World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vegre megvan az IS-8. Igazabol mar regebben megvehettem volna, de addig nem akartam amig a tier 10-es agyut nem tudtam megvenni szetoszthato tapasztalatbol. Mar honapok ota erre gyujtottem, ugyhogy most tekerek egy nagy spanglit es kiprobalom <#taps> Sajnos vennem kellett nagyobb teherbirasu felfuggesztest mert a periszkopot meg a toltesgyorsitot mar nem birta el az eredeti. Harmadiknak meg amugy sem tudom mit rakjak. Nem tudom, hogy az ammo mennyire serulekeny mert akkor majd a vizes loszerrekeszt kell venni. Valami tapasztalata van valakinek? Elore is koszi.
Kivancs leszek emelkedni fog-e az effim a "szuperfegyvertol".

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

jó ez a teszt szerver 😄
ennyi szabad exp-vel tudok tankokat próbálgatni xd
kipróbáltam VK3002DB-t, sokan azt mondják rá hogy szar, de tévednek mert ez a tank nem szar, hanem KIBASZOTT SZAR! 😄
tier7ben 132mm átütés? 😄 nanee
Doc Hooliday
Hali skacok!

Tud valaki egy jó linket ahol komolyabban át tudnám nyálazni hogy a tankoknak részletesen hol vannak a sérülési zónái?? Mit hol érdemes meglõni? Magyar link lenne a legjobb (tudom bele ér a bilibe a kezem <#smile>) de angol is megteszi!

Köszi!

Is3-on én is a BL9-re gyûjtök. Egyébként annyira nem rossz ez sem, ha a megpróbálod a gyengébb helyeket lõnni, akkor még így is átvisz elég sokmindent. Igaz már én is várom a jobbikat😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nincs meg a BL9, de egy biztos, Tier 9-ben nem fogok ezzel a szar fos 122-es D-25T-vel bohóckodni. Ha el jutok az ST-I-g várok , és majd meglátom.

Lehet nyáron rászánok pár forintot, annyi free XP-m van hogy ihaj. Átválltom és hajrá. De lehet hogy mégse, még nem tudom költsek-e rá.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát ez mi, kis kijelzõs billenytûzet? Azt meg minek, nem elég nagy a monitor?

popey8
Sok az ammo rack.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A D-25T vacak, tier 8 vagy afeletti harckocsin semmit nem ér. Ha nincs meg a BL-9, akkor az ST-1 biztos "vicces" lesz vele. A KV-4-nél 107 mm ZiS-24-ig csak az van amit Foxbat is írt, free xp vagy 107 mm ZiS-6.
A KV-3-ason is ugyanolyan hulladék a D-25T, hamar le is váltottam ZiS-6-ra.

A ZiS-24 a többi tier 9-es löveghez képest csak átlagos. Semmiben nem kiemelkedõ. A 10,5 cm Kwk46 L/68 és a 100 mm SA 47 (akkor is, ha nem revolvertáras lenne) egyértelmûen jobb. De a D-25T után megváltás lesz a ZiS-24.
Ez egy mondat volt? <#smile>

Ezek szerint tévedtem. És ezt be is vetették?
Itt a 105-ös

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem hiszem, mivel ott repült valamelyiknek a karja 😄 komolyra fordítva a szót nagy mázli kellett volna hozzá, de elõfordulhat hogy az ilyen betonmellvéd felfogja a skulót, és egy kis szerencsével a lökéshullám sem csinál kenõmájast a belsõ szerveidbõl. De akkor is részed lesz egy kellemes kis repülésben. A 75-ös. A 105-öst tudtommal sosem tették a Shermanre a valóságban.
szerintetek ebben http://www.youtube.com/watch?v=0b8OcJ0A1OU mikor 2:04nél meglövi a Sherman az épület sarkát (ez a 75ös csõ vagy a 105ös?) a két japán túlélhette?
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. június 7. 20:12:36
Jármû: Churchill
Szerzett tapasztalat: 3 234 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 32 276
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Top Gun

