World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen én is 3K köré saccoltam T5ös árakból kiindulva, csak WGt ismerve lehet lesz az több is. JT és IS-6 se egy nagy szám, 7500 goldos ár az még ok lett volna, de ez a 10k meg 11,8k már sok értük. ( na nem mintha meg akarnám venni õket, 7500ért se venném 😄 )

Eleve gyûlöltem az összes 122es ágyút aminek a nevében D is van, mert azok mind szarok, szóval annyira nem lesz fun az az IS-6, mivel nincs tier korlátja.
De a JT se sokkal jobb, mentem tegnap vele assault westfielden a támadó csapatban, az utolsó pajtánál voltam, utána már a nyílt terep és az ellenségek vannak, kb 400 méterre lévõ T29re rálõttem 5-6ot, meg se tudtam sebezni, lehet csak bad luck volt de nem tetszett. Tornya oldaláról pattant 2x, utána szembe fordult, akkor meg persze a lövegpajzsot találta el hiába frontra lõttem, meg volt 1-2 miss is. Õ meg 1et lõtt az is átvitt.

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Szerintem 3k-nál nem lesz több, egy Tier 5-ös is 1500-1750 gold.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Arról még nincs infó. Mivel Tier 6 lesz szerintem 5knál többet nem kéne elkérniük érte, de majd meglátjuk mennyire lesznek pénzéhesek.

Dicker Max mennyibe fog kerulni?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Super Pershing stats:
1450 HP
speed 38 km/h
hull armor 140/76/51
turret armor 102/76/50
view dis. 380m
radio range 395m
Pershing gun - 180mm pen, 240 dmg
RoF 7.31
7500 gold

Premium Dicker Max Stats:

T6:
HP: 570
Speed: 40/12
Armor Hull: 50/20/20
Viewrange: 400m
Radio: 620
Gun Depression: -10/+12
Reload time: 8.7 seconds
Aim Times: 2.3 seconds
Penetration: 169/227/60
Damage: 300/300/380
Ammo: 26

Na itt viszont kíváncsi leszek mivel magyarázzák a 10,5 cm K 18 L/52 löveg 169es átütését, ami egyébként 200mm, és sebzésnek is 320nak kéne lennie.

De ez legalább pályakezdõ, tegnap láttam 12k csatával és 5-600 körüli effel játékost.

wot nick: PsychoTrooper

A töltésgyorsító kell hogy pertuban legyél az M103-al és a medekkel.
Nálam ezen kívül még célzásgyorsító és venti van a nyolcason, de a célzásgyorsítót valszeg fel fogja váltani az MK2 stabilizátor.

wot nick: PsychoTrooper

"Base Camo Values Of The Tanks",alatt lenyitod a spoilert.
Bár a francia tankok nincsenek rajta,de majd valaki linkel egy olyan oldalt amibe az összes adat bent lesz.

Sziasztok!

Van vmi oldal ahol a tankok rejtõzködési értékét le tudom csekkolni?Fõleg a TD ágak érdekelnek.

Hagyd ezt az effi faszságot, meg nyerési esélyt inkább csináld a dolgod nyugodtan.T-43- al mentem 30 átlagos kört megnéztem 650 volt az effi-m XD Tegnap mentem 5-6 ugyanolyan átlag kört, csak picit foglaltam és belelõttem kettõt az ellen foglalóba "se foglaló se védõ nem lettem" az effim 1760 lett 😄 Ez volt azt hiszem az utolsó eset hogy sajátom vagy más effi-ét megnézem.
Neked aztán jól felkészültek a srácaid, valahogy így kell kinézni egy legénységnek. A hülye csapattársakkal kapcsolatban pedig arra gondolok, létezik más játékoknál úgynevezett autogrip mód.Ez egy olyan program ami játékos nélkül vezérli a játékot, fejlõdés érdekében.(Bot mód). Nem kell grindelni hetekig, hogy elérj magas szintre.Ez a mód alacsony stat-al és persze hatékonysággal dolgozik, hogy ne legyen feltûnõ.Tiltott módszer ip bann jár érte.Valaki itt egyszer azt írta, nem kell ellenõrizni a játékban a csalások lehetõségét, mert szerver vezérelt.Ahhoz képest mindenféle, mindenhonnan származó mod, bûntelenül letölthetõ és használható. Ez csak azért jutott eszembe mert magas szinten is nagyon sokszor találkozom elképesztõen gyenge játékosokkal, az ellenben is.
Ahhoz képest, hogy az általánosságban legpontosabb fegyverekkel megáldott nemzetet preferálja, majdnem 2500 csata alatt 1 darab mesterlövész az azért nem semmi! Ha tippelnem kellene, akkor a csatái túlnyomó többségében nem lõ 10-et.
Emlékeztek még erre a topcira?
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/55756-how-bugfixing-works-at-wargamingnet/
Most így belegondolva fél év után jó sok mindent hozzá lehetne még tenni 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Gottfried
Ja,és gondolom nem 12 éves így éjfél után.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Az elõbb 9db 0 critcal-t!! lõttem a T110el,2db IS8-ba.
WOT,én így szeretlek!

