World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Abban egyetértelk viszont veled hogy szakadjunk le a témáról. Viszont amilyen módon te akarod lezárni (lebuzizol minket, meg fenyegetõzöl hogy feljelentesz mindenkit) megint nem azt éred el amit szeretnél 😊

Írtál volna 1 mondatot hogy "srácok félreértettetek, nincs bajom a lengyelekkel, csak pár lengyel játékossal nem jöttünk ki a companyban" megoldottad volna az egészet. De nem, neked le kell buzizni minket meg FENYEGETNI hogy ha nem hagyjuk abba feljelentesz. Szted ez mûködik? 😊

Most hogy van 2x több tapasztalatot kapnak az emberek mécsenként?
Azt mondod ismered a történelmet tisztában vagy vele hogy magyarok-lengyelek jóban vannak/voltak, DE ÁLLJ! Kib@sztak a szakaszból! A mocskos patkányok innentõl dögöljön meg az összes. Gratulálok. Ostoba
Nem, itt te vagy a fogyi. Mert miért kéne téged bárkinek is be venni company-ba? Én se vennélek be ilyen viselkedéssel. Mi ez kötelezõ? Ez nem lengyel-kérdés, hanem degenerált kérdés.

Nem vettek be és két órán keresztül könyörögtél...

Öcsém. Nem vettek be, lépj túl. Nem kötelesek bevenni.
Ha nem vettek be minek rinyálsz még nekik? Keress egy másikat
Sõt az a legjobb ha magyarokat keresel. Vagy te magad toborzol emberek a company-ba.
Ez eszedbe se jutott?

Ez valami rettentõ butaság, hogy elvárod már pedig téged vegyenek be...baszki, õk valószínûleg olyanokkal akarnak menni akikkel egy nyelvet beszélnek és ismernek is. Lehet egy összeszokott csapatról van szó, jó hogy nem vesznek be.

Juj hallod...láttam már itt sok hülyét, de egyre jobban sikerül alul múlni.

És komolyan, nekem nem is a hülye lengyel utáladottal van bajom, hanem ezzel mi az hogy ENGEM nem vettek be....

Óvoda! Érted, ott van ilyen ,jaj nem vettek be a játékba...lépj tovább és keres olyanokat akik bevesznek.

Legközelebb mi lesz? Rá írsz valakire márpedig gyere velem Platoon-ba, az illetõ meg nem akar veled menni, akkor elhordod minden szemét köcsögnek? Vagy hogy képzeled te ezt?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Random work
Egyébként miért nem a WG-t utáljuk? Hiszen õk okozták az egészet! Kreálták ezt az ördögi játékot!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Látod, megint nem vagy konzisztens.

Mert 2 hszel ezelõtt azt magyarázod hogy te csak az embereket fikáztad, de most meg már megint azt hogy a lengyeleket, mert mindig a lengyelek dobtak ki.

Döntsd el hogy pár játékossal van bajod vagy a LENGYEL játékosokkal 😊

Random work
Szegények nem tudták, hogy a komplett 40milliós lengyel nemzetet képviselik és amennyiben nem veszik be a magyarokat a kompaniba, akkor utálni fogjuk Lengyelországot.

Nekik senki se szólt, hogy a magyarokat mindig be kell venni a kompaniba szó nélkül. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Master91
2 óra szenvedés után nem 1-2 ember volt.
Hogy hívtam volna õket? A lengyelek a wotból? Megint ugyan ott vagyok.....fõ kolompos felkapta a hisztit hogy le szóltam a lengyeleket, úristen, jajj most mi lesz, azt tessék.

#139228 szép volt <#levele>
Csak 10 csatát játszottam le tesztszerveren, szóval nekem a random random battle más csatatípust dobott ki többször, tehát ez ilyen szempontból érthetõ, de azért így is voltak érdekes dolgok.

Encounternél például kétszer is azt hitték a csapatomból, hogy a piros 1-es pontot kell foglalni, és nem értették eleinte, hogy miért nincs zöld csík. Ez kínos.

Ha lejjebb olvasol, akkor dõlt betûvel azt másoltam ki a patch note-ból, hogy melyik játékmód mely mapeken mûködik.

