World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De lehet abban valami hogy idönkét elszámolja magát az xvm. 75-85% wint simán bukjuk, a 10-15%-ot meg nyerjük az esetek 1/5-ben.
A TOP tankunk elsõ reakciója: "FAKK MM"
Jöttek sorjában a scouth tankok, majd a francia sáska hadtest, de mind-mind kereszt tûzbe került, az meg ugye dead. Vége:
Az IS8-t például többször is sebeztem, mielõtt megnyekkent. Ergo, az MM nem számolhat mindennel. <#idiota>#idiota>

ゾルターン
PSN ID:misi2mezei
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Nem baj, legközelenn jobban figyelsz. GONDOLOM. <#idiota>#idiota><#vigyor5>#vigyor5>
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
SuspiciousC, noname23, MightyDuck0, kérem lépjenek elõ.
A gyõzelmi rátám átlag 10-20 %-kal rosszabb ezzel a szegény tankkal a többihez képest.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Megyek is vadászni rájuk.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
[/img]http://kepkezelo.com/images/xn4v8590tcnwec7z72sb.jpg[img]
Szerintem ilyen lesz:
Ágyú: T15E1 170 avg
Sebesség: 32km/h
Fordulás: 30 deg/sec
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Két kellemes tagjával találkoztam a klánnak. Némi közbenjárásukra közel 7500 csata után elõször lõtt ki saját csapattársam direktbe. Nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténik. Nem tudtam, hogy ha nem megyek át a mezõn három 8-as arty-val és egy 6-ossal a seggembe, azért én vagyok a noob és illik kilõni. Sose szoktam hátramaradni bázist védeni, de most nem volt kedvem IS-8-al az elsõ percben artytöltelék lenni, így végül saját arty-nk tölteléke lettem, pedig épp az õ seggét védtem. Hihetetlen... Õk nem noobok, hogy látva, hogy az egyik irányba nem megy senki, ketten nem indulnak oda, hanem én. Valahogy ezért nem vágyom klánba...

a 8as arty lõ csak 4et??
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Még folytatódik a sípszó.
Most volt "szerencsém" egy ilyen lámagyökérhez. Tigrisre felrakta (mentségére szóljon, nincs 2000 csatája, de akkor is), MM berakta top tanknak. Foggalma sem volt, merre menjen. Sajna, mégis egyedül maradt életbe, meg az enemy 2 artycsókája. A végén elment behúzni a zászlót, de persze a másik kettõ hamarabb behúzta. Néztem, mit csinált a csata nagy részében, hova lövöldözik. Szerintem kész ráfizetés lehet az a tank így neki, mert nem hiszem, hogy volt, akit eltalált. <#wow3>#wow3><#csodalk>#csodalk>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Super Pershing stats:
1450 HP
speed 38 km/h
hull armor 140/76/51
turret armor 102/76/50
view dis. 380m
radio range 395m
Pershing gun - 180mm pen, 240 dmg
RoF 7.31
7500 gold
Nem tudom honnan van szóval ez nem biztos.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Hiába mutat valami jól papíron, ha éles harci körülmények között nem tudja hozni azt, amit elvárnak tõle...
Alig lehet mozgatni az ágyúját, szinte mindennek utána kell forogni, ami nem teljesen mozdulatlan. És ilyenkor újra és újra szétesik az egyébként is lassan szûkülõ célkereszt. A papíron jó átütésével meg szintén édeskevés, ha a valóságban ez is pattog, meg lövi a 0-s kritikálokat.
És amirõl beszéltem, az a fullos... Mire kifejeszted a t7-est abban a mezõnyben ahova beszór (t6 ugye, szív ez is, mint minden tier társa), hálát fogsz adni az égnek 😊
JagdPz meg pont az ellentéte, papíron semmi extra, de mégis kifejezetten jó eredményeim voltak vele.
Szóval ki kell próbálni, aztán az ember gyakran szembesül vele, hogy a száraz adatok hajlamosak mást mutatni, mint a valóság 😊
😊
😄