Gottfried
Jaj de gyûlölöm ha egy ilyen vadbarom a top tankunk,ráadásul az egyetlen tierIX !!!!

Elindult Karélián középen és hiába írtuk neki hogy jöjjön balra segíteni mert szarban vagyunk,ott támad az egész ellenséges csapat,csak ment elõre.Középig jutott.Miután megnéztem a statjait,már nem csodálkoztam.:S

Ennyire brutálisan szar játékost még nem láttam,pedig volt már itt pár agyhalottról kép.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ha láthatnánk egy replay-t

Nee <#buck>
Azt hiszem, éppen most pattant le egy Object 261-es HE-je a T110-em lövegpajzsáról közvetlen közelrõl. Visszapattant rá és kinyírta.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Egy éve játszok. De még soha nem akadtam egyetlen bugba sem a beragadásokat leszámítva. Szerintem ezek jócskán hardverfüggõek is.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Aki sokat játszik randomban az mondja már meg, hogy hogyan lehet tierVI-VII tankkal 40%-nál magasabb nyerési esélyû csapatba kerülni. A 40 % már jó érték mert sok 15-20%-os esélyû csata is van, ahol a top Löwének és két hõs KT segítõjének olyan 700 eff rate átlaga van.
Próbáltam században is az talán még szarabb...

hali, nézegesd ezt
Sippie
fene se tudja. Én láttam már úgy hogy a csávókám csöve mellém célzott, mégis lövéskor telibe talált.
Pales27
Szerver oldali célkereszt elõnye: t50-2 körözött körülöttem és a célkereszt ellenkezõ irányba mozdult mint a tornyom. Biztos nézett, hogy lõhettem rá 😄
vagy õ azt látta hogy arra nézek?

popey8
A fene a pofáját a WG-nek. Végre kilõttem (egybõl 2) ST-I-et és én sem kaptam meg a Master Tankert. Nagyon jó. Vadászhatom az új francia TD-ket meg SPG-ket. Ajánlom nekik, h a köv patchben javítsák ki ezt a bugot. De legalább egy ritka madárral kevesebb.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

hehe, azt hittem már valaki belinkelte, de ha nem, akkor én most gyorsba megteszem:
lee
darki81
pont most találtam ezt a képet, és nem akartam csak úgy a semmire belinkelni 😄
sorry 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

az a jóó hogy az mm egy nagyon nagy gyökér... én már nem azon akadok ki hogy 3-4 tier 8-sal vagy 9-sel van kevesebb tankunk hanem azzal hogy a win chances szerint 5% az esély hogy nyerjünk....na ez a ki**** nagy szemétség. És nekem ne mondja senki hogy ez nem ér semmit mert nem hiszem el hogy van olyan ember aki 6-7 tank ellen tud valamit csinálni egyedül!!!! pláne mikor egy 7-es light tankkal vagy...<#falbav><#falbav><#falbav><#boxer><#boxer>
A periszkop 50 kilo ami elhanyagolhato a tank sulyahoz kepest. Par csata utan ugyis latni lehet majd mi az ami fontos ra. Megyek is par kort vele.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Mivel egy hónapja nem játszok, nézd el nekem, hogy KV1-nek hívom a trollgunos mozgó álló páncélszekrényt kb. két évnyi játék után.

