418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• plutoka
    a feltöltött videó elég egy oldalú és rávezető de valóban cheat mod használatának látszik. Viszont elég szánalmas, hogy mind a feltöltő és oldala, mind az ellen tábor mennyire ismeri névről és használatról a cheat modokat :) Lehet gondolkodni, hogy vajon ki használja éppen többet, aki lebukott, aki védi, vagy akik kiszúrták :)
    + ezek a cheatek nem fizetősök? ha igen a PH most elég sok pénz generált a moddereknek :D
    Utoljára szerkesztette: plutoka, 2017.09.28. 11:24:18
  • diegho™
    Én is csalok, ez nem titok, minden replayemen látszik, hogy gondolkodok és ez a legdurvább csalás ebben a játékban.
  • joe662
    Rengeteg, valamelyik nap, a Kv2 met tàncolta.körbe valami futrinka,vagyis a seggemet nem mert ràtolattam a falra,1lövés ammo,2 üza tank,3parancsnok,4lövész v töltö volt,ekkor màr elengedtem az egeret:-(
    De volt màr olyan cw is ahol 6 embernek az elsö talàlat ammoràk volt,el is lett küldve a replay ha jól emlékszem.
    Viszont mostanàban sokan,talàlklzunk azzal a jelenséggel,hogy bizonyos tank ha felspotolodik akkor belaggol a jàték.
    Olvastam,hogy màs multik-ban létezik egy lag swich nevü csalàs,lehet màr it is van hasonló?
  • Gyuszopapa
    és mennyi lehet az ilyenek száma akik használnak segítséget a játékukhoz.
  • joe662
    Be igen+a replay gyors törlése=a beismeréssel.:-/
  • Gyuszopapa
    A gyerek keményen be is bukott.Csak ránéztem de komolyan vicc ez a játék.Meg vicc az is hogy a sok kis naiv elhiszi hogy ebben a játékban senki nem csal.Miközben az összes multijáték hemzseg a csalóktól.
  • Plata
    Kösz.Majd rákeresek.
  • joe662
    Tőlem
    A Pro-mod csomagban benne van és működik is .Pathfinder 3D a neve.
    Én is használom
  • Plata
    Naa,milyen csaló modok?
    Van már megint hegymászós mod?
    Az kéne megint ökörködni,de nem tudom múltkor kitől és honnan kaptam.
  • Plata
    Tudod mikor láttam ezelőtt t6-ot t34-el?
    Fogalmam sincs olyan rohadt rég.
    Nem mondtam hogy sűrűn kerül oda,csak azt mondtam hogy T34 most megsértődött és lement T6-ba.
  • bekescsaba
    Kábításért sem jár már assist xp?
  • joe662
    Csalàs gyanús replay elemzése folyik,csaló modokkal a PH-n.
    Szakadok:-DDD
  • HTS s3rg1nh00
    a T34 nem ment le tier6ba,ne legyél már idióta...csak top tier voltál a csatában,ünnepnapokon előfordul,ilyenkor azért ha nem arat vele az ember akkor inkább keressen más játékot.
  • Angelus1991ster
    Brit HT ágon ha prémiumokat nézzük: az FV201 A45 (tier 7) és Tog II van. (Előbbi inkább t7-es IM rewardnak jó.)
    Most kell ezek mellé egy középszerű HT, mert hát nem maradhat szent tier 8 nélkül egy ágrész.

Tényleg csehszlovákok mikor kapnak tényócas TVP VTU Ásóval prémiumot? Hiányérzetem van.
  • Sherman0070
    Valami jó 7-es prém kéne most. Ilyen T29-hez szerű, mert az nagyon jó jelenleg.
  • Plata
    Nem biztos.
    T34 meghallotta hogy új t8 heavyt akarok venni és megsértődött.
    Le ment t6-ba hogy meg mutassa hogy igen is ő a Jani.

