World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eléggé véletlenszerûnek tûnnek, de mintha a Standard még így is gyakrabban fordulna elõ, mint az Encounter és az Assault.

A patch note-ban írják, hogy pontosan melyik pályán melyik játékmód érvényes a Standard-on kívül.

Assault: one team defends the only base, the second team will try to capture it or destroy all enemy vehicles. The mode is active for Erlenberg, Prokhorovka, Westfield, Karelia, Malinovka, Sand River, and Siegfried Line.
Encounter: both teams will attempt to capture the only base in the map center, or destroy all enemy vehicles to win. The mode is activated for El Halluf, Murovanka, Steppes, Ensk, Himmelsdorf, Ruinberg, Malinovka, Sand River, and Siegfried Line.

Miért túl gyenge az ellen? 😄 Amennyi hülye van veled, nagyjából annyi van az ellennél is. XD Csak az ugyebár természetes. Csinálj egy fasza tankszázadot, vagy menjél platoon.

<9:28:54> Popovics Dávid: Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. június 9. 9:21:21
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 5 282 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 164 751
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Mesterlövész, Top Gun
hawken
Jóvanmá, nem támadtalak.
Még szmajlit is raktam.

mijki
Type-ot lehet még valahogy venni?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

szabii98
Mondjatok már egy normális idõt, amikor 7végén játszani lehet. Kelljek 5kor vagy mi?
Hihetetlen .

I met God. She's black

Én nem próbáltam még a tesztszerót. Milyen az új játékmódok elõfordulásának gyakorisága? Totál véletlenszerû? Elõkerül még a sima random csata? Bármelyik térképen mehet bármelyik játékmód?

Azt én is sejtettem, hogy a kettõ helyett egy középen lévõ bázis játékmód nem fogja tönkretenni a játékot, mert legalább a kemperek is rákényszerûlnek a mozgásra.(ráadásul a legtöbb csata most is kill them all, nem cap) Én inkább a támadás/védekezés játékmódtól félek. Amikor majd berak a védekezõ oldalra 4 high tier TD-t és négy artyt, aztán te meg támadóként rohamozzál...

szabii98

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. június 9. 7:15:48
Jármû: M4A3E8 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 822 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 952

Lehet nem sok tapasztalat, de mégis, ez a tank simán használható úgy, mint egy AMX 13 75. Talán még jobb is, mert nem kell 20 másodperceket töltenie.

I met God. She's black

Mindig buta kérdés ez a melyik jobb, különösen ebben az esetben. A T-34 támadó, a löwe védekezõ tank,eleve értelmetlen minden összehasonlítás! Kinek mi válik be, mi illik a játék stílusához.
Nálunk lejjebb kúsztak felvették a lõállást, t50-2 lerusholt és meghalt majdnem mindenki akit spotolt 😄 sikerült a templomig feljutni de nekik volt fedezék arty ellen nekem meg ingázni kellett ami ha sok van belõlük nem sokat ér. Két féle van belõle, az egyiknél alul van és mindkét félnek foglalni kell (az tetszett), de amikor fentre születnek és ott a bázis amit el kell foglalnunk az szinte lehetetlennek tûnt teszten. Más kérdés, hogy fedezékmentes oldalon felszalad egy scout és csinál utat az arty plussz lehet sniperkedni, de azon a serveren még nem láttam ilyet 😄
Na igen, tele van Lori 155 51-es artival a szerver. Én is abban feszítek, oldalanként 3-4 arti a minimum.

Én csak egyszer voltam campirovkán, de a védõknek szarabb volt.... gyakorlatilag rogron az elején elfoglaltuk a két zászló körüli területet meg a jobb alsó sarkot is, onnantól kezdve még a templom se védte meg a védõket.

Persze ez egyszeri eset, kérdés hogy a védõk mennyire hajlandóak lejöni a dombról - mert õk ugye védõk, csomóan beálltak a dombon. Vesztükre, mert nyilt terep.

