World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Ezt a Swamp pályát kedveltem (itt volt legjobb is4-es csatám) és Komarint sem utáltam annyira, pl. Erlenberget jobban utálom. Teljesen kiveszik v csak a kis tierek mehetnek rajtuk?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

egyes játékosokból hiányzik az agy, mindennemû taktikai érzék stb. Mountain pass: nem is tudom összeszámolni hányszor mentem már meddel a híd alá és a top heavy-vel simán szétkaptuk volna az övéiket két oldalról mikor rám néznek õ lõ mikor elfordulnak én csipkedem az oldalukat epic suck számukra erre a tok tankunk elbújik😄 azok ott bámulnak engem egy darabig majd rámgurul kettõ és kilõ, ezután elõjön a top heavy akit ledarálnak 😄 mit gondolhat közben és miben reménykedik ha szembõl nem tudom penelni õket?😛
akdestroyer erre kérnék frappáns választ 😄
popey8
Remélem az amx1390 tényleg olyan jó lesz amilyennek mondjátok, mert a 75 eddig nem nagyon fekszik nekem. Kiegekre nincs pénzem, ezek nélkül pedig scoutolásra néhány kivételtõl eltekintve alkalmatlan. Próbáltam, de állandóan meglátnak. A lövege pontatlan mint a fene. A lövések közt, ha nem várom meg, hogy összeszûküljön a célzókör (ami hosszabb mint a töltési idõ), akkor sosem találok el semmit.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Amilyen sûrûn bedob ugyanarra a pályára...már azt is tudni kellene csukott szemmel, hogy hol milyen bokor van, és mellette hány fûszál....hogy rohadna meg 😊
Nekem farmra a Pz4 totál nem jött be, viszont az M4 sörmen a 105-össel nagyon jó. <#nyes>
Természetesen a SU85 mellett.

wot nick: PsychoTrooper

Sippie
Középen sziget házacskákkal, bejáratnál tankcsapdákkal. Legfosabb pálya volt eddig a mezõnyben szvsz 😊
Ha valakit érdekel eladó a profilom.

wot nick: PsychoTrooper

Olyan vagyok, mint az egyik ismerõs dod-ban, aki képtelen volt megjegyezni a pályák nevét, így csak a "középen kétemberes tank, utána
templom" szavak alapján tudott némiképpen tájékozódni...

Szóval melyik az a Komarin? 😄

Sippie
ezazzzzz... pont tegnap sírtam hogy a komarin mekkora szar 😄
Most a féláras akciókba megvettem a Pz IV-et a Mardert a SU-85-öt és a Wolwerint is. Még eggyikbe sincs 100%-os legénység de eddig a SU 85 > Pz IV > Wolwerin > Marder sorrend alakult ki nálam.
És a rohadt kampinovkát mikor végzik már ki??
Eagle16
Azt jól olvasom hogy kivették a random csatákból Komarint-t és Swamp-et? 😄

Ez lesz az eddigi legjobb patch.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Megy a teszt 2.

A launcher frissíti a játékot.

Változtatások: (google fordítós)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
List of changes 0.7.4_test2 version compared to version 0.7.4_test1 *:

From the random battles are removed card "Komarin" and "Swamp."
Increased seizure of bases in the "meeting engagement".
The duration of the fight in the "Storm" is reduced to 10 minutes.
Fixed appearance of a red rectangle on the "carousel" scrolling tank in the hangar.
Fix a reduced damage to the chassis of tanks.
Reduced probability of the damage on the tank crew RP-shell.
Fixed small font in the bookmarks window, statistics battle.
Fixed display of water on some versions of graphics settings.
Fixed drawdown FPS, observed in the first test version 0.7.4 update.
Redesigned visual style label bases and spawn points on the team mini-map.
The screens downloads and additional reference allocated the task of fighting the current regime.
In SAU 50, and Lorraine 155 Lorraine 155 51 removed the engine Maybach HL 234P50.
Changed the engine ACS AMX 105 AM.
Fixed location of guns in upgrading ACS S 35 CA.
Parameters guns premiumnoy PT-ACS FCM36 Pak40 returned to the parameters of version 0.7.3.
Parameters premiumnogo gun heavy tank T34 back to version 0.7.3 settings.
Book of the T-28 returned to the parameters of version 0.7.3.
Fixed null values ​​in some parts of armor tanks T2 Medium Tank and T-34-85.
Fixed voice of "hot" teams (F2-F7) and the sound of the square mark on the mini-map.
Added icons for the various nations of medals "Expert" and "mechanical engineer".
Fixed the skill of "Expert" mode in the howitzer in the line of sight.
Corrected the description of the medal "The Lion of Sinai."
The errors in the models of damage tanks: T20, M4A3E8.
The errors of some new names of the modules of French self-propelled guns.
Corrected the description of engine ACS AMX 13F3AM.
Fixed display of the short title of the tank in the achievements window.
Fixed missing icons allies on the mini-map when counting up the fight.
Removed warning about the test campaign at the entrance to the hangar.
Fixed combat tip (F1).
Corrected the name of the award "Medal Raseynyaya heroes."
Fixed the historical background of the award "Medal Raseynyaya heroes."
Fix the notation tools in the information window of the tank, called from the context menu.
Fixed angle of declination of the tank gun Mk VII Tetrarch.
Fixed some minor bugs in the new clues about the tank and modules.
Fixed the removal mechanism is not compatible with modules of equipment.
Fixed the disappearing icons of the tank with a maximum of fighting in the achievements.
Fixed disappearing tooltip awards.
Fixed effect of tread marks ACS AMX AC mle 1946.
Fixed negative values ​​in the conditions of receiving medal Leclerc.
Fixed periodic interruption of play tunes while loading the map.
Fixed display of tanks needed to achieve a medal in the information window "Expert".
Added a new logo on the login screen Wargaming.net.
Added automatic calculation medal heroes Raseynyaya players who have the maximum number of kills per combat is 15.
Fixed the "hanging" items on the map "Barrens."
Fixed some minor bugs in the new maps, "Wajda Park" and "Airfield".
Map "Ruinberg" optimized for performance and memory consumption.

