World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelen helyzetben néhány light tankkal felesleges spotra menni.Például a 13-90,lófasz látótávja van a többi 9-es főleg a Ru hamarabb meglát.Esélytelen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

joe662
Ha közben ellövi magát a delikvens,és ezáltal más számára is láthatóvá válik,felspotolodik,hiába állsz mellette nem jár asziszt.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Vlmi 50 körüli páncélátütést kapott az összes arty, ha a felső tetőlemezek gyengébbek és direkt találat van akkor nyílván beadja a nagyobb sebzést, az E100 tetőpáncélzata fingom nincs mennyi, lehet hogy kapott átütő találatot a motorházon és csupa nagy kaliberes tier 10 től kapta a fókuszt, a köténylemeze baromi jól véd a splash ellen, az artisták egyébként meg rá fognak állni hogy ne a tankokat célozzák hanem a tankok közé vágják a splasht hogy a splash-stun több tankot elérjen...szvsz az E100, Maus, Type 5 nagyon jól bírja a gyűrődést...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.04.27. 13:28:29
HTS s3rg1nh00
mentem vele egy csatát,értem hogy néha OP volt a bulldog (bár ezt ellensúlyozta a folyamatos ammorack),de jelenlegi állapotában kb használhatatlan,6os tár,nagyobb töltési idő mint régen a 10-essel,pontatlanabb mint egy derp gun és cserébe még lassan is szűkül...amikor autoaimmel a tigris 1 körül keringtem közvetlen közelről és a 6-ból 2 mellé ment azt hittem sírva fakadok...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hát ez nem teljesen igaz,az előbb 3 arty úgy szarrá lőtte E100-at hogy 86 hp-ja maradt.

ROMOTO
Az artyk elsődlegesen a frontvonalat lövik mert akkor van assistjuk a stunból ha a csapattárs lövi a stun alatti ellenfelet, ott általában heavyk vannak akiknél van páncél, javító skill, meg a szupernehezeken akár repesz páncél is ami miatt az arty nem tud sokat sebezni, a stun meg annyira nem vészes, a 90 seces fogyóeszközök is működnek.
Az első héten lecseng ez a sok arty light özön és beáll oldalanként 2 light-1 artyra, személyes tapasztalat....
A megátalkodottabb artyk attól még okozhatnak meglepetést ha papír célpontokat keresnek és találnak el....
Valaki világosítson már fel hogy mi a francos istenért kapom azt hogy 161 Felderítés általi sebzés,amikor nem is annyi volt.E100-at spotolom és láncolom,arty szarrá lövi marad 86 hp-ja kivégzem,erre kapok rá 161 felderítés általi sebzést.<#ijedt>
Ez még is hogy a francos istenbe jött ki nekik?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 13:06:56

HTS s3rg1nh00
a táras bulldogra vajon direkt hagyták bent,hogy lehessen rakni rammert? 😄

Egyébként sztem ez a stunolás krva szar rendszer... mégjobban arty haterek lesznek az emberek. 😄
Troll alap,mert én is troll vagyok meg a tank is.

Jaj értem... hát akkor is meglepett.

@Plata, te a T49-en a trollt használod még mindig? 😊
Ez csak akkor igaz, ha T8-ként már elit volt.

Tudom bazd,én is elbasztam egy rakás csatát mire észrevettem.<#idiota>
Annyi agyhalott van csatákban,megint otthagyták a bázist őrizetlenül,naná hogy bejöttek oldalt.Nem volt más választásom,padló gáz és beléjük.
Amx 13 90 volt a legközelebb padlógázzal bele,kb 20 méterről megküldtem majd bele gázoltam.<#hehe>
Bc25 t-t sikerült még sebezni meg egy másik lightot,de sajna túlerőben voltak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tudjátok mi a mocskos fura, hogy a T9 lightoknál be lehet kapcsolni a legénység gyorsítást, úgy, hogy nem is elit a tank...hát még a 10-est ki kellene húzni, hogy benyomhassam, nem?
Francba,nem sikerül a bázis foglalós küldi.<#buck>
Már csak 4 másodperc kellett volna és sikerül.

Most ez a foglalós küldi kellene,de sosem sikerül,mindig megölik az ellenséget.<#rinya>

Sherman0070
Ez jöhet azonnal EU-ra.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ROMOTO
Erről nem is tudtam, tegnap nem voltam fenn, akkor ezek szerint megoldották, innentől nekem nincs problémám a peccsel, összességében minden tierrel könnyebb lett a játék.
Ja, tényleg, csak mivel top tier voltam és papír ellenfelek voltak, nem vettem észre, mert mindenkit simán átvitt az alaplőszer. T6-T7 light mint top tier, szép kilátások a tankokat ebben a tierben húzó többieknek.

Ezt nem tervezik megtenni, ha még továbbra is tartják magukat korábbi elveikhez - azaz ahhoz, hogy a csaták változatosak legyenek, el kell térjen a tanktípus elosztás a két csapat között. Ha mindkét oldalon ugyanolyan/nagyon hasonló lenne az elosztás, eléggé egysíkúvá válnának a csaták.

