World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, de ezt nem tudom kihagyni:
Csapajev Csörömpös!
Pont illik rád! <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

438 csata KV1-el és 178 kill. És ennek lesz T30-a is mert T25AT-2 már van neki. Igaz lõni nem tud, csak a saját csapattársát blokkolja. <#violent><#violent><#violent>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem tudom az enyém mennyi,de én még majdnem 9k csatával a hátam mögött is ugyan olyan lökött vagyok mint eleinte.Legtöbb csatában a szórakozást keresem.<#whatever>
Négy tankot csak azért tartok hogy ökörködjek vele.<#mf1>
Ha nem lennének fun csaták szerintem már rég abba hagytam volna,de néha be iktatok egy fun csatát és már is van kedvem tovább játszani.

Az eff érték csak 1-2k csata után érdemleges, addig elég nagy blõdségeket tud mutatni.
De azokat nagyon szeretem, amikor a top tier KV-5ünkben a 12 éves vérpistike ül, 14k csata után 410effivel. 😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

csaba90
akk úgy mondom tök mindegy melyik magyar klánba vagy bukó az egész XD

Csaby

Nem igaz már. Ilyen már tényleg nincs. Végre nem tier X-esek közé rakja be ezt a szánalmas nyomorék KV4-et. Erre mi történik? Na mi? Kezdõ körben egy csapattárs T25AT-2 oda áll szorosan mellém és nem tudok tõle mozogni. Mi a francot akart? Leblokkolni? Mozdulni nem tudok tõle, a hülye baromja meg csak mászik bele az oldalamba.

Bele lövök, hát nem igaz hogy nem tudok tõle percek óta megmozdulni vissza lõ, erre kigyulladok. Utána kilõttem a kis tetût. Ilyen hülye nyomorékot. Ja persze természetesen veszítünk is.

És a delikvens Maxmodem

Idióta.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem az a baj, ha valaki az elején béna, hanem az, ha valaki 20k csata után még mindig az 😄

Láttam én már minden tankban 500 eff-el rendelkezõ játékost, csak egyesekben ezt a fenomenális értéket nehezebb összehozni mint másokban😄 Kíváncsi lennék milyen eff értékkel rendelkeztem 300 lejátszott meccs után, szerintem nekem sem volt jobb😄
Igen!
Szeretném megköszönni, hisz így tényleg le tudom magam foglalni.
<#worship>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem puffogok, csak tanulnom kellene, és ilyenkor minden izgalmasabb. <#nevetes1>
Most épp ezzel foglalom le magam.
Valamint az esélyegyenlõség híve vagyok, így miután TDanes olyan csúnyát írt a németekrõl úgy gondoltam, hogy ezt illik. Így mindenki ugyanolyan rosszul érezheti magát. Ergó: senki sem érzi rosszul magát. <#wow3>

Úgy látom új divatot teremtettem 😊

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

"tök mindegy hol vagy csak kötelezõen bukó az egész" - kicsit mintha pesszimista lennél 😄

csaba90
lényegében nekem semmi.. bár leginkább a neve nem tetszik..
egyébként pedig a pletykák amiket lehet hallani...
de mondom személy szerint nekem nincs velük bajom... sõt nagyon egy klánnal sem.. mert már egy ideje meguntam ezt a klánosdit.. tök mindegy hol vagy csak kötelezõen bukó az egész 😄

Csaby

Mindig minden csatában a tipikus ,,kitartó" játékosokkal futok össze. Mindig. Van neki már tier IX-X tankja, de jóval kevesebb kilõtt mint ahány csatája volt.

Most is. Az egy dolog hogy lemmingvonat....de top E100 beáll a sarokba.

Elõtte, vk45 nem a szembõl jövõ E75-re lövöldözik hanem a messzi lévõ oldalról jövõ valami feldertõre meg KV3-ra. Amit persze el se talál. Áháááááááá<#violent><#falbav>

Egyébként mi a gond velük? Csak a szokásos "utálunk minden klánt, ami nem a miénk" téma, vagy valami konkrét is van?

