World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Type59-et hol lehet venni?
Gift shop-ban csak löwe van meg kv5. A játékban nincs is kínai tank.
Vagy nem látok valamit amit kellene?
Elõre is köszi!
Szerintem simán ez lesz a legjobb pénzkeresõ járgány a kövi patchtõl. Lehet hogy csak 88-as L/71-ese van, de egyfelõl tier limites a járgány, úgyhogy nem kell majd valszeg T10, sõt talán T9 ellen mennie sem. Másfelõl pedig ez a sima 88-as L/71esnek egy bitangul továbbfejlesztett változata. Pontosabb mint az E-50 híres 105mm-es lövege, a tûzgyorsaság pedig 11 lövés per perc, tehát öt másodperces újratöltési ideje lesz. Természetesen a célzási idõ is gyors, 2 másodperces. ÉS ugyebár filléres, 252 kredites lesz a lõszer darabára bele, úgyhogy nem kell majd 20k-s lõszerköltésget levonni körönként a bevételek után. Ez pedig nagyon megdobja majd a körönkénti profitot.
Most hogy a stck VK45A-val játszom, megint meglepett hogy mennyire jó löveg ez a hosszú 88-as még T8-on is, simán lehet boldogulni vele, csak ugye a tankos verzió 2,5 másodpercig céloz. De a prém jagdtiger lövegének még ez a hátránya sincs. Persze, lassú lesz a cucc (10 lóerõ, per tonna, lassabb a sima JT-nél), de azért a 250-es frontpáncél sok mindenki ellen megvédi majd, fõleg ha az ellenfelek T8-és annál kissebb kategóriából kerülnek majd ki.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Figyelni kell a szögekre, illetve közelharcnál ha van rá lehetõség, akkor el kell rejteni a lower hullt és elõre-hátra mozogni vele.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Magyarokkal ha látom hogy már sokan ülnek bent max. akkor próbálkozom.
Mint említettem pár sorral odébb, hogy tegnap ki rakták a Kv-2esemet úgy hogy az elõzõ csatát én nyertem meg 4 killel, és berakott a helyemre valami haverját ( meg értem hogy eggyüt akarnak menni, de mért a jobbikat kellet kirakni, mind1 is )
De persze ehhez vissza kellett volna olvasni, arra meg képtelenek vagytok.
Minek szarakodtam a companyba? Talán azzal akartunk játszani, nem is másé , még is mért ?😄 Irdalmatlan mennyiségû exp-et meg ezüstöt össze bírnék szedni, HA bevennének. És nem kifejezetten legyen companyk voltak, csak azokra gondoltam ahol nyilvánvaló volt hogy lengyelek ülnek, és próbáltam velük felvenni a kapcsolatot, hogy hé, lehet be kéne venni mert értem a dolgomat...
Utálom a hétfõket és a keddtõl péntekig terjedõ napokat, mert dolgozni kell.
"Hát persze, mind hülye.
Még mindig nem értem. Mi a jó édes keserves lófülnek szarakodtál te két órát azért hogy bevegyenek egy companyba? Minek? Most komolyan miért? Miért kellett neked annyira egy lengyel company hogy két órát szarakodj velük? És ha magyar company lett volna és nem vesznek be akkor idejössz féreg magyarok felkiáltással?"
Persze te ettõl még utálhatsz mindenkit. 😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Még mindig nem értem. Mi a jó édes keserves lófülnek szarakodtál te két órát azért hogy bevegyenek egy companyba? Minek? Most komolyan miért? Miért kellett neked annyira egy lengyel company hogy két órát szarakodj velük? És ha magyar company lett volna és nem vesznek be akkor idejössz féreg magyarok felkiáltással?
Ennyit azért nem ér ez a szaros játék...
Én ha kiakadok, akkor nyomulok pár kört a Team Fortress 2-vel és azonnal lemegy a vérnyomásom. 😊
Szerintem tegnap pont ezt kérdezgette pár órán keresztül. Vissza lehet keresni, ha gondolod. 😊
Nem fognak 😄 Egyszerûbb ide böfögni hogy én vagyok a senkiházi meg a láma hogy még miazhogy nem vettek be.. 😄
1x csak abba hagyják.
#139384 Persze hogy én egyedül, mivel ÉN szarakodtam 2 órán keresztül a "barátainkal" nem pedig õk.
De még így is azon lovagolnak hogy hogy mertem leszólni õket mert nem vettek be....
6-7 *8 lengyelbõl 1 se tud angolul? Nana....
Kb. 6-7 olyan companyba próbálkoztunk ahol tuti lengyelek voltak. Átlagba már 6-7en voltak bent
Nekem nem mindig hétvégén van szopóág...
Szerintem tegnap pont ezt kérdezgette pár órán keresztül. Vissza lehet keresni, ha gondolod. 😊
Nyelvtan fail"
😊
Imádom a hétvégéket.
13 vereség 4 gyõzelem.
Annyit mondjon el nekem valaki, ha mindenki veszít hétvégén, akkor ki nyer?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Keress magyarokat. Feljöhetsz ide is, és idegbajoskodás helyett, mondhattad volna : na nem akar valaki company-zni? Gyertek srácok...
Nem. Te inkább dührohamot kapsz és szidod a lengyeleket.
Nyelvtan fail. Köszi, te is jól tetted hogy hozzá szóltál!
Gondoltam csak szólok a modiknak hogy nézzenek szét, és tegyenek belátásuk szerint, úgy is én fogok kapni mert " szándékos flémkeltés " (miközbe nem is volt az, csak sokan vagytok okosak ), és akkor talán végre leállnának a hihetetlen tudásúak.
Ki is itt a gay? 😛
2 órán keresztül nem 1 rohadt companyba próbálkoztunk 😄 És hogy azt se értitek meg hogy rendesen PRÓBÁLTAM kommunikálni velük ,de õk csak röhögtek, le se szartak , még direkt írtam hogy nem fogyatékos módon nyomtam nekik az angolt (középfokúval nehéz is lenne, ja ... )
Azt se tudjátok mirõl volt szó, francnak szóltok bele? Nyomjátok itt a sok hülyeséget...
Igen, elegem lett belõlük, és baromira nem érdekel hogy fényezni kéne a heréiket.