Elsõ 8 killes csata, most már csak azt nem tudom eldönteni, hogy én "prémium pro" vagy "taktikmen" vagyok.
váltottam t34-re mondom egy kis creditet farmolok t20-ra erre jött a bug mínuszos lett a kör mert nem tudtam besaccolni hol lehet a tank valójában, és felé lõttem meg pattantam, elindítom xvm nélkül erre sand river lemming t10-9-8 áradat és egy t110-el ketten fogtuk a heavy side-ot^^ asszem kilépek egy idõre 😛
😄 lehet szembõl sokszor átlõtték így váltott az oldalazásra, még 1-2k battle vele és megtanulja beforgatni 😄 talán.. ^^
csőcse
Spaced armor nem tudtátok titániumból készülhetett csakis ezért van az hogy az a kis 10mm-es 100x többet ér mint egy sima kis páncélzat bármit felfog varázslatosan.

köszi!

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

disorder14
nagyjából su85, a kicsiktõl már nem kell tartanod, viszont T8 csata már nem lesz ritka, sõt😊
am én a 100as ágyúval használtam, azzal jól hozta a pénzt is, meg élvezet is volt vele játszani

Urak!Nemsoká meglesz az SU-100.Esetleg valaki ejtene pár szót róla?A száraz adatokat én is látom, nekem tapasztalatok kellenének!Elõre is köszönöm!

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

pointer4
Végül is a spaced armor miatt az E100 nak erõsebb az oldala mint az elején az alsó lemeze 😄
s egy annyira noob e100 lõ ki aki 90 fokban az oldalát mutatva megáll és célozgatja a tornyom mert mellé lövök 3* felé...
ez lemaradt
mi a ...om ez? meghülyült az xvm mod-tól a játék és hiányoznak textúrák a levegõben szaladgálnak az emberek meg a falon futkorászik az is7 stb 😄 ellövök öt golyót az e100 oldalára és semmi mert a valóságban alacsonyabban van 2 méterrel én meg lövöm az eget
Na ezen a 7.4 test2õn vmit vagy elb**ak vagy én vagyok uber noob XD
Gondoltam kipróbálom az 5ös francia artyt.... (Hummel 100szor jobb!)
rálövök a VK3001(H)-ra, bounced off
jön az amx 13 75 kinyirni engem, rálövök, we didnt penetrate that armor.. LOL WTF?
asszem elég gagyi ez az 5ös francia arty... hummel mobilitásban 10szer jobb
disorder14
Ha van egy 7.4 tesztszeres, akinek megvan ott a kv4, az leírhatná, hogy mennyi ott kb. a javítás😊 köszi

disorder14
Kíváncsi vagyok mennyivel fogják a javítását csökkenteni, mert borzalmasan viszi a pénzt... és a zissel még rosszabb lesz, mivel kevesebbet sebez szinte ugyanolyan lõszerár mellett...

Megnézem, KV4-el 1038 eff-et ad, Tiger II-re 1745-öt. Löwe-re és M6-ra is többet ad. Ez a legvacakabb magassabb tierû tankom

Ennél rosszabb értékeket, csak a kis tierû vacakokkal van, meg amikkel csak egy-két kört mentem.

Ruszki OP...

disorder14
Sztem sokat javult pl. a bétához képest.. emlékszem ott tényleg olyan volt, mintha gumilabdákat lövöldöznék, a hajamat téptem minden csata után😄

Nekem szörnyû. Pontatlan és nem üt át semmit. Igaz, hozzá szoktam a németeknél a pontosabb, magasabb átütésû ágyúkhoz. Talán azért tûnik olyan vacaknak

disorder14
megnézheted a statomat, bmxbandita a nevem, amit ott látsz annak a java D25tvel volt, kb. 8-10 csatát mentem eddig a zis24gyel, én egész jól elvoltam vele😊
nagyon pozitívan csalódtam a d25ben ezen a tankon, komolyan olyan lövések találtak be vele😊 3-400 méterrõl ráküldök egy alig kilátszó célpontra, hogy hátha.. és nem egyszer jöttek be ezek😊
eddig a zis nem hozza a hozzá fûzött reményeket, na de majd hátha😊