Ez az oldal nem jó.Nekem nincs is olyan öcsim mint amilyet mutat.Megnéztem a statisztikám játékban és két fajta öcsi nincs amit ez az oldal mutat.

Valamit nagyon magadra vehettél ha azóta ezen puffogsz😄
És akkor mivel tanulnom kellene a holnapi 2 vizsgámra jöjjenek a Mickey-k.
Eff 200
Kedvelt tankok: T2 MT, T2 LT, T34.
Õk az egyetlenek akik tudják, hogy M4, az M4A3E2, M6A2E1 és az M4A3E8 nem ugyan az a tank.
T2ben a legveszélyesebbek, fõleg saját csapattársaikra. Mivel nem akarják elhinni, hogy az õ ágyújuk ilyen sokat lõ 1x-re, és ezért ki is próbálják minden kör elején a kezdõkörben. Ez két dolgot eredményezhet:
1- a meglõtt tank visszafordul, hogy megbüntesse, ezáltal az összes saját csapattárs ott marad, és várják, hogy ki kékül be elõször, hogy aztán azonnal kilõhessék. Esetleg, mivel pontatlan az ágyú, és több tankot is eltalál, mindenki elkezd lõni mindenkit.
2- Tovább tud haladni, de mivel még mindig nem hiszi el, hogy õ sorozatlövõ ismét kipróbálja. Az újabb csapat sebzést 1: sorry miss click-el próbálja megmagyarázni.
Nagyobb tierekben mivel tisztában vannak a torony páncélzatával folyamatosan az oldalukat mutatva támadnak.
Ha 1 T-50-es rohangál körülötte akkor a mozgását leköveti a toronnyal, illetve a testtel is. Rafináltabbak megpróbálkoznak azzal, hogy miután 2 kört megtett egy helyben jobbra, átveri a T-50-es, és balra kezd el forogni. (a T-50-es röhög magában)
Õk azok a játékosok, aki a 7.3 bevezetése elõtt több, mint 20000 aranyat költöttek arra, hogy kihúzzák azt a tankot, amiért cserébe (mit utólag kiderült egy gyenge) prémium tankot kapnak.

Lehet fel kellett volna másznom sniperkedni de nem volt hozzá kedv a légyszarpontos ágyúval..😄
átszaladtunk rajtuk, de hullott közülünk is pár piros😊 15-3 talán, mire tûzvonalba értem a t34-el elhullott a csapatuk fele 😄 Nem volt élvezetes csata semmit nem tudtam csinálni kb, sokkal jobb ha az mm összehoz véletlenül egy kb fair elosztást.
csaba90
ennyi.. kötelezõn bukni feleslegesen napi 3-4 meccseket... xD

Csaby

Solten
Uhhuu, mennyi lett, 15-0? 😊

Saor Alba

nekem eddig ez volt a legdurvább amit láttam a túloldalt elég szar érzés lehetett😄
Ja voltam, csak be lett vezetve a kötelezõ CWzés, aki meg nem volt aktív áttették HPTSAba is, nekem meg semmi kedvem nem volt CWzni, így visszamentem pihenni HTOba 😄

WoT: Nishizumi77

csaba90
gondolom hogy mennyi van belõle nem? juuuj voltál HPTS-es?😄 xd ejnye😄

Csaby

Ja látom mit jelent, lehet nem ártana elõször jobban szétnézni, és aztán kérdezni 😄

Solten
Megerte rinyalnom:

Saor Alba

Szerintem még mindig üdítõbb téma mint oldalakon keresztül sírni a MM miatt, vagy valami hasonló lerágott csonton. Emlékszek hogy 1 hónappal ezelõtt már olyan unalom volt itt, hogy sokan várták Matyi visszatértét 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A statját elnézve max meggymaggal. De az is lehet hogy a gonosz kényszermunkások elszabotálták a 88-as skulóit az üzemben 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jeeee 20perc és kezdõõõdik a D-Day kupa! ^^
Lehet egyedül vagyok ezzel, de én ezt a mátyáshun témát már baromira unom és azt sem igazán értem, hogy ha végre ki van bannolva, akkor minek kell visszaengedni, mikor csak csinálja a fesztivált.
Milyen részletes adatokat ad ez az oldal. Itt az enyém. A medáloknál a zárójeles szám mit jelent?

csaba90
mivel szórja meg?XD<#banplz>

Csaby

csaba90
élõ legenda xD

Csaby

Solten
MatyasHUN nem egy szemely, fogalomma hatalmasodott.

