World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eleve gyûlöltem az összes 122es ágyút aminek a nevében D is van, mert azok mind szarok, szóval annyira nem lesz fun az az IS-6, mivel nincs tier korlátja.
De a JT se sokkal jobb, mentem tegnap vele assault westfielden a támadó csapatban, az utolsó pajtánál voltam, utána már a nyílt terep és az ellenségek vannak, kb 400 méterre lévõ T29re rálõttem 5-6ot, meg se tudtam sebezni, lehet csak bad luck volt de nem tetszett. Tornya oldaláról pattant 2x, utána szembe fordult, akkor meg persze a lövegpajzsot találta el hiába frontra lõttem, meg volt 1-2 miss is. Õ meg 1et lõtt az is átvitt.
WoT: Nishizumi77
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
1450 HP
speed 38 km/h
hull armor 140/76/51
turret armor 102/76/50
view dis. 380m
radio range 395m
Pershing gun - 180mm pen, 240 dmg
RoF 7.31
7500 gold
Premium Dicker Max Stats:
T6:
HP: 570
Speed: 40/12
Armor Hull: 50/20/20
Viewrange: 400m
Radio: 620
Gun Depression: -10/+12
Reload time: 8.7 seconds
Aim Times: 2.3 seconds
Penetration: 169/227/60
Damage: 300/300/380
Ammo: 26
Na itt viszont kíváncsi leszek mivel magyarázzák a 10,5 cm K 18 L/52 löveg 169es átütését, ami egyébként 200mm, és sebzésnek is 320nak kéne lennie.
wot nick: PsychoTrooper
Nálam ezen kívül még célzásgyorsító és venti van a nyolcason, de a célzásgyorsítót valszeg fel fogja váltani az MK2 stabilizátor.
wot nick: PsychoTrooper
Bár a francia tankok nincsenek rajta,de majd valaki linkel egy olyan oldalt amibe az összes adat bent lesz.
Van vmi oldal ahol a tankok rejtõzködési értékét le tudom csekkolni?Fõleg a TD ágak érdekelnek.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/55756-how-bugfixing-works-at-wargamingnet/
Most így belegondolva fél év után jó sok mindent hozzá lehetne még tenni 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
WOT,én így szeretlek!
Elindult Karélián középen és hiába írtuk neki hogy jöjjön balra segíteni mert szarban vagyunk,ott támad az egész ellenséges csapat,csak ment elõre.Középig jutott.Miután megnéztem a statjait,már nem csodálkoztam.:S
Ennyire brutálisan szar játékost még nem láttam,pedig volt már itt pár agyhalottról kép.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ha láthatnánk egy replay-t
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Próbáltam században is az talán még szarabb...
vagy õ azt látta hogy arra nézek?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
lee
sorry 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Tudom, hogy mostanában szét van szedve KV1-nek és 2-nek, de ez csak egy új hóbort.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Mondjuk a rétegelt páncélzat kiegészítõ, ami heavyre körülbelül 1 tonna, már érezhetõ hatással van a tank mozgékonyságára, de a többi tényleg nem sok vizet zavar összességében.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Karelián assault: berak TD-vel támadni, miközben a "védóknél" van 3 scut és 5 arty...
Ha támadok, bespotolnak és kicsapnak, ha maradok, biztos vereség, de azért így is bespotolhatnak és kicsaphatnak 😄
Végül kb másfél percig húztam. Elmásztam egy bokorig a t8 franci TD-vel, scout elzúg mellettem, 900-as sebzés ISU-tól, majd a kegyelemdöfés arty splash képében... hû de fogom én az ilyeneket élvezni élesben... 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Annyira szarul nem tolom azert szerintem foleg miota figyelem az effimet. Csatankent atlagban 0.5-0.7-et megy fel(napi atlagbol szamolva). Remelem megmarad a tendencia ezutan is megha kicsit lassulni is fog.
Meg egyszer thx a jotanacsokert. <#worship>#worship>
de amúgy Wargaming alias a "fejlesztõ" csapat 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
nah öregem te komolyan nyomod XD, megsugom az a tank 1 rohamtank 😄 nem sokat fogsz vele egyhelyben nézelõdni, mert megvág egy arty aztán tekerheted a kövi spanglit....
én inkább venti+tölt.gy+stabi-t ajánlom