Összeségében viszont tetszettek, eléggé elõtérbe kerültek a medek igaz rengeteg volt az arty és 10* miatt vagy csak agyatlanok, az oroszok rohangáltak fejjel mindennek.
Campinovka dombostrom azért mókás volt 6artival oldalanként. nekik volt templom az egyik oldalt bozót a másikon ahova sokkal hamarabb odaértek, próbálj meg áttörni 😊 proharovka viccesebb igaz, az no komment^^
EGy zászlós meccsnél külön plusz hogya campereknek muszáj mozognia, hiszen a starthelyre nem fog ellenfél jönni.
És bár sokan jósolták hogy nagy cappek lesznek harc nélkül, a pályák többségén ez kivitelezhetetlen.

Kedvenc "hackom", amikor végigszaladok a töltés egyik oldalán, és megspottolom a túloldalán a bokorban lévõ artikat. No rizikó, és az artink kinyirja õket.

Azért nem érzem nagy problémának, mert igazából még ha hülye vki és nem nézi mi a játékmód, megy harcolni, és mivel a kill all tanks még mindíg opció, végeredményben hozzájárul a gyõzelemhez.
Egyedül akkor lehet durva gond, ha az ucsónak cappelnie kell és nem tudja hol van a hely. De amúgy, többnyre méga védõk is támadnak, igy csak a szokásos bunyó van.

csaba90
bugos? én mindig azt hittem h a dombrol spotolnak be xD

Csaby

Ja, a szabály: aki átmegy, meghal. Ugye ez normál esetben mindig a végjátéknál volt probléma (amikor a töltésen át kellett vergõdni a zászlóhoz, itt mindig rögtön az elején van.

Ráadásul ugye mivel bugos a láthatósági rendszer és átlátni mindig a töltés túloldalára, még csak a meglepetésre se lehet alapozni.

noname23
Most gondolj bele a innentõl a random milyen lesz ha már ezt az egy nyomorult játékmódot megjegyezni nehéz vagy lehetetlen volt egyes embereknek.
Szerintem nagyon nem jó hogy nem lehet majd választani ez miatt a gyengébb képességûek teljesen összekeverik és elvesznek majd.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

csaba90
érdekes amit írsz Prokhorovkáról.. mert kezdetben én is ezt gondoltam.. de amikor én ott csatába voltam mikor a védõk oldalán mikor a támadók oldalán csak egyszer nyert a védõs oldal a kb 10 csatából amit mentem rajta... bár ott sztem az emberekkel volt a gond.. sokan a védõk közül átmentek a töltés túl oldalára :S

Csaby

No, megnéztem ezeket az új játékmódokat tesztszerveren, sztem messze nem olyan rosszak ahogy itt az emberek elõadták.

Igazából poénos hogy megcsavarják a szokásos taktikákat, mivel máshonnan indulunk és máshova kell érkezni, gyakorlatilag olyan mintha tonnaszám kapnánk új pályákat, gyakorlatilag minden taktika kidobható.

Himmelen pl keresztbe kell versenyezni a zászlóért, vagy kampirovkán a dombot kell két oldalról megostromolni.
Maga a támadás/védekezés/egy zászló alapvetõen nem változtat a játékon, nem lesz tõle nehezebb/bonyolultabb, az emberek sem hülyébbek. 1-2 hét is mindenki rájön hogy a zászló nem ot van ahol volt 😊

Az egyetlen nagy baki az új játékmódokon a Prokhorovka - ott is keresztbe kellene harcolni, viszont a töltés (ahol a vonat van) az brutális campfesztté teszi a játékot: azon áttámadni gyak lehetetlen, ott az artik nyerik meg a meccset a nyugati oldalnak ha rájönnek hogy a bal felsõ-bal alsó sarokba kell menni. Rosszabb lett mint kampirovka.

Összességében nekem tetszik az új rendszer, még igy is hogy nem választható.

Viszont batman artim szerintem nem lesz. Még igy 10es szorzóval is unalmas kifarmolni, élesben simával számomra esélytelen. A francia artik nem ütnek nagyot, splashuk gyak nincs, "szar" velük játszani, hála istennek.

