World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fõleg, hogy e8 prém és dupla nélkül is hoz 17-20-at normálisabb körökkel 😄
Ketten toljuk...hogy a kérdésedre válaszoljak. De gyakran probléma az, hogy nem megy elõre senki, hogy lássunk is valamit. Gyakran hátrább állnak a tankok, mint mi az arty-val. Kérdem én, hogy segítsek-lõjek, ha semmit sem látok.?
jól emlékeztem, de addigra kihúzom az e8-ból a t20-at
igen igen, nekem E2 és M10 megvan amire lesz 😊 ezzel a kettõvel fogom nyomni 4 napig xd
wowp
wot nick: PsychoTrooper
dupla bevétel csak bizonyos tankokra lesz nem?😄
Igen nyolcadikán indul reggel 7:30-tól ha jól emlékszem. Nagy fejlõdés és pénzszerzõ dömpinget fogok tartani adnak 250 goldért három nap prémet, 500 gold ajándékot kapott a fórumozók nagy része wop alpha miatt😄
És ne feledkezzünk meg a dupla bevételrõl sem!!! 😛
Jöhetne már egy 3x event, rég volt már. Nagyon kéne az AMX 12thez, mert nagyon vacak.
WoT: Nishizumi77
Ez péntektõl lesz? És minden tankra ugye?
Most vettem T28-ast és így pont jól jönne, gyorsan feltolni õket 75-rõl 100%-ra. A T28P legénységét meg kell tartani mert kell T30 is.
Most vettem T28-ast és így pont jól jönne, gyorsan feltolni õket 75-rõl 100%-ra. A T28P legénységét meg kell tartani mert kell T30 is.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
1. láncolod, spotolod, keresed a lõhetõ ellenfelet
2. ezt el tudom fogadni
3. lehet, hogy mákos vagyok, de három lépésrõl eddig mindig eltaláltam az ellent...inkább olyan esetekben csodálkoztam, mikor szétlõtt löveggel is megvolt a 1-200 méteres is. Kell a random faktor, hogy ne legyenek elõre lezsírozott esetek
4. hát igen, az ide írók mind-mind hiba nélkül, tökéletesen játszanak és csak a mi csapatunkba osztja az MM a kreténeket, az ellenfélébe soha
5. Nekem ezzel bajom nincs, fõ a változatosság. WoW-al játszogattam régebben, ott ugyanez volt
6. 1.5 sec nem elég nagy javulás neked? Teszem azt egy 1vs1 szituban már rég elment az ellen a füstölgõ roncsod mellett, mikorra te még csak betáraztál volna. Mit szeretnél, hogy felezze, instant betöltést? A legénység 75-rõl 100-as skillre fejlesztéséhez közel sem kell 100 csata és észrevehetõen javul a növekedéssel a tank használhatósága.
Szerintem is szedd le a gépedrõl 😊
2. ezt el tudom fogadni
3. lehet, hogy mákos vagyok, de három lépésrõl eddig mindig eltaláltam az ellent...inkább olyan esetekben csodálkoztam, mikor szétlõtt löveggel is megvolt a 1-200 méteres is. Kell a random faktor, hogy ne legyenek elõre lezsírozott esetek
4. hát igen, az ide írók mind-mind hiba nélkül, tökéletesen játszanak és csak a mi csapatunkba osztja az MM a kreténeket, az ellenfélébe soha
5. Nekem ezzel bajom nincs, fõ a változatosság. WoW-al játszogattam régebben, ott ugyanez volt
6. 1.5 sec nem elég nagy javulás neked? Teszem azt egy 1vs1 szituban már rég elment az ellen a füstölgõ roncsod mellett, mikorra te még csak betáraztál volna. Mit szeretnél, hogy felezze, instant betöltést? A legénység 75-rõl 100-as skillre fejlesztéséhez közel sem kell 100 csata és észrevehetõen javul a növekedéssel a tank használhatósága.
