakadtunk a röhögéssel haverral, hogy majdnem azért haltunk le, mert haver ki is gyulladt, de a zászló behúzás miatt pont nem égett le. Nemtom mi lesz még ha meglesz bele a fullos motor, akkor már tényleg kemény egy tank lesz. Persze az igaz, hogy valami 15 ezret lõttem el abban a körben, de simán megérte 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Solten
Visszavasaroltam a JagdPanthert (ha mar akcios...), kicsereltem a legenyseget es szinte atlo mindent. Meg qrvara rejtozkodik... Erdekes (nem mintha bannam).

Saor Alba

Solten
A szobanoveny csapattarsaid hozzatettek a sikerhez.

Saor Alba

Gottfried
Amikor 9 kill is kevés a gyõzelemhez mert a buzi arty kempel a bázis mellett egy bokorban és nem lõ rá a két foglalóra.Én már 75%-on voltam és csak az a két ellenséges tank élt már.A jó kurva annyjának nem megy az ilyen a pöcsével játszani valahová....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Remélem hogy a szemed is a pályán van közben 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem 1-2 helyen lejtõ követi az indulást és ott hip-hop megvan a végsebesség majd a fél pályát átrobogva az emelkedõn lelassulsz. Persze van ellenkezõjére is példa, de ha te csak 38-al tudsz menni(amire szintén fel kell gyorsulni) sok helyen nem érsz oda idõben és ha már a gyors heavy oldalba tud kapni mire felgurulnál medviadalozni elég nehézkes dolgod van. Persze lehet alkalmazkodni. Mindenesetre ha azt a 38-at is nehézkesen éri el nem igazán lehet majd mednek nevezni😄 e8-al a 48-as végsebességgel még elvagyok bár itt is van, hogy észnél kell lenni mert már várnak, változtatni kell(38-al gyanús, h fejelgetném a monitort😄)
Nem, ilyen kõagyú noob vagyok, csak megyek és lövök, megszórom meg minden, jóképességgel.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tán még a FAQt se olvastad????? 😄

A blogod például... <#wink>

Nézem is én, mi van a fejlécben...

Nem a végsebességével van a baj, hanem a gyorsulásával. Egy medium tanknál két dolog adja ki a mozgékonyságot: A fordulási képesség(fok/másodperc) és a gyorsulás. A gyorsulási képességet úgy lehet megnézni, hogy elosztod a motor erejét a tank tonnáinak számával. Minél több lóerõ jut egy tonnára, annál jobban gyorsul a tank. (ezért van az, hogy az E-50 gyengébben gyorsul mint a T-54, pedig az E-50nek 1200 lóerõs a motorja, míg a T-54é csak 700.)

Typenak a tierje medjeihez képest gyenge a motorja, a lóerõ/tömeg aránya csak 14,8. Másképp fogalmazva szarul gyorsul, nagyon. <#smile>

Húúúúúúúúúúúú....

Online TEch Tree néven fut a fejlécben 😊

Sose láttam még...

Na hát, szégyelld magad 😄 http://www.wotdb.info/

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Valószínûleg az alul-iskolázottságom az oka, de mi a túró az a Wot DB?

Wot DB-n látszanak már az új patch változtatásai. Van ott egy új motor a Pershingnél, ami most nincs. 790 lóerõs. Nem hinném hogy mást elvesznek cserébe, a Pershing eddig is borzasztóan alulmotorizált volt a többiekhez képest.

Jelenlegi lóerõ/tonna arányok:
Pershing: 16,7 (új motorral majd 18,8 lesz)
Panther2: 19
T-44: 20
Lorraine: 25

http://wot-dossier.appspot.com/
Valaki nem tudja melyik azaz oldal ahol megtudom nezni a statisztikamat, de olyan adatokat is, hogy peldaul mi hianyzik a tankmesterhez, melyik tankokat nem lottem me'g ki a jatekban. Mar 1x neztem csak elfejtettem. :/
Inkább a pattonnak adták volna azt a plusz 80 lovat, neki nagyobb szüksége lenne rá... de mivel neki van a legnagyobb avarage win rátája, nem valószínû a buff sajnos.:/

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

mennyi a type végsebessége? nem volt a kezem alatt soha nem tudhatom.
Mimi, hol? BIA-val meg ventivel nem kell neki új motor. Úristen, mit fognak ezért elvenni...

A Type59 sem agilis, sõt, a leglassabban gyorsul a Tier8 medek közül, mégis viszik a népek mint a cukrot. És az amerikai hosszú kilencvenes löveg nem kicsit jobb mint az ócska szovjet D-10T.

Tényleg, akkor ezt elnéztem. Csak mindíg próbálom mûszaki oldalról közelíteni a kérdést, eszembe se jutnak olyan fiktív dolgok, mint az életerõpont. <#smile>

Viszonyt ha a Pershing tényleg új motort kap, akkor végre megközelíti majd mozgékonyságban(lóerõ/tonna arányban) a riválisait. Eddig nagyon le volt maradva.

az a 38km/h pont elég, hogy élvezhetetlenné tegye, azzal az ágyúval kell a mozgékonyság, fordulékonyság vagy véged. Nem érsz vele oda idõben egy med helyre sem(a 48km/h is elég necces sokszor) Ha nem lesz elég agilis, hogy oldaba futkorássz meg hátba kerülgesd az ellent a kutya sem fogja venni.
Az hitpoint, nem horsepower...

Ezek az infók a Super Pershingel kapcsolatban egészen biztosan kitalációk.

1450 lóerõs motor? Amikor a sima Pershingnek 700 van? lol
1450 lóerõs motorral jobb lenne a mozgékonysága mint a Dagileónak vagy a Chaffenek.

1200 lóerõs motorja a medek közül csak az E-50nek van, de az 60 tonna, 20 tonnával nehezebb a Pershing/Patton szériánál. A 60 tonnás súly miatt az E-50 1200 lóerõs motorja ugyanolyan fürgén mozgatja az E-50et, mint a csupán 34 tonnás T-54et a saját kis 700 lóerõs motorja.

(Amúgy WoT DB-t nézte valaki mostanában? Az új patchben tényleg új motort kap a Pershing, 790 lóerõvel? Majdnem 100 lóerõvel lesz akkor gyorsabb.)

Alien69
Pedig nem is fedi a valóságot (szerintem). Pl:
„Überpro”
Jellemzõ tank: blablabla
Szerintem, a PRO játékos MINDEGY, milyen tankkal megy, ha azzal szeret is menni, akkor egy tier3-ban is szét cseszi a többiek "játékát" azzal, hogy mindenkit legyilkolászik. <#zavart1>
Amúgy tényleg jó. <#nyes>

5% esély pontosan azt jelenti hogy az ellenségnek van 5% esélye nyerni. Tehát nyerhet.

Amúgy meg statisztika az egész, tudjuk rég hogy nemcsak a játékosokon múlik a meccs.

Hát öcsém, ez zseniális volt! <#eljen>

A hónap hozzászólása. (pedig még csak ötödike van)