A D25T-nél nem lehet szarabb. T32 testét se üti át. Váltok HE-re. 66-ot sebez. Ezt a szopást...ilyen nincs. Egyszerûen minden csatában KV4-el csak egy mínusz tank vagyok a csapatnak. Nem tudok segíteni. Nem tudok hátulról támogatni. Semmire se jó.

disorder14
Nekem tegnap este lett meg rá a hosszú 107es... lehet most el fogom rontani a kedved, de alig jobb, mint a d25t, néha vissza is sírom...😄 a sebzése kissebb ugye, nagyon kevéssel lõ gyorsabban, és kövezzetek meg... de nekem a D25 pontosabb volt, mióta fent van a zis24, azóta 3%ot esett az accuracym, 83%ról 80ra...
csak annyi elõnye van, hogy a T8as heavyket szembõl már tudom vinni

I.C.ram
ja és 50k váltható XP is van az accounthoz.
I.C.ram
Egy haverom megválna a WoT accjától(1375-ös eff), de sajnos e-mail címet nem tud hozzá adni (vállalom érte a felelõsséget, 13 éve itt vagyok SG-n...).

2 prémium tank is van az account-on összesen 24500(!!) arany értékben:

-T8 Löwe 365%os legénységgel
-T8 T34 200%-os legénységgel
mindkettõ fel van szerelve teljesen

Összesen 15 garázshellyel, 48 barrack hely, melybõl 44 foglalt különbözõ tankokhoz, legalább 100%os legénységekkel feltöltve.

Továbbá az accounton van kb 2.1 millió kredit is, és 20 arany.

Orosz:

Garázsban:
T9 IS-8 kifejlesztve teljesen + kb 120k XP 275%-os legénységgel, kiegészítõkkel felszerelve.

Kifejlesztve:
-T10 IS-4 elite
-T9 Object 704 kifejlesztve, kivéve a lánctalp
+ csomó kisebb tank is kifejlesztve (KV1,2,3, T34-85 stb.)

USA:

Garázsban:
-T9 M103 teljesen kifejlesztve + 120k XP, 250%-os legénységgel, kiegészítõkkel felszerelve.

Kifejlesztve:
-T8 Pershing minden kifejlesztve kivéve a torony meg a top ágyú
-T5 M10 Wolverine teljesen kifejlesztve +10k xp
-T6 M4A3E8 Sherman teljesen kifejlesztve + 27k xp félrerakva Sluggerre.

Német:

Garázsban:
-T9 E-50 teljesen kifejlesztve, csak a 88L100-as ágyú hiányzik, de a top ágyú megvan rá, 280%-os legénységgel, kiegészítõkkel felszerelve.
-T9 Jagdtiger elite, 275%-os legénységgel, kiegészítõkkel felszerelve.

Kifejlesztve:
T6 GW Panther minden kifejlesztve, kivéve a top ágyú
T10 E-100, top ágyú nincs még kifejlesztve
T6 VK3001P többnyire kifejlesztve minden, kivéve torony és lánctalp.
+ kisebbek mint Leopard, stb.

Francia:

Kifejlesztve:
-T6 AMX 13 75 teljesen ki van fejlesztve + 2900xp

Ha érdekel valakit, az privátban jelezze, köszönöm!
Sose gondoltam volna hogy ilyen kört tudok menni ezzel a tankkal:

Gyõzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. június 7. 19:01:30
Jármû: PzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 2 190 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 24 881
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály

A legdurvább az egészben hogy 3* gyújtottam fel egymás után ugyanazt a KV-5-öt. Úgyhogy nekem most igazából csuklanom kellene 😄

Komarin is jó map, csak olyan stílusú játékosnak kell lenned (én td-zek ezért a camp nem zavar és az 1 helyben ácsorgás x ideig) én td-vel, heavy-vel is megyek középre, 70-80%-ban úgy is 1-2 tank megy a csapatomból oda, így én elvagyok ott elég jól, artytól is védve vagyok házak között nagyjából, és szépen tudom oldalba lõni a népet, meg kinyírni a szigeten levõket, aztán gyorsabb tankkal (m103 v td-bõl pl. m10) simán mehetek 1 kis camp után rusholni artyra v világítani ha úgy ítélem a helyzetet. Ha meg nagyon gázos a szitu (szal cappelnek) még ferdivel is vissza érek olyan helyzetbe h tudjam lõni a cappelõket.