Solten
Jaja, az Egyesult Kiralysagban elek, egyet tudok erteni ezzel... <#alien>

Sok itt a lengyel, dolgoztam is veluk. Mint minden nacioban, vannak tehetsegesebbek, kevesbe tehetsegesebbek, rondak, szepek, hulyek, kevesbe hulyek, stb. Tobbseguk szorgalmas, kulturalt, jo arc. Amugy kulturalisan ehhez a nephez allunk a legkozelebb a vilagon, konyhajuk nagyon hasonlo, igy aki beter egy un. polish shop-ba (kisbolt tele lengyel taplalekkal - itt lehet venni pl. kefirt kefir neven), siman talal egy jo magyar kajahoz alapagyagot. Brit szupermarketben kevesbe, de mar ott is vannak "polish food" polcok.

Szoval lef@szozni valakit csak azert mert lengyel nos ezt ugy nevezik: rasszizmus.

Saor Alba

Metalmilitiakid
Ja fõleg wotban, onnan tudom, hogy lengyelekkel játszom, hogy még a kezdõkörben állunk de már repkednek a "kurwa"-k 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

A lengyel csajok sem megvetendõek, volt hozzájuk szerencsém fiatalabb koromban... <#nevetes1>

Szeretem ezt a kis dögöt. És a tarack ágyúját.
Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. június 8. 21:57:34
Jármû: M10 Wolverine
Szerzett tapasztalat: 758
Szerzett kredit: 36 886
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Kiváló Lövész, Elit lövész

Összes költség 1100 lõszer.

A második toronyt érdemes erre felrakni, 1 tonnával nehezebb, de sok pluszt nem ad.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Lengyeleket nem b*sztatni, jó arcok szoktak lenni, online játékokban kölcsönösen bírjuk egymást.

Igen csak igen kis idõintervallumot hagyok hogy kupakoljon, folyamatos mozgás közben az meg nem olyan egyszerû. De megpróbálta <#zavart1>
Hullba meg nem nagyon lövöldözött mert mondtam hulldown voltam végig 😊

#139292 pontosan, ha fedeznek és tartják az ellenfelet minden retorzió nélkül tudsz megfelelõ körülmények között tier 10-eket lyukasztgatni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

noname23
Késõbb megtaláltam és már elõre tudtam hogy valaki ki fogja használni ezt a támadási felületet.
Nincs hsz módosításra lehetõség javítani akartam pedig.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

ez a master gyerek egy retardált. 😄
én már csak nevetek rajta, és másnak is ezt kellene tennie. Egyértelmû, hogy nem fog igazat adni senkinek sem, mivel az õ kis világában mindenki aki mást mond mint õ az csak hülye lehet vagy mocskos lengyel.
.
.
.
,,lezárva az ügy!"
Lõttem vele át már mindent szembõl. Ma is védtem abbey halálutat bázisról e75-is3-kv1s és egy vk3001(p) volt esélytelen nem tudták a tornyom átlõni igaz az is3 elpukkant, de egy pillanatra nem éreztem magam bajban. Sok a lüke aki az elsõ bekapott hit után nem mer rádrontani inkább lõdözi a tornyod. Ha meg nem egyedül vagy nem is tud megindulni.
csaba90
akkor meg is fejtettem miért nem vettek be.. biztosan megérezték hogy Lengyel ellenes vagy 😄 xD ezek után nem is értem miért akartál te velük századba menni... xD

Csaby

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nagyon buta vagy.

Tudod, az embereket a tetteik alapján kell megítélni és nem származás alapján. Nem minden lengyel egyforma. Mint ahogy mi sem vagyunk olyanok mit te.

És igen. Olvass történelmet. Legalább némi tudás kerülne a fejedbe. Az nem árt. Sõt olvasni , mûvelõdni tanulni sosem árt.

És azért utálod õket mert nem vettek be.