Sherman0070
apcr és heat lőszerét nerfelték

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Majd nerfelik.Plusz ezelőtt nemigen voltál vele top tier.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2017.04.27. 10:45:20

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Azta, T71-hez nem nyúltak. Rendben lesz ez így a mid tier lightokkal?

Nem baj, ingeyn epic medálok jöhetnek.

tigrincses
Spähpanzer Ru 251 kilences szintű lett és adtak egy nyolcas szintű járművet : HWK 12.

Lényegében jól járt az , akinek volt ilyenje. <#awink>

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

Csak egy kis érdekesség, tegnap az US szerveren kaptak egy javítócsomagot a 0.9.18-hoz:
A 3 tieres csaták legfelső tierjében a TD-k, SPG-k és könnyű tankok száma meg fog egyezni mindkét csapatban. Emellett a felső tierben a közepes és nehéz tankok számának összege is ugyanannyi lesz.
A 3 tieres csaták legfelső tierjében maximum 1 SPG lehet majd.

Sherman0070
War Thunderben anno arról volt szó, hogy minden tanknak meg lenne adva, hogy pontosan mi ellen mehetne. Remélem ezt megvalósítják egyszer ott. WT igazán észbe kaphatna szintén.

Sherman0070
Lehet, hogy pihentetni kell a játékot most. 😄
Káosz.

HTS s3rg1nh00
nem azonos járműosztályt kellene,hanem az összes tankot kategorizálni,pl.autoloader ellen legyen autoloader,papír heavy ellen ne E100-at dobjon és hasonlók,csak mivel még az osztályt sem tudják megoldani ez lehetetlen kérés.

8-10, már vagy 4-5x volt 13vs13 volt már 14vs14 is
ROMOTO
Nyugi már, az első héten lesz arty meg light dömping aztán eltűnnek, most nálatok ugyanaz van mint az na szerón az első héten, az tény hogy az MM en fixálni kell hogy azonos járműosztályt rakjon high tierbe, mert eddig ez a legnagyobb gond vele.
Már nem,most is voltam csatában T49-el,3-3 light nuku arty,sok heavy.
Viszont a csaták nagyon rövidek.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 10:19:39

Sherman0070
6-os szint felé nem megyek. Játszhatatlan lett...
arty+light=cancer

...nyugi sírás addig lesz, míg ki nem teszik őket... de ha nem kompenzálnak emiatt, akkor engem elvesztettek, mint játékos...azért mindent ne már...
Csak nekem tűnik úgy mintha T49 ágyúja gyorsabban szűkülne?
Kharkov-on az előbb full beszűkülve rálövök Is3-ra,erre pont elmozdul,de kinyírtam egy homár skorpiót.<#hehe>
Nem is láttam.Elég low hp-ja volt,de akkor sem láttam.

Sherman0070
Ez az arty... WoT hivítalós fórumán szépen ki lett sírva az átalakítás...

Méghogy nincsenek 1:15-ös csaták, nem a lófaszt nincsenek. 3 kört mentem, csak az volt eddig. xD
T49-ben ülök,M53 telibe kúr gold ammoval,mert hülye gyökér a szentem oszt 135 sebzés.<#mf2>
Ciki,de elfelejtettem T49-en kikapcsolni a Legénységfejlődés felgyorsítását.Így még mindig nincs xp-m Sheridanre.<#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 09:59:08

Ezt nem mondtam, más baj van velük.

Sherman0070
OP az arty. Tudom.

Látom sikerült megérteni a mondandóm lényegét...

Én is 15-be kerültem,de hiába,agyhalottak.

Mint a lemmingek,egy sorba az egész banda.
Jah és a legszebb az egészban hogy a Leo visszaszámlálás alatt ugatott hogy miért ő kap mindig retardált vörös bot-okat a csapatába.<#whatever>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.27. 09:49:19

Sherman0070
Kevés a játékos, azért. Nekem mindig 15v15. Milyen tierben vagy?

lol 13vs 13 ez az új MM??? xd 2x rakott be ilyen csatába. Kíváncsi vagyok ez lesz végig...
Sherman0070
Papír páncélú tanktól mit vársz?

Azt mondták a patch videójában, hogy kurva ritka lesz az arti ammorack - egészen a 3. csatáig kellett várni. T49-ben folyamatosan mozgolódva első arti -300 hp és track, 1 mp. múlva 2. arti ammorack - csak hogy nehogy elfelejtsük a múltat 😄

joe662
Megvan az új régi statpadder tankom<#hehe><#duhos2>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

kigyi
Arty most sokkal több lesz, mert mindenki kíváncsi arra, hogy mit csinál. A sok kis szadista hajlamú 8 éves ezen fog matyizni....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ez így akkor is egy nagy rakás szar.
Ha este többen lesznek az artys dolog nem fog változni semmit sem,
baromi kevés lett így a csapat hp, keveset fogsz sebezni, 2 lősz a játékban már unicum leszel 😄
Nem kaptam vissza.
Volt a garázsban lóhere amit T10 FV-re szántam.Azt raktam rá.Ami T49-en volt nem kaptam vissza.

Sherman0070
A WG kurva anyját már azért, hogy sokan még dolgoznak, tanulnak....

Ez hogy van most, előbb egy 14 vs. 14, most egy 13 vs. 13-as csatám volt? Volt ilyen a tervezett változások között?