The list does not change the previously dubbed version 0.7.4 from version 0.7.3:

Added response program icon in the notification area of ​​Windows 7 on certain game situations: the beginning of the battle, getting an invitation.
In playing a recording of battle added forward / backward.
Added a new item in the complaint: "uninformative message."
At the mini-map point of the tank is replaced by the "arrow of the tank," indicating the direction of motion, and the "triangle of view" is now rotated, respectively, the orientation of the camera.
At the mini-map is marked destruction of the tank is now a small flash tank marker.
Fixed selecting text chat at the beginning of the fight after the reference.
Under the new modes of fighting, redesigned terrain and placement of objects on the cards, "El Halluf", "Murovanka," "The Barrens", "N-sk", "Himmelsdorf", "Ruinberg", "Erlenberg", "Prokhorovka", "Westfield" "Karelia", "robin", "Sand River", "Siegfried Line".
Updated coverage on the map "Himmelsdorf."
Fixed the damage model tank Tiger II (added "apple" gun, and increased the size of the transmission to the size of the transmission JagdTiger).
Processed to obtain the medal "expert." This medal will be dynamic and will "disappear" after you enter each new tank.
Added ability to send instant messages to his platoon.
Added new hot key to open the chat window: Enter - opens chat command, Ctrl + Enter - opens chat function, Shift + Enter - opens chat platoon.

* Please note that the results of the overall test version 0.7.4_test2 some items may vary.

Jobb ha van több mint 2. SU85. az jóóóó...a VK annyira nem hozza a pénzt.
Ha T5-el akarsz farmolni, a SU-85-tel tedd. Eszméletlen szerkezet, gyakorlatilag a régi KV 107-es lövegével lövöldözöl úgy, hogy nem látnak.
Persze csak ha már fullos, meg kell álcaháló és rejtõzködésre kiképzett legénység is.

Gondolom marha unalmas egy idõ után ugyanazzal a tankkal menni. Jobb ha van kettõ. A VK3601 már nem hozza a pénzt?

Elég egy farmtank, nem? Nekem ugyan nincs Pz4-esem, bár kipróbáltam már cimborám accountján, a KV-1 sem sokkal jobb, emiatt ne szenvedj vele.
akkor már inkább su85 mint kv1, azon rajta maradt a farmágyú😊
Attól, hogy paranoiás vagy, még nem biztos, hogy nem üldöznek. <#pias>

Lol, 10 millió paranoid országa.

KV-1el is lehet olyan jól creditet farmolni mint Pz4-el és megéri-e egyáltalán Pz4 mellé egy KV-1 farmolásra vagy annyira azért nem jó az a tank?
Most nincs.

Hali! Van még tesztszeró? Ha igen akkor meddig?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Eagle16
Itt a 0.7.4 bemutató 2. része.

flashpointer
Á a légpuska az nem az én területem, csak szakmai ártalom és bántja a szemem ha egy egyenletbõl olyat állapítunk meg, amit nem lehet! (Az elsõ hozzászólása alapján)

Emancipate yourself from mental slavement!

hawken
Mindegy milyen kaliber, mekkora töltet, egy pisztoly az 300 J - t tud oszt punktum?
😄😄😄😄😄😄

noname23
Még akkor is egy pisztolynak csak a 10ede ami 300J-os <#nevetes1>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Van aki a saját IP-jével netezik??????