Mivel nincs benne gold ammó jött több mint 100 nettó.
    Jah az poénvolt hogy Udes-t vagy 300 méterről spotoltam.Ő lőtt lepattant,én lőttem 400 valamennyit,erre visítva menekült.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.27. 20:20:32
  • barret
    Kell hát! Legalább eggyel több aprítani való tank lesz tier10-ben :D Úgy is oda fog mindig kerülni.
  • Plata
    Mikor jön Vk168 német prém heavy?
    Én arra várok nyár óta.
  • Sherman0070
    Kell a pénz az új grafika készítéséhez.
  • Scheff
    #worldoftanks Még egy prémium tank érkezik, de vajon szükség van rá?

• Sherman0070
    Nem jár. semmi értelme a rankednek, nevetséges, hogy nem a játékos személyes teljesítménye alapján dobja fel/le, hanem attól, hogy a másik 14random mit csinál... ELO ratinget már nem tudtak volna hozzá csinálni, mert az gondolom túl nehéz nekik
  • Plata
    Hú tényleg már lehet menni ranked csatára?
    El is felejtettem.

Most kezdtem el megcsinálni napi duplázókat,O-Ho-val sikerült egy piszok mázlista csatát letolni,először is túléltem sebződés nélkül hogy rám másztak t8-9 heavyk,vk100 vk45 is3 jagdtiger.Utána meg rám támadó szegény bc 12-t úgy meg lőttem hogy 2 modul pirosra 3 sárgára sérült és kinyírtam vezetőt meg parancsnokot,nem tudott lőni és csak lassan tudott menekülni,nem is tudott elpucolni mire betöltött újra a troll ágyú.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.27. 18:31:43
  • bekescsaba
    nem jár már stráf a vesztes csatáért ha top 3-ban vagy?
  • Angelus1991ster
    WASD professzorokból nekem is elegem van. Hányszor látom azt, hogy megy-megáll és megy-megáll.

Ha csatában látom, hogy 5 ezer csatánál valakinek 1200 alatt van az értékelése arra nem számíthatok és ha 10 ezer csatánál szintén 1200 alatt van az értékelése azt nem is nézem embernek, hanem csak AI-nak.
  • Gyuszopapa
    Nekem valahogy nem volt bajom azzal sem mikor a light-ok +3 tierben játszottak.Azzal van bajom a 3-5-7-es leosztásnál hogy nem szól másról csak hogy a top tier 3 tank nagyrészt balfasz mert fel kell tolni a 48 wn8-as pistikét topnak mert túl kicsi a WR-je.Pistike 67 sebzés után elhullik amit csak azért tudott összeszedni mert nekiment valaki és az sérült.Pedig pistike Defenderben ült.Én meg a kis 6-ossal nyomhatom STRV és társai ellen esély nélkül.
  • Sherman0070
    pen+dpm(talán még sebzés) buff megoldaná a limiteseket
  • Angelus1991ster
    Mostani MM azért még mindig jobb, mint az amikor egy t5-ösként 28-29 db t7-es ellen kellett játszani, úgyhogy nem is könnyű hanem med-del/ht-val/td-vel mentél. Azoktól aztán agyfaszt kaptam.
    A mostanit annyival lehetne tovább finomítani, hogy a 3-5-7-es leosztások mellett olyan is legyen, hogy 1-4-10 vagy 2-2-11 (ilyet a legelején még láttam, valami hasznos bug miatt lehetett). A 3-5-7-es, 5-10-es leosztás mintha kőbe lenne vésve a játékban.

Másik: Ezek a wg-sek, hogy a búsba akarják elvenni a tierlimites tankok tierlimitjét? Hol fog egy Matilda BP érvényesülni AT7, Tigris 1 és társai ellen? SP-ről, At15A-ról nem is beszélve.
    Ezt az egyik legkorrektebb dolgot nem kéne elcseszni.
  • kigyi
    Imádtam a tegnap esti pár körömet. IS-ről pattant az O-HO 3x egymás után már nem bírtam rendesen játszani a röhögéstől a másik oldal szerintem idegrohamot kapott :D Aztán kiszedett, mert valaki letalpalt és nem tudtam elfordulni (kompenzálás csapattárs.... szóval lehet nem az ellenség miatt szívtam meg a végén), de hihetetlen rossz napja lehetett a bajtársnak :D
    Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.09.27. 13:59:22
  • Scheff
    Sokkal egyszerűbb lesz kötvényt szerezni a 9.20.1-es frissítéstől.

