World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írtál volna 1 mondatot hogy "srácok félreértettetek, nincs bajom a lengyelekkel, csak pár lengyel játékossal nem jöttünk ki a companyban" megoldottad volna az egészet. De nem, neked le kell buzizni minket meg FENYEGETNI hogy ha nem hagyjuk abba feljelentesz. Szted ez mûködik? 😊
Nem vettek be és két órán keresztül könyörögtél...
Öcsém. Nem vettek be, lépj túl. Nem kötelesek bevenni.
Ha nem vettek be minek rinyálsz még nekik? Keress egy másikat
Sõt az a legjobb ha magyarokat keresel. Vagy te magad toborzol emberek a company-ba.
Ez eszedbe se jutott?
Ez valami rettentõ butaság, hogy elvárod már pedig téged vegyenek be...baszki, õk valószínûleg olyanokkal akarnak menni akikkel egy nyelvet beszélnek és ismernek is. Lehet egy összeszokott csapatról van szó, jó hogy nem vesznek be.
Juj hallod...láttam már itt sok hülyét, de egyre jobban sikerül alul múlni.
És komolyan, nekem nem is a hülye lengyel utáladottal van bajom, hanem ezzel mi az hogy ENGEM nem vettek be....
Óvoda! Érted, ott van ilyen ,jaj nem vettek be a játékba...lépj tovább és keres olyanokat akik bevesznek.
Legközelebb mi lesz? Rá írsz valakire márpedig gyere velem Platoon-ba, az illetõ meg nem akar veled menni, akkor elhordod minden szemét köcsögnek? Vagy hogy képzeled te ezt?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mert 2 hszel ezelõtt azt magyarázod hogy te csak az embereket fikáztad, de most meg már megint azt hogy a lengyeleket, mert mindig a lengyelek dobtak ki.
Döntsd el hogy pár játékossal van bajod vagy a LENGYEL játékosokkal 😊
Nekik senki se szólt, hogy a magyarokat mindig be kell venni a kompaniba szó nélkül. 😊
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Hogy hívtam volna õket? A lengyelek a wotból? Megint ugyan ott vagyok.....fõ kolompos felkapta a hisztit hogy le szóltam a lengyeleket, úristen, jajj most mi lesz, azt tessék.
#139228 szép volt <#levele>#levele>
Encounternél például kétszer is azt hitték a csapatomból, hogy a piros 1-es pontot kell foglalni, és nem értették eleinte, hogy miért nincs zöld csík. Ez kínos.
Ha lejjebb olvasol, akkor dõlt betûvel azt másoltam ki a patch note-ból, hogy melyik játékmód mely mapeken mûködik.
Atya úristen, és akkor még én vagyok a sz.r.
Orbitálisan nagy vicces emberek vagytok! 5 éve lelehetett volna már zárni az egész témát, rám lett bélyegezve hogy " retardtált " ( kurvára alaptalanul, nem hiszem hogy ti jobb szócskát érdemelnétek 😄 ) vagyok, mit akartok még?
Azt hiszitek hogy én csak itt kocka huszárkodok meg ilyenek? Nagyon is jól tudom mi volt a történelembe, nagyon is jól tudom hogy csípjük / tük egymást, de ez a fele csak látszat ! Mosolyog egymásra a 2 nép, de ennyi, azt kész, csókolom! Persze vannak ott is jó fejek, de a 2 óra szarakodás után baromira nem ezt a következtetést vontam le...
Fogjátok meg egymás kezét, és törõdjetek már végre a saját dolgotokkal, hihetetlenek vagytok.
Aki innentõl kezdve 1 szót is szól az egészre, jelentem az egész bandát, a fenébe. Szánalom a köbön.
És vége.
Nem éreztem úgy hogy az bárkinak befolyásolná a játékmódját, hogy támadó vagy védõ e. EGyszerûen a védekezõ medek-heavyk ugyanúgy elindulnak elõre mint a sima randomban és a verekedés nagyjából a pályák felénél történik. A TDk is ugyanúgy beállnak mindkét oldalon.