Ovodás szint. Jaj...brühühühü...a rossz gyerekek nem vettek be a játékba utálom õket...brühühühü

Szörnyû. Ha 10 éves lennél még ellehetne neked nézni de így?

Áh...te vagy a jövõ mi? A fiatalság... Aztabüdös...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Master91
Na okosok! Igen, játék alapján ítéltem meg. Nem 10 éves formák voltak, hisz voice chat bevan nyomva....
És akkor is rühellem õket. Ha játék alapján, hanem. Sok török meg arab játszik másféle játékokkal, nyílvánvalóan köcsög 1 banda.
Németek érdekes, itt is jó fejek, precízek, mindig 100%osak. Jéééé......
Olvasgassak történelmet?
Miért? Mit változtat meg? Semmit! Akkor se vettek be 2 óra szenvedés után 1 köcsög lengyel banda se, ha magyarul ha angolul, ha akármit írtam nekik. Voice chatet is használtuk, szartak arra hogy magyar e vagy sem. Haverom nevébe "Hungarian" szó benne van....
Az, hogy valakit bevettek mert oda írtad Hungary, mázli.
Köszi a sok okos hozzá szólást, lezárva az ügy!
mondjuk ez igaz,hogy a többség arannyal rohangál de 10-20 meccset kibír az ember hogy megnézze az új prem tankok MM-jét.
Én 7.3-ban voltam teszten,rámozdultam a kv-4-re de nem igazán jött be.Sok gold ammo,gondoltam jobb lesz ez élesben.Persze nem álltam rá de sok kommentet olvastam róla és azt írták hogy nem sokat ér éles szerón sem.
Erre 7.4-ben rátesznek pár mili páncélt (pontos adatot nem tudok és nem akarok hülyeséget írni).
csaba90
hm.. pedig a a T34-eseket mint a T30 T29 könnyen lehet kupakolni.. 😄 na meg ha a lövegpajzson kívül bárhol eltalálom 80%-ban átviszi! buta IS7 volt akkor 😄

Csaby

csaba90
sajnos teszten nem jó ilyeneket nézni... mert ott elég sokan nagy tankokkal mennek.. sokkal többen... :/ ugyanúgy mint hogy ki lõ át? 80% gold lõszerrel lõ.. :S ezért nem szeretem a tesztet.. 😞

Csaby

Mondanám hogy menj teszt szerverre és próbáld ki a prémes jt-t,vagy az IS-6-ot hogy mennyire jó az MM-je.
Mindig viccesnek tartottam amikor valaki a nyílvánvaló tényekkel vitatkozik. <#eljen>

A tényekhez az is hozzá tartozik, hogy azért a lengyelekkel nem egy és nem két alkalommal háborúztunk is.

De összességében az elmúlt röpke ezer év alatt szövetségben voltunk velük.
1848-ban lengyel emigránsok jöttek harcolni. Jozef Bem is lengyel volt.
Magyarország felszabadítását egy lengyelnek köszönhetjük. Ha 1683-ban Bécs ostrománál nem verik rommá az oszmán sereget, nem kezdõdhetett volna el a török kiûzése. És ki verte szét az oszmánokat? Jan Sobieski! Aztán seregei részt vesznek a felszabadításban is.

Lajos király idejében perszonálunióban éltünk, akárcsak I. Ulászló alatt.
Sok királyunk kért segítséget a lengyelektõl Szent Lászlótól kezdve az utolsó nemzeti királyig, Jánosig.

1956-ban élelmet és gyógyszert küldtek Budapestre.

A II. világháborút már más említette...

