World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyelj, tudod a másik mondás: Akinek nem inge...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

gurubefree
te milyen nezetekrol beszelsz ? nem nekem vannak itt nezeteim hanem TDantes-nak

ゾルターン

Naná. És minden csatában azzal fogom kezdeni, hogy kattingatok mint fene, hogy merre kell menni ,meg utánnam! Utánnam! Aztán rátenyerelek az R-e, és neki az ellenségnek. Jó lesz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Barátom neked igen komoly mentális problémáid vannak.
Szerintem keress fel egy orvost és kezeltesd magad.

gurubefree
"Seggbe is kúrhatsz egy Tigrist...minek érveljek? Mi? Szarsz te bele az egészbe...Tigris...Tigris...németek a legjobbak mert a Tigris...Tigris...kis hülye náci fattyú"

ime a nagy "budos semmi" ....... es ezt csak tetozod.

ゾルターン

Jó, de a találati arányt szigorúan tartsd 30% alatt.

szerintem mindenki érti csak van akit jobban megérint. De inkább hagyjuk a témát. Én megértem én ezek szerint némefanboy vagyok aki gyökér meg csak sírni tud. <#sniffles><#sniffles><#sniffles> jah és persze lenézek minden más nemzetet! Ez nem ellened irányul ne vedd fel csak általánosságba mondom.
Azt hiszem a nevem a játékban Rommel-Wittman-88-HH-LegyõzhetetlenTigris-re fogom változtatni. <#banplz>

Elég nagy probléma hogy egy tankos játékba megpróbálod behozni a nézeteidet.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Úgy látom gurubefree magára ismert a zsebnáci leírásodban. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nincs. Csak nem csodálkozom. Problémám azzal van, hogy a nagy büdös semmin háborogsz, miközben rajtad kívül mindenki értette.

Van az a mondás, hogy mindenki hülye csak én vagyok helikopter. Gondolkodj el rajta.

gurubefree
ezzel is van valami problemad ?

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Hehe. Én is csodálkozom miután mindenféle Csillagösvényes sumérturul õsmagyarokról szóló topic-ot nyitott meg...<#circling><#nyes>

akkor kaptad volna az e-50-t amikor kijött, ha éppen bent állt a garázsodban a panther2. Elmondom neked E-50 a legerõsebb medium tank a játékban 1v1ben de ezt már 20dszor írom le. A batchat hasznosabb szvsz, mert gyorsabb, pörög, mint állat. Lehet vele nagyon jókat felderíteni, de ha nem vigyázol vele kilõnek mint a szart. E-50el meg hp veszteség nélkül intézek el akár 2 typeot egyszerre. Szóval az e-50 iszonyat brutál tank!
Nem te voltál a múltkor, aki teljesen kiakadt a "hogyan játszunk a tankokkal" szösszeneteken, hogy majd jönnek és úgy fognak játszani?

..te tenyleg remenytelen vagy...
A BL10 az utóbbi idõben a legritkább esetben sebez 700 felett.

Talán 10-bõl egy sebzõ találat van 900 felett, és azt ugye tudjuk, hogy 10 lövésbõl 2 lepattan, 2 eltûnik, 2 minimál sebzés, a többit meg add össze.....<#eplus2>

wot nick: PsychoTrooper

gurubefree
itt nem lehet felhaborodni ? ... meg kell enni minden sz**** ettol az embertol ? hat nem fogom .

Mármint kit sértettem meg? Tudod ez olyan ironikus írás volt a ...áh, tudod mit. Nem érdekes. Szerintem nem érted mit jelent mindez.

Hell Girl
Még mindig a franciskák a leggyengébben páncélozottak, ne keverjük a szezont a fazonnal. 😊

Kv4 legalább annyira utálatos mint a KV3. Inkább mászok rá 1 Mausra, mint ezekre. 😊

Eagle16
Igen, a Ferdi az átlagot sebez mindig, míg az Object 704 meg az ISU mindig max.-ot...persze.

Hidd el hogy a Bl-10 is 700-800 között sebez nagyrészt, és a jobb álcázása meg addig érvényes amíg nem lõsz egyet, mert aztán a pálya másik felébõl is meglát mindenki. És ennek csak 120mm páncélzata van a lövegpajzson kívül, szóval akár egy T-34/85 is kivégzi szembõl. De gondolom neked is van, ha már ennyire tudod hogy mennyit sebez átlagban.

Volt már olyan eset hogy csupa 175-ös átütésû ágyúkkal lõttek rám Object-ben és bizony a KV-3-asok 400-akat szakítottak le a HP-ból...éltem vagy 1 percig se.

JT-vel meg ugyanebben a helyzetben túléltem volna. Nah. Nem lehet minden tank egyforma, mindegyik más feladatkörre alkalmas.

Én játszok mind a négy nemzet tankjaival, és még az IS-7 vs. E-100 esetében sem látom hogy az E-100 szarabb lenne, fõleg annyival amennyire sírnak érte a fórumon. T-54-esemmel annyi az átlag sebzésem mint a Párduc II-vel 😊 E-50-et még nem vettem meg, de van egy olyan érzésem hogy kissé le fogom vele hagyni a 2k dmg/battle-t.

Érdekes ez, mindig a szomszéd fûje zöldebb ugye 😊

Mikor kipróbáltam a BatChat-et egybõl hiányzott a T-54 páncélzata...BatChat-ben meg azt gondolom néha, hogy ejj, most jól jött volna a T-54 páncélzata mert akkor nem lõttek volna ki ilyen kis tankokkal...viszont belegondolok hogy T-54-el fele ennyi sebzést se sikerült volna kiosztanom ilyen rövid idõ alatt...