Szerintem is szedd le a gépedrõl 😊
köszi bmsrt + emre 😉
Merem remélni, hogy mindezek után neki legalább hat büntetõpontot adtál a lehetséges ötbõl.
Platoonba 3 db BT2, vagy Pz2 és had szóljon. Egy teljesen új dimenzió fog feltárulni elõtted. Persze a másik oldal a te véleményedet fogja osztani. 😊
Remélem nem 3 artis szakaszban tolod és sírsz ha nincs scout 😄
most lesz 4 napos kétszeres legénység xp-s event a múltkor nem is feszültem rá különösebben mégis 2. skill 97-rõl 3. skill 56 lett. aki meg 2. skill 66-on volt 3. 26-ra fejlõdött.
Van némi (99%) igazság abban amit írsz...ha nem szakaszba nyomnánk, akkor én sem foglalkoznék ennyit vele. Csata elõtt beveszem a leszarom tablettát és usgyi, lesz ami lesz, mert sok jóra nem számítok. Kifejlesztem még a VIII arty-t és annyi, a többi tank már nem is érdekel. Van még IS-4 a garázsban, merg pár kacat és off. Nem veszek többet és nem fejlesztek...le...rom. nevetséges, hogy 5-10 csata kell, mire leduplázod a tankokat, fõleg a X. szintûeket, és akkor is veszteséget termel.
Ez a játek megérett arra a hogy az ember nyomjon egy uninstallt! Ennyi szivatást még egy játek sem tartalmazott. Az egész játek úgy ahogy van el elfuserált valami. Kár ennnyi idõt beleáldozni.
1.Kis tierben bedobál a 3-4 tierrel nagyobbak közzé folyton te szívod a nagyobbat. Agyrém hogy rálösz a nagy tankra de nem üti át a páncélt.A készítõk legalább annyi sanszot rakhattak volna bele hogy több esély lehetne.
2.Eléred a nagy tier tankokat ott meg ha nincs prémed a gatyádat rá költheted alig termel zsét, nem haladsz egyrõl a kettõre. Kevés xp kevés zsé.
3.Véletlen random faktor egy agyrém. A legidegesítõbb az alkotók által "talált nem talált" kitaláció, a legérthetetlenebb helyzetekbe kerülsz és csak tátott szájjal nézed hogy 3 lépésrõl miért nem találtál...közben meg idegroham kerülget.
4. A csapattársak akiket melléd raknak. Borzasztó mennyiségû kretén. És nem tehetsz semmit ha úgy jön ki, a fél sereggel ha jó játékos vagy sem fogsz tudni elbírni.
5. A Wot folyton állítgatja a tankok paramétereit. Ami tegnap OP tank volt az holnapra nem biztos hogy az lesz. Kiszámíthatatlan és borzalmas amit mûvelnek.
6.Ventilátor meg töltésgyorsító, álcaháló, stb Mindezek keveset javítanak a tankokon, szemfényvesztés az egész. A töltés pld. 18 mp-ról lemegy 16,5-re. Sokkal elõrébb nem vagy vele. Legénység fejlõdése: alig észrevehetõ különbség miközben hogy ezt elérd több száz csatát kell menned érte.
Én azt mondom ebbõl a játékból ki lehet szállni és a legértelmesebb dolog az uninstall. Jövõre jön a Company of Heroes 2 remélem ledönti ezt a gémet a népszerûségérõl.
1.Kis tierben bedobál a 3-4 tierrel nagyobbak közzé folyton te szívod a nagyobbat. Agyrém hogy rálösz a nagy tankra de nem üti át a páncélt.A készítõk legalább annyi sanszot rakhattak volna bele hogy több esély lehetne.
2.Eléred a nagy tier tankokat ott meg ha nincs prémed a gatyádat rá költheted alig termel zsét, nem haladsz egyrõl a kettõre. Kevés xp kevés zsé.
3.Véletlen random faktor egy agyrém. A legidegesítõbb az alkotók által "talált nem talált" kitaláció, a legérthetetlenebb helyzetekbe kerülsz és csak tátott szájjal nézed hogy 3 lépésrõl miért nem találtál...közben meg idegroham kerülget.
