World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nem hiszek neked. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Magam ellen beszélek, mert ezután már semmit nem fog átütni szembõl a tier4-es ellenfelei közül.
Lassan úgy vagyok vele, hogy hiába prémtank, a garázshely többet ér, mint ami foglalja 😄
Hát ezt mikor találták ki???
Eddig örültem a T-28-nak az ellennél,mert tudtam bántalmazni a T-15 ûberbrutál OP ágyújával...
ゾルターン
Egyébként lehet vissza is fogom venni, és kozmetikázom kicsit a kezdõ koromban elért minõsíthetetlen eredményeimet vele... Ígéretesnek tûnik 😊
Viszont nézzétek csak a T-28 új páncélzatát 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ゾルターン
Majd jönnek a "hú de bejön, nagyon jó barátok leszünk ezzel a géppel", meg az "ez egy akkora sz.r, el is adtam a fr.ncb." tipusú hozzászólások.
Ezt a párnapot kell túlélni idegileg 😊
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Typenak a tierje medjeihez képest gyenge a motorja, a lóerõ/tömeg aránya csak 14,8. Másképp fogalmazva szarul gyorsul, nagyon. <#smile>#smile>
Online TEch Tree néven fut a fejlécben 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Jelenlegi lóerõ/tonna arányok:
Pershing: 16,7 (új motorral majd 18,8 lesz)
Panther2: 19
T-44: 20
Lorraine: 25
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Viszonyt ha a Pershing tényleg új motort kap, akkor végre megközelíti majd mozgékonyságban(lóerõ/tonna arányban) a riválisait. Eddig nagyon le volt maradva.
1450 lóerõs motor? Amikor a sima Pershingnek 700 van? lol
1450 lóerõs motorral jobb lenne a mozgékonysága mint a Dagileónak vagy a Chaffenek.
1200 lóerõs motorja a medek közül csak az E-50nek van, de az 60 tonna, 20 tonnával nehezebb a Pershing/Patton szériánál. A 60 tonnás súly miatt az E-50 1200 lóerõs motorja ugyanolyan fürgén mozgatja az E-50et, mint a csupán 34 tonnás T-54et a saját kis 700 lóerõs motorja.
(Amúgy WoT DB-t nézte valaki mostanában? Az új patchben tényleg új motort kap a Pershing, 790 lóerõvel? Majdnem 100 lóerõvel lesz akkor gyorsabb.)
„Überpro”
Jellemzõ tank: blablabla
Szerintem, a PRO játékos MINDEGY, milyen tankkal megy, ha azzal szeret is menni, akkor egy tier3-ban is szét cseszi a többiek "játékát" azzal, hogy mindenkit legyilkolászik. <#zavart1>#zavart1>
Amúgy tényleg jó. <#nyes>#nyes>
Amúgy meg statisztika az egész, tudjuk rég hogy nemcsak a játékosokon múlik a meccs.
A hónap hozzászólása. (pedig még csak ötödike van)