Master91
Hála égnek valakinek tényleg sikerült meg érteni hogy mi is volt az én bajom...
Amennyire én láttam, 1-2 ember után egy egész nemzetnek mentél neki, ez volt a hiba amire ráugrott a nép.

Master91
Vazze ennyi fogyit! Azért mert le "mocskosoztam" pár lengyelt mert 2 órán keresztül b*ztak befogadni minket companyba, már ki tárgyaltuk hogy akármilyen nyelven kérhettem / írhattam / beszélhettem nekik,és nem fogyatékos módon csak "plíííz"-eltem, komminukálni próbáltam velük angolul, azok meg csak röhögtek, haverom mint említettem a nevébe van a "Hungarian" szó, tehát a hülye is tudja hogy magyarok voltunk, semmit se értünk el vele, nagy ívbe szartak ránk, azt még pattog a sok fogyi már trianonon....
Atya úristen, és akkor még én vagyok a sz.r.
Orbitálisan nagy vicces emberek vagytok! 5 éve lelehetett volna már zárni az egész témát, rám lett bélyegezve hogy " retardtált " ( kurvára alaptalanul, nem hiszem hogy ti jobb szócskát érdemelnétek 😄 ) vagyok, mit akartok még?
Azt hiszitek hogy én csak itt kocka huszárkodok meg ilyenek? Nagyon is jól tudom mi volt a történelembe, nagyon is jól tudom hogy csípjük / tük egymást, de ez a fele csak látszat ! Mosolyog egymásra a 2 nép, de ennyi, azt kész, csókolom! Persze vannak ott is jó fejek, de a 2 óra szarakodás után baromira nem ezt a következtetést vontam le...
Fogjátok meg egymás kezét, és törõdjetek már végre a saját dolgotokkal, hihetetlenek vagytok.
Aki innentõl kezdve 1 szót is szól az egészre, jelentem az egész bandát, a fenébe. Szánalom a köbön.
És vége.
Szupi, igy már értem kösz.

"Amikor majd berak a védekezõ oldalra 4 high tier TD-t és négy artyt, aztán te meg támadóként rohamozzál..."

Nem éreztem úgy hogy az bárkinak befolyásolná a játékmódját, hogy támadó vagy védõ e. EGyszerûen a védekezõ medek-heavyk ugyanúgy elindulnak elõre mint a sima randomban és a verekedés nagyjából a pályák felénél történik. A TDk is ugyanúgy beállnak mindkét oldalon.

Ha belegondolsz, a sima randomnál is a high tier TDk meg lassú heavyk többnyire védik a saját zászlójukat, ezen nem változtat ez sem. Ellenben a támadóknál igen, mivel ott ugyanezek a tankok muszáj hogy supportálják a támadást mivel NINCS értelme védeni a nem létezõ saját zászlót.

De mondom, ez csak 3-4-5 órányi játék tapasztalat, ahol SPGbõl néztem végig mi történik a pályán.

bujcsik555
Ezt nem hiszem el, életem legnagyobb barmával sikerült összetalálkoznom szerintem. Live Oaks, A3-nál a kis sikátorba IS-3-al beálltam, egy T-29-el, T29-et kilõtték, de pont úgy állt hogy takarta a sikátort, csak egy akkora rés volt ahol át tudtam lõni. Szembe jött egy E75, KV3, IS, IS3. Mögöttem a ut tuloldalán egy IS-8 csapattárs. Gondoltam fedezi majd a seggem a medektõl. KV3-t kilõttem, E75 32HP-n, IS10HP-n, IS-3 700Hp, nekem még 1100HP, HE-vel tudtak csak szedegetni, ugye a frontról pattogott minden. Panther 2-s megpróbált mögém jönni, írom gyorsba az IS-8 nak, fedezzen, lõje le. Erre õ elmegy a héáak mögé fedezébe, és megvárja mig bekerítenek, megölnek, majd a 4 low hp-s tankot megöli. GRATULÁLOK!

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Royce
Added two new combat modes appearing randomly: Attack and Encounter.