4. A csapattársak akiket melléd raknak. Borzasztó mennyiségû kretén. És nem tehetsz semmit ha úgy jön ki, a fél sereggel ha jó játékos vagy sem fogsz tudni elbírni.
5. A Wot folyton állítgatja a tankok paramétereit. Ami tegnap OP tank volt az holnapra nem biztos hogy az lesz. Kiszámíthatatlan és borzalmas amit mûvelnek.
6.Ventilátor meg töltésgyorsító, álcaháló, stb Mindezek keveset javítanak a tankokon, szemfényvesztés az egész. A töltés pld. 18 mp-ról lemegy 16,5-re. Sokkal elõrébb nem vagy vele. Legénység fejlõdése: alig észrevehetõ különbség miközben hogy ezt elérd több száz csatát kell menned érte.
Én azt mondom ebbõl a játékból ki lehet szállni és a legértelmesebb dolog az uninstall. Jövõre jön a Company of Heroes 2 remélem ledönti ezt a gémet a népszerûségérõl.
Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.
Tegnap volt egy olyan csata....hogy 15-0...arty-val voltam-tunk. Olyan elosztás volt, hogy csak pislogtunk. Kis rohangálók -type, T54-T44,stb. és idõnk sem volt semmire. De azt passzolom,hogy a tankjaink mit csináltak, vagy mit nem. Élmény volt 😊
Elvetted a játékomaaaaaaaat..... Brühühühühüüüüüü....
Meg foglak mondani...
Meg foglak mondani...
Beállítások > aláírás > kitöltöd <#email>#email>
Fórum profil beállításnál az "aláírás" vagy micsoda részbe beírod amit akarsz.
OFF:
hogy kell megcsinálnom, hogy én is írhassak oda allulra szöveget?
kerestem de noob vagyok én nem találtam 😛
sry nem születhet mindenki matyashun-nak.....
hogy kell megcsinálnom, hogy én is írhassak oda allulra szöveget?
kerestem de noob vagyok én nem találtam 😛
sry nem születhet mindenki matyashun-nak.....
Toltam egy menetet a céges gépemen is.
Hát nem volt eccerû 6-12 fps-el látható talaj nélkül, de ehhez képest a 8/9 találat nem is rossz. Most legalább kiderült, hogy nem vagyok tehetséges, mert csak jó gépen tudok játszani. <#eplus2>#eplus2>
Mondjuk azon sem túl gyakran.

Hát nem volt eccerû 6-12 fps-el látható talaj nélkül, de ehhez képest a 8/9 találat nem is rossz. Most legalább kiderült, hogy nem vagyok tehetséges, mert csak jó gépen tudok játszani. <#eplus2>#eplus2>
Mondjuk azon sem túl gyakran.

Most már nálam is csak 2 van, bár ép ésszel nézve annak a 24 AP-nak is elégnek kellett volna lennie, fõleg így, hogy mind talált is 😊
De az a legdurvább, hogy még így is én lettem lehülyézve 😄
De az a legdurvább, hogy még így is én lettem lehülyézve 😄
Igazad van,a sok süttürüttü miatt akarom eladni. Akit komolyan érdekel majd úgy válaszol.
Ha eladó...akkor árat írj oda, úgy könnyebb annak, akit érdekel-érdekelhet. Remélhetõleg nem egy süttürüttü fogja megvenni, mert élmény lesz majd egy oldalon harcolni vele.

Nem semmi csapatot fogtál ki tényleg, vigyél több AP-t és nem lesz gond.
Nálam csak kettõ HE van, ha a HE kifogy nem gond viszont ha az AP...
Nálam csak kettõ HE van, ha a HE kifogy nem gond viszont ha az AP...
Sziasztok!Ha valakit érdekel eladó a karakterem.
