World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk legyen néhány % esély, hogy hibás lõszer miatt tüzeléskor felrobbansz a francba akárhány hp-n vagy, de minimum elszáll az ammorack meg az összes töltõd.
Ha a csata állása kedvezõtlenül alakul és minimum 4 ponttal elhúzott az ellenfél, akkor az adott csapat összes tankjának összes legénye demoralizáltság miatt veszít 10%-ot képzettségébõl.
"Honk, if you hate SPGs"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Hamár faszság, legyen bazi nagy. 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
részemrõl a túlterhelés hatására (magától) leugró láncot is beraknám a játékba - pl Jgd.Pz. IV L/70: a páncélzat és a löveg már külön-külön is túlment a futómû "még optimális" teherbírásán, így több jármû is amiatt esett ki a harcból, mert a "kelleténél" gyorsabban akart a vezetõ - parancsnoki/irányzói utasításra? - ráfordulni a hirtelen feltûnõ célra/veszélyforrásra...
Ha már pár másodperc alatt vissza lehet rakni a le-/szétlõtt láncot a játékban, akkor, miért is ne?!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A WoWp 500 gold ami fáj egyszerûen nem képesek kicsit is rugalmasak lenni arra már ne is gondoljunk, hogy nagyvonalúak.
Értelemnek meg szikráját nem vagyok képes felfedezni mert csak annyi lett volna, hogy dobnak egy ticket-et a tesztereknek, hogy hova kérnék az aranyat.
A legutolsó válaszuk az volt, hogy maradjon csak ott majd ha kijön a játék akkor elhasználhatom.
Hát persze. Majd pont az NA-n fogok játszani EU-ból. Ehhez mennyi ész kell már.
Na meg azért is mert egyszerûen annyira fillérbaszók, hogy a WoWp-ra kapott aranyat sem képesek átrakni az NA-ról az EU WoW accountra.
Nagy megkönnyebbülés, hogy lejárt a prémiumom, aranyam sincs már legalább nem hajt, hogy játszani kell mert ketyeg a prémium.
Én valahogy úgy emlékeztem, hogy ilyen esetben az egész csapat megkapja a 250-et.
Lehet én értettem félre valamit?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Én már tegnap befejeztem a 12t küldetést...jöhet a féregség a garázsba.
Normális legénységgel,scout felszereléssel komolyan mondom még élvezhetõ is volt!
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
Kukker, háló, venti kombóval egész jókat lehet menni, ha scout pályára rak. Eljött az az idõ, hogy folyton Malinovkáért nyígok. 😊
Lemingvonat elindul balra, med bevédi a jobb oldalt valahol félúton. Artista segít a lemingvonatnak, hátha át tudnak jutni és nem akadnak fel az elsõ feltûnõ lighton. Ha meg gáz van a jobb oldalon, akkor a med a haldokló zsiráf hangjával jelzi az artistának, hogy ideje figyelni.
ilyenkor beírom nekik, hogy védjék meg magukat...elõfordult már, hogy nyakon csördítettek érte 😛