World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
Kattintgassál össze-vissza,majd csak történik valami<#hehe>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Na már csak arra kéne rájönni, hogy hogy is kell megcsinálni ezt... valami instrukciót adhattak volna.... 😄
jaj, kösz.... 😄
Mi haverral amx 1357-et vettük elö. Patch előtt folyamatosan T9ben volt és csak spoternek volt szar. Most kapottbuffot és amikor berak T5 tankok ellen nem picit ugrik meg a sebzés átlagom. Kb minden 4 csataban volt low tieres, átlagban T8 ami jó mert ott most sok rossz legényes új LT van még😊
joe662
A fegyverraktárban van amit keresel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Engem is fogadott, de ténylegesen hol lehet végrehajtani ezt?? 😄 Prém shopban nem találom ezt sehol...
Nekem nem jön be az új MM T6 meddel,mindig T8 csatát kapok.
Jah és garázsban fogadott egy hír hogy becserélhetem a megunt T6-7 prémjeimet féláron.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.04.28. 07:43:25

750 goldért lehet megvenni ingame de hogy mitől lett az op tekintve hogy semmi nem változott rajta azt nemtom.
Azért nem általános az ilyen nagy sebzés artyval. Az a t2 light techtrees? Vagy valami régebbi ajándék szar? Mitöl is lett az most op?
HTS s3rg1nh00
most jött ki igazán,mennyire kellene csinálni egy dühöngőt az ilyen 200 wn8 alatti full botoknak.
egy dolog,hogy a hangár sarkáról kibasz közel full hpról egy su152 egy e25el,egy másik hogy 2 kv13 kerülte meg az egész csapatot line 1-en,annyira botok...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sherman0070
Új patch, új OP cuccok.

hihi

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mekkora 1 köcsög dolgot csináltak ezek a droidok .
Pont a leo-ra vettem meg a 10,5-es ágyút 3k + freeből, még fel is szereltem a tankra + lőszer bele indítottam a csatátá akkor halt be a szerver.
Most belépek nagy ágyú nincs kifejlesztve de a free xp ből hiányzika az a 3 k .
Basszák meg a rohadt fajtájukat.
nekem a szerver tervezett karbantartás miatt szünetel😊
Gratulálok az idiótáknak,kidobja a frissítést és behalnak a szerverek nice WG.
Sherman0070
<#eljen>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Master91
Eu2 jó ha kivárod a sorban állást
Sherman0070
<#fejvakaras>

<#worship> <#taps>

https://www.twitch.tv/sturmovik_1946

Master91
pill restartolom a servert türelem srácok
kiléptem, újra indítottam, feladta a várakozásnál, hogy kilépés, gondoltam megnyomom...most azon pörög, hogy kilépés 😞
Ez úgy sz.r ahogy van...

WOT: Beluka

detto ,én meg azt hittem behalt a vinyóm😊
Jobb volt a régi, mikor telibehitelt, elszállt 4 modulod, meg 3 embered, és elvesztetted az életed nagy részét?????? Most legalább nem üti ki az embereket, csak egy kis időre. Simán lehet használni a fogyóeszközt is. Heavynél nem is annyira számít, mert alapesetben úgyis a páncélra hagyatkozol, kint lehet vele maradni fogni a lövedékeket, ameddig stunolva vagy. Az meg hogy a kukibébinek nem tetszik, hogy a cikázó light tankját eltalálják, valahogy nem hat meg. Néztem a streamjét, mikor tesztelte őket, a hülye gyökér egyszer nem ment vele spotolni, úgy játszott velük, mint a medekkel, hátulról lövöldözött, meg a lassú tankokat szívatta. Amúgy a nagyon heavy tankokba alig sebez az arty. Ez volt a kívánság nem? Hogy a heavyk újra legyenek jók. Most jók a heavyk!
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.04.27. 20:56:41
Ez behalt, kb. 5 perce nem rak csatába...

WOT: Beluka

Master91
Behalt az MM
Igen az a buli ha több tankot lő az ember, akko jön az xp. Sztem rohadt jó lett, nagyon tetszik a cucc. Ami pénzt kaptam a patchel, abból meg tudtam venni a T92-t és rohadt nagy fun vele játszani. Nincs 1hitelés, de valahogy érezhető, hogy oda lehet baszni a tüzérséggel területre. Ez kellett szerintem, baromi jó. Vica-versa, ha tankkal vagyok és elkapnak, elhasználom a medikitet, levesz 200-500hp-t és tovább megyek. Engem nem frusztrált. Esetleg még annyit lehetne tenni, hogy 3 helyett 2re korlátozzák az artyt. Nekem nagyon tetszik ez az új balance.
Havonta benézek a fórumra, de a mibe lőttem t49-cel "ezervalahányat" mindig itt van <#taps>
Utoljára szerkesztette: nemtudommivan, 2017.04.27. 20:45:19
joe662
Jó a duma<#hehe> de azért GG<#taps>

Akkor mindenféle cucc benne van. Ennyire nem merültem bele. De jó tudni.

