World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez kesz 😊 😄

Kutyixnek se lattam meg csak Mirnixdirnixnek meg Idefixnek. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Ez ütött!! 😄
Ha megunom, nem nyitogatom. Úgyis tudom fejbõl, hogy mi lesz benne. 😊

ja szerintem is. Mikor be van állva fórum jókat lehet röhögni rajta, de mikor feljön az ember információért, hogy például hogy mûkszenek a tesztszerón az új tankok és akkor csak mátyás hozzászólás van akkor az idegesítõ azért
Ezért feljelentelek! <#zavart1>
Rohadt jó kép. <#taps>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én direkt amiatt állítottam át az értékeket, hogy nyíl legyen hanem tudjam õt is olvasni. Nekem hiányozni fog, ha megint egy hónapra kitiltották. A srác semmi több, pusztán csak szórakoztató.
gurubefree
Mekkora egy primitiv tarsasag. erre is mehet a negativ nem Kell visszamenni egy hetet hogy talalj hsz-t. szanalmas

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Cizellált taktikai útmutató francia játékosoknak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mondjuk néha már zavaró a jelenléte, mivel állandóan az adott témába nem vágó dolgokat posztolgat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

lexlutor márpedig menõ az a két felkiáltó jel, azt jelenti odafigyelnek a véleményedre. Amíg nem tudtam, hogy mit jelent én is akartam egyet. Most is akarok. Amúgy meg nevetséges amiért kaptad.
Napi 2-3 aranyköpés még szórakoztató, de mikor minden 2. hozzászóláson ott a lenyitós nyilacska, és termeli a baromságot fél napon keresztül ha beszabadul, az már néha kicsit sok a jóból 😄

csak véleményt írtam. Rem nem írtam semmit amivel bárkit is sértettem volna. Hey stoppos if you don't want to live on this planet anymore plz use spaceship what you saw in your demo. thx dude..😊
Én nem értem miért dobálják ki állandóan. Kifejezetten szórakoztató jelenség délutánonként, mikor már be van állva/tépve/eleveilyen...

A megfelelõ rész aláhúzandó...

Csapajev csörömpösök:
Eff: kb 700, bizonyos egyéneknél 2000 fölött, hisz OP tank.
Kedvelt tankok: CSAKIS A IS7 MEG A T50 VALAHÁNY
Nem azért játszanak orosz tankokkal, mert szeretik az orosz mentalitást, hanem mert fényévekkel jobb az összesnél.
A kezdésnél elõször kilövik az általuk retard platoonok kisebbik tagját, és miután kilõtték TK-zásért elmagyarázza mindenkinek, miért tette.
Ha nincs retard platoon, akkor: nem követik Tigrisek utasításait, hisz: nanehogymárõmondjameg!
Amennyiben valaki elfoglalja a kedvenc helyét elkezdi kocogtatni a kis lopóst, majd ha erre a másik nem figyel fel akkor kilövi, mivel még védelemnek jó lesz a kiégett csapattárs.
Mivel OP és tudja, hogy sebezhetetlen direkt keresi a kereszttüzeket.
Valamint megbüntetik azokat is akik killt mertek tõle lopni. (hisz az kell az effíbe)

Remélem megfelel.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

volt már ,de eladtam. most neki akarok fogni újra.csak a t10 gun hiányzott róla.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Ne vedd meg, hiszen nem kell neked a TierXes US heavy 😊

sziasztok! nagyon fontos kérdés! vegyem ne vegyem az M103 hvt?mit tudtok róla? sokat butítottak a 7.4 ben rajta?

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Már azért is büntetnek, ha kimondod az igazat? 😄

Egyébként ha Cifu téged megrótt, mert méltattad Mátyásunk érdemeit, remélem õt is utolérte a végzete, és ismét kénytelenek leszünk nélkülözni a társaságát a fórumon egy darabig 😄
Egyébként valószínûleg így is történt, mert a jó matyashun feltûnõen csendben van egy ideje 😄

Már megint magadra veszed.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

"Miután rájön, hogy az artyk a kezdés után 15 mp-vel még nem akarnak oda lõni ahova kellene, úgy gondolja, hogy kezébe veszi az irányítást és lõ, "

😄DDDD
Ez nagyon jó megfogalmazás volt.

Egyébként szerintem ezzel van a problémája ami itt a fórumon gyakran "elhangzik" ha a németek kerülnek szóba
- te kis náci fattyú.
Ha az embert le k.cs.gözik vagy hasonló dolog éri az még hagyján mert nem vagyunk cukorból, de azért ez sértõ.
Francér kell leírni a taktikámat így nyilvánosan.

képzeld sokat szoktam sptolni mivel amikor látom hogy van 2-3 medünk és tudom hogy õk fel fognak menni a hegyre akkor nekem az a feladatom hogy menjek a bokorba gyorsan spotolni az ellenfeleket. és meg is kárem az artykat hogy ameddig nem mennek fel a hegyre a medek addig kicsit nézzenek engem. jah és amx90-sem van és az fõként erre van. Nem arra hogy most lezúzok mindenkit vagy max kisegíteni lehet vele fõként. jó perzse elõfordult az is hogy meguntam a spotot és mentem segíteni fel a hegyre, de az olyan is volt már hogy kérték hogy spotoljak. persze olyan is volt hogy mondták hogy mivel csak 7-es vagyok menjek scoutba...lehet értékesebb voltam akkor mint egy is4 amikor 5-5 arty volt...😉
Eagle16
Még nem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én ne szeretném?
Közéjük tartozok!
De ha fel mersz jelenteni én is gurubefree mellé állok. <#nevetes1><#nyes>

Kéne kanyarítanod valamit azokról a bolsevik játékosokról is, akik csak az agyonbuffolt szovjet tankokkal mennek, hogy aztán a szegény Tigrisek játékát tönkretegyék.