Igen,ezt be kell ismerni,hogy NEM CSAK a nagyok(meg az artyk)lõttek,hanem egy felplattonozott hetzer,VK300akarmi,meg hasonlók is...
Itt storm azt mondja 17cm K72es ágyú lesz a Jagdpanzer E-100ban. Remélem lesz hozzá AP, mert speciel a GW tigerhez nincs. Anélkül meg nem lenne valami jó, 150mmes APval többet sebez általában. Úgy emlékszek GW Tiger 170es ágyújával kb 500-600akat sebeztem. Annyit tud a JT is csak az veszettül gyorsan tölt.
WoT: Nishizumi77
Replay linket csak sikerült elszúrni:
7771 sebzés IS-4-gyel
7771 sebzés IS-4-gyel
Ezen, nem is értem miért csodálkozol. Majdnem mindenki félti azt a rohadt tankot...és esze ágában sincs csatába úgy harcolni, ahogy azt kellene. Minden pályának megvan a sajátossága és a stratégiai pontja, amit ha nem foglalsz be...akkor marha nehéz lesz nyerni + ha nem azok a tankok mennek oda amik kellenek, akkor megint annyi és egy bambi. Beállni egy ház mögé nem mûvészet...
IS-4-gyel már megint azért vesztettem, mert kifogyott az AP lövedékem <#falbav>#falbav>
27 lövésbõl 27 talált, 7771 sebzés kiosztva, az ellen 5 top tankjából 4-et én vertem be, de azért a nyomorult GayWayTiger végig engem szapult, mert volt pofám olyan helyen harcolni, ahova õ nem tudott belõni. Az persze eszébe sem jutott volna, hogy máshova lõjön akkor, vagy urambocsá' pozíciót váltson! Jegyzem meg, így sem az az oldal esett el, ahol én voltam, mert nagyon jól megvoltam arty támogatás nélkül is...

27 lövésbõl 27 talált, 7771 sebzés kiosztva, az ellen 5 top tankjából 4-et én vertem be, de azért a nyomorult GayWayTiger végig engem szapult, mert volt pofám olyan helyen harcolni, ahova õ nem tudott belõni. Az persze eszébe sem jutott volna, hogy máshova lõjön akkor, vagy urambocsá' pozíciót váltson! Jegyzem meg, így sem az az oldal esett el, ahol én voltam, mert nagyon jól megvoltam arty támogatás nélkül is...

Nekem az összes nehéztankomat szívatja az MM. Csupa olyan hülyét kapok hogy csak nézek. Két csatát nyomtam IS-8-al mind a kettõbe pozitív creditbe jöttem ki prémium nélkül, közbe senkit sem sikerült kilõnöm mert azt megoldották a hátul kempelõk. Komarinon az erdõbe volt 4 arty meg 4 heavy kempelni köztük az egyedüli tier X-es IS-7-es. A Tigrisünk mikor meglátta a felállást beírta hogy: Noob camper team! meg az ellenfélnek hogy létszives öljék meg és megindult a mezõre. Neki adtam igazat. A szigetre senki sem ment közülünk. Egy Maus átrobogott a szigeten szinte csak én sebeztem mikor már csak 147HP-ja maradt akkor a IS-7-es nagy kegyesen lõtt egyet az erdõbõl és kilõtte. Bementem a szigetre egyedül egy E-75 és T-43 ellen a maradék 3 arty egyet sem lõtt oda nekem segíteni az IS-8-asunk bejött segíteni és abban a pillanatban full hp-ról kilõtte az ellen artyja. Átengedik a teljes területet az ellenfélnek és csodálkoznak hogy bekerítik és szarrá lövik õket.
