World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, lehetne még pár gyökérséggel folytatni a sort.
Mondjuk legyen néhány % esély, hogy hibás lõszer miatt tüzeléskor felrobbansz a francba akárhány hp-n vagy, de minimum elszáll az ammorack meg az összes töltõd.

Ha a csata állása kedvezõtlenül alakul és minimum 4 ponttal elhúzott az ellenfél, akkor az adott csapat összes tankjának összes legénye demoralizáltság miatt veszít 10%-ot képzettségébõl.

Nekem még mindig duda kell.

"Honk, if you hate SPGs"

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Esetleg lehetne olyan, hogy egy véletlenszerûen kiválasztott emberedet hazaárulás vádjával kivégzik a csatatéren a führer/generalisszimusz/militaripolisz nevében és onnantól nem gyógyíthatod.

Hamár faszság, legyen bazi nagy. 😊

Eagle16
Fõleg TD-ken, amiknek így is van elég hátránya 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Na még az hiányzik egy arcade játékba, hogy mindenféle rejtélyes anyagkopás miatt peregjen szét alattam a pandzerfír...

Mert nem nominális értéket szoktunk írni, hanem védelmit. Nominálisnál 50% esélyed van átütni.

teszt szerveren? 😄 hmmm nem vágom... fellül a kis torony elvileg 180mm lett, de ti kevesebbet írtatok
Ha már a szimulációt és a jobb fizikát hiányoljuk a játékból:
részemrõl a túlterhelés hatására (magától) leugró láncot is beraknám a játékba - pl Jgd.Pz. IV L/70: a páncélzat és a löveg már külön-külön is túlment a futómû "még optimális" teherbírásán, így több jármû is amiatt esett ki a harcból, mert a "kelleténél" gyorsabban akart a vezetõ - parancsnoki/irányzói utasításra? - ráfordulni a hirtelen feltûnõ célra/veszélyforrásra...
Ha már pár másodperc alatt vissza lehet rakni a le-/szétlõtt láncot a játékban, akkor, miért is ne?!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nem ezért ez ok, hogy így van még meg is értem.
A WoWp 500 gold ami fáj egyszerûen nem képesek kicsit is rugalmasak lenni arra már ne is gondoljunk, hogy nagyvonalúak.
Értelemnek meg szikráját nem vagyok képes felfedezni mert csak annyi lett volna, hogy dobnak egy ticket-et a tesztereknek, hogy hova kérnék az aranyat.
A legutolsó válaszuk az volt, hogy maradjon csak ott majd ha kijön a játék akkor elhasználhatom.
Hát persze. Majd pont az NA-n fogok játszani EU-ból. Ehhez mennyi ész kell már.

Eagle16
Sand River...bázison védtem (volna) T28-al, erre fordulás közben felmászott egy sziklára és ott is ragadt örökre...

Melyik pálya? Ebbõl a szempontból talán a legrosszabb Lakeville középsõ útja, ott a hegyoldalban nagyon sok helyen fent lehet akadni.

Pedig sztem egész korrekt, ilyet meg hogy "fillérbaszók" egy T34 osztogatás után mondani, hááát, erõsen komolytalan. De most komolyan, tök logikátlan lenne az összesnek adni a csapatban, valahogy meg vizsgálni kell, mert nyilván a végig a kezdõhelyen egy bokorban ülõ 400 effis félszerzet nem érdemli meg az aranyat csak azért, mert egy csapatba rakta az MM a WG-ssel és véletlenül még nyertek is.

Eagle16
Pff, azért elveszteni egy csatát mert az ember beragad egy rohadt sziklába...ez aztán a játékmotor.

Tesztszerveren csináltuk, de frontpáncélon csak a minitorony pajzsánál változtattak.

Akkor kapják be.
Na meg azért is mert egyszerûen annyira fillérbaszók, hogy a WoWp-ra kapott aranyat sem képesek átrakni az NA-ról az EU WoW accountra.
Nagy megkönnyebbülés, hogy lejárt a prémiumom, aranyam sincs már legalább nem hajt, hogy játszani kell mert ketyeg a prémium.

Csak companyknál kapott az egész csapat, a vesztes is, ha összekerült a WG companyval, de ilyen már ezer éve nem volt. Randomban csak a plecsnis kapott mindig is a baráti csapatból.

Jó ideje így van már.
Az mióta van, hogy ha megvédünk event alkalmából WG-s csapattársat csak az kap aranyat aki kap valami plecsnit és nem az egész csapat?
Én valahogy úgy emlékeztem, hogy ilyen esetben az egész csapat megkapja a 250-et.
Lehet én értettem félre valamit?

Ezzel csak egy gond van 😊 hogy amikor kijön a 7.4 akkor ez a cikk "elavult" lesz 😊
Siasztok4! ha érdekel valakit eladó a profilom
cool

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ja, hát ilyen sok tanknál van, túl éles szögben lehet szembõl a technikailag a torony oldalát jelentõ lemezre rálátni, valszeg legalább 70 fokos vagy több. E-75/M103 is ilyen. Ezt hívom úgy, hogy "frontal part of the side turret"/FST.

szerintem azt még a nem túl jó képességû játékosok is tudják, hogy úgy pattanhatsz bármirõl. A vicces mikor 90 fok oldalát lövik az spg-nek vagy totál szembõl és benyel 3 lövést ^^ randombugfaktor😛
a toronyra gondoltam (szembõl nézve jobb oldal "imunis" csík)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Vagy pedig ha teszem azt 20 fokban be van forgatva a teste, akkor rálátsz 70 fokban az oldalára, ebbõl lesz 60 kompenzáció után. 140-es test 60 fokban kb. 220 penig véd+ erre rájön 10-20 mm spaced armor a futómûbõl.