• Userx2
    Top of the Tree
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nyerj 50 csatát ha tudsz. :) Emlékeim szerint reggel még 48 % volt a WR. Ha nagyon rámennék még ma TVP alá mennék. Szumma 2450 átlagsebzés. Legtöbb bot több csatát nyer. Úgyhogy a wg bekaphassa a .I. :)
  • Sherman0070
    Igen, de ez nagyon meg is lepett, Erlenberg-en mindig vesztek kb. és most valahogy win lett.
  • diegho™
    Réges régen egy messzi ga... ja nem, hanem amikor még az Unica-ba voltam, akkor Humbart (legjobb játékos akivel valaha együtt játszottam) mutatott egy képet, amin a csapatában 11-en voltak lilák, az ellenfélnél pedig pár citrom, a többi narancs és piros. A lilák buktak nagyon kevés 15-re. Ez ilyen, a lila is tévedhet, csak lehet, hogy ő a következő 20 csatájából 15 ace-t megy...
  • Gyuszopapa
    Amíg a jelenlegi MM-et rendbe nem teszik ne játsz HT tankokkal.6-7-8-as nehéztankokkal csak a szívás van.Nem nagyon látsz kisebbet.Inkább light és support tankokat használj.
  • Sherman0070
    3 super unicum enemyben, azt hittem insta lose lesz (T-54light, Caernarvon, Obj907)
  • Plata
    Én sem tudom mennyi a bevétel heavykkel,azt tudom hogy tiger 2 volt mostanában meg japók.
    O-ni nagyon szépen termelt prém nélkül.O-Ho is hoz valamennyit,van ilyen modom ami mutatja mennyi pénzt kerestem aznap.
    E75 Conway eszetlenül viszi a pénzt.Van olyan nap hogy e75-öt csak öt vagy hat meccsel tudom le duplázni,már ha van hozzá kedvem,ilyenkor csak az E75 lazán 100 minuszt csinál.Conway dettó.Bár Conway valamivel olcsóbb,E75 viszont sok sebzésnél vesztes csatánál is tud pár ezres pluszt csinálni.
  • pett3rson
    Most nem tudok statisztikát mutatni, hogy melyikkel hogy megyek, van amikor nem is nézem, de van amikor feltűnik, hogy sebzek, mint állat és mégis mínuszba vagyok :(

Most Ferdinand-al mentem többet és ott is ez volt, 2000 felett volt a sebzésem, de negatív volt a money, mondjuk azt hiszem vereségnél és tudom, hogy ez is számít, de akkor is :)
    Jó, hát erre vannak a medek, meg a premiumok, tudom...balansz, menjek ezzel is azzal is.

A lényeg az egészben az, hogy most értek el arra szintre, hogy annyira be tudták finomhangolni az évek alatt ezt a dolgot, hogy már majdnem művészi :) Aki nem profi az veszi a premiumot..vagy nem sok az ideje a játékra és haladni is akar. Én mindkét halmazba benne vagyok.
  • Plata
    T9 alatt heavy tankokkal nem szabadna veszteségesnek lenni.
    Néha még E75 is tud hozni kevéske pénzt,de sajna inkább viszi.
    Viszont T8 heavy még tud pénzt farmolni.
    Bár igaz t7 jobban,O-Ni tankommal kifarmoltam az O-Ho árát.
    Prém lőszert nem használok soha,prém accot sem,max ha nyerek 1 nap prémet vagy többet valami kóddal.
    Mint múltkor az 1 hét prémet lootboy kóddal.
  • diegho™
    Alapvetően minden tank 3 skill környékén kezd jó lenni, ez nem nagy cucc, vannak crew eventek, személyi tartalékok, vagy mi a franc a neve, szóval nagyon könnyű legénységet húzni, 3. skillig pillanatok alatt felmegy. Az elsődleges célod az legyen, hogy minden nehéz tankkal sebezd ki a saját hp-d átlagban, ha ez megvan, onnan már csupa öröm és boldogság.
  • pett3rson
    Köszi, alapvetően így állok neki Én is ahogy írod, végülis nem járok rossz úton, csak sokszor a türelmetlenségem miatt megyek bele hülyeségekbe.