Mikor jönn a újszeró frissítése?
ismerõs az érzés 😄
én tét nélkül is idegbajt szoktam kapni hasonló dolgoktól 😄
pl. 5 kill után rámentem egy 6-ikra kb 200 hp-val, fullról leszedtem a tiger2-t 120 hp-ra, és az utolsó lövést nem adta be és kilõtt 😄
se top gun se win 😄
én tét nélkül is idegbajt szoktam kapni hasonló dolgoktól 😄
pl. 5 kill után rámentem egy 6-ikra kb 200 hp-val, fullról leszedtem a tiger2-t 120 hp-ra, és az utolsó lövést nem adta be és kilõtt 😄
se top gun se win 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Az acélfalas eredmények mindig gyanúsak.XD Ez a csata liliputban volt, eltaláltam?
Az összes tier Td-ét beleértve az M-18 leggyengébben páncélozott,"13-13-13" egy igazi kihívás. Gyorsaságát kihasználva egy kiváló támadó Td, ua. nem szabad hogy eltaláljon semmi sem, mert véged.Minden tier-1-es ágyú átlövi! XD A90mm-es jól szurkál.Kiváló scout. A med-ket jól tudja támogatni, forog a tornya ami szintén TD elõny. Bármilyen stílusban is használod mindenképpen a gyorsaságát kell kihasználni. Nekem kedvencem.
A komarin rossz pálya? Akkor milyen az új dragon ridge? XD Az összes tankot, Td-ét, arty-t borítékolni lehet hol fog elhelyezkedni.
Ez azért van, mert a játékosok többsége úgy van vele, hogy õ sohasem hibázik,csináljon bármilyen hülyeséget,és mindegy hogy az adott gamer pro, vagy éppen full noob, az MM, az ellen mázlija, és a hülye csapattársak tehetnek mindenrõl. Én saját magamon kívül, még sohasem láttam hogy beírta volna valaki ha hülyeséget csinált, hogy "sorry team".
Na ezt benéztem és egy oldalakkal ezelõtti kérdésre válaszoltam.Na mindegy.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Én is a Su85-öt használom,kellemesen OP TD. 😊
Mellette most az AMX13/90 lett a nagy kedvenc.Amellett hogy egy élmény vele a játék,jól is lehet vele keresni ha nem vagy egy öngyilkos scout típus.
Mellette most az AMX13/90 lett a nagy kedvenc.Amellett hogy egy élmény vele a játék,jól is lehet vele keresni ha nem vagy egy öngyilkos scout típus.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Már meghalt, most ravatalozzák. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A mozsár már régen nem használatos (helyette jelentek meg az aknavetõk). Az ágyú a 45° alatti, a tarack a 45° feletti szögcsoportban tüzelõ. A mindkét szögcsoportban tüzelni képesek az ágyútarackok.
Itt a játékban a rövid csövû ágyúkat hívják (szakmailag hibásan) taracknak. De ez tematikai kérdés, mint például mit nevezünk a játékban tanknak, rohamlövegnek, páncélvadásznak... A játékosok 95%-át úgy sem érdeklik ezek a dolgok. 😊
OFF
Kis elégtétel az trollbaiteseknek (nem, a késõbbiekben sem kell ráugrani, inkább jelenteni...):
Feladó: Königstigrincs
Elküldve: 2012. 06. 06. 23:31
Tárgy: most örülsz? ezt mért k aptam?? mi?
fasz kivan mér mindenkivel, minden oldal a neten egy rakÁs szar mer tele van SZABÁLYOKKAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LÓFASZT
Itt a játékban a rövid csövû ágyúkat hívják (szakmailag hibásan) taracknak. De ez tematikai kérdés, mint például mit nevezünk a játékban tanknak, rohamlövegnek, páncélvadásznak... A játékosok 95%-át úgy sem érdeklik ezek a dolgok. 😊
OFF
Kis elégtétel az trollbaiteseknek (nem, a késõbbiekben sem kell ráugrani, inkább jelenteni...):
Feladó: Königstigrincs
Elküldve: 2012. 06. 06. 23:31
Tárgy: most örülsz? ezt mért k aptam?? mi?
fasz kivan mér mindenkivel, minden oldal a neten egy rakÁs szar mer tele van SZABÁLYOKKAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LÓFASZT
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azért ilyen kevés, mert haldoklik a wot _)