World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random work
Nem lehet venni én úgy tudom.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Én nagyon kíváncsi leszek rá, lehet megveszem. Az elsõ véleményeket azért megvárom, de valami prém jármû kelleni fog és a TD stílus nekem nagyon tetszik.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sziasztok!
Type59-et hol lehet venni?
Gift shop-ban csak löwe van meg kv5. A játékban nincs is kínai tank.
Vagy nem látok valamit amit kellene?
Elõre is köszi!
Nézegettem az új prémium Jagdtigert, és nagyon megtetszett.

Szerintem simán ez lesz a legjobb pénzkeresõ járgány a kövi patchtõl. Lehet hogy csak 88-as L/71-ese van, de egyfelõl tier limites a járgány, úgyhogy nem kell majd valszeg T10, sõt talán T9 ellen mennie sem. Másfelõl pedig ez a sima 88-as L/71esnek egy bitangul továbbfejlesztett változata. Pontosabb mint az E-50 híres 105mm-es lövege, a tûzgyorsaság pedig 11 lövés per perc, tehát öt másodperces újratöltési ideje lesz. Természetesen a célzási idõ is gyors, 2 másodperces. ÉS ugyebár filléres, 252 kredites lesz a lõszer darabára bele, úgyhogy nem kell majd 20k-s lõszerköltésget levonni körönként a bevételek után. Ez pedig nagyon megdobja majd a körönkénti profitot.

Most hogy a stck VK45A-val játszom, megint meglepett hogy mennyire jó löveg ez a hosszú 88-as még T8-on is, simán lehet boldogulni vele, csak ugye a tankos verzió 2,5 másodpercig céloz. De a prém jagdtiger lövegének még ez a hátránya sincs. Persze, lassú lesz a cucc (10 lóerõ, per tonna, lassabb a sima JT-nél), de azért a 250-es frontpáncél sok mindenki ellen megvédi majd, fõleg ha az ellenfelek T8-és annál kissebb kategóriából kerülnek majd ki.

Hát elsõre nagy csalódás lesz, mert lassú, világít, mindenki átlövi szembõl is, a nagyobbik ágyúval bitang kevés a pen...de ha rá jössz hogy kell veel játszani meghálálja és nagyon jó lesz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Azon kívül, hogy mindig legyen nálad elég HEAT lõszer? 😊

Figyelni kell a szögekre, illetve közelharcnál ha van rá lehetõség, akkor el kell rejteni a lower hullt és elõre-hátra mozogni vele.

Nohab
S mi lenne, ha a büdös valagad feltolnád a ts-re?
mijki
Ez a DDay-es event jóé jön. Pici stugommal most tartok 600k Creditnél, a mai csaták során szedtem össze pár óra alatt.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Doc Hooliday
Én most döntöttem el hogy nekem KELL EGY E-100-AS!!!!!<#vigyor><#nevetes1> Már régóta figyelgetem ezt a nagy monstrumot, de nagyon vaddisznó! Ha van vele egy két kisebb fürge tank, hogy ne tudják bekeríteni akkor lényegében megállíthatatlan!!! Az elõzõ meccsben hamar kilõttek sajnos, és végig néztem mit lehet darálni vele<#vigyor1> Nagyon rácuppantam most az E-100-ra. KV-5-öt szembõl olyan szinten lõtte át menet közben megalázó módon, meg sem állt, hogy öröm volt nézni!<#vigyor> Haladok felé lassan, akinek van itt E-100-as attól kérdezném hogy mire kell figyelni vagy valami jó tanács esetleg? Nemsokára meglesz nekem is azért kérdem!

mijki
A tigriseket imádom, bitang jó tankok! 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Random work
Ráhagyom, mert ha sokat netezek meló helyett, akkor meg engem is kiraknak a companyból aztán mehetek kuncsorogni más companyba, hogy vegyenek fel.