Saor Alba

Most nem tudom eldönteni, hogy magadra vetted-e az írást és megsértõdtél-e.
Amennyiben igen, akkor szeretném megjegyezni, hogy nekem is van Batmobilom, meg 1390-em. Úgyhogy pontosan tudom milyen az, amikor elõreküldenek, mert 1 T7es lightért nem kár. Nagyjából tudom mi ezeknek a tankoknak a feladata. :-D

Õ a páncélos hadviselés alfája és omegája. Eredetileg a Tigris tank is a Matyashun elnevezést kapta volna, de ezt még Hitler is túl durvának találta. Matyi titka az, hogy a szeme mindig a pályán, odateszi a vasat, nem szarozik, tud lõni, aztán kikeresi és megszórja a célpontot.

Mondjuk a 2. motorsérülés után az elkövetkezõ arty dömpingben tényleg nem lesz sok okuk az örömre 😊

Solten
Na meg meg kell szoknom ezt az eff.-modot 😊)

Saor Alba

Oké. Rendben.

Ezen a néven megtalálod a játékban 😊

Röviden: egy játéktudással módfelett szerényen felvértezett egyén, aki folyamatosan és összefüggéstelenül a WoT-tal kapcsolatba nem hozható dolgokat posztol a fórumra, és néha személyes eszmei iránymutatásban részesíti a szerencsésebbeket 😊

Solten
Miert gyujti inkabb oket velem egy csapatba folyton? Nyomorek JagdPanzert ezert tudtam csak negyedszerre leduplazni. Szobanovenykek osszevissza koszalnak a tetves mapon.

Saor Alba

gurubefree
Igen en ....

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

nem tudtad hogy az e-75 a legszarabb tier9es tank mert német! És még nerfet is kap, most már tuti kb egy tier7esnek fog csak megfelelni. KV-3nak nem is ellenfél!
Solten
Az egyik oldalon egy piros kivetelevel csak zold meg sarga, a mi oldalunkon ketto, velem egyutt. Miert gyujti ez a hulladek fos MM az agyhalott szobanovenyeket csak egy oldalra? Megint megdoglottek 2 perc alatt... 😄

Saor Alba

Legalábbis tuti nem részletes elméleti összefoglaló a különbözõ nemzetek tankjaival alkalmazandó taktikáról, figyelembe véve az adott map sajátosságait.

Bocsi de nem tudom mirõl beszéltek. Próbálok kikövetkeztetni de nekem valahogy nem megy. Ki/Mi az a MatyasHun?? Ha megutdná nekem valaki fogalamzni olyan 5-6 sorba azt díjjaznám
Ez vajon te vagy??

Tûzgyorsasága fog kicsit csökkenni, meg a fordulékonysága 1-2 fokkal, ha jól emlékszem.
Szvsz az E-75-öt leszámítva a többi t9-nél még így is jobb lesz 😊

Szerintem elég jó a német ág, én jól elszórakozok vele. Voltak nehéz perceim vele (hetzer) de összességében élvezhetõ. Náluk vannak a legélvezhetõbb tankok is (marder2, stug3, pz4, stb.). Bevallom francia ágon is elkezdtem a batmobil irányába fejlõdni aminek az eleje egy horror volt számomra. Ami néha felpaprikáz az a panther, ugyanis néha olyan mintha porcelánból lenne de van olyan, hogy folyamatosan pattognak le róla a lövések. T-50-2 meg a vicc kategória de csak addig míg nekem sincs 😊