Attack: one team defends the only base whilst the second team should capture it or destroy all enemy vehicles. The mode is activated for Erlenberg, Prokhorovka, Westfield, Karelia, Malinovka, Sand River, and Siegfried Line.
Encounter: both teams try to capture the single base in the center of the map or to destroy all enemy vehicles to win. The mode is activated for El Halluf, Murovanka, Steppes, Ensk, Himmelsdorf, Ruinberg, Malinovka, Sand River, and Siegfried Line.

Egyszer én is beírtam egy magyar platoonnak a csapatból, hogy miattuk fogunk veszíteni, mert csak a magyarok ilyenek, - ugye hátul campelõ, egymással ingame chaten teljesen eszement dolgokról diskuráló játékosok, akik tigrisben és tigris (P)-ben ülnek, szóval magasról tesznek az egész csatára, mert õket ez nem foglalkoztatja - és a "zsidócigányozás" után ki is lõttek.

Mindennemû megszólalásomat "XD"-vel reagálták le, majd kifejtették, hogy miért is vagyok zsidócigány. Kellemes emlék, és azóta nem merek beírni semmit a magyar játékosoknak, kivéve ha már kilõttek a tankomból. 😊

Errõl az Eurovizios dalfesztivál jut eszembe. Gyakorlatilag ott lehet tudni hogy melyik ország kiek adja a pontot, mert nem a zenéket pontozzák hanem az országot. És ott kijön, hogy nem vagyunk népszerûek 😊

Nik0Bellic
Még mindig itt tartotok látszik nincs jobb téma.
Az egész egy tényen alapszik hogy bizony a lengyelek nem lacafacáznak és szarnak rá hogy magyar e az illetõ kibaxák mint macskát... még azért más szlávfajta klánok jobban befogadóak. Ettõl emberünknek kicsit elgurult a gyógyszere és dühösen tett megjegyzéseket ami azért nem meglepõ kinek jó érzés ez persze a továbbiakban jól elfajult az egész de ezért mindkét itt hadakozó fél hibás mert ilyen esetben belehajszolják egy védekezõ szerepbe a másikat aki már csak dafke azért se ismeri el hogy a dühtõl hülyeségeket írt és kabumm csokapic flamewar.

Nekem tegnap éjjel a tesztszerveren rengetegszer jött elõ az új játékmód.

Nem akarok hülyeséget mondani, de nagyjából a meccsek fele az ilyen volt.
Úgy tûnik hogy bizonyos térképeken nincs csak a régi random kétzászlós, ugyanis nem láttam mindegyiket ilyen módban. De az is lehet hogy az a 4 óra amit elütöttem kevés volt arra hogy mindet beadja.

De pl Himmelen 3x voltam, és mindháromszor az egyzászlós játékot adta, randomot nem, hasonlóképpen el hallufnál is, mig sand river csak randomban volt.

Random work
Néha tök jól el lehet dumálni randomban. Olykor komplett EU csúcstalálkozót is rendezhetnénk, mert annyi nemzet képviselteti magát.

A lengyelekkel van a legkevesebb problémám, általában lengyelül is szoktam köszönni a játékban. 😊 Mivel a magyarokat szerintem többen utálják. 😉

Én éjjel játszom, este 8-9 után, hajnali 1-2ig. Hétköznap/hétvégén. Ha ez számít - szerintem nem, nem vagyok híve a "délelõtt csak hülyék játszanak" összeesküvés elméletnek.

Swampson Churchill is volt asszem. Ki is vették õket jól <#eplus2>
Karelián pl egy csomó T34/85 is volt, 122-es ágyúkkal.
Royce
Nem véletlenül, minket magyarokat 10 országból 9 utál.

nekem például csak a szlovákokkal van bajom, mihelyst kiszimatolják, hogy egy vagy két magyar is játszik a csatában, indul a felsõbbrendûségi szöveg a cseten...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Német és oroszt akartam írni természetesen.
Mivel német és amerikai tankokkal és mapokkal indult a játék, ez nem olyan meglepõ talán, bár én nem szoktam nagyon figyelni.
Random work
most, akkor milesz? Merre menjünk a tankokkal? Bukarestnek vagy Párizsba???