Egy kérdésem is lenne. Aki Solo modpackját használja nem tudja véletlenül, hogy a bejelentkezés után a garázsban automatikusan megjelenő solo chatablakát hol lehet kikapcsolni?
Solten
Matyi, a birtokomban van szamodra egy kis fap material:

<#alien>

Saor Alba

ROMOTO
<#gun><#eljen>
Sherman0070
Végre meglett a gunmark. (kreditveszteség a kávé, nagy javító/elsősegéj miatt jött össze)

Solten
T2 lightnak vegre van ertelme. Mas: Nem is tudtam hogy ez a mod a jatek resze lett:

Igy mar xy agyhalott is lazan celbatalal. 😄

Saor Alba

Még a jelszó is benne van igaz kódolva,meg a nézett más riplélyekhez tartozó minimap méretét is,felhasználóként megjegyezve.

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

na igen néha észreveszed hogy van mogotted ellenfél és ugy tolatsz neki https://youtu.be/SLTD0oTA4pQ?t=489
néha meg annyira célzol sniper nézetben , hogy megmozdulsz és agyonyomtál valamit https://youtu.be/Hk4hSAvOZk8?t=581
xotyi
Köszönöm!😊

Trance&Friends nothing more..

A c meghajtón az appdata\roaming\wargaming.net\WorldofTanks mappában van egy preferences.xml fájl. Szerintem ezt keresed. Grafikai- és hangbeállításokat találtam már benne. Lehet, hogy a billentyűk is benne vannak.
Nem csak low tierben fordulnak elő ezek. Magas szinten is látni plankton uraságokat.

angelus1991ster.blogspot.hu

Sherman0070
Látom nem csak nekem tűnt fel az a sok +30k csatás izé, aki ott lézeng low tierben.

joe662
Hála a noob friendly MM-nek<#hehe> furcsa ez a 2 artys pasucci

xotyi
Ahhoz,hogy a játékon belüli beállításaim megmaradjanak melyik fájl-t kell ki majd vissza másolnom,ha teljesen újra telepítem a játékot?

Trance&Friends nothing more..

Készülj fel, hogy fele kezdő, negyede tapasztalt játékos a fennmaradó negyed, meg ótvar 20-50 ezer csatás szar, akikben semmiféle rutin nem alakult ki.

Esküszöm néhány játékos sniper nézetben játszik, vagy sima bot. Valaki neki kocan ezeknek és azok meg hüledeznek, hogy "miazháugy, hekem gyüttek"? Jó , hogy nem betét lapot kérnek...

Sherman0070
Nagyjából az összes 4-es szint alatti tank használhatóvá vált, ami nagyon jól hangzik.

kigyi
Ne is mond annyira helyezkezdtem tegnap, hogy IS2-vel nekitolattam egy T6-os Cromwell-nek, gondolom hátba akart lőni csak nem volt ideje 😄 Hát nem kipurcant 😄
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.04.27. 15:34:37

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

9.18 MM reformjának hála lehet már használni a Toldit (ami hatékony legénységfejlesztő a német magas szintű lightokhoz).Eddig a "legrosszabb" leosztás a 2 tieres csata volt (5 db t4-es és 10 db t3-as). Persze a töltésidő így trebak, ami veszélyhezetben .......

Másik, hogy most kell megcsinálni az LT-7-es missziót (deríts fel 3 db arty-t és sebezd meg azokat).

Master91
T-100 LT hamrabb ért oda mint az AMX lol 😄
Master91
Ha van amit kifejezetten utálok akkor az az arany lőszer, és a med-light rushok.

Na ma csak ezekkel találkoztam. Napok múlva valszeg változni fog ez a sok light-med...de ha nem? Akkor mi a fsz lesz? Napokig ne játszak? megy a premiumom hogy b.szák meg

Minden köröm hasonló jelleggel telt el eddig. 1 oldal rush
Leopard összevissza kergetett.<#buck>
Ott kergetett a házakban a csapattársai közt.<#whatever>

Mentsd fel ezeket az epick momentumokat a youtubera, jo visszanézni a videóka késobb is mikor már nem lehet lejátszani a replayt.
Mikor azért maradsz életben mert a ellenfél annyira ki akakr nyírni hogy már egymást lovik szétt : https://www.youtube.com/watch?v=mJU76Zen6l8&t=78s
Is6-ot meg kerültem és fenékbe durrantottam,1049 sebzés.<#buck>

Bakker srácok olyan csatát éltem túl ami vicc,bementem az ellenség közé ott cikáztam és túléltem 12 Hp-val.<#banplz>
Tényleg bementem közéjük ott mászkáltam el köztük és túléltem.Asszem mákom volt.<#vigyor5>