Szerintem tök jó lett volna. Nem kellett volna a f@szságodat hallgatnunk fél napig.
Random work
nekem még nincs tigristankom, de nem is kell, mert megmondták, hogy nemjó 😞

És édes drága kis bogaram. Figyelj. Miért nem kerestél másikat? Tudod companyból sok van. Nézd meg a kis kezeden az ujjacskákat. Látod? Tíz. Na companyból még több van. Csak keresni kell. A két óra alatt amit elcsacsiskodtál, játszhattál volna másik companyban tizenx meccset. Nem lett volna jó? Hmm?
Eagle16
Biztosan már mindenki elért minden tankot a játékban és nincs mirõl beszélni 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Master91
Nincs jobb dolguk! Türelem ,csak meg unják....szõrhasogatás.
Master91

Magyarokkal ha látom hogy már sokan ülnek bent max. akkor próbálkozom.
Mint említettem pár sorral odébb, hogy tegnap ki rakták a Kv-2esemet úgy hogy az elõzõ csatát én nyertem meg 4 killel, és berakott a helyemre valami haverját ( meg értem hogy eggyüt akarnak menni, de mért a jobbikat kellet kirakni, mind1 is )
De persze ehhez vissza kellett volna olvasni, arra meg képtelenek vagytok.

Minek szarakodtam a companyba? Talán azzal akartunk játszani, nem is másé , még is mért ?😄 Irdalmatlan mennyiségû exp-et meg ezüstöt össze bírnék szedni, HA bevennének. És nem kifejezetten legyen companyk voltak, csak azokra gondoltam ahol nyilvánvaló volt hogy lengyelek ülnek, és próbáltam velük felvenni a kapcsolatot, hogy hé, lehet be kéne venni mert értem a dolgomat...
kerla
Mi a franc folyik itt gyerekek,tegnap este felnéztem, lengyel-magyar vita, most felnézek még mindig az...

Random work
Mindenkit utálok, aki ne azt teszi amit én akarok!
Utálom a hétfõket és a keddtõl péntekig terjedõ napokat, mert dolgozni kell.

Random work
én is ezt tudom csak hozzászólni:

"Hát persze, mind hülye.
Még mindig nem értem. Mi a jó édes keserves lófülnek szarakodtál te két órát azért hogy bevegyenek egy companyba? Minek? Most komolyan miért? Miért kellett neked annyira egy lengyel company hogy két órát szarakodj velük? És ha magyar company lett volna és nem vesznek be akkor idejössz féreg magyarok felkiáltással?"

Utálni nem kell senkit sem, de tisztában kell lenni azzal, hogy mit várhatsz el tõle/tõlük.

Persze te ettõl még utálhatsz mindenkit. 😊

Nik0Bellic
Mondjuk ahogy viselkedtek azon szeretni sincs mit szóval nem tudom<#nemtudom> talán?

Akkor a magyarok is köcsögök mert nem akartak vele company-zni.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát persze, mind hülye.
Még mindig nem értem. Mi a jó édes keserves lófülnek szarakodtál te két órát azért hogy bevegyenek egy companyba? Minek? Most komolyan miért? Miért kellett neked annyira egy lengyel company hogy két órát szarakodj velük? És ha magyar company lett volna és nem vesznek be akkor idejössz féreg magyarok felkiáltással?
Random work
A sok idegtépés helyett szerintem próbáljátok máshogy levezetni a feszültséget, mint egyes csoportok ellen szítani a gyûlöletet.
Ennyit azért nem ér ez a szaros játék...

Én ha kiakadok, akkor nyomulok pár kört a Team Fortress 2-vel és azonnal lemegy a vérnyomásom. 😊

Master91
Ajj istenem, fingod sincs az egészrõl, minek szólsz bele? 😄 Hát esküszöm meg éritek a pénzeteket 😄

Szerintem tegnap pont ezt kérdezgette pár órán keresztül. Vissza lehet keresni, ha gondolod. 😊

Nem fognak 😄 Egyszerûbb ide böfögni hogy én vagyok a senkiházi meg a láma hogy még miazhogy nem vettek be.. 😄

1x csak abba hagyják.
Nik0Bellic
<#zavart1>

Master91
12 bõl kb. 8 azt se tudja hogy mi történt csak szólok!

#139384 Persze hogy én egyedül, mivel ÉN szarakodtam 2 órán keresztül a "barátainkal" nem pedig õk.
De még így is azon lovagolnak hogy hogy mertem leszólni õket mert nem vettek be....

6-7 *8 lengyelbõl 1 se tud angolul? Nana....
Kb. 6-7 olyan companyba próbálkoztunk ahol tuti lengyelek voltak. Átlagba már 6-7en voltak bent
Random work
Akkor most utálni kell a magyarokat is? 😊

Ha meg elmondtad rendesen akkor miért ne értenénk? Honnan szalajtják az ilyeneket
Random work
Néha van jó hétvégi sorozat, csak lehet azt annyira nem értékeljük, mint amennyire sérelmezzük a vereséget. 😊

Nekem nem mindig hétvégén van szopóág...