Nos ezek tények. Ha ez neked semmi, hát jó. Csak a tényeket nem lehet nem figyelembe venni. Az olyan mint széllel szembe pisálni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Löwe már nem olyan mint régen,eléggé vissza vettek a farmolási faktorából.
T-34 még tartja magát de sztem az sem sokáig.
Én ha most vennék akkor az a Churchill lenne.
Te komolyan a játékban szerzett tapasztalatok alapján ítéled meg õket? Egy játék alapján ahol rengeteg a tíz éves fogalmatlan vérpistike?
Egyiket se vedd meg.Nekem Löwe van.Churchil ,T-14 az igazi!Olcsó,pénzt is hoz,jó a MM-e,és ha 12000-12500 aranyt szánsz rá,churchil mellé még 4 hónap prémiumod is lesz.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Megfelelõ körülmények között. Múltkor egy IS7-est nulláztam le vele artic region-ön mert hulldown tudtam maradni neki meg ugye támadnia kellett, ez úgyis csak egy szar kis tier 8 prémium tank ugyan mi vizet zavarhat 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

darki81
ezért van itt ennyi hsz. .. 😄 <#wow3><#banplz>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

hawken
"Érdekes, nem egy falun-kisvároson vezetett már át utam az országon belül, biztos te is láttál már kis táblákat hogy milyen testvér városa is van az adott településnek.
Érdekessség képpen csak, hogy olyan 10-bõl talán 0,5x láttam LENGYEL falut.
Na , hol is van a barátság? Szlovák,Olasz,Francia,Román testvér városokról beszélek, nem pedig Lengyel."

Atyavilág, mirõl beszélsz? Tényleg olvass már egy kicsit történelemkönyvet település táblák helyett.

"Na , hol is van a barátság? Szlovák,Olasz,Francia,Román testvér városokról beszélek, nem pedig Lengyel."

Nem tudom te az ország melyik felén laksz de felénk Olasz,Francia testvérváros nincs.

De ami van: Német,Szlovák,Román(Erdély),LENGYEL,Horvát
Az 1. és az utolsót ÉN nem fogadom el mint testvérvárost,de ez az én személyes véleményem.
Az hogy a lengyeleket szidod az legyen a te dolgod,de nagy butaságot csinálsz ha utálni akarod õket.
csaba90
Te mirõl beszélsz?😄
"2: Európai parlament negyede vicc, mint ahogy az egész Eu, arra volt csak jó hogy beléptünk hogy valami szemét lerakó hely legyünk. Persze vannak pozitívumja is, de kis senkik vagyunk akkor is Eu-val eggyüt."

Ezen kívül hülyeségeket írtál.. na még talán a testvérvárosos dolog.. de tudod azért van sok szlovák meg román mert egykor ez az ország nagyobb volt ha megfeledkeztél volna róla!

A Fokuszos dolgot csupán azért írtam mert gondoltam talán meg volt rá a csekély esélye hogy ott láthattál volna valamit... am ki beszélt a csillag születikrõl? össze vissza beszélsz 😄

Sajnálom hogy nem tudtál a haveroddal velük játszani.. talán nem angolul kellett volna nekik írni... még ha magyarul írsz azt észre veszik! Én tank századoztam lengyelekkel beírtam annyit hogy Hungary és már beraktak....

A szüleim nekem adtak elég tudást ahhoz hogy ne jelentsek ki olyan értelmetlen dolgokat mint te!

Az 1-es pontod pedig még mindig elárulja hogy fogglamad sincs az egészrõl..
"De szerintem ezen kívül még 1-2-3 nép embereit menekítettük, HA menekítettük tényleg."

Szerinted?😄 Ha menekítettünk tényleg?😄
Ha ezeket nem mondom az elõbb nem is tudod hogy egyáltalán volt ilyen.. most még csak utána sem néztél úgy reagáltál rá...

Mindegy.. legalább a 2. pontoddal egyetértek.. nem tudom arra hogy jöttél rá eddig de az esetben jót mondtál!

Csaby

hawken
Oroszul tényleg nem sok infót tud leszûrni aki nem tud oroszul.
Ha ráklikkelsz a cc gombra akkor viszont ott a felirat angolul, azt már csak érted hiszen világnyelv 😄😄😄

csaba90
Hagyd... reménytelen... 😄 de látom te tisztában vagy a dolgokkal és érzed a súlyát annak amit õ beszélt...

Csaby