World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csapajev Csörömpös!
Pont illik rád! <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Négy tankot csak azért tartok hogy ökörködjek vele.<#mf1>#mf1>
Ha nem lennének fun csaták szerintem már rég abba hagytam volna,de néha be iktatok egy fun csatát és már is van kedvem tovább játszani.
De azokat nagyon szeretem, amikor a top tier KV-5ünkben a 12 éves vérpistike ül, 14k csata után 410effivel. 😄
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Bele lövök, hát nem igaz hogy nem tudok tõle percek óta megmozdulni vissza lõ, erre kigyulladok. Utána kilõttem a kis tetût. Ilyen hülye nyomorékot. Ja persze természetesen veszítünk is.
És a delikvens Maxmodem
Idióta.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szeretném megköszönni, hisz így tényleg le tudom magam foglalni.
<#worship>#worship>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Most épp ezzel foglalom le magam.
Valamint az esélyegyenlõség híve vagyok, így miután TDanes olyan csúnyát írt a németekrõl úgy gondoltam, hogy ezt illik. Így mindenki ugyanolyan rosszul érezheti magát. Ergó: senki sem érzi rosszul magát. <#wow3>#wow3>
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
egyébként pedig a pletykák amiket lehet hallani...
de mondom személy szerint nekem nincs velük bajom... sõt nagyon egy klánnal sem.. mert már egy ideje meguntam ezt a klánosdit.. tök mindegy hol vagy csak kötelezõen bukó az egész 😄
Csaby
Most is. Az egy dolog hogy lemmingvonat....de top E100 beáll a sarokba.
Elõtte, vk45 nem a szembõl jövõ E75-re lövöldözik hanem a messzi lévõ oldalról jövõ valami feldertõre meg KV3-ra. Amit persze el se talál. Áháááááááá<#violent>#violent><#falbav>#falbav>
Eff 200
Kedvelt tankok: T2 MT, T2 LT, T34.
Õk az egyetlenek akik tudják, hogy M4, az M4A3E2, M6A2E1 és az M4A3E8 nem ugyan az a tank.
T2ben a legveszélyesebbek, fõleg saját csapattársaikra. Mivel nem akarják elhinni, hogy az õ ágyújuk ilyen sokat lõ 1x-re, és ezért ki is próbálják minden kör elején a kezdõkörben. Ez két dolgot eredményezhet:
1- a meglõtt tank visszafordul, hogy megbüntesse, ezáltal az összes saját csapattárs ott marad, és várják, hogy ki kékül be elõször, hogy aztán azonnal kilõhessék. Esetleg, mivel pontatlan az ágyú, és több tankot is eltalál, mindenki elkezd lõni mindenkit.
2- Tovább tud haladni, de mivel még mindig nem hiszi el, hogy õ sorozatlövõ ismét kipróbálja. Az újabb csapat sebzést 1: sorry miss click-el próbálja megmagyarázni.
Nagyobb tierekben mivel tisztában vannak a torony páncélzatával folyamatosan az oldalukat mutatva támadnak.
Ha 1 T-50-es rohangál körülötte akkor a mozgását leköveti a toronnyal, illetve a testtel is. Rafináltabbak megpróbálkoznak azzal, hogy miután 2 kört megtett egy helyben jobbra, átveri a T-50-es, és balra kezd el forogni. (a T-50-es röhög magában)
Õk azok a játékosok, aki a 7.3 bevezetése elõtt több, mint 20000 aranyat költöttek arra, hogy kihúzzák azt a tankot, amiért cserébe (mit utólag kiderült egy gyenge) prémium tankot kapnak.
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amennyiben igen, akkor szeretném megjegyezni, hogy nekem is van Batmobilom, meg 1390-em. Úgyhogy pontosan tudom milyen az, amikor elõreküldenek, mert 1 T7es lightért nem kár. Nagyjából tudom mi ezeknek a tankoknak a feladata. :-D
Röviden: egy játéktudással módfelett szerényen felvértezett egyén, aki folyamatosan és összefüggéstelenül a WoT-tal kapcsolatba nem hozható dolgokat posztol a fórumra, és néha személyes eszmei iránymutatásban részesíti a szerencsésebbeket 😊
Saor Alba
Saor Alba
Szvsz az E-75-öt leszámítva a többi t9-nél még így is jobb lesz 😊