Ki kell próbálni mindent, aztán jönni azzal hogy mi erõsebb meg mi nem. Annyi nem elég hogy oh, igen, találkoztam vele és lenyomott 1 vs. 1-ben, már csak azért sem mert ez nagyban függ attól is hogy kik vezetik a tankokat...milyen képességû játékosok.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

nekem nem jött e50-s... és én nem fogom tárolni több hónapokig...nekem valahogy nem jöttek be a med-ek stílusa. majd a batchat..de az nem is med inkább erõss light-nak mondanám. olyan mint az is8 hogy nem ht hanem erõs med!
.. az nem tunt fel h ezen csak te haborodsz fel?.. istenem ez is egy...
..azthiszem harom a magyar igazsag..
ncoreon fent van 2 mega <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ha jól tudom a JT dpm a legjobb a játékban, t95rõl meg annyit ha kiszúrják akkor annak annyi hacsak nem himelsdrofon van. A ferdi is köpi a golyókat.
gurubefree
nem en fogom ... majd a megfelelo szemely megteszi !!! ami csinalsz serto , celzottan provokativ , szemelyes es nem az elso eset . ennek itt helye nincs !

Én meglepõdnék, ha rajta kívül bárki is értené. 😊

Azért masszív eléggé a KV4, ezzel elégedett vagyok.

Amivel nem vagyok elégedett, hogy felgyullad ( átütik álltalában fel is gyullad)
és 122-es ágyú már nagyon kevés ide, és pontatlan is, alig lehet kitéríteni.

Hozzá szoktam a pontosabb, erõsebb német ágyúkhoz.

De még stock...hát nem tudom lesz e türelmem kifejleszteni.

ám látom nyakalod a pontokat...😉 mennyit kell kigyûjtened hogy legyen valami következménye?
az e-50es csere már réges rég megtörtént. Vagy miért adtad el nem értem? 😄
Ha elmegyek cigizni, rögtön elgurul a nemzetiszínû gyógyszer???

<#mf1>

noname23
postoltál xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

..huhaaa...
Azt csak a pajzzsal csinálja, egyedül az AMX-nek van gyengébb tornya Tier8-ban.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

noname23
Tornya azért elég jó próbáltam 300m-en +-50m de mind az 5x lepattantam róla csak azt tudtam lõni T110 120-asával mert teste rejtve volt fene bele.

gurubefree
elosszor is nem linkeltem mar bocsanat hanem bemasoltam a HSZ szamat ..... masodszor nem neked szolt !!!

Nem én kezdtem el keseregni amiatt hogy jaj szegény német tankok, csak a nerfhammer üti õket. Elmondom neked hogy a német tankok a kedvenceim. Mégse járok sírni miattuk sehová, meg vagyok velük elégedve úgy ahogy vannak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

miért adnám el??? Figyelj tavaly kb május végén, június elején bejelentette a WG, hogy késõbbiekben átfogja variálni a az amerikai ágat t30 td lesz t34 prémium, és a t34 tulajok meg fogják kapni a tankot. Én egybõl neki álltam. Kb augusztusban bent állt a garázsomban a t34 de lehet elõbb is már. Ott állt a garázsban vagy 8 hónapot vagy még többet. Szóval nekem ne mondjon senki semmit, ha nagyon akartad volna ki tudtad volna fejleszteni. És ez csak az amcsinál volt így egy kivételes dolog prém tankot kapott a nép.
Nem, nincs. Talán egyszer lesz. De jókat szoktam pattanni mondjuk a T95-rõl. No meg ha megyek, és hirtelen bejön -1000 HP, és nem látszik a térképen semmi, akkor tudom, hogy a közelben magas tier-û szovjet/amerikai páncélvadász van valahol.

Brrrr...<#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk>

Amúgy be kéne szerezni vissza a TankKönyvet az olyan ,,zseniális" már nem emlékszem mik voltak benne.

.. biztos premium noob volt, gold ammoval..
Amúgy érdekes, de sok hülye Tigris tankos Witmann-t láttam már, de valahogy a Barkmann-ok nem sorjáznak. Igaz õ túlélte a háborút és Párduca volt nem Tigrise és a Tigris a legyõzhetetlen...

Te mentél már high tier amcsi TD-vel? Kétszeres visszajátszásban el lehet aludni rajta.

Egyébként a KV-4 a leggyengébben páncélozott Tier8-as még a buffal is. Én bele se mernék ülni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

noname23

Kéne egy SG-tréning szoba xD

Szerintem a Földi Pál és Kurt Rieder életmûbõl kell majd 40 oldalas dolgozatot írnod büntibõl <#eplus2><#eplus2><#eplus2>.

hát én meg leírtam hogy nem csak német tankom van te iqbetyár...én nem tudok röhögni csak azon hogy itt adod a kemény dolgokat de ....(hagyjuk) képzeld nem az a nevem...😉 nah mi ami kiteríti!? hmm mond már el hogy akkor te mien vagy? mert olyan nincs hogy minegyik..mindenkinek van kedvenc ága- nah mond te bölcs...jah és hogy lefosod a bokád az kemény bélrendszeri és izomösszehúzódási problémákra vezethetõ vissza..:/ csak sajnálni tudlak..
Nem vágom hogy ezzel mi a problémád. Tedd elé a sarcasm on/off kapcsolót, hátha úgy megérted majd 😊.

.. ma mar matyashun lehulyezeseert kaptam egy figyelmeztetest, ugyhogy nem mondok semmit inkabb 😊
.. ha elolvasnad az elozmenyekete s lenne egy minimalis humorerzeked akkor ertened magyarazat nelkul is..