hawken
Utolsó off, ha gondolod légpuskásban mehet a diskurzus.
Szal ahhoz hogy törvényesen a 7,5J alatt maradjon, a lövedéknek kb 0,15grammosnak kéne lennie 1070FPS-el.
Ilyen lövedék nem létezik, a legkisebben is 0,5g környékén vannak.
...és igen jobb félni mint megijedni, mivel a sündõrség nem képes igazi bûnüldözésre (tisztelet a néhány nagyszerû kivételnek) ezért az egyszeri állampolgárokat szeretik baxtatni, mert az könnyebb sokkal. Volt rá példa nem is egy hogy embert azért kaszáltak el, mert netre felrakta a kert végében kiásott, amúgy használhatatlanná összerohadt II. VH-s puskát, amit szõlõkarónak használt. Biztos jólesik neki a hûvös magányos zárka.

flashpointer
Csak a lövedék súlyát is tudva derülni ki mennyi az ereje .)

kár, nah mind1 azért köszi

[img]http://1stcav.net/sig2@501770191@eu@1@1@11111111111111@1100110111110@00101@[email protected][/img]

hawken
"hatsan légpityummal 325m/s(1070fps) lövöldözöm"

de ez itt off

Meghívó kódot tudtommal csak a WG tud küldeni.

Nem írta, hogy 7.5 Joule fölött tudna.

sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy aki benne van a WoWP bétájában, az esetleg tudna meghívó kódot küldeni, mert kiszeretném próbálni a WoT után, hogy milyen is lett?
elõre is köszi

[img]http://1stcav.net/sig2@501770191@eu@1@1@11111111111111@1100110111110@00101@[email protected][/img]

flashpointer
Én meg plutóniumot tartok a garázsban, rögtön az vállrólindíthatósok mellett, elvégre jobb félni mint megijedni! Mikor jönnek?

Sippie
légpuskához is engedély kell?
flashpointer
Francia tankok meg ha nyomod a W-t hátra mennek 😄

hawken
LOL!

A sündõrség biztos hálás lesz ezért a beismerõ vallomásért (lõfegyver engedély nélkül, 2-8 év rácsosnapközi)
Szerintem töröld az uccsó mondatot.

Sivatagi pályán a német legénység tojást süt ebédidõben a PzIV-en.

Lerakják a kis kockás terítõt a fûre és elõ a fromage és a eau de vie. 😊

Az angol tankokkal pedig nem lehet 5 és fél 6 között majd játszani, mert teaidõ.

noname23
és ez lesz a feature<#nevetes1>

Esetleg láthatatlan emberkék bombát szerelhetnének a campelõ tank gyenge pontjaira. 😊

Francia hk esetén a csata kellõs közepén megáll a gép, a legénység kiugrik, és megadja magát.

Legalább ebbõl a szempontból "fejlettebb" a WOWP, nincs kempelés (nincs a játékban helikopter meg autogyro), AFK nyomik jól lezuhannak.

noname23
Persze õ volt béna hogy te mekkora egy fasz vagy omg randomkamu célzással biztos te vagy az isten a picike fejedben.
Jó befogadó vagy és aláveted magad gondolkozás nélkül a WG-nek mert õk aztán jól csinálják és az egész csak azért hogy több ammo fogyjon vagyis több költséget csinálj.

Amúgy meg bazinagy kamu mert valójában ekkora erõhatásoknál nincs ilyen. Egy 270mm átlagpen ágyú lepattan a 30mm vagy a legjobb mikor a 10mm-rõl persze az nem pattogna hanem szakítaná kettévágná, mert 30asnál már majdnem 10x-es az erõhatás.
Ez kb olyan kamu mintha egy papírlap pattintaná meg a légpuskát.

A kedvedért legyen kissé realitás mikor a hatsan légpityummal 325m/s(1070fps) lövöldözöm a soros dobozt kb azonos keménységû cinkmagos pellettel nincs lepattanó(de ólommal se) akárhogy forgatom hasítja mint kés a vajat és ennek még a súlya miatt nem is 30J-os az erõhatása.

Tudod, õ nem kempel. Õ a bázist védi. 😊

Mint a bloodbowlban. Az elején kellene random generátor és hajrá.

1. Csapatod minden tagja seggrészeg.
2. Csapatod fele hiányzik, mert verekedett, és most dutyiban ül.
3. A töltõd nem csinálta meg a házit, ezért anyukája nem engedte el játszani.
4. A parancsnok befüvezett és otthon felejtette a lánctalpat. Nem mozoghatsz.
5. A töltõd szabotõr. Csak HE lõszert hozott, abból is csak annyit, amennyit eredetileg betettél.
6. Újradobhatsz

5 percenként a legkevesebbet mozgó/sebzõ, leghátul lévõ tank legénységét kivégeznék és nem lehetne gyógyítani õket. Ez talán megszüntetné a kempelést.