Számomra ezerszer jobb 1 komarin, mint pl. redshire v dragonridge v mi az a förmedvény 😄....de hát ízlések és pofonok😊
Ez a 122-essel volt. Az nem igaz,hogy drága bele a lõszer, egye fene. De ilyen rémes statisztikám se volt még egy tankkal se. Soha nem lövök ki( kilõni, nem is sebzek) senkit, ellenben folyton felgyulladok.

Igaz, mikor véletlenül nem tier X-esek közé vágott be, csináltam egybõl 5 kill-t. De akkor is. Ilyen nagyon ritkán van.

Gondoltam (olvasom amiket írsz) 😊)
lehet hogy 50et sebez de legalább sebez valamit...
122es HE se sebez többet és az yoval drágább
Ja és még valami
amikor berak top tanknak és esetleg te vagy az egyedüli tier8 akkor kib** módon légy észnél, és használd ki a lehetõséget, mert volt hogy én ilyenkor 1000-1100 exp-t szereztem, máskor meg 100-200at amikor nagyok ellen tesz be.
Nem olyan családból származok én...

Na ja szabad XP-bõl nekem is jó lenne.

Bátran nem megyek elõre ,meg sehogy se, mert lassú.

HE? Belelövök egy vk45-be, le vesz 50-et! E75-bõl egyet! De jó...

Annyira siralmas.

Érdekes KV3-on ennyire nem tûnt fosnak ugyanez az ágyú, itt hogy lehet szarabb?

Artyizz egy kicsit
zis-24*
Van 😄
Toljad az alap 107essel... ne tedd fel a 122est, azt csak pattog, mellé lõ és viszi a zsédet...
107es olcsó, alig sebez és üt át kevesebbet de pontosabb és gyorsabb.
Ha top tier vagy akkor se menjél olyan bátran elõre, ha jön olyan tanki amit visz az AP akkor szord meg azzal, ha jön egy KT szembõl akkor szord meg HE-vel...
Ha berak nagyok ellen, akkor nézzél ki magadnak egy társat és menj vele, ha nagyon elõre megy akkor hagyd a pibe és keress másik embert, ja és persze Load HE 😊
Eléggé szenvedõs lesz..
Én szabad exp-bõl fejlesztettem ki a talpat+tornyot, vagyis csak a gunra kellett farmolnom kb. 36-37.000 exp-t, de igen csak szenvedés volt, na de a ZiS-27 kárpotolni fog 😊 állat egy gun!
csaba90
óóó... hogy<#gun>

Csaby

Csak a 8.as a revolveres.

Hát igen igen ez így van...ez is olyan nagyon OP.

Egyik csata: 4 lövés egy Löwe-re. Lepattan. Egy lövés egy vk36-ra. Lepattan
Másik csata: 5 lövés egy T34-re. Lepattan. 2 Lövés egy Tigrisre. Lepattan
Nyolcadik lövéssel sebeztem egy KV3-at.

Két csata alatt egy rendes találat, a többi lepattant. Persze nagyon OP tank, csak nem én tudom hogy kell vele játszani az a baj.

csaba90
A francia top artyk a test2-õben már nem revolveresek, vagy nem is voltak azok? így akkor nincs nagy gáz 😄

Csaby

Nocsak, nem tetszik egy szovjet tank? Pedig azok állítólag mind OP-k, peccsrõl peccsre csak erõsebbek :<#eplus2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"