Tudom, hogy mostanában szét van szedve KV1-nek és 2-nek, de ez csak egy új hóbort.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ha jól emlékszem az optikának nincs súlya - legalábbis nincs feltüntetve. 😊

Mondjuk a rétegelt páncélzat kiegészítõ, ami heavyre körülbelül 1 tonna, már érezhetõ hatással van a tank mozgékonyságára, de a többi tényleg nem sok vizet zavar összességében.

Olyan jo itt koztetek sracok. Mindig van valakinek egy kedves szava hozzam megha csak poenbol is. Eljen a magyar mentalitas <#mf1>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Ezek az új játékmódok egyszerûen pricelessek 😄

Karelián assault: berak TD-vel támadni, miközben a "védóknél" van 3 scut és 5 arty...
Ha támadok, bespotolnak és kicsapnak, ha maradok, biztos vereség, de azért így is bespotolhatnak és kicsaphatnak 😄

Végül kb másfél percig húztam. Elmásztam egy bokorig a t8 franci TD-vel, scout elzúg mellettem, 900-as sebzés ISU-tól, majd a kegyelemdöfés arty splash képében... hû de fogom én az ilyeneket élvezni élesben... 😄

A 400 kilo kevesebb mint 1%-a a tank teljes sulyanak ugyhogy nem hiszem, hogy sokat jelentene a mozgekonysagban. Valamit rakok ra es sulya mindennek van. Heliumos lufit meg nem lehet kapni ra. <#nevetes1>

darki81

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

nem hiszem h annyit változtatna rajta a +400kg
Én még a töltésgyorsító leszedésén is elgondolkoznék egy IS-8 hoz hasonló heavynek álcázott meden. Ha mozgékonyság a legfõbb fegyvered, akkor nem biztos hogy megéri a 400 kilós heavy töltésgyorsítót felrakni. Persze a szovjet lövegek lassan töltenek újra, értem én.

Kosz a tippeket. A legenyseget az IS-3-bol vittem at 99%-os hatodik erzekkel, fegyverkovaccsal, iranyitott utkozessel meg biztonsagos elhelyezessel. Ezek kozul 3 mindjart aktivalodik.
Annyira szarul nem tolom azert szerintem foleg miota figyelem az effimet. Csatankent atlagban 0.5-0.7-et megy fel(napi atlagbol szamolva). Remelem megmarad a tendencia ezutan is megha kicsit lassulni is fog.
Meg egyszer thx a jotanacsokert. <#worship>

WG = Wegyél Goldot!
de amúgy Wargaming alias a "fejlesztõ" csapat 😄
Sippie
Wargaming a fejlesztõ/kiadó/tulajdonos/gonosz médiamogul cég.
WG nem tudom mi....de én nem veszek nagy javítót, az tuti. Amúgy is papír az IS8...tehát tök mind 1.
^^
foxbat88fx-nak igaza van, azok nem kellenek rá, azzal menni kell és lõni mint a bolond 😊
2szer is meglehet 😊 Vegyél nagy javító csomagot 😄 legyen egy kis pénze a WG-nek, hisz olyan szegények <#rinya>
Nekem csatánként volt olyan, hogy kétszer ellõtték a lõszertárolót, tehát érdemes rátenni, mert egyszer megjavítod, de kétszer...? Aztán marad a 20-30 sec töltésidõ.
Szokása hogy elpukkan 1 lövésbõl, szóval kell rá a Wet AR. De a Wet AR helyett inkább a töltõt képezd ki.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ugyanúgy ammo rackes, mint az IS3, de lényegében ezt bárhol átlövik, szóval oly mindegy.
IS-8ra periszkóp távcsõ? XDDDD
nah öregem te komolyan nyomod XD, megsugom az a tank 1 rohamtank 😄 nem sokat fogsz vele egyhelyben nézelõdni, mert megvág egy arty aztán tekerheted a kövi spanglit....
én inkább venti+tölt.gy+stabi-t ajánlom
vagy a spanglitól..😄