Próbáljuk már elfogadni, hogy:

1. nem mi nyertük a háborút
2. eltelt pár év és van házon belül nagyobb probléma

Egyébként kíváncsi lennék, hogy mennyire lenne elégedett a sok revizionista, ha visszacsatolnák Erdélyt... szerintem a korai öröm után azonnal mondanák, hogy "én ne ilyen lovat akartam".

mMs is észrevette, hogy a pályához tartozó statikus roncsok szinte mind kivétel nélkül német hk-k? Egy KV-ra emlékszem valamelyiken, amerikai mintha egy sem lenne...

Persze ettõl még a franciákat en bloc gyûlölni ugyanolyan hülyeség marad, mint a lengyelek esetében.
Royce
Vérkomolyan <#vigyor2>

Éppen erre próbáltam kilyukadni, ha nem figyeltél. Magyarország alávetett szerepet játszott az Osztrák-Magyar monarchiában, nem mi döntöttük el, megyünk e háborúzni vagy nem. Ennek ellenére valahogy mégis Magyarországtól sikerült a 2/3 területét elcsatolni és nem Ausztriától. Vagy Németországtól, az Antant legfõbb ellenségétõl.

Random work
Gondolom komolyan vetted a blogot...

Royce
Nagyon "hiteles" cikk, ügyes vagy fiam leülhetsz egyes

Mert? Már megint zavarja õfelségedet a "Rinyálás"?

Hát én együtt tudok élni ezzel, köszönöm.

Random work
Ja és ha rendesen utálni akarja valaki a lengyeleket, akkor itt a cikk, hogy miért kell:

A lengyelek

Még mindig ez a téma? Tegnap délután óta? Get the popcorn.
Random work
Na srácok szerintem költözzetek át a következõ blogra: Gyûlölt Ellenségeink

Itt maradjunk témánál!

Jaj ne már...Trianonozni nehogy elkezdjetek már...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

szabii98
Mo. és Ausztria akkor egy ország volt, így tehát mindketten szenvedtek veszteségeket, az már más tészta, hogy Mo. nagyobbat

I met God. She's black

Ha már ennyire utálsz valamilyen nemzetet, utáld például a Franciákat, meg a többi Antant hatalmat, akik Trianonnál úgy döntöttek hogy el kell csatolni Magyarországtól a területének 66%át. Magyarországtól, aki az osztákok csatlósa volt. Érdekes módon ausztriának és németországnak nem csatolták el a 2/3-át. Csak a csóri csatlós magyarországnak. Igazság, mi?

Sunsetjoy
A múltkori elsõre duplázót megnéztem planetwoton, kár hogy nem lettek jobbak a körök, meg jó lett volna a prém is...

9 kör 9 tank 9 first win

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az lesz az!
Akkor sajna nem oldja meg 1 újratelepítés. <#lookaround>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hogy te meg mekkora marha vagy. Nézz már utána 1-2 dolognak a történelembõl.
Volt szerencsém járni Krakkóban, nem elég, hogy gyönyörû, de nem tudom tudod-e, hogy a lengyelek magyarul is el tudják mondani ezt a mondókát?
A mûemlékek nagy részére magyarul is ki van írva ugyanaz, mint lengyelül.
Ha már ennyire utálni akarsz valakiket, akkor keress kérlek 1 olyan nemzetet, akik tettek azért, hogy utáljuk õket.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Én is tapasztaltam, általában domboldalakon, dombok tetején, mikor ferdén áll a tank a vízszinthez képest. Ilyenkor meg csak tippelni tudok, hogy melyiket vegyem figyelembe 😄

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy másnál is jelentkezik-e ez a probléma:
sniper módban szokott a fekete és a piros ^ szétugrani vertikálisan.
És az a baj, hogy nem csak 1x, hanem állhatnék ott egész meccsen, akkor is ezt csinálná, így nem tudok célozni.

"Szart se tettünk értük, õk se mi értünk."
Sobienski János lengyel király miután a szövetséges csapatokkal együtt felszabadították Budát hazafelé menet még visszafoglalta a töröktõl Szécsény várát is. Csak mert útba esett.
Gratulálok, szép volt!

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Gratulálok, szép menet!