Ha belegondolsz, a sima randomnál is a high tier TDk meg lassú heavyk többnyire védik a saját zászlójukat, ezen nem változtat ez sem. Ellenben a támadóknál igen, mivel ott ugyanezek a tankok muszáj hogy supportálják a támadást mivel NINCS értelme védeni a nem létezõ saját zászlót.
De mondom, ez csak 3-4-5 órányi játék tapasztalat, ahol SPGbõl néztem végig mi történik a pályán.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Attack: one team defends the only base whilst the second team should capture it or destroy all enemy vehicles. The mode is activated for Erlenberg, Prokhorovka, Westfield, Karelia, Malinovka, Sand River, and Siegfried Line.
Encounter: both teams try to capture the single base in the center of the map or to destroy all enemy vehicles to win. The mode is activated for El Halluf, Murovanka, Steppes, Ensk, Himmelsdorf, Ruinberg, Malinovka, Sand River, and Siegfried Line.
Mindennemû megszólalásomat "XD"-vel reagálták le, majd kifejtették, hogy miért is vagyok zsidócigány. Kellemes emlék, és azóta nem merek beírni semmit a magyar játékosoknak, kivéve ha már kilõttek a tankomból. 😊
Az egész egy tényen alapszik hogy bizony a lengyelek nem lacafacáznak és szarnak rá hogy magyar e az illetõ kibaxák mint macskát... még azért más szlávfajta klánok jobban befogadóak. Ettõl emberünknek kicsit elgurult a gyógyszere és dühösen tett megjegyzéseket ami azért nem meglepõ kinek jó érzés ez persze a továbbiakban jól elfajult az egész de ezért mindkét itt hadakozó fél hibás mert ilyen esetben belehajszolják egy védekezõ szerepbe a másikat aki már csak dafke azért se ismeri el hogy a dühtõl hülyeségeket írt és kabumm csokapic flamewar.
Nem akarok hülyeséget mondani, de nagyjából a meccsek fele az ilyen volt.
Úgy tûnik hogy bizonyos térképeken nincs csak a régi random kétzászlós, ugyanis nem láttam mindegyiket ilyen módban. De az is lehet hogy az a 4 óra amit elütöttem kevés volt arra hogy mindet beadja.
De pl Himmelen 3x voltam, és mindháromszor az egyzászlós játékot adta, randomot nem, hasonlóképpen el hallufnál is, mig sand river csak randomban volt.
A lengyelekkel van a legkevesebb problémám, általában lengyelül is szoktam köszönni a játékban. 😊 Mivel a magyarokat szerintem többen utálják. 😉
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Próbáljuk már elfogadni, hogy:
1. nem mi nyertük a háborút
2. eltelt pár év és van házon belül nagyobb probléma
Egyébként kíváncsi lennék, hogy mennyire lenne elégedett a sok revizionista, ha visszacsatolnák Erdélyt... szerintem a korai öröm után azonnal mondanák, hogy "én ne ilyen lovat akartam".
Hát én együtt tudok élni ezzel, köszönöm.
A lengyelek
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
I met God. She's black
9 kör 9 tank 9 first win
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Akkor sajna nem oldja meg 1 újratelepítés. <#lookaround>#lookaround>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Volt szerencsém járni Krakkóban, nem elég, hogy gyönyörû, de nem tudom tudod-e, hogy a lengyelek magyarul is el tudják mondani ezt a mondókát?
A mûemlékek nagy részére magyarul is ki van írva ugyanaz, mint lengyelül.
Ha már ennyire utálni akarsz valakiket, akkor keress kérlek 1 olyan nemzetet, akik tettek azért, hogy utáljuk õket.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Azt szeretném kérdezni, hogy másnál is jelentkezik-e ez a probléma:
sniper módban szokott a fekete és a piros ^ szétugrani vertikálisan.
És az a baj, hogy nem csak 1x, hanem állhatnék ott egész meccsen, akkor is ezt csinálná, így nem tudok célozni.

Sobienski János lengyel király miután a szövetséges csapatokkal együtt felszabadították Budát hazafelé menet még visszafoglalta a töröktõl Szécsény várát is. Csak mert útba esett.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1