Keress magyarokat. Feljöhetsz ide is, és idegbajoskodás helyett, mondhattad volna : na nem akar valaki company-zni? Gyertek srácok...

Szerintem tegnap pont ezt kérdezgette pár órán keresztül. Vissza lehet keresni, ha gondolod. 😊

Master91
A WG <#eplus2>
Random work
"mondat értelmezés szintén.
Nyelvtan fail"

😊

Ez igen!
Imádom a hétvégéket.
13 vereség 4 gyõzelem.
Annyit mondjon el nekem valaki, ha mindenki veszít hétvégén, akkor ki nyer?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Lehet nem tudtak angolul... és ismételten nem értem, miért kéne TÉGED bárkinek bevennie copmany-ba?

Keress magyarokat. Feljöhetsz ide is, és idegbajoskodás helyett, mondhattad volna : na nem akar valaki company-zni? Gyertek srácok...

Nem. Te inkább dührohamot kapsz és szidod a lengyeleket.

Nánánánáná. Kb 12 ember küldött már el a búsba, de szerinted továbbra is a 12 mind hülye, csak te vagy itt az okos. Gondolod ez helytálló?
Random work
Azt kellene észrevenned, hogy egyedül próbálod az igazad bizonygatni a többség ellen. Persze mi vagyunk a hülyék és CSAK te vagy az okos és tisztán látó...

A WoT-ba is de utálom amikor nem tud valaki magyarul...tanuljon meg! Mit képzel?!

Master91
Feltételes mód úgy tûnik neked ismeretlen, mondat értelmezés szintén.
Nyelvtan fail. Köszi, te is jól tetted hogy hozzá szóltál!
Nem fogtad fel a lényegez igaz? Elég szomorú...

Master91
Ja, persze majd hogy feljelentek mindenkit.
Gondoltam csak szólok a modiknak hogy nézzenek szét, és tegyenek belátásuk szerint, úgy is én fogok kapni mert " szándékos flémkeltés " (miközbe nem is volt az, csak sokan vagytok okosak ), és akkor talán végre leállnának a hihetetlen tudásúak.
Ha nem mondod el normálisan csak idejössz fröcsögni akkor honnan tudnánk te degenerált?
Random work
"fényezni kéne a heréiket"

Ki is itt a gay? 😛

Random work
Na a németekkel nekem is tele van mindenem! Nem elég, hogy eljön ide hozzánk elõadást tartani új technológiáról, még kénytelen voltam angol nyelven hallgatni az elõadását, mert a szemét nem tudott magyarul! Mit képzel komolyan? Ha már idejön, akkor tanulja meg a nyelvünket! Na de majd jól kicseszek velük, mert ha kimegyek németbe, akkor én csak magyarul fogok beszélni hozzájuk! aztán pisloghatnak! Muhahahaha

Master91
Na a remek roppant légbõl kapott történeteddel mehetsz is, köszi.
Master91
De komolyan nem értik meg eggyesek hogy mi is történt, akkor minek szólnak bele? 😄
2 órán keresztül nem 1 rohadt companyba próbálkoztunk 😄 És hogy azt se értitek meg hogy rendesen PRÓBÁLTAM kommunikálni velük ,de õk csak röhögtek, le se szartak , még direkt írtam hogy nem fogyatékos módon nyomtam nekik az angolt (középfokúval nehéz is lenne, ja ... )
Azt se tudjátok mirõl volt szó, francnak szóltok bele? Nyomjátok itt a sok hülyeséget...
Igen, elegem lett belõlük, és baromira nem érdekel hogy fényezni kéne a heréiket.
Random work
A feljelentés a múlt rendszerben is mûködött. Valamint oviban is, mikor megdobtak homokkal a homokozóban...

Hallod de nem csak a lengyelek ilyen köcsögök. Mentem a múltkor az utcán. Láttam ott sörözik egy nagy német társaság. Hát mivel a németek szövetségeseink voltak, odamentem, hogy hívjanak már meg egy sörre! És a szemetek nem hívtak meg! Disznó banda! Két óráig ordibáltam nekik magyarul de csak ki nevettek. Sört meg nem adtak. De utálom az összes németet emiatt...