Leginkább az bosszant amikor engem belő mindenki, mikor meg fordul a kocka és Én vagyok abba amivel belőttek, Nekem ez már nem sikerül...
    fel van rakva a találat mutató vagy mi, tudjátok ami mutatja, hogy hol találtak el és azon látom, hogy mi a gond, mit dugtam ki amit nem kellett volna éppen és fordítva, ezt fel tudom használni arra, hogy tudjam hova kell lőni. Mondjuk ezt mutatja a célkereszt is, de a weakspotokat ugye alapvetően tudni kell.
    T32-nél például ott feküdtem meg mikor azt olvastam, hogy az tipikusan olyan tank ami 3 vagy több skillnél lesz majd jó...hát anyád :D addig azért van pár meccsem...de mindegy.
  • diegho™
    QB nézésével semmire nem mész. Ott rontják el rengetegen, hogy nem tudják eldönteni mikor kell tolni és mikor kell várni. Alapvetően mindig a legtöbb sebzés bevitelére kell törekedni, mert minél többet sebzel, annál nagyobb esélyed van nyerni hosszú távon. Ha hátul állsz, akkor nem biztos, hogy tudsz sebezni, pláne, ha nem top tank vagy. Sokkal jobb 3 perc után 4k sebzéssel meghalni egy 50b-vel, mint 2k sebzésért 6-7 percig szórakozni hátulról. Persze ez is pálya, leosztás és helyzet függő. 10k csata körül ki kellett alakulnia egy olyan rutinnak, hogy a kör elején legalább 15 játékost (összesen a két csapatból) el tudj rakni a térképre és azok valóban ott legyenek. Ha ez megvan, akkor simán látod, hogy mikor hol lehet tolni, hol kell védekezni. Ez az egész lényege. Ne az érdekeljen, hogy jajj most mit csináljak, hanem az érdekeljen, hogy 1 perc múlva hol lesz a másik 29 játékos és ehhez igazítsd azt, hogy éppen mit csinálsz. Sose csak azt nézd, hogy mi van előtted, hanem a térképet, azért van mert az mutatja az egész pályát, nem csak az előtted lévő részét. Ha felderítenek mindig arra gondolj, hogy te vagy az a tank, ami meglátott. Hol lehet? Honnan tud felderíteni, hol lehet még ami rád tud lőni, hová kell menned, hogy azok ne tudjanak lőni stb. Ezt a játékot tanítani nem lehet, vagy rájössz magadtól, vagy nem. Én általában nagyon agresszíven játszok (persze tank függő), mert akitől az elején sok replay-t néztem szintén ezt csinálta és igaza van, tolni kell amikor csak lehet, menni és sebezni, olyan szitukba tolta bele, amikbe én sose mentem volna oda, de igaza volt. Most már én is így játszok és van egy a és egy b tervem minden pályára minden tanktípussal mindkét oldalra. Általában valamelyik jó minden leosztásra, ha extrém leosztás van, akkor pedig látom mind a 30 tankot már az elején, szóval tudok alkalmazkodni. Ennél többet igazából nem tudok elmondani és senki nem tud.

Ja és még valami nagyon fontos. Ha elszámolod magad és kialakul egy 3-4 v 8-9 az egyik oldalon és te a kevesebb oldalán vagy, akkor hátra arc és húzás. Nem kell azzal foglalkozni, hogy a másik 2-3 meghal, mert ha odamész semmi nem változik, inkább húzzál el onnan és keress safe helyet, ahonnan távolról lehet csipegetni, spotolni artynak stb. Sosem szabad a tuti halálba belemenni azért, hogy 1-2 másikkal együtt kiszedjenek, mert sokkal jobb, ha élsz és egyel több ágyú van még, ami sebezni tud, mintha odamész, lősz egyet és megölnek. Pl steppes-en szokott ilyen nagyon gyakran előfordulni, hogy az egyik oldalra sokkal több megy valamelyik csapatból és a birkák inkább meghalnak ott...
    Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.09.27. 09:48:32