Te nem szereted a franciákat. Ez sértõ. Fel foglak jelenteni. Aserix és Obelix õseimre esküszöm! <#duhos2>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

dehogy!! mondom nincs semmi gáz! nem háborodok fel csak azon ami a személyemre irányul..(pl csicska vagy vagy ilyesmi...) mivel ez egy forum itt bárki mondhat bártmit és bárki adhat rá véleményt vagy ellenvéleményt! :😊
Komolyan nem szeretem ha valaki ennyire rosszul érzi magát, ezért:

Richelieu huszárok:
Eff.: kb 800-1000 (mivel sokat spotolnak)
Kedvelt tankok: Amx 1375, Amx 1390, Batmobil.
A játék kezdése után 10 mp múlva már a spot helyeken találhatóak, és újab 5 másodperc múlva már verik is a minimapot, ezzel jelezve az artyknak, hogy: Ott van te marha, miért nem lövöd? Miután rájön, hogy az artyk a kezdés után 15 mp-vel még nem akarnak oda lõni ahova kellene, úgy gondolja, hogy kezébe veszi az irányítást és lõ, de szigorúan csak egyet, nehogy észrevegyék. Ezután 2 dolog történhet:
1: kilövik, és felmegy valamelyik fórumra beríni, hogy az artyk semmirekellõk, mert õ mutatta már a 20. mpben, de az nem lõtt a tiszta célpontra.
2: túléli az elsõ lövést, és megijed. Ekkor úgy dönt, hogy berohan egyedül 6 ellenfél közé, és kilövi a maradék 5 lõszert és egy kellemes noob arty-zással nyugtázza azt, hogy kilõtték.

Remélem ezzel ha nem is teljesen de ellensúlyoztam TDantes csúnya írását. Vagy esetleg még az oroszokról is kell 1 poszt, hogy mindenki egyaránt meg legyen sértve? <#idiota>

Igen! A németeket lenerfelik az oroszokat felbuffolják! 😊
Tudni lehet mi lesz a valtozas?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

vagy lehet kéne egy külön wot forum azoknak akik csak német tankokkal mennek, legalább nem idegesítenénk egymást😊
.. az onjelolt igazsagoszto majd intezkezik! csodas..
Helyes. Szerintem jelents fel érte. Ok: ironizálni merészeltem a németfanboy-ok rovására. És ez sért minden németfanboy-t.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Ma 17:00-kor leáll a tesztszerver. Hamarosan indul a teszt 2.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Hell Girl
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy hagyja abba a fórumhuszárkodást, mert jön Cifu bácsi és elporolja mindenkinek a fenekét. Köszönjük 😊

Ha nem válaszoltok egymásnak máris megoldottátok a problémát.

gurubefree
hogy jon ez ide ? mi koze ennek ahoz hogy a nemet technika jobb volt mint az orosz . ugy csinalsz mintha Hitlert istenitenem itt . a ket dologbak egymashoz semmi koze . btw a csillagosveny dolognak az eg adta vilagon semmi koze
"Deutschland über" dolgokhoz.

Mindegy ... ha a hazigazda nem tesz semmit majd megtalalom en a megfelelo szemelyt arra hogy itt rendet rakjon .

Én 2x adtam el a laposférget, annyira felbosszantott. Jelenleg az egyik leghaszontalanabb tank szerintem. Nem érsz oda soha ahová kéne, folyton duplán láncolják (kérdés hogy hogy lehet ilyet?), egy T-50/2 kifilézi. Max városi pályákon jó, bár tény hogy ott nagyon ütõs.

Ezeket is magadra vetted? Ne már.

Ha arty van a pályán a T95-nek általában annyi. Unalmas vele a játék. Dög lassú, 2 lövés között eltelik 18 másodperc, 1-2 lövést meg bármelyik hasonló osztályú gép kibír tõle (hacsak nem ammo rack) utána meg szépen mellé vagy mögé áll ha van esze és lehetõsége. Szerencsére a töltési idejével sokan nincsenek tisztában így nem mernek rászaladni inkább visszahúzódnak. Hiba.
Konkrétan erre a Deutschland über alles magyar-sumér csillagösvény dologra.

de sajnos ingem és magamra veszem de csak abban hogy fõként német tankjaim vannak. persze vannak mások is de fõként.. 😊 ennyibe vettem magamra. meg azt amit másik kommentáló mondott hogy csak síri tudok hogy a németeket nerfelik. ez is igaz. ennyi. de én nem háborodok fel rajta csak azon ha személyemhez történik a sértés!
Ez egy szarkasztikus-ironikus írás volt, az elvakult ostoba németfanboy-oknak.

Akinek nem inge...most erre mit mondjak?

ennek a személyeskedõ forum warrior csatának nem sok értelme van

Ezeket jól ismerem...amúgy ha tényleg hülye csapat( és persze mindig hülye minden csapat csak mi tudunk játszani) egy ,,bravo" üzenetet szoktam írni.

sanya01
Jaja, rendesen izzad a tenyerem ha 1 héten egyszer összeszedem minden bátorságom és le akarom duplázni!<#lama>

Cifu kinyírta Matyinkat! A szemét!

gurubefree
mar bocsatant ... nem igazan volt lehetosegem nem felvenni mivel nekem szolt !!

ha megcsinálod akkor nem lehet 30% találati arányod mivel a német tankok a legpontosabbak..😊xal inkább amcsi tankokkal kezdj el.
Tanuld meg a noob team, fail team stb jelzõk megfelelõ használatát is. Elvégre a szinte biztosan bekövetkezõ kudarc esetén nagy szükséged lesz rájuk <#nevetes1>.