Csak olyan meredek a szög, hogy átlõhetetlenné válik. Így lehet pattogni akár spg-rõl is és akkor szidja az ember a fejlesztõk anyját, pedig csak balszerencsés/béna volt.
Nincs mögötte semmi, ha ugyanarra gondolunk.

hogy lehet imunis szembõl az oldala? nincs hitbox?

A hernyotalpas nem fért ki az elejere, a noobhitlerloltractor meg foglalt volt.

Sinenfutorepatolvaj? 😊

A komoly ha összeadom a körkörös páncélzatát 48 az nincs meg az átlagos átütésem fele^^
A tegnap este kikerült cikk

Elõzõ battle vége átment burleszk-be (e8), Lelõttem egy priest láncát és lepattantam utána 6-szor szembõl 10 méterrõl ! Rammolni nem mertem mert így fedezékben voltam a kv2 elõl ha odapirít a 70 hpnak annyi ami maradt, de így megölt a priest 😄
Amikor átcikkázik valami apró és gyors, az ember ráfordul, odapörköl, aztán megy tovább, mert el kell foglalni a pozíciót. Majd a hátrébb lévõk megoldják. Aztán egyszercsak nincs hátrébb senki és az artista magára maradt. Egy idõben mindig hátramaradtam, mert marha sok volt az átrohangáló, de mostanában nem annyira jellemzõ, vagy legalábbis kicsit kivárnak. Én meg szétunom az agyam, mire elindulnak. 😊

Én már tegnap befejeztem a 12t küldetést...jöhet a féregség a garázsba.
Normális legénységgel,scout felszereléssel komolyan mondom még élvezhetõ is volt!

http://wotinfo.hu/index.php/item/58-te-melyik-t%C3%ADpusba-tartozol?
Hali! ha valakit érdekel eladó a profilom.
Egyszerû a válasz mostanában keveset játszok wottal, és akkor se farm tankokkal megyek. most van 800k pénzem, abból meg tudom venni a T5ös artyt majd, azt majd farmolok ha kell pénz.

WoT: Nishizumi77

Ennyi prém tank és prém acc mellett nincs lóvé? Mire költekezel?

Jaj hagyjuk már, Löwe szervízben van? <#vigyor0>
Nincs sok pénzem, csak venti meg célzásgyorsító van rajta.

WoT: Nishizumi77

Látod ebben van valami. Csakhogy...nekem nincs és nem is lesz újabb tankom, így ebben a fomában ott segítünk ahol tudunk. Nekem-nekünk, nem az a célunk, hogy hátráltassuk a csapatot, jobban szeretem azt, mikor nyerünk. Azt nem kellene elfelejteni, hogy minden helyre az arty sem tud belõni, tehát elég korlátozott az, amit lehet lõni. Ha ház mögött bújik meg, egyik szétlövi a házat, másik a tankot...de ha egyedül hagynak és beszalad valami, akkor annyi a segítségnek és csak magunkra számíthatunk. Nem egy csata ért véget úgy, hogy csak arty maradt és kilõtte a felé tartó tankot...és VICTORY - azzal csincs bajom, ha nem véd senki...ha tudom, úgyis megpróbálom kilõni ami felém jön, bármekkora is legyen.
Mivel nyomod? /tudom; mivel kell az új arty/
Kukker, háló, venti kombóval egész jókat lehet menni, ha scout pályára rak. Eljött az az idõ, hogy folyton Malinovkáért nyígok. 😊
Simán jobb, mint 2 arty. Csak nem light kell, hanem med.

Lemingvonat elindul balra, med bevédi a jobb oldalt valahol félúton. Artista segít a lemingvonatnak, hátha át tudnak jutni és nem akadnak fel az elsõ feltûnõ lighton. Ha meg gáz van a jobb oldalon, akkor a med a haldokló zsiráf hangjával jelzi az artistának, hogy ideje figyelni.

egy mindenkirét, mindenki az artykért 😊

ilyenkor beírom nekik, hogy védjék meg magukat...elõfordult már, hogy nyakon csördítettek érte 😛

Az szép, nekem e8-al asszem a 2800-900 dmg-s körömért kaptam 30-at de abból még lejött javítás és lõszer.
Attól szoktam agyfaszt kapni mikor bejön a 3-as top arty platoon és sírnak, hogy def meg scout mert az mm megszivatta õket és az ellennél vannak a ligt-medek. Azért meg szoktam kérdezni miért nem hoztatok magatokkal egy jó scoutot?o.O Nem lenne logikus nem a fostalicska mm-re bízni fog-e villogni az ellen?^^ 2-es arty platoont annyira nem érzem kínosnak, de lehet ott is 1 arty 1 scout viccesebb lenne és hatékonyabb bár ebben bizonytalan vagyok.
Eagle16
Oké, köszi.

Hali! Ha valakit érdekel eladó a profilom.
Hát én prém nélkül egy viszonylag jó körben kapok 20k-t M10-el, ez ugye most 40 lesz.. egy jobb körben kapok 